Kizimda hepsi tepemdeydi valla, zaten sicak, emzirirken bile şal ortmek zorunda kalmıştım. Arkalarından az kufretmedim, tamam seviyorum insanlari ama bi nefes almaya ihtiyaci oluyor lohusanin daYa istenmiyor tabiaskiliyka dolascan cocugunu gogsune yatircan ne bilim su icip gelecen devamli dusuncen.. babamla rahatim kardeslerimle hic orobkem olmaz ama iste oyle olunca sikinti aklima geliyo kovuyorum
Lohusalıyken Kp gelmemeli bence.Ama gel de anlat bunu işteKizimda hepsi tepemdeydi valla, zaten sicak, emzirirken bile şal ortmek zorunda kalmıştım. Arkalarından az kufretmedim, tamam seviyorum insanlari ama bi nefes almaya ihtiyaci oluyor lohusanin da
Diyemiyor insan, haklisin. Onlarin teklif etmesi gerek. Sonra adin, gelin olcak.Lohusalıyken Kp gelmemeli bence.Ama gel de anlat bunu işte
Meme kremi miydi o markaKızlar hepsi buradada lansinoh ürünlerinde %25 indirim var.az bi süre kalmış bakın isterseniz
Ben 2 takim alicam yeter diye dusunuyorum cnm.bir dahaki aya alirsin bence kara cumayi da bekle :) ben kendime bulursam o zaman almayi planliyorum birseylerKizlar uc takim lohusa geceligi aldim.. artik dusunmem kanda bulasirsa degisir degisir giynirim.. insallah ev cok kalabalik olmazrahatlikla dolasabilirim kp var yok kaynim var diye odaya kisilmam.. aklima geldi.. bende pamuk ve islak mendil ve sampuan almam lazim.. ayin 15 iydi kredi kartimi doldurdum.. off oyle yani kuzusslarr..
En guzeli onlarda olsa giyinme ic camasiri utanip giderler belki :)Aslinda insan esi disinda erkek istemiyor demi boyle zamnlarda. Ne biliym, kan da bulassa, sutyensiz de olsan, rahatca emzirmek icin bile, kv yaninda problem yok. Kp ve kayinbjrader olayi zor bence de.
Fark etmiyor aralıklar. Normalde doyacağın kadar yersin ya o kadar yiyorum abartı yemiyorum ama fazla yemiş gibi oluyorum. Ben anlamadım. Rahim yukarı çıkınca mideme yer kalmadı sanırım. O yüzden normal yiyince bile sıkıştırıyor. Kimsede olmuyor muOgun aran cok mu uzak yedigin ogun fazla oluyorda sisiyosun yada sik sik cok mu yiyon?
1 kere olmustu bana o da gaz sıkıstirmis meger gaz cikinca afedersin rahatladim :)Fark etmiyor aralıklar. Normalde doyacağın kadar yersin ya o kadar yiyorum abartı yemiyorum ama fazla yemiş gibi oluyorum. Ben anlamadım. Rahim yukarı çıkınca mideme yer kalmadı sanırım. O yüzden normal yiyince bile sıkıştırıyor. Kimsede olmuyor mu
Tam üç hafta üstüste yatılı msafir vardıİnsanlar çok düşüncesiz ya.
3 hafta mıTam üç hafta üstüste yatılı msafir vardıbiri gitti birileri geldi, çarşaf yıkamaya yetişemedim, birde iş , bu hftada kayınvalidem gelecekti vazgeçti bakalım başka süprüz çıkmazsa
Bende oluyor canım, nefes almakta zorlanıyorum resmen, ama ben çok şiştim gereğinden fazla hemde ona bağlıyorumFark etmiyor aralıklar. Normalde doyacağın kadar yersin ya o kadar yiyorum abartı yemiyorum ama fazla yemiş gibi oluyorum. Ben anlamadım. Rahim yukarı çıkınca mideme yer kalmadı sanırım. O yüzden normal yiyince bile sıkıştırıyor. Kimsede olmuyor mu
Bende severim hemde çok, ama bu halde gitmiyor, ama oğluma iyi oluyor o çok mutlu bugün bile anne kapı çalacak misafir gelecek diyor, işleri bitirebilsem çagıracaktım ama yetişmedi3 hafta mıya normalde severim misafiri ama ben eski ben değilim artık
Zayıf mısın? Mide yukarı çıktığı için yer kalmamıştır. Bence karbonhidratı azalt, onlar normalde de insanı şişiriyor.Fark etmiyor aralıklar. Normalde doyacağın kadar yersin ya o kadar yiyorum abartı yemiyorum ama fazla yemiş gibi oluyorum. Ben anlamadım. Rahim yukarı çıkınca mideme yer kalmadı sanırım. O yüzden normal yiyince bile sıkıştırıyor. Kimsede olmuyor mu
En rahati benim geralde misafir konusunda ailem uzak senede 1 kere gelir