- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya gercekten cok zoroaniyorum, yemek yapmak bile iskence...Kizimda yazdı. Corap derdi yoktu. Mayis ayina kadar bot giydim sonra direkt terlige gectimsimdi iki haftadir İstanbul sicaginda bot giyiyorum artik bagcik baglamak beni deli ediyo. Tirnak kesmek zorlasmaya basladi, ozel temizligimi yapmak zorlamaya başladı. Daha 6 aylik bile degiliz :'(
Ya gercekten cok zoroaniyorum, yemek yapmak bile iskence...Kizimda yazdı. Corap derdi yoktu. Mayis ayina kadar bot giydim sonra direkt terlige gectimsimdi iki haftadir İstanbul sicaginda bot giyiyorum artik bagcik baglamak beni deli ediyo. Tirnak kesmek zorlasmaya basladi, ozel temizligimi yapmak zorlamaya başladı. Daha 6 aylik bile degiliz :'(
Bence en mantikli zaman bebegim icin mayis haziran hatta mayis,haziran baslari gibi.. hem havalar burda rahatlamis olucak cocugu cok sarmak zorunda kalmicam, pipi biraz buyuyecekki cocugun dikislerini atarken zaten kucuk oldugu icin cok deri kesilebiliyor.. pipide kisa kalabiliyor.. karsilastim yegenlerimde.. yenidogan kesinliklikle onermiyorum. Cocuk dis cikarma zamaninda hatta dis pipi derken geccek bitcek zaten hemen toparliyor kendini.. hastaneler yapiyor bildim kadariyla. Oyle yani 6 ayligina gire cocugumun gelisimine gore algilamasina gore.. akli sarmadan yaptircam bende tombikimeSen de bendensin desenemerak etme bazi aklima gelenleri yazamiyorum bile ben. Iyice cilgin oldum
Simdi sen aklima getirince baktim netten, yenidoganda yaptirilmasi onerilmis doktorlar tarafindan. Yenidogan donemi kacirilmissa, 6 ay beklenip yapilmasi uygun demis. Hic yapilmamasi gereken yas araligini da 2-6 yas vermis canim. 6-11 arasi da uygunmus.
Uyusmazlik her anne baba degil anne negatif baba oozitif durumunda uyusmazlik oluyor.. ikisi negatif yafa ikisi pozitifte siikinti yok.. anne pozitif baba negatiftede yok diye biliorumDaha biz seker yuklemesi konularina giremedik doktorlaoraya daha var heralde.
Uyusmazlik her kan grubunda yapiliyor mu yoksa anne baba arasindaki caprazlama kaynakli ihtimalle mi yapiliyor ? Sen bahsetmesen ben bu asidan haberdar degildim, bilmiyordum. Saolasin
Yaa 22. Haftalarindasi herkeste bir olamzki sen bir olmuyor.. cocuk cok tepisince bu seferde niye bukadar hareketli dicezAynen canım inş sağ salim doğacaklar inanıorum.bugun çok az hareket etti bebişim şimdide onu taktım kafaya
Su kv kp konusu acilali bende esimle iyi degilim.. hanileyken bazi cumleleri kurmak daha kolay oluyor sanki biraz benim gozum gormiyor zaten hakliyim diyorumSinirlerim çok bozuk kızlar. Kocamla 1 haftadır herşeye kavga ediyoruz. Bugünde öğlen çekti gitti, tek başıma kaldım oturuyorum boş boş pazar pzar.. Bebiş de anlıyo gibi vurup duruyo yavrum benim,beni rahatlatmaya çalışıyo sanki
Senin adina uzuldum cnm esin hamilesin diye bir tik daha anlayisli olmasi gerek diye dusunuyorum ki kalbini kirmamak icin uzaklasmis yanindan.Duzelir cnm m etme sıkma canini evliligin tuzu biberidir kavga tartisma.Sinirlerim çok bozuk kızlar. Kocamla 1 haftadır herşeye kavga ediyoruz. Bugünde öğlen çekti gitti, tek başıma kaldım oturuyorum boş boş pazar pzar.. Bebiş de anlıyo gibi vurup duruyo yavrum benim,beni rahatlatmaya çalışıyo sanki
Benim tek haftam daha 21 yemekten sonra kendimi yerlere atasın geliyor. Midem bir şişiyor nefes alamıyorum sırtıma ağrılar giriyor felanİkiz olduğu için sanırım erken başladı.
