2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kotu denk gelmiş kardes baska tabi..
Benimde kaynim askere gidecek, muhtemelen nisan ayinda. Esime zamaninda hem asker eglencesi hem mevlit yapildi. Simdi buna da yaparlar kesin bende onu dusunuyorum. Kizim ve bebekle harika olacak

Oyun gruplarına götürsen canım kızını. Benim kuzenim öyle yapıyor haftada bir defa falan götürüyor baya sosyalleşti çocuk.
Fiyatlar cok fazla malesef. Baktim ama suan maddi olarak sikintidayiz. Kizimda surekli hastalanan bir cocuk. Arada kendimiz oyun alanlarina götürüyoruz genelde kendimiz oynatiyoruz evde

Kiyamam sana canim yaaa
Hani bi karikatur vardi belki biliyorsundur.
Keske hav deseydim diyordu kopekcik

İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
İyi günler canım, ben oğlumu 25 günlükken yaptırdım çok güzel oldu, hiç anlamadı, buda erkek allah nasip ederse doğunca bunu da hemen yaptıracam

@prenses50 benim oglum 15aylikken yaptirdik bezli ama simdide oglum olsa 3 aylikken yapriricaktim 15aylik olmasina ragmen aciyor aciyor dedi surekli cisini tuttu tam aklinim ermeye basladigi zaman oldugu icin normal dedi doktor yarasi aslinda 3gune gecti ama korkudan 1hafta aglafi ,ilk4 ayda anestezi kullanmadan yapiyoruz demisti doktoru burda en az 10kilo olmali dedikleri icin yaptiramamistim keske.daha rrkem firsatim olsaydi bezde ilk tuvaletinden sonra cok rahat ustelik yenidogani hergun yikiyoruz iyilesmesi icin cok faydali benim.fikrim

İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Oglum 18 aylikken sünnet oldu ve cok rahat gecti. Bu sefee 40i cikmadan yaptirmaya düsünüyorum.

Aksine bezliyke daha kolay. Oglum sabah sünnet oldu, aksimda koltuklarin üzerinde tirmaniyordu. Bezli oldugu icin o bölgeyi koruyor. Sünnet oldugunda 18 aylikti ve bezliydi tabiki.

Bende hep süpriz olsun istemişimdir böle hiç aklımda yokken oglunuz cok kalpten istemiş belliki inşallah şimdi cok daha kolay geçer büyütme döneminiz

3 aylıkken yaptırdık biz lokal anestezi ile oldu kücük olması gercekten rahat oluyo ben hic kıyamıyordum ama şimdi iyiki diyorum

Esyalari ayirmayi bitirdim ama belim de bitti kizlar, son durumda sterilizator ve biberon almam gerekecek. Onun dışında temel esyalar is gorur durumda. Cam biberonlarimin kapaklari kaybolmus, onlara emzik alir kullanirim diyodum ama kurtarmadi. Ay sonu indirimleri bekler duruma gore biberonlari da set olarak falan alirim belki. Biberon isiticim feci kirec tutmus onu da bi sirkeyle falan temizlemek lazim.
Kiyafet olarak elimi nereye atsam pembe cikti yasa gore ayirdim, bi ara komsuya haber ederim kiz esyalarini oglan esyasiyla degis tokus yaparız. Yakinlarda bi hamile arkadasim daha var, bi tur da onla bakariz, oglu var subatta kizi olacak. Ben de uzandim dinleniyorum simdi.

Gozun aydin bitirmissin cnm :) en azindan kiyafet degis tokusu yapabilecegin birileri var o cok guzel.Elinde kalirsada evde giydirirsin.

Sende karin cikmamiski ☺☺☺

aman KESK’e böyle bitse hamilelik ama şimdiden nefesim tıkanmaya başlıyor eğilip doğrularken. Bir kaç aya ne olur bilmiyorum. Erken yaşta doğurun kızlar, 40 tan sonra zor oluyormus hakkaten
Ben nişana gidicem. Suan bile cok yorgunum. Nasıl geceyi getircem bilmiyorum
Valla be olsam hayatta gitmezdim. Zaten sevmiyorum dugun dernek kaçmak icin bahanem olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…