- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Benim hoşuma gidiyo yaşların yakın olması yaaSeninkilerin arasi planli kadar var nerdeyse, ofisten arkadasimin esi esas surpriz hamile kaldi, iki çocuğun arasi toplasan 1,5 yas yok. Ikiz bebe arabasi falan aldılar, ikisi de kucuk daha.
Benimde cok islaniyor cnm normal akinti fazlaligiGünaydınnnn hayırlı Pazarlar tatliş annelernasılsınız nasıl gidiyor hamilelik var mı yeni gelişmeler bu arada Bnmde arada hafif ıslaklık oluyor iç çamaşırımda bu normal mi
Ya ama böyle katı renkli akıntı gibi değil su gibiBenimde cok islaniyor cnm normal akinti fazlaligi
kokusuz ve rengi seffaf veya sut beyaziysa sorun yok cnm gunde 4 ic camasiri degistirdigimi bilirim :)Ya ama böyle katı renkli akıntı gibi değil su gibi
Ay demek normalmiş cnmkokusuz ve rengi seffaf veya sut beyaziysa sorun yok cnm gunde 4 ic camasiri degistirdigimi bilirim :)
Maşallah. Ben de hiç istemiyorken kısmet oldu. Oğlum 8 yaşını az geçmiş olacak inşallah kardeşi doğduğunda. İlk bebek çok zor gelmişti bana. Erken de çalışmaya başlamıştım çünkü. Bakıcılardan da çok çektim, okul-ev-çocuk sorumluluğu da yıprattı. Zaman geçtikçe daha da bir uzaklaştım fikirden. İstemedim ama kısmet böyleymiş diyorum şimdi. Oğlum ve eşim öyle çok istiyorlardı ki, onların yüzü suyu hürmetine geldi bebek diyorum hepBenim hoşuma gidiyo yaşların yakın olması yaabizim de planli suan 24 aylık dogana kadar 2 bucuk yaş olcak aralarında ideal bence yaşımda 31 bucuk, cok geçmeden istedim cok sükür nasıpoldu Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun
Benim avantajim saglikci olmak cnm o yuzden telaslanmiyorum neyin normal oldugunu yuzde 80 anlayabiliyorum :) normal telaslanmaniz ne zorluklarla tasiyoruz bebislerimizi bosuna cennet annelerin ayaklari altinda dememislerAy demek normalmiş cnmay her şeye bi sorunmuş gözüyle bakıyor insan
Bizimki de tam 3,5 yas olacak doğduğunda, ben de cok memnunum, zaten yakin olsunlar beraber buyusunler istedim. Daha erken olsa belki sezeryan dikislerimden dolayi korkardim ama simdi kafam da rahat. Herkesin gonlune gore olsun inşallahBenim hoşuma gidiyo yaşların yakın olması yaabizim de planli suan 24 aylık dogana kadar 2 bucuk yaş olcak aralarında ideal bence yaşımda 31 bucuk, cok geçmeden istedim cok sükür nasıpoldu Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun
Ya selam bu arada ne cok konusmussunuz:)) valla benimki hafif sarimsi ve bayag vicik vicik oluyor pedim.. ped koymadan duramam zaten ve bence normal.. kasinti ve koku yoksa e hamileyiz ya olacak o kadar... bu kadar bebiş tepmesine cikan su normal yanikokusuz ve rengi seffaf veya sut beyaziysa sorun yok cnm gunde 4 ic camasiri degistirdigimi bilirim :)
Ne guzelll sende isine tarayan hazibelerini bulursun ins. Cogu sey insanin aklina sonradan geliyor.. umarim unuttugun aaa bu da varmis iyi bari diye sevindigin cok seyi bulursubTavan arasindaki bebek eşyalarını indirttim esime, benden once kizim atladi, eski oyuncaklarını bulunca hazine bulmus gibi sevindi yavrumneyse o onlarla oynarken ben su kutulara hurclara bi giriseyim, pompaymis ayakkabi kiyafetmis ne varsa bi bakayim kalanlara.
Ben ped kullanmiyorum enfeksiyon olur die. Pedi baya sık degistirebiliyirsan iyi ama pamuklu bi seyin cilde temasi daha iyi brnceYa selam bu arada ne cok konusmussunuz:)) valla benimki hafif sarimsi ve bayag vicik vicik oluyor pedim.. ped koymadan duramam zaten ve bence normal.. kasinti ve koku yoksa e hamileyiz ya olacak o kadar... bu kadar bebiş tepmesine cikan su normal yani
Bende bugun eksikleri kagida yazayim dedim cnm onlarla ugrasiyorum :)Tavan arasindaki bebek eşyalarını indirttim esime, benden once kizim atladi, eski oyuncaklarını bulunca hazine bulmus gibi sevindi yavrumneyse o onlarla oynarken ben su kutulara hurclara bi giriseyim, pompaymis ayakkabi kiyafetmis ne varsa bi bakayim kalanlara.
Kuzum senin bitmedi mi dahaBende bugun eksikleri kagida yazayim dedim cnm onlarla ugrasiyorum :)
Ayy cok sukur vucudum alisti kuzum yaklasik su tedavi boyunca yani yaklasik bir yildir gunluk ped kullaniyorum tabii gunluk degil.. her wc de degistiriyorum saatte.. sadece yattigimda artik ne zaman kalkarsam.. bazen kendime odul verip hic takmiyorumBen ped kullanmiyorum enfeksiyon olur die. Pedi baya sık degistirebiliyirsan iyi ama pamuklu bi seyin cilde temasi daha iyi brnce
Gunde 6-7 kez camasir degistirdgim bile oluyor. Progestanin yan etkisi yuzunden
Fantezi hicbir camasir artik uymuyor zaten artik bedenime. Anane kilodu var, pamuklu beyaz. Nerden baksan 50 tane aldim bu surecte, yetmedikce
Cok mu ne cok konusmasi cnm :) bugun pazar giren pek olmuyor :) aynen cnm normal ama ped e dikkat et onermiyorlar pekYa selam bu arada ne cok konusmussunuz:)) valla benimki hafif sarimsi ve bayag vicik vicik oluyor pedim.. ped koymadan duramam zaten ve bence normal.. kasinti ve koku yoksa e hamileyiz ya olacak o kadar... bu kadar bebiş tepmesine cikan su normal yani☺
Eksik gormek artik sinirimi bozuyor.......Bende bugun eksikleri kagida yazayim dedim cnm onlarla ugrasiyorum :)
Saol cnm :) ayazin bitti eksikleri sukur :) kendi eksiklerimde sira kendi eksiklerimi yaziyorum bir de ayaza oda yapmayacagimiz icin kendi kiyafet dolabimizda kullanmadiklarimizi eliyorum ki ayazin cicilerine yer acilsin :)Kuzum senin bitmedi mi daha
Bu arada dun aldiginiz cicileri gule gule kullanin ins
Bitmiyor mu ki eksikler :)Eksik gormek artik sinirimi bozuyor.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?