Özellikle yemekten sonra zor oluyor
inşallah geçer
Ayyyysss benimmm durumumm... burasi turkiyenin merkezi hastasi olan isi olan tatile cikip yemek wc ihtiyacini berdeyse karsilmak isteyen tum sulale buradan gecer... artik milleti beklemekten hafta sonu disari cikamaz olmusum.. artik kim gelirse gelsin napicaksam onu yapiyorum.. alicam var misafir gelecek diye evde durayim o bu su demiyorum tamam diyem kocamda otursun beklesin... yani onuda istemiyorum.. artik yani uc yil evlendik evleneli gelen giden haziran ayi tatilinde basliyor donuste tekrar ugraniyor.. yazlik var siz kullanmiyosaniz biz kullansak .. bari cikarken temizletin oyle cikin.. yok artik daha dayanamiyorum...Normalde bende misafir çok severim gelsinler yiyelim içelim oturalım gezelim falan ama yok yani anladımki olmuyor artık. Birde dediğin gibi tiplere uyuz oluyorum. Bize herkes yemeğe, kahvaltıya gelmek istiyor ama kimse bizi yemeğe çağırmıyor. Bizde zahmet olmasın diye gitmiyoruz. Geçen şehir dışına eşimib kuzenine gittik kaldık orda da arkadaşları vardı kahvaltıya gidelim dedik evlerine davet etmediler dışarda yapalım dediler. Dışarda yaptık onu bile eşim ödedi. Biz olsak evde ayrı uğraş dışarda ayrı masraf. Sonrada bir ara istanbula gelmeyi düşünüyoruz seminer falan oluyor sizde kalırız takılırız diyorlar. Oldu canım tabi bir uyanık sensin diyemedim içimde kaldı.
Ogun aran cok mu uzak yedigin ogun fazla oluyorda sisiyosun yada sik sik cok mu yiyon?Benim tek haftam daha 21 yemekten sonra kendimi yerlere atasın geliyor. Midem bir şişiyor nefes alamıyorum sırtıma ağrılar giriyor felan
Aslinda insan esi disinda erkek istemiyor demi boyle zamnlarda. Ne biliym, kan da bulassa, sutyensiz de olsan, rahatca emzirmek icin bile, kv yaninda problem yok. Kp ve kayinbjrader olayi zor bence de.Kizlar uc takim lohusa geceligi aldim.. artik dusunmem kanda bulasirsa degisir degisir giynirim.. insallah ev cok kalabalik olmazrahatlikla dolasabilirim kp var yok kaynim var diye odaya kisilmam.. aklima geldi.. bende pamuk ve islak mendil ve sampuan almam lazim.. ayin 15 iydi kredi kartimi doldurdum.. off oyle yani kuzusslarr..
Ya istenmiyor tabiAslinda insan esi disinda erkek istemiyor demi boyle zamnlarda. Ne biliym, kan da bulassa, sutyensiz de olsan, rahatca emzirmek icin bile, kv yaninda problem yok. Kp ve kayinbjrader olayi zor bence de.
Hadi sen hayir diyememissin insafindan da. Onlar da hayir, gelmeyelim sen bu haldeyken diyememis. Ayip valla, yatili ustelikBen hamileliğin başından beri nerdeyse hiç misafir çağırmadım eve.Hiç gücüm kalmıyor.Artık eskisi gibi değiliz.İnsanların biraz daha anlayıslı olması gerekıyor.Hafta sonuna yatılı misafirim gelecek.hayır da diyemedim
Guzel gunlerde kullan canim, ben de bi tane sabahlikli bi tane de tek gecelik aldim geldi ikisi de gecen hafta. Yikadim utulemem lazim bi ara. Su an giydigim 2 tane hamile pijamam var onlari da hastanede yanima alirim diyorum uzun kalma ihtimaline karsi. Onlar da aklımdan cikmis oldu en azindan.Kizlar uc takim lohusa geceligi aldim.. artik dusunmem kanda bulasirsa degisir degisir giynirim.. insallah ev cok kalabalik olmazrahatlikla dolasabilirim kp var yok kaynim var diye odaya kisilmam.. aklima geldi.. bende pamuk ve islak mendil ve sampuan almam lazim.. ayin 15 iydi kredi kartimi doldurdum.. off oyle yani kuzusslarr..
İnsanlar çok düşüncesiz ya.Hadi sen hayir diyememissin insafindan da. Onlar da hayir, gelmeyelim sen bu haldeyken diyememis. Ayip valla, yatili ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?