- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
İkinci resimde aldiklarin ne
Bende yok ama ben size referans olamam sanirim. Ayakta kaldigim pek bi durum olmuyor.Hanimlar herkese iyi geceler ayaginizin altinda icinde topukda veya ayaginizin baska yerinde hissetiginiz acı verici sislik gibi sanki beze gibi agrili ustune bastiginizda agrisi acisi artan bir problem yasayaniniz varmi yuzeysel degil disardan gozuken bir sislik yok gebeligimin bu son 2 ayinda ne zaman ayakta kalsam boyle oluyor ama oyle boyle degil hayatimi etkiliyor basina gelen varsa anlatabilirmi 3. Gebeligim ilk defa bu gebeligimde boyle birsey oluyor
Anlasildi tamam.. simdi dusundumde ikiz bebek ustune bi tane daha dusunememmmmmmmDogumdan 3-4 ay sonra gibi taktirmistim ben, once adet olmami beklemisti doktorum.
3 aylık igneye ragmen hamile kalan arkadasım var ben diyimdeBende igne yaptirmayi dusunuyorum, spiral hic bana gore degil
Pipipedimi diyorsun cnmİkinci resimde aldiklarin ne
Cok gecmis olsun cnmAkıntım çok fazla. Doktora gittigimde demeyi unuttum. Simdi tekrar gitmekte pek istemiyorum. Ama devam ederse zorunda kalabilirim
Bence gebelikle alakası yoktur topuk dikeni gibi geldi banaHanimlar herkese iyi geceler ayaginizin altinda icinde topukda veya ayaginizin baska yerinde hissetiginiz acı verici sislik gibi sanki beze gibi agrili ustune bastiginizda agrisi acisi artan bir problem yasayaniniz varmi yuzeysel degil disardan gozuken bir sislik yok gebeligimin bu son 2 ayinda ne zaman ayakta kalsam boyle oluyor ama oyle boyle degil hayatimi etkiliyor basina gelen varsa anlatabilirmi 3. Gebeligim ilk defa bu gebeligimde boyle birsey oluyor
Ben ben ben .kızlar ben bazen hapsurunca oksurunce idrarimi tutamiyorum kaciyor.. bunu yasayan varmi? yoksa bende mi sadece sıkıntı ?
3 aylık igneye ragmen hamile kalan arkadasım var ben diyimde
Bende doktora danisirim ama hem spiral hem igne olsam diyorum. Bu kazayla oluncaBen aylik yaptirdim 7 senelik evliyim oyle korundum hamile kalmak istedigimde igneyi biraktim cok sukur Rabbim aratmadikullanirkende bir sorun yasamadim ama 3 aylik olani bilmiyorum hatta hemsire demisti ki tup baglatmak kadar neredeyse etkili
aldiklarin cok guzel gule gule kullanmaniz dilegiyle. biz kıyafet isini hallettik netten parca parca alarak en son sunu aldim indirimden bi tek buyuk parcalar kaldi küvettir besiktir vs
Bende doktora danisirim ama hem spiral hem igne olsam diyorum. Bu kazayla oluncaiki kucukten sonra 3.yu kaldiramam Allah affetsin, bekleyenlere versin :)
Tatli popisini koyucak oraya ay yerim onu :)aldiklarin cok guzel gule gule kullanmaniz dilegiyle. biz kıyafet isini hallettik netten parca parca alarak en son sunu aldim indirimden bi tek buyuk parcalar kaldi küvettir besiktir vs
Kastigindan idrarini yapmissindir cnm takip edersin bi kac kere daha olursa dr a gorunursun ama su olacagini sanmamKizlar birsey sorucam ya az once annemden geldim, e-5 te iki arac yarisiyorlardi. Bir tanesi iki arac arasinda yeterli mesafe yokken araya girmeye calisti onumdeki ani fren yapti bende yaptim ve bir anda karnimi kastim. Eve geldigimde kulodumda azicik islaklik vardi. Bebegin suyu falan olamaz dimi
Benimde oyle islaklik oluyor iste cok tedirginim. Ama muhtemelen enfeksiyon varKizlar birsey sorucam ya az once annemden geldim, e-5 te iki arac yarisiyorlardi. Bir tanesi iki arac arasinda yeterli mesafe yokken araya girmeye calisti onumdeki ani fren yapti bende yaptim ve bir anda karnimi kastim. Eve geldigimde kulodumda azicik islaklik vardi. Bebegin suyu falan olamaz dimi
Allah nasip ederse bende isterim ileride. Ama yakin zamanda olmasin bu defa. İki kizimin arasi 31 ay olacak. Baya zor olcak yani :) ben 25 yasindayim. Allah nasip ederde 3.de olursa 30 civari olsun derim planli olarakdur kiz daha dogurmadan oyle deme aklima sey geldi ben gecen sene bir dusuk yaptim sonra ara verdik sonra 4 yas ideal dedik cok sukur hamile kaldim sonra cinsiyet ogrenmeye gittik gorumcem erkek oldugunu ogrenince verdigi tepki sen kordonlarini baglat bu sezeryanda artik yeter dedi
Bende simdi kafaya koydum insallah nasipte varsa 3.uyude istiyorum
Insallah simdi bakiyorum ara ara birsey yok sizinti falan olsa sanirim bir kere daha olurKastigindan idrarini yapmissindir cnm takip edersin bi kac kere daha olursa dr a gorunursun ama su olacagini sanmam
Benimde oyle islaklik oluyor iste cok tedirginim. Ama muhtemelen enfeksiyon var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?