- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Gunaydin cnmGünaydın kızlar
Canım güle güle giydir bebişine aldıklarınıGunaydin cnm
Benim de oluyor bu ıslaklık. İlacın beyaz kalıntısı geliyor, o ayrı sinir bozucu ama şeffaf akıntı daha sinir ediyor. İlk farkettiğimde endişelenip parmağımla dokundum ıslaklığın olduğu yere de yapış yapış birşey. Kendimce evham yaptım su falan olmasın diye, haftaya kontrolde doktora soracaktım. Progestan çok rahatsız ediyor beniBir de ıslaklık benim progestandan oluyor. Akşam koyuyorum fitil olarak gece su gibi geliyor. Birkaç saat sonra. Onu öğrendim ve alıştım. Zate diğer zamanlar akıntım da olmuyor benim. Herkesin akıntısı var oysaki. Demekki gerçekten her bünye farklı
Ben haftaya 24 + olacağım ve raporu verecek. Tam da rapor zamanına geliyor demişti hatta. Mantıklı olan bu olur sanırım. Bir hafta da ara tatile denk geldi. Son nöbetimi geçen hafta tutmuş oldum yaniKozlar nöbet tutmayı 24.haftanın içindeyken mi yoksa 24.hafta bitince mi bırakıyoruz?bu arada ben hala bulantı için ilaç kullanıyorum.Geçen bırakayım dedim midem gene kötü oldu.Sanırım doğuma kadar kullanıcam
Geriye pek bakamadım ama güle güle giydir kıyafetleriGunaydin cnm
Amin cnm insallah :) 2 gundur bende uyuyamiyorum gece 3 4 gibi uyudum sabah 9 da ayaktaydim bende cnm vucutlarimiz yavas yavas uykusuzluga alisiyor diyorum :)Günaydın arkadaşlarHasatzamani cicileriniz çok çok güzel maşallah, hepsini mutlulukla giydirip kullandırmak ta nasip olsun. Gece boyunca defalarca tuvalete kalkıyorum, aralarda uyuduğum 15-20 dakikalık uyku periodlarinda çeşit çeşit rüyalar görüyorum. Her birinin ardından uyanıp yine uyuyamıyorum falan filan, siz anladınız beni Allah'a şükürler olsun tabiki. İnşallah çok güzel sağlıkla mutlulukla geçer de günlerimiz haftalarımız, sağ salim kucağımıza alırız büyütürüz. Sabah duamız olsun bu da. Bütün anne adayları ve anne olmak isteyenler için
Uykularim haram olduuu
Artık lavaboya gide gele uyku diye birşey kalmadı
Azaltmaya bak cnm benimde oyleydi kotulesiyordu hemen bikac gun bulanti cektim.bir gun icip bir gun icmiyordum o bulantiyida cekiyordum oyle oyle ilaca bagimliligim azaldi tavsoye ederim :)Kozlar nöbet tutmayı 24.haftanın içindeyken mi yoksa 24.hafta bitince mi bırakıyoruz?bu arada ben hala bulantı için ilaç kullanıyorum.Geçen bırakayım dedim midem gene kötü oldu.Sanırım doğuma kadar kullanıcam
Tesekkurler cnm :)Canım güle güle giydir bebişine aldıklarını
Yetisir cnm m etme bende basta oyle diyordum 2 li testten sonra biz baslamistik alisverise her ay bisey aldik bizim erken almamizda amac bebis dogana kadar aldiklarimizin hepsinin ucreti veya taksidi bitmis olucak biz eaimle hep oyleyiz aman aradan ciksin modu hep :) ki hastane cantamda benimde eksiklerim var.Sizden okuyup görüyorum o kadar çok eksiğim varki. Benim aldıklarım zıbın gibi kıyafet tarzı şeyler. Küvet aldım ama havlusu tırnak makası kulak çubuğu alınacak. Park yatak ve yatağını aldım nevresim takımı alınacak. Oda takımını aldım nevresimi halısı perdesi lambası alınacak. Daha ortada prensesimin bezi yok. Ama ağız bezini aldım
göğüs pedi aldım kalkanı kremi alınacak. Bebek deterjanı aldım şampuanı pişik kremi bebek yağı alınacak ya kafayı yemek aşamasındayım. Daha hastanede ne lazım kapı süsü loğusa takımı vs onlar hakkında bilgim yok desem yerifotoğrafçı istiyorum fiyat araştırmam lazım
İlk bebek olunca bocalamam normal değil mi dört ayım var diyorum ama yetişir dimi kızlar
Sizden okuyup görüyorum o kadar çok eksiğim varki. Benim aldıklarım zıbın gibi kıyafet tarzı şeyler. Küvet aldım ama havlusu tırnak makası kulak çubuğu alınacak. Park yatak ve yatağını aldım nevresim takımı alınacak. Oda takımını aldım nevresimi halısı perdesi lambası alınacak. Daha ortada prensesimin bezi yok. Ama ağız bezini aldım
göğüs pedi aldım kalkanı kremi alınacak. Bebek deterjanı aldım şampuanı pişik kremi bebek yağı alınacak ya kafayı yemek aşamasındayım. Daha hastanede ne lazım kapı süsü loğusa takımı vs onlar hakkında bilgim yok desem yerifotoğrafçı istiyorum fiyat araştırmam lazım
İlk bebek olunca bocalamam normal değil mi dört ayım var diyorum ama yetişir dimi kızlar
Nasil guzeller saglikla giyinsin minik kuzucuk ne guzel yaa bunlar bir kac ay sonra misss gibi bebek kokacak
Benim de yas 31, gozum yemiyor 3 taneyi. Bi kiz bi oglan tamam işte, her cesitten varIki kiz cok guzel yaa masallahbizde esimle hep iki kiz olsunlar dedik nasibimiz erkekmis cok sukur ben 30 yasimdayim bir 5 sene daha ara versem 35 te artik kafa kalirsa yaparim
Azaltmaya bak cnm benimde oyleydi kotulesiyordu hemen bikac gun bulanti cektim.bir gun icip bir gun icmiyordum o bulantiyida cekiyordum oyle oyle ilaca bagimliligim azaldi tavsoye ederim :)
Tamam canım ben de öyle bi deneyeyim.Sürekli kullanmak istemiyorum artık
Seninkilerin arasi planli kadar var nerdeyse, ofisten arkadasimin esi esas surpriz hamile kaldi, iki çocuğun arasi toplasan 1,5 yas yok. Ikiz bebe arabasi falan aldılar, ikisi de kucuk daha.Bende geçende kuafore gittim. Kizimi gorup daha kucukmus neden yaptin hemen dedi. Bende supriz oldu planli degildi dedim. 3.yude yaparsin sen dedi. Bende yaparim elbet dedim. 40ta yaparsın bi daha dedi. Bende dedim 35i bile beklemem 30da yaparim dedim. Beni buyuk sanmis daha 25im. Kadina cevap verdim ama sinirden yasimi bil3 yanlis soyledim 26 dedim. İnsanlar cok bos konusuyo keske duymayabilsek. Dogumdan nelerle karsilascam sabirsizlikla bekliyorum
Ay ins cnm hepimizinki mis gibi bebis koksun )Nasil guzeller saglikla giyinsin minik kuzucuk ne guzel yaa bunlar bir kac ay sonra misss gibi bebek kokacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?