2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın arkadaşlar Hasatzamani cicileriniz çok çok güzel maşallah, hepsini mutlulukla giydirip kullandırmak ta nasip olsun. Gece boyunca defalarca tuvalete kalkıyorum, aralarda uyuduğum 15-20 dakikalık uyku periodlarinda çeşit çeşit rüyalar görüyorum. Her birinin ardından uyanıp yine uyuyamıyorum falan filan, siz anladınız beni Allah'a şükürler olsun tabiki. İnşallah çok güzel sağlıkla mutlulukla geçer de günlerimiz haftalarımız, sağ salim kucağımıza alırız büyütürüz. Sabah duamız olsun bu da. Bütün anne adayları ve anne olmak isteyenler için

Günaydın herkese. Miskinlik yapıyorum iki gündür annemde. Pek giremedim Benim de oluyor bu ıslaklık. İlacın beyaz kalıntısı geliyor, o ayrı sinir bozucu ama şeffaf akıntı daha sinir ediyor. İlk farkettiğimde endişelenip parmağımla dokundum ıslaklığın olduğu yere de yapış yapış birşey. Kendimce evham yaptım su falan olmasın diye, haftaya kontrolde doktora soracaktım. Progestan çok rahatsız ediyor beni

Ben haftaya 24 + olacağım ve raporu verecek. Tam da rapor zamanına geliyor demişti hatta. Mantıklı olan bu olur sanırım. Bir hafta da ara tatile denk geldi. Son nöbetimi geçen hafta tutmuş oldum yani

Sizden okuyup görüyorum o kadar çok eksiğim varki. Benim aldıklarım zıbın gibi kıyafet tarzı şeyler. Küvet aldım ama havlusu tırnak makası kulak çubuğu alınacak. Park yatak ve yatağını aldım nevresim takımı alınacak. Oda takımını aldım nevresimi halısı perdesi lambası alınacak. Daha ortada prensesimin bezi yok. Ama ağız bezini aldım
göğüs pedi aldım kalkanı kremi alınacak. Bebek deterjanı aldım şampuanı pişik kremi bebek yağı alınacak ya kafayı yemek aşamasındayım. Daha hastanede ne lazım kapı süsü loğusa takımı vs onlar hakkında bilgim yok desem yeri fotoğrafçı istiyorum fiyat araştırmam lazım
İlk bebek olunca bocalamam normal değil mi dört ayım var diyorum ama yetişir dimi kızlar

Amin cnm insallah :) 2 gundur bende uyuyamiyorum gece 3 4 gibi uyudum sabah 9 da ayaktaydim bende cnm vucutlarimiz yavas yavas uykusuzluga alisiyor diyorum :)

Azaltmaya bak cnm benimde oyleydi kotulesiyordu hemen bikac gun bulanti cektim.bir gun icip bir gun icmiyordum o bulantiyida cekiyordum oyle oyle ilaca bagimliligim azaldi tavsoye ederim :)

Yetisir cnm m etme bende basta oyle diyordum 2 li testten sonra biz baslamistik alisverise her ay bisey aldik bizim erken almamizda amac bebis dogana kadar aldiklarimizin hepsinin ucreti veya taksidi bitmis olucak biz eaimle hep oyleyiz aman aradan ciksin modu hep :) ki hastane cantamda benimde eksiklerim var.

Gunaydin, bence hic panikleme bir suru sey almissin neredeyse birsey kalmamis buyuklerini bitirmissin ben daha sadece gecen gun paylastigim zibinlari yeni aldim ki 15 gunde geleceklermis daha; bir kuvet 2de battaniye birde odasini aldim hepsi bu. Ama besik falan yok daha Eskilerde soyle birsey derlerdi hele bir 6. ayini gor o zaman alinmaya baslar. Bazi seyler icin cok acele etmemek lazim guzel indirimler geliyor. Ocak gibi english home bebek urunlerinde indirime giriyor. Subatta her gune bir indirim e bebekte var ve herseyi kapsiyor subat ayi boyunca.
Hastaneyede lohusa takimini al ama 2. Gunde kaliniyorsa hastanende yedeklerin olsun ben 2 gece kaldim ihtiyacim oldu yedeklere.
Kapi susu, bir kac susleme balon vs dagitacagin hediyelik ve ikram olarak cikolata serbet ya da limonata yeterli eger buyuk bir susleme isine girmeyeceksen. Gireceksen onunda detayini veririm
Fotografci icinde hastanene sor once anlasmali bir fotografcisi var mi yoksa dogumhaneye girmesine izin veriyorlar mi diye.

Seninkilerin arasi planli kadar var nerdeyse, ofisten arkadasimin esi esas surpriz hamile kaldi, iki çocuğun arasi toplasan 1,5 yas yok. Ikiz bebe arabasi falan aldılar, ikisi de kucuk daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…