2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben artik egilipte bacagima kilodu sokamiyorum bacimm Corap cikarmak istemiyorum nadil giyinecem diye pandiflari aksamdan sabaha sikinti... karnimi kasamiyorum.. sikistiriyor beni .. son zamanlarda ne olcak hoc bilmiom..

Ben artik egilipte bacagima kilodu sokamiyorum bacimm Corap cikarmak istemiyorum nadil giyinecem diye pandiflari aksamdan sabaha sikinti... karnimi kasamiyorum.. sikistiriyor beni .. son zamanlarda ne olcak hoc bilmiom..
Bakma sen ben degistiriyorum surekli ama zorlanmiyorum desem yalan olur. Son aylar nasil olcak ben de bilmiyorum hic.

Bizimki de tam 3,5 yas olacak doğduğunda, ben de cok memnunum, zaten yakin olsunlar beraber buyusunler istedim. Daha erken olsa belki sezeryan dikislerimden dolayi korkardim ama simdi kafam da rahat. Herkesin gonlune gore olsun inşallah
Benim psikolojim de peş peşe yapmayı kaldırmazdı arada 6 yaş olacak ikisi de kız bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak

Selam kızlar. Ben şifayı kaptım nefes almakta zorlanıyorum bu gün. Bu arada 5. Aydayım hesaplarıma göre ve tam 4 kilo aldım şimdilik. Ama zaten önceden de göbüşüm vardı. Geçen hafta fuardan bir fotoğrafımı atayım. Çok çıkmadı sanki karnım

Eklentiler

• 65261752-DD68-41ED-8EE7-A61038ECC5ED.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 55
Günaydınn. Dün benim için çok yoğun bir gündü giremedim hiç. Sabahtan şeker yükleme yaptırdım. Çok zorlu geçti halsiz kaldım. Neyseki şekerim çıkmadı. Değerlerim fena değil. Akşama yemeğe misafirim geldi kaç saat hazırlıkla uğraştım.
Bütün gün ayaktaydım koşturmalı geçince karnım taş gibi oldu gece 2 de zor uyudum. Yorgunluktan heralde doğru düzgün hareket etmedi endişelendim.
Neyse ki bugün herşey normal hareket ediyor, dünün acısını çıkarıyor hatta.
Sizlerde ne var ne yok

Maşallah canım karnın normal duruyor. Kızmıydı seninki?

Degerlerinin iyi cikmasi guzel haber
Su halimizle yemege geliyoruz diyebiliyorlar demek hala
Kendini yorunca, kendi hareketinden bebisi hissedememissindir ki cok normal. Dikkat et

Trendyolda e bebek urunleri satisa cikmis ilk kez yaziyor. Kiyafet degil de, losyon, bebek gerecleri fln var. Isteyen goz atsin.
Bi de soyle bi urun buldum. Belki isimize yarar.

Eklentiler

• Screenshot_20191117-123041_Gallery.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
Bende bu gebelikte progestan hic kullanmadim canim. Bilmiyorum takip ediyorum bebeği ve kendimi

Biraktigin gibiyim kendi adima konusacak olursak cnm :) aman cok yorma bari bugun dinlen

İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Ben de yenidoğan sünneti düşünüyordum. Etrafımda bebeği bezliyken sünnet ettiren bir tanıdığa sorma fırsatım oldu. Önermem dedi. Çok zor geçmiş, bezli olduğu için çok geç iyileşmiş. Ben vazgeçtim.

Seninkilerin arasi planli kadar var nerdeyse, ofisten arkadasimin esi esas surpriz hamile kaldi, iki çocuğun arasi toplasan 1,5 yas yok. Ikiz bebe arabasi falan aldılar, ikisi de kucuk daha.
Evet daha kucuk olanlarda var elbet. Ama benim kizim cok zor bir cocuk. Herkes suan bana sabırlar diliyor birde henuz yeni yeni kelimeleri artti konusmuyor yani

İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Evet biraz erken oldu gibi
Dugun yapmak gibi bi sey kalmadi artik, bende dusunmedigim icin, dogduktan sonraki ilk bir yil icinde yaptiririm gibi geliyor. Arkadaslarimdan erken yaptiranlar memnundu, daha iyi hizli iyilesiyor, hem psikolojik sikinti olmuyor diyorlardi. Bakalim artik ☺

24+0 bırakılıyor. Ben 23 te bırakmış oldum. Nöbet listesi değişiyordu bir hafta idare ettiler

Demekki bezden çıkmasını beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…