2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya istenmiyor tabi askiliyka dolascan cocugunu gogsune yatircan ne bilim su icip gelecen devamli dusuncen.. babamla rahatim kardeslerimle hic orobkem olmaz ama iste oyle olunca sikinti aklima geliyo kovuyorum
Kizimda hepsi tepemdeydi valla, zaten sicak, emzirirken bile şal ortmek zorunda kalmıştım. Arkalarından az kufretmedim, tamam seviyorum insanlari ama bi nefes almaya ihtiyaci oluyor lohusanin da

Merhaba güzel anneler, arada takip ediyorum ama bayadır yazmamıştım. İlk hamileliği olanlar tadını çıkarsın, bugünler tekrar gelmiyor. İkincide çocuk da olduğu için çok dinlenemiyorsun, gerçi oğlum çok uslandı yükü çok azaldı bana ama 1. sınıf ödev, beslenme derken insan yoruluyor.

Ben 2 takim alicam yeter diye dusunuyorum cnm.bir dahaki aya alirsin bence kara cumayi da bekle :) ben kendime bulursam o zaman almayi planliyorum birseyler

Aslinda insan esi disinda erkek istemiyor demi boyle zamnlarda. Ne biliym, kan da bulassa, sutyensiz de olsan, rahatca emzirmek icin bile, kv yaninda problem yok. Kp ve kayinbjrader olayi zor bence de.
En guzeli onlarda olsa giyinme ic camasiri utanip giderler belki :)

Ogun aran cok mu uzak yedigin ogun fazla oluyorda sisiyosun yada sik sik cok mu yiyon?
Fark etmiyor aralıklar. Normalde doyacağın kadar yersin ya o kadar yiyorum abartı yemiyorum ama fazla yemiş gibi oluyorum. Ben anlamadım. Rahim yukarı çıkınca mideme yer kalmadı sanırım. O yüzden normal yiyince bile sıkıştırıyor. Kimsede olmuyor mu

1 kere olmustu bana o da gaz sıkıstirmis meger gaz cikinca afedersin rahatladim :)

Bende oluyor canım, nefes almakta zorlanıyorum resmen, ama ben çok şiştim gereğinden fazla hemde ona bağlıyorum

Zayıf mısın? Mide yukarı çıktığı için yer kalmamıştır. Bence karbonhidratı azalt, onlar normalde de insanı şişiriyor.

Bende severim hemde çok, ama bu halde gitmiyor, ama oğluma iyi oluyor o çok mutlu bugün bile anne kapı çalacak misafir gelecek diyor, işleri bitirebilsem çagıracaktım ama yetişmedi
En rahati benim geralde misafir konusunda ailem uzak senede 1 kere gelir 3 gun kalir giderler kv deler yakin ki pek gelemiyor kadin gorumcemin cocuguna bakiyor.Esim misafir yanlisi degil geleni eve sokmak yerine disarida agirlamayi sever.arkadas ve cevresi de bunu bildigi icin gelelim demez :)

Ne güzel benim eşim de tam tersi, normal bir günde bile eğer hoşuna giden bir yemek varsa hemen annemleri çağırsak mı, abimleri çağırsak mı modunda.

İyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Allah nasip ederse ben dönmelerine başlamadan düşünüyorum. Küçükken daha çabuk iyileşiyormuş

Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??

Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
Her gun duzenli hissetmek icin daha vakit var.2 gun önce neredeyse hiç hissetmezken bugün oglen cosmustu.sonucta gun icinde tek tuk bile olsa hareket etmesi yeterli diyorum.Bebekler sirtini donuncede hissedemezsin.Biraz daha buyusun annesi sonra hissetmezsen telaslanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…