- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Biz esimle soyle gorustuk cnm.Bazi cocuk dr lari dogar dogmaz sunneti onermiyor o hafta icinde.biz de 40 imiz cikinca ramazana denk geliyor.ramazan bayramindan sonra 2 2.5 aylik oluyoruz o zaman yaptirmayi planladik.İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Kizimda yazdı. Corap derdi yoktu. Mayis ayina kadar bot giydim sonra direkt terlige gectimBen artik egilipte bacagima kilodu sokamiyorum bacimmCorap cikarmak istemiyorum nadil giyinecem diye pandiflari aksamdan sabaha sikinti... karnimi kasamiyorum.. sikistiriyor beni .. son zamanlarda ne olcak hoc bilmiom..
Yatıyorum ya tüm gün, sıkıntıdan aklıma hiç olmayacak şeyler takılıyor canım tabiki önce hayırlı sağlıklı kucağımıza alalımEvet biraz erken oldu gibi
Dugun yapmak gibi bi sey kalmadi artik, bende dusunmedigim icin, dogduktan sonraki ilk bir yil icinde yaptiririm gibi geliyor. Arkadaslarimdan erken yaptiranlar memnundu, daha iyi hizli iyilesiyor, hem psikolojik sikinti olmuyor diyorlardi. Bakalim artik ☺
Demekki bir ben düşünmüyomuşum rahatladım, kendi kendime diyorum ne acele ediyosun diye.Biz esimle soyle gorustuk cnm.Bazi cocuk dr lari dogar dogmaz sunneti onermiyor o hafta icinde.biz de 40 imiz cikinca ramazana denk geliyor.ramazan bayramindan sonra 2 2.5 aylik oluyoruz o zaman yaptirmayi planladik.
Ben ilk oğlumda 4.5 aylık yaptırmıştım. Bunda da bebekken halletmeyi düşünüyorum. Hiç birşey hatırlamıyor ve iyileşmesi çok kolay oluyorİyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Beni daha zorlamiyor sukur sadece corap giyerken rahat giyemiyorum o kadar ama giyiyorum kendim :)Kizimda yazdı. Corap derdi yoktu. Mayis ayina kadar bot giydim sonra direkt terlige gectimsimdi iki haftadir İstanbul sicaginda bot giyiyorum artik bagcik baglamak beni deli ediyo. Tirnak kesmek zorlasmaya basladi, ozel temizligimi yapmak zorlamaya başladı. Daha 6 aylik bile degiliz :'(
Bence acele degil sonucta konusulmasi gereken birsey biz basta anlasalim dedik hem kucukken travma yasamamis olur hem hucreleri daha yeni cabuk iyilesir.memeyi agzina daya susuyor zaten cocuk :)Demekki bir ben düşünmüyomuşum rahatladım, kendi kendime diyorum ne acele ediyosun diye.
Bezliyken benim hiç sorun olmadı zaten doktor krem veriyor onu sürünce yumuşuyordu. Sadece ilk çişte acı hissetmişti o kadarKizim var ama cevreden duyduklarımla bebek dönene kadar sunnet olmali ya da baya buyukken. Donmeye baslayinca cani yanar. Yenidoğankende zor oluyormuş. Ama haziran civari tam donmeler baslamamisken yaptirabilirsiniz anneler. Hem bezinide açarsiniz ara ara ince battaniyelerle ortup hava almasini saglarsiniz. Bezli yapanlar. Genelde birsey geciriyormus oraya ki beze yapismasin hem hava alabilsin diye
Sen de bendensin deseneYatıyorum ya tüm gün, sıkıntıdan aklıma hiç olmayacak şeyler takılıyor canım tabiki önce hayırlı sağlıklı kucağımıza alalım
Ablam bezliyken sünnet ettirdi,Demekki bezden çıkmasını beklemek lazım
Kaburga agrin erken baslamis cnm senin genellikle son aylarda karsilasilan bir problem umarim gecerGeçmeyen kaburga ağrım var sağ tarafta.
Çok zorluyor beni kızlar ,
Zaten sol bacagimdaki kRampalardan bahsetmek bile istemiyorum
Hayırlısıyla gecseydi bu günlerde, hep bir şikayet halindeyim Rabbim affetsin bunada şükür
Daha biz seker yuklemesi konularina giremedik doktorlaBu arada seker yuklemesini en gec yaptiracak olan benim heralde 28.haftaya kadar yapiliyor diye dr umla gorustuk 27+ larda yaptiricam.Bir de dogum oncesi dr um kan uyusmazligi ignesi ister vurul ister vurulma dedi.Dogumdan sonra kan uyusmazligi cikarsa her turlu yapilacak dedi.E bebisin kan grubu benle bir cikarsa bosuna yaptirmis olma ihtimalimde var.Uyusmazlik olup dogum oncesi yaptiran varmi?
Sterilizatorumun parcalari eskimis ona canim sıkıldı ya, bi de asiri sararmis. Olmadi black friday indirimlerinden falan yenisine bakicam, bu halde hic bi ise yaramazNe guzelll sende isine tarayan hazibelerini bulursun ins. Cogu sey insanin aklina sonradan geliyor.. umarim unuttugun aaa bu da varmis iyi bari diye sevindigin cok seyi bulursub☺
Bu biraz karisik mesele cnm soyle diyim benim esimle uyusmazligimi kadin negatif kan grubu erkek te pozitif kan grubuysa kan uyusmazligi oluyor.dogumdan sonra ya 48 ya da 72 saat icinde bebegin kan grubuna bakiyorlar anne ile ayni kan grubuysa yapilmasina gerek yok ignenin fakat babanin kan grubundan cikarsa 2.cocukta problem olmasin diye rhogam adi verilen bir igne yapiliyor.Ben dr umla konustugumda dogum onceside istersen yapilabilir demisti ama bosuna yaptirma ihtimalide var bir de biraz pahali bir igne.Daha biz seker yuklemesi konularina giremedik doktorlaoraya daha var heralde.
Uyusmazlik her kan grubunda yapiliyor mu yoksa anne baba arasindaki caprazlama kaynakli ihtimalle mi yapiliyor ? Sen bahsetmesen ben bu asidan haberdar degildim, bilmiyordum. Saolasin
İkiz olduğu için sanırım erken başladı.Kaburga agrin erken baslamis cnm senin genellikle son aylarda karsilasilan bir problem umarim gecer
A dogru unuttum ikiz oldugunuİkiz olduğu için sanırım erken başladı.
Özellikle yemekten sonra zor oluyor
inşallah geçer
Maşallah canım karnın normal duruyor. Kızmıydı seninki?
Benim iki oğlanın arası 1 yıl 16 gündü. Çok zorlandım, ikiz olsa daha kolay olurdu. Biri yeni yürümeye başlamıştı diğeri kundaklı. Ay aman o günleri düşünüyorum da... psikoloji diye bir şey kalmamıştıEvet daha kucuk olanlarda var elbet. Ama benim kizim cok zor bir cocuk. Herkes suan bana sabırlar diliyorbirde henuz yeni yeni kelimeleri artti konusmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?