2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anladim canim. Pahali fln olabilir ama sen ve bebek icin iyi olan neyse onu secmek en saglami geliyo bana. Para kazaniliyo her zaman. Sag salim dogsun pasalar

Degerlerinin iyi cikmasi guzel haber
Su halimizle yemege geliyoruz diyebiliyorlar demek hala
Kendini yorunca, kendi hareketinden bebisi hissedememissindir ki cok normal. Dikkat et
Eşim ayarlayınca misafiri böyle oluyor. Eşi çaya gidelim zahmet etmesin hamile kız falan demiş. Sağolsun benim eşimde o hamile de ben değilim demiş. Sanırsın çok iş yaptı bir süpürdü sildi evi. Yemekte zor yemekler istedi paşam iş bana düştü. Eşime dedim zaten bir daha istemiyorum yemekli misafir. Gelen olursa ben giderim sen ağırlarsın misafirlerini dedim. Eski enerjim yok artık ağırlaştım yoruluyorum.

Aynen canım inş sağ salim doğacaklar inanıorum.bugun çok az hareket etti bebişim şimdide onu taktım kafaya

Amin canım ya ne kadar geç doğarsa o kadar iyi bebişlerimiz için ne zormuş bu zaman geçmek bilmior hamilelikte

Benimde sol kaburgam aynı şekilde. Biraz öne eğilsem yada gece yatarken üzerine yatsam büyük bir batma açıma oluyor. Beni baya zorluyor. Otururken sırtım geri doğru olmalı. Ayrıca ilk oğlumda da aynı yer ağrıyordu ama son aylarda olmuştu. Bunda daha erken başladı. Salı günü doktora soracağım bebeğin duruşundan dolayı mı. Başka bir sıkıntı yaratır mı diye

Reactions: Eva
İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Psikologlar 2 yaşını geçtikten sonra sünnet olmasını çok önermiyormuş. Çocuk herşeyi tam anlayamıyor ama o duyguyu öğreniyor psikolojisii çin sıkıntılı olabiliyormuş. Bende 5-6 aylıkken yaptırırım diye düşünüyorum henüz birşeyi farketmeden. Ama tabi daha detaylıca araştırmadım bu konuyu.

Anladim canim. Pahali fln olabilir ama sen ve bebek icin iyi olan neyse onu secmek en saglami geliyo bana. Para kazaniliyo her zaman. Sag salim dogsun pasalar
Parasini gectim zaten cnm bilgilendirmek amacli soylemistim yoksa cocuk icin para gozumuz gormez :) sadece gerekli mi yaptirmak yaptiran varmi onceden veya dusunen diye m ettim.

Ben yattigim yerden yoruluyom seninki normal tabiki de.
Normalde benim esim de cok heveslidir, tum sulalese bize yatili gelse, ben onlara sabah ogle aksam hizmet etsem, pasta borek, camasir bulasik ugrasip dursam. Iki kez habersiz davet etmisligi de vardir. Ki ben normalde calisan biriyim. Allahtan cırladim da napti etti, getirtmedi. Hic evine 5 dk gitmedigim insanalr bile, gelip bizde kalmak istediklerini soluyorlar arada, sinirim hopluyo inan. Hak veriyorum sana

Biraktigin gibiyim kendi adima konusacak olursak cnm :) aman cok yorma bari bugun dinlen
Bugün geç kalktım güzelce kahvaltımı yaptım. Uzandım aldım elime kitabımı okuyorum keyif yapıyorum. Günümü evde geçiricem biraz kafa dinliyim

Ben çaya zor kabul ediyorum. İnan evde kizim olmasa degisik yemek yapmakla hic ugrasmam, hoş kendisi fazla yemiyor ama yine de yapmak gerekiyor

5 6 ay da tam dönme zamani. Eger bebekken yaptircaksan dönmüyorken yaptir canim cabucak iyilesir zaten

Normalde bende misafir çok severim gelsinler yiyelim içelim oturalım gezelim falan ama yok yani anladımki olmuyor artık. Birde dediğin gibi tiplere uyuz oluyorum. Bize herkes yemeğe, kahvaltıya gelmek istiyor ama kimse bizi yemeğe çağırmıyor. Bizde zahmet olmasın diye gitmiyoruz. Geçen şehir dışına eşimib kuzenine gittik kaldık orda da arkadaşları vardı kahvaltıya gidelim dedik evlerine davet etmediler dışarda yapalım dediler. Dışarda yaptık onu bile eşim ödedi. Biz olsak evde ayrı uğraş dışarda ayrı masraf. Sonrada bir ara istanbula gelmeyi düşünüyoruz seminer falan oluyor sizde kalırız takılırız diyorlar. Oldu canım tabi bir uyanık sensin diyemedim içimde kaldı.

Aksama arkadasimin nişanı var. Ne giyecegimi dusunup duruyorum. Tunik pantolon giymekten bıktım. Hoş artik pantolonlarda sıkıyor napcam ben ya kadife bir elbise var ama sanki o da sicaklatir beni evde ve kalabalık olcakmis.

Dugunude Nisan ayindaymis o zamanda 40ım cikcakmi allah biliyo :'(

Ben çaya zor kabul ediyorum. İnan evde kizim olmasa degisik yemek yapmakla hic ugrasmam, hoş kendisi fazla yemiyor ama yine de yapmak gerekiyor
Çocuk olsa bende çaya bile misafir kabul etmem heralde. Hem hamilelik hem çocuk çok zor olur. Allah yardımcın olsun.

Aman gecir bi tsort al usfune hirkani altinada rahat bisey oldu bitti :)

Çocuk olsa bende çaya bile misafir kabul etmem heralde. Hem hamilelik hem çocuk çok zor olur. Allah yardımcın olsun.
Kizim sosyallesin diye ben cagiriyorum canim. Ama kizimda cok huysuz en son agirladigimda mahvoldum. Oyuncak paylasmiyor, surekli agliyor. Ama alişmasida gerek. 28 aylik daha yeni yeni kelimeleri artti. Henuz konusamiuor.ve cocuklu misafirler etkiledi kizimi iyi oldu

Kıyafet olayı cidden çok zor. Geçen bizimde düğünler falan vardı şu ferace tarzı elbiseler varya normalde belden kemerli hem şık duruyor onlardan almıştım. Çok rahat ettim. Pantolon işi zor rahat edemezsin gibi canım. Tek parça elbise giymeye çalış.
Senin yine arkadaşınmış. Benim kardeşimin 29 martta düğünü var. Ben napcam bilmiyorum Eşim bebeği asla düğüne götürmem diyor. Bende ne olcak sanki diyorum ama yok ikna edemem heralde. 40ımız çıkmamış olur heralde bilmiyorum nolcak.

Oyun gruplarına götürsen canım kızını. Benim kuzenim öyle yapıyor haftada bir defa falan götürüyor baya sosyalleşti çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…