2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Birde gorumcene ne oluyor onu anlayamadim valla. Doguracak olan sensin ona neyse :/

Allah nasip ederse bende isterim ileride. Ama yakin zamanda olmasin bu defa. İki kizimin arasi 31 ay olacak. Baya zor olcak yani :) ben 25 yasindayim. Allah nasip ederde 3.de olursa 30 civari olsun derim planli olarak

Iki kiz cok guzel yaa masallah bizde esimle hep iki kiz olsunlar dedik nasibimiz erkekmis cok sukur ben 30 yasimdayim bir 5 sene daha ara versem 35 te artik kafa kalirsa yaparim

Insallah simdi bakiyorum ara ara birsey yok sizinti falan olsa sanirim bir kere daha olur

Bilmiyorum ki ilk defa oldu simdi ara ara bakiyorum islaklik var mi diye bayagi korktum.
Sen fren yapip kasildigin icin korkmussundur. Yarinda takip et akintiyi ve bebek hareketlerini. Benim bebek gayet guzel hareketr edip duruyor. Benim korkum enfeksiyon olmasi cunku cok sik enf. Oldum kizimda. Bunda vajinal uremede oldu bakteri fitil kullandım. Tekrarladimi acaba diye tedirginim

Iki kiz cok guzel yaa masallah bizde esimle hep iki kiz olsunlar dedik nasibimiz erkekmis cok sukur ben 30 yasimdayim bir 5 sene daha ara versem 35 te artik kafa kalirsa yaparim
Bende geçende kuafore gittim. Kizimi gorup daha kucukmus neden yaptin hemen dedi. Bende supriz oldu planli degildi dedim. 3.yude yaparsin sen dedi. Bende yaparim elbet dedim. 40ta yaparsın bi daha dedi. Bende dedim 35i bile beklemem 30da yaparim dedim. Beni buyuk sanmis daha 25im. Kadina cevap verdim ama sinirden yasimi bil3 yanlis soyledim 26 dedim. İnsanlar cok bos konusuyo keske duymayabilsek. Dogumdan nelerle karsilascam sabirsizlikla bekliyorum

Ptesi bi tahlil versen saglik ocaginda aslinda icinde rahat etsin insallah dusundugun gibi degildir fitil kullanmakta biktiriyor normal zamanda bile hele hamileyken daha zor

Esim tek erkek; erkekten erkek cocuk oldugunu ogrenince tribe girdiler
Benim halamda beni erkek olsun istemis. Dogum basladigi zaman annemi ultrasona sokmuşlar doktora erkek mi diye sormuş halam, doktorda 9 ay durdun dogunca ogrenirsin demis. Zaten aramiz hicbir zaman iyi olmadi :d
Aman hic takma herkes kendi hayatina baksin

Bu insanlara ne oluyor vallahi anlamiyorum ya felaketleri siraliyorlar ya da sadece moral bozuyorlar aslinda elde olacakta hepsini bozacaksin hic umursamayacaksin onlar umursamiyor cunku bizi dunde annemin bir arkadasi oooo hem enden hem yandan genislemissin diyo bende dedim normal degilmi 5 cocuk dogurmussun hamileyken gobek cikiyor hani kilo aliniyor dedim dayanamadim.

Bence gebelikle alakası yoktur topuk dikeni gibi geldi bana
Benimde aklima geldi googleden baktim degil topuk dikeni Sadece topukdada degil saten geziyor mubarek bir orda bi burda olusuyor 1 gun dinlenince geciyor hic yokmus gibi oluyor ben gebelikle alakalidir die dusundum daha once okadar ayakta kaldim 10 km yuruyen insandim basima gelmedi cunku

Tahlil vermek mesele degil. Ama vajinal Kültür vermem lazım

Kiz yada erkek Allah hepimize hayirli evlat olabilmeyi evlatlarimizinda bizlere hayirli evlat olmasini nasip etsin insallah ben bu kiskancligi bu erkek evlat sevdasini hic anlamiyorum.
Olsun kuzum bir kerecik vereceksin olacak bitecek en azindan suphe kalmayacak icinde enfeksiyon varsada hemen tedavin baslar obur turlusu daha kotu

Tam bilgim yok. Belirli kriterleri vardir herhalde

Bebek komple kanaldaysa alamiyorlar canim ben cok kotu olunca istemistim bana olmazcok acilma var dediler sonra esim dedi bebegindurdugu yer cok asagida normal dogmak zorunda demislrr belki onunla ilgiilidir

Herkese iyi gecelerrr çok yazışmayın
kızlar ben bazen hapsurunca oksurunce idrarimi tutamiyorum kaciyor .. bunu yasayan varmi? yoksa bende mi sadece sıkıntı ?
canım ben bir kere yaşadım. Tabi ben suyumdan geldi sandım. Netten araştırınca idrar olabileceğini okudum rahatladım. O zaman da hapsurduğumda sıkışıktım. Bir daha olmadı ama olabiliyormuş

Benimde oyle islaklik oluyor iste cok tedirginim. Ama muhtemelen enfeksiyon var
Bir de ıslaklık benim progestandan oluyor. Akşam koyuyorum fitil olarak gece su gibi geliyor. Birkaç saat sonra. Onu öğrendim ve alıştım. Zate diğer zamanlar akıntım da olmuyor benim. Herkesin akıntısı var oysaki. Demekki gerçekten her bünye farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…