- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ben artik egilipte bacagima kilodu sokamiyorum bacimmBen ped kullanmiyorum enfeksiyon olur die. Pedi baya sık degistirebiliyirsan iyi ama pamuklu bi seyin cilde temasi daha iyi brnce
Gunde 6-7 kez camasir degistirdgim bile oluyor. Progestanin yan etkisi yuzunden
Fantezi hicbir camasir artik uymuyor zaten artik bedenime. Anane kilodu var, pamuklu beyaz. Nerden baksan 50 tane aldim bu surecte, yetmedikce
Bakma sen ben degistiriyorum surekli ama zorlanmiyorum desem yalan olur. Son aylar nasil olcak ben de bilmiyorum hic.Ben artik egilipte bacagima kilodu sokamiyorum bacimmCorap cikarmak istemiyorum nadil giyinecem diye pandiflari aksamdan sabaha sikinti... karnimi kasamiyorum.. sikistiriyor beni .. son zamanlarda ne olcak hoc bilmiom..
Benim psikolojim de peş peşe yapmayı kaldırmazdı arada 6 yaş olacak ikisi de kız bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacakBizimki de tam 3,5 yas olacak doğduğunda, ben de cok memnunum, zaten yakin olsunlar beraber buyusunler istedim. Daha erken olsa belki sezeryan dikislerimden dolayi korkardim ama simdi kafam da rahat. Herkesin gonlune gore olsun inşallah
Ne güzel cnm avantajlısınBenim avantajim saglikci olmak cnm o yuzden telaslanmiyorum neyin normal oldugunu yuzde 80 anlayabiliyorum :) normal telaslanmaniz ne zorluklarla tasiyoruz bebislerimizi bosuna cennet annelerin ayaklari altinda dememisler
Maşallah canım karnın normal duruyor. Kızmıydı seninki?Selam kızlar. Ben şifayı kaptım nefes almakta zorlanıyorum bu gün. Bu arada 5. Aydayım hesaplarıma göre ve tam 4 kilo aldım şimdilik. Ama zaten önceden de göbüşüm vardı. Geçen hafta fuardan bir fotoğrafımı atayım. Çok çıkmadı sanki karnım
Degerlerinin iyi cikmasi guzel haberGünaydınn. Dün benim için çok yoğun bir gündü giremedim hiç. Sabahtan şeker yükleme yaptırdım. Çok zorlu geçti halsiz kaldım. Neyseki şekerim çıkmadı. Değerlerim fena değil. Akşama yemeğe misafirim geldi kaç saat hazırlıkla uğraştım.
Bütün gün ayaktaydım koşturmalı geçince karnım taş gibi oldu gece 2 de zor uyudum. Yorgunluktan heralde doğru düzgün hareket etmedi endişelendim.
Neyse ki bugün herşey normal hareket ediyor, dünün acısını çıkarıyor hatta.
Sizlerde ne var ne yok
Bende bu gebelikte progestan hic kullanmadim canim. Bilmiyorum takip ediyorum bebeği ve kendimiBir de ıslaklık benim progestandan oluyor. Akşam koyuyorum fitil olarak gece su gibi geliyor. Birkaç saat sonra. Onu öğrendim ve alıştım. Zate diğer zamanlar akıntım da olmuyor benim. Herkesin akıntısı var oysaki. Demekki gerçekten her bünye farklı
Biraktigin gibiyim kendi adima konusacak olursak cnm :) aman cok yorma bari bugun dinlenGünaydınn. Dün benim için çok yoğun bir gündü giremedim hiç. Sabahtan şeker yükleme yaptırdım. Çok zorlu geçti halsiz kaldım. Neyseki şekerim çıkmadı. Değerlerim fena değil. Akşama yemeğe misafirim geldi kaç saat hazırlıkla uğraştım.
Bütün gün ayaktaydım koşturmalı geçince karnım taş gibi oldu gece 2 de zor uyudum. Yorgunluktan heralde doğru düzgün hareket etmedi endişelendim.
Neyse ki bugün herşey normal hareket ediyor, dünün acısını çıkarıyor hatta.
Sizlerde ne var ne yok
Tesekkurler cnm :)
Ben de yenidoğan sünneti düşünüyordum. Etrafımda bebeği bezliyken sünnet ettiren bir tanıdığa sorma fırsatım oldu. Önermem dedi. Çok zor geçmiş, bezli olduğu için çok geç iyileşmiş. Ben vazgeçtim.İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Evet daha kucuk olanlarda var elbet. Ama benim kizim cok zor bir cocuk. Herkes suan bana sabırlar diliyorSeninkilerin arasi planli kadar var nerdeyse, ofisten arkadasimin esi esas surpriz hamile kaldi, iki çocuğun arasi toplasan 1,5 yas yok. Ikiz bebe arabasi falan aldılar, ikisi de kucuk daha.
Evet biraz erken oldu gibiİyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
24+0 bırakılıyor. Ben 23 te bırakmış oldum. Nöbet listesi değişiyordu bir hafta idare ettilerKozlar nöbet tutmayı 24.haftanın içindeyken mi yoksa 24.hafta bitince mi bırakıyoruz?bu arada ben hala bulantı için ilaç kullanıyorum.Geçen bırakayım dedim midem gene kötü oldu.Sanırım doğuma kadar kullanıcam
Demekki bezden çıkmasını beklemek lazımBen de yenidoğan sünneti düşünüyordum. Etrafımda bebeği bezliyken sünnet ettiren bir tanıdığa sorma fırsatım oldu. Önermem dedi. Çok zor geçmiş, bezli olduğu için çok geç iyileşmiş. Ben vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?