2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya gercekten cok zoroaniyorum, yemek yapmak bile iskence...

Ya gercekten cok zoroaniyorum, yemek yapmak bile iskence...

Bence en mantikli zaman bebegim icin mayis haziran hatta mayis,haziran baslari gibi.. hem havalar burda rahatlamis olucak cocugu cok sarmak zorunda kalmicam, pipi biraz buyuyecekki cocugun dikislerini atarken zaten kucuk oldugu icin cok deri kesilebiliyor.. pipide kisa kalabiliyor.. karsilastim yegenlerimde.. yenidogan kesinliklikle onermiyorum. Cocuk dis cikarma zamaninda hatta dis pipi derken geccek bitcek zaten hemen toparliyor kendini.. hastaneler yapiyor bildim kadariyla. Oyle yani 6 ayligina gire cocugumun gelisimine gore algilamasina gore.. akli sarmadan yaptircam bende tombikime

Uyusmazlik her anne baba degil anne negatif baba oozitif durumunda uyusmazlik oluyor.. ikisi negatif yafa ikisi pozitifte siikinti yok.. anne pozitif baba negatiftede yok diye biliorum

Aynen canım inş sağ salim doğacaklar inanıorum.bugun çok az hareket etti bebişim şimdide onu taktım kafaya
Yaa 22. Haftalarindasi herkeste bir olamzki sen bir olmuyor.. cocuk cok tepisince bu seferde niye bukadar hareketli dicez biz boyleyiz cunku her halini endise duyarak gecirmeye odaklanarak yasiyoruz sanki.. az rahat kuzum ya.. herhangi sikintili durumla sikintisiz durumu birbirinden ayirmaya izin versin vucudun Daha relax..

Su kv kp konusu acilali bende esimle iyi degilim.. hanileyken bazi cumleleri kurmak daha kolay oluyor sanki biraz benim gozum gormiyor zaten hakliyim diyorum Ama onu okadar cok seviyorumki konusmasam ozluyorum ya nese cok biseyi takma ben konusmuyorum esinle ama her isimi yapiyor... oda benle kinusmuyor ama.. muhattap degil ama.. nese yaa sozu uzatmadan gonul kirmamak kirilmadan konusabilmek onemli ... basaranada helal

Senin adina uzuldum cnm esin hamilesin diye bir tik daha anlayisli olmasi gerek diye dusunuyorum ki kalbini kirmamak icin uzaklasmis yanindan.Duzelir cnm m etme sıkma canini evliligin tuzu biberidir kavga tartisma.

Ayyyysss benimmm durumumm... burasi turkiyenin merkezi hastasi olan isi olan tatile cikip yemek wc ihtiyacini berdeyse karsilmak isteyen tum sulale buradan gecer... artik milleti beklemekten hafta sonu disari cikamaz olmusum.. artik kim gelirse gelsin napicaksam onu yapiyorum.. alicam var misafir gelecek diye evde durayim o bu su demiyorum tamam diyem kocamda otursun beklesin... yani onuda istemiyorum.. artik yani uc yil evlendik evleneli gelen giden haziran ayi tatilinde basliyor donuste tekrar ugraniyor.. yazlik var siz kullanmiyosaniz biz kullansak .. bari cikarken temizletin oyle cikin.. yok artik daha dayanamiyorum...

Kizlar uc takim lohusa geceligi aldim.. artik dusunmem kanda bulasirsa degisir degisir giynirim.. insallah ev cok kalabalik olmaz rahatlikla dolasabilirim kp var yok kaynim var diye odaya kisilmam.. aklima geldi.. bende pamuk ve islak mendil ve sampuan almam lazim.. ayin 15 iydi kredi kartimi doldurdum.. off oyle yani kuzusslarr..

aynen cocugun pipisi kisa kaldi doktor kesmis hic acimadi gibi biside anlamio zaten ilacta veriyo zaten sut gibi derisi hemen iki ucgune toparliyor pipi kendini.. ama simdi cocuk 5-6 yasinda leyn diyo bunun kadar kisa pipili hic cevrede yok doktor yalan etti diyordu kardesim hakkaten biraz oyle oluyor.. ondan hekim de onemli

Aslinda insan esi disinda erkek istemiyor demi boyle zamnlarda. Ne biliym, kan da bulassa, sutyensiz de olsan, rahatca emzirmek icin bile, kv yaninda problem yok. Kp ve kayinbjrader olayi zor bence de.

Aslinda insan esi disinda erkek istemiyor demi boyle zamnlarda. Ne biliym, kan da bulassa, sutyensiz de olsan, rahatca emzirmek icin bile, kv yaninda problem yok. Kp ve kayinbjrader olayi zor bence de.
Ya istenmiyor tabi askiliyka dolascan cocugunu gogsune yatircan ne bilim su icip gelecen devamli dusuncen.. babamla rahatim kardeslerimle hic orobkem olmaz ama iste oyle olunca sikinti aklima geliyo kovuyorum

Hadi sen hayir diyememissin insafindan da. Onlar da hayir, gelmeyelim sen bu haldeyken diyememis. Ayip valla, yatili ustelik

Guzel gunlerde kullan canim, ben de bi tane sabahlikli bi tane de tek gecelik aldim geldi ikisi de gecen hafta. Yikadim utulemem lazim bi ara. Su an giydigim 2 tane hamile pijamam var onlari da hastanede yanima alirim diyorum uzun kalma ihtimaline karsi. Onlar da aklımdan cikmis oldu en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…