Kotu denk gelmiş kardes baska tabi..Kıyafet olayı cidden çok zor. Geçen bizimde düğünler falan vardı şu ferace tarzı elbiseler varya normalde belden kemerli hem şık duruyor onlardan almıştım. Çok rahat ettim. Pantolon işi zor rahat edemezsin gibi canım. Tek parça elbise giymeye çalış.
Senin yine arkadaşınmış. Benim kardeşimin 29 martta düğünü var. Ben napcam bilmiyorumEşim bebeği asla düğüne götürmem diyor. Bende ne olcak sanki diyorum ama yok ikna edemem heralde. 40ımız çıkmamış olur heralde bilmiyorum nolcak.
Fiyatlar cok fazla malesef. Baktim ama suan maddi olarak sikintidayiz. Kizimda surekli hastalanan bir cocuk. Arada kendimiz oyun alanlarina götürüyoruz genelde kendimiz oynatiyoruz evdeOyun gruplarına götürsen canım kızını. Benim kuzenim öyle yapıyor haftada bir defa falan götürüyor baya sosyalleşti çocuk.
Kiyamam sana canim yaaaNormalde bende misafir çok severim gelsinler yiyelim içelim oturalım gezelim falan ama yok yani anladımki olmuyor artık. Birde dediğin gibi tiplere uyuz oluyorum. Bize herkes yemeğe, kahvaltıya gelmek istiyor ama kimse bizi yemeğe çağırmıyor. Bizde zahmet olmasın diye gitmiyoruz. Geçen şehir dışına eşimib kuzenine gittik kaldık orda da arkadaşları vardı kahvaltıya gidelim dedik evlerine davet etmediler dışarda yapalım dediler. Dışarda yaptık onu bile eşim ödedi. Biz olsak evde ayrı uğraş dışarda ayrı masraf. Sonrada bir ara istanbula gelmeyi düşünüyoruz seminer falan oluyor sizde kalırız takılırız diyorlar. Oldu canım tabi bir uyanık sensin diyemedim içimde kaldı.
İyi günler canım, ben oğlumu 25 günlükken yaptırdım çok güzel oldu, hiç anlamadı, buda erkek allah nasip ederse doğunca bunu da hemen yaptıracamİyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Uygulamadan giriyorsanız yükleme yapmıuor. Googleden girip yapınYüz ifadesi olan yerin yanındaki degilmi fotoğraf sürükle diyor ama olmuyor ne zmandır deniyorum olmuyor acaba benmi yapamıyorum bide kocama gösteririm belki o yapalir sağol canım
Ben de yenidoğan sünneti düşünüyordum. Etrafımda bebeği bezliyken sünnet ettiren bir tanıdığa sorma fırsatım oldu. Önermem dedi. Çok zor geçmiş, bezli olduğu için çok geç iyileşmiş. Ben vazgeçtim.
Oglum 18 aylikken sünnet oldu ve cok rahat gecti. Bu sefee 40i cikmadan yaptirmaya düsünüyorum.İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Aksine bezliyke daha kolay. Oglum sabah sünnet oldu, aksimda koltuklarin üzerinde tirmaniyordu. Bezli oldugu icin o bölgeyi koruyor. Sünnet oldugunda 18 aylikti ve bezliydi tabiki.Ben de yenidoğan sünneti düşünüyordum. Etrafımda bebeği bezliyken sünnet ettiren bir tanıdığa sorma fırsatım oldu. Önermem dedi. Çok zor geçmiş, bezli olduğu için çok geç iyileşmiş. Ben vazgeçtim.
Bende hep süpriz olsun istemişimdir böle hiç aklımda yokkenMaşallah. Ben de hiç istemiyorken kısmet oldu. Oğlum 8 yaşını az geçmiş olacak inşallah kardeşi doğduğunda. İlk bebek çok zor gelmişti bana. Erken de çalışmaya başlamıştım çünkü. Bakıcılardan da çok çektim, okul-ev-çocuk sorumluluğu da yıprattı. Zaman geçtikçe daha da bir uzaklaştım fikirden. İstemedim ama kısmet böyleymiş diyorum şimdi. Oğlum ve eşim öyle çok istiyorlardı ki, onların yüzü suyu hürmetine geldi bebek diyorum hepRabbim sağlık versin bu saatten sonra hepsine. Ben bu yaz oğluma sünnet töreni yaptım. Çok istiyordu diye. Olduğu hafta 5 haftalıktı bebek. Şimdi gelen de erkek Tüm bunların üstüne gelince vardır bir hayır dedik ailece
3 aylıkken yaptırdık biz lokal anestezi ile oldu kücük olması gercekten rahat oluyo ben hic kıyamıyordum ama şimdi iyiki diyorumİyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Aynen canım kiminin eşi evde kimi gezmelerdePazar gunu ya herkes biryerlerde ses soluk yok :)
Gozun aydin bitirmissin cnm :) en azindan kiyafet degis tokusu yapabilecegin birileri var o cok guzel.Elinde kalirsada evde giydirirsin.Esyalari ayirmayi bitirdim ama belim de bitti kizlar, son durumda sterilizator ve biberon almam gerekecek. Onun dışında temel esyalar is gorur durumda. Cam biberonlarimin kapaklari kaybolmus, onlara emzik alir kullanirim diyodum ama kurtarmadi. Ay sonu indirimleri bekler duruma gore biberonlari da set olarak falan alirim belki. Biberon isiticim feci kirec tutmus onu da bi sirkeyle falan temizlemek lazim.
Kiyafet olarak elimi nereye atsam pembe ciktiyasa gore ayirdim, bi ara komsuya haber ederim kiz esyalarini oglan esyasiyla degis tokus yaparız. Yakinlarda bi hamile arkadasim daha var, bi tur da onla bakariz, oglu var subatta kizi olacak. Ben de uzandim dinleniyorum simdi.
Sende karin cikmamiskiSelam kızlar. Ben şifayı kaptım nefes almakta zorlanıyorum bu gün. Bu arada 5. Aydayım hesaplarıma göre ve tam 4 kilo aldım şimdilik. Ama zaten önceden de göbüşüm vardı. Geçen hafta fuardan bir fotoğrafımı atayım. Çok çıkmadı sanki karnım
Sende karin cikmamiski ☺☺☺
Valla be olsam hayatta gitmezdim. Zaten sevmiyorum dugun dernek kaçmak icin bahanem olurduBen nişana gidicem. Suan bile cok yorgunum. Nasıl geceyi getircem bilmiyorum
Hic sevmem insanin basi sisiyor :)Ben nişana gidicem. Suan bile cok yorgunum. Nasıl geceyi getircem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?