2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende yok ama ben size referans olamam sanirim. Ayakta kaldigim pek bi durum olmuyor.
Tuvalalete gidene kadar yok ama eminim
Gecmis olsun. Topuk dikeni gibi sey mi sizinki acaba ? Aklima bu geldi sadece

Bence gebelikle alakası yoktur topuk dikeni gibi geldi bana

3 aylık igneye ragmen hamile kalan arkadasım var ben diyimde

Ben aylik yaptirdim 7 senelik evliyim oyle korundum hamile kalmak istedigimde igneyi biraktim cok sukur Rabbim aratmadi kullanirkende bir sorun yasamadim ama 3 aylik olani bilmiyorum hatta hemsire demisti ki tup baglatmak kadar neredeyse etkili

Ben aylik yaptirdim 7 senelik evliyim oyle korundum hamile kalmak istedigimde igneyi biraktim cok sukur Rabbim aratmadi kullanirkende bir sorun yasamadim ama 3 aylik olani bilmiyorum hatta hemsire demisti ki tup baglatmak kadar neredeyse etkili
Bende doktora danisirim ama hem spiral hem igne olsam diyorum. Bu kazayla olunca iki kucukten sonra 3.yu kaldiramam Allah affetsin, bekleyenlere versin :)

Kizlar birsey sorucam ya az once annemden geldim, e-5 te iki arac yarisiyorlardi. Bir tanesi iki arac arasinda yeterli mesafe yokken araya girmeye calisti onumdeki ani fren yapti bende yaptim ve bir anda karnimi kastim. Eve geldigimde kulodumda azicik islaklik vardi. Bebegin suyu falan olamaz dimi

Eklentiler

• D6C4B066-6EFD-443D-A9DF-18410024345F.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 28
Bende doktora danisirim ama hem spiral hem igne olsam diyorum. Bu kazayla olunca iki kucukten sonra 3.yu kaldiramam Allah affetsin, bekleyenlere versin :)

dur kiz daha dogurmadan oyle deme aklima sey geldi ben gecen sene bir dusuk yaptim sonra ara verdik sonra 4 yas ideal dedik cok sukur hamile kaldim sonra cinsiyet ogrenmeye gittik gorumcem erkek oldugunu ogrenince verdigi tepki sen kordonlarini baglat bu sezeryanda artik yeter dedi
Bende simdi kafaya koydum insallah nasipte varsa 3.uyude istiyorum

Kastigindan idrarini yapmissindir cnm takip edersin bi kac kere daha olursa dr a gorunursun ama su olacagini sanmam

Benimde oyle islaklik oluyor iste cok tedirginim. Ama muhtemelen enfeksiyon var

Allah nasip ederse bende isterim ileride. Ama yakin zamanda olmasin bu defa. İki kizimin arasi 31 ay olacak. Baya zor olcak yani :) ben 25 yasindayim. Allah nasip ederde 3.de olursa 30 civari olsun derim planli olarak

Kastigindan idrarini yapmissindir cnm takip edersin bi kac kere daha olursa dr a gorunursun ama su olacagini sanmam
Insallah simdi bakiyorum ara ara birsey yok sizinti falan olsa sanirim bir kere daha olur

Benimde oyle islaklik oluyor iste cok tedirginim. Ama muhtemelen enfeksiyon var

Bilmiyorum ki ilk defa oldu simdi ara ara bakiyorum islaklik var mi diye bayagi korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…