Selam canım iyi yapmışsın benide temizlik bekliyor bende bir haftadır annem deyim yarın eve dönücem eşim evi nasıl etti acebaaaa süpürdüm bulaşık yok dedi ama bakalım
Yok iste. Ama normal bekleyip, tum aciklik kontrolleri yapildiktan sonra, son dk sezeryane alinmak bi tuhaf oluyor ya, onu kastettim.
Planli sezeryande gerek yok elbetteki ☺
Benim planlı sezeryan olmasına ragmen rahim kısalınca kasılmalarım olunca doktor 3 seferde muayene yaptı elle acıklık var mı diye bakmamız lazım yoksa seni gönderemem demişti
Selam canım iyi yapmışsın benide temizlik bekliyor bende bir haftadır annem deyim yarın eve dönücem eşim evi nasıl etti acebaaaa süpürdüm bulaşık yok dedi ama bakalım
Benim planlı sezeryan olmasına ragmen rahim kısalınca kasılmalarım olunca doktor 3 seferde muayene yaptı elle acıklık var mı diye bakmamız lazım yoksa seni gönderemem demişti
Hiç bi şekilde olmuyor canım yükleme yapamıyorum böyle olursa sizlere nasıl foto atacam ben
[/QOTE]
Bende yukleyemıyorum uygulamadan girdigm icin mi anlamadımm
Hanimlar herkese iyi geceler ayaginizin altinda icinde topukda veya ayaginizin baska yerinde hissetiginiz acı verici sislik gibi sanki beze gibi agrili ustune bastiginizda agrisi acisi artan bir problem yasayaniniz varmi yuzeysel degil disardan gozuken bir sislik yok gebeligimin bu son 2 ayinda ne zaman ayakta kalsam boyle oluyor ama oyle boyle degil hayatimi etkiliyor basina gelen varsa anlatabilirmi 3. Gebeligim ilk defa bu gebeligimde boyle birsey oluyor