2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya bi de kizlar ben kumasin cinsinden anlamam ama annem boyle tulbent gibi incecik beyaz bi kumastan ortuler dikmisti bana, iki tanesi bebek havlusu boyundaydi, havlunun icine bi kat hep onu kullandim tahris olmasin diye. Bi de kucuk agiz bezleri yapmisti ayni kumastan, onlar hep elim ayagim oldu. Aranızda dikis bilenler mutlaka yapin bebelere. Eskiyenleri attim ama kucuklerden o kadar cok yapmisti ki hala var oglana da kullanmalik.

Vallahi bravo iyice çözmüşsün. Ben daha tekme mi eli mi anlamıyorum
Aramizdaki iki hafta aslinda cok sey ifade ediyor. Net hissedebilmek icin yarim kiloyu bulmasi gerekiyor. Sen de anlarsin merak etme.
Hatta yatakta yatarken bagirsak bolgemde gibi, dalgalaniyor gibi bi garip oluyor. O zman da anliyorum ki, donuyor sekil yapiyor kendince pasa

Ay su cok amacli ortu, yazin ne kullandim kizimda, pusetin ustune atardim, efil efil. Baya kullanisli oluyor cok iyi etmissin alarak. Battaniye kalin geldiginde ustune orttum, isik gelmesin diye puseti orttum. Hep el altindaydi.
Banada cok ovduler cnm aldim bende :) dogum cantamada koyucam.

Ya benmki en son 518 grmdı ama bende daha tam olarak ne yaptıgını hiasedemiyorum hareket hissedyrm ama ayağımı elimi dönüyomu anlayamıyorum

Keske o kadar becerikli olsam :)

Kızlar selam. Bugün düğünde halay çektim ağrım sızım yok ama olmaz değil mi birşey ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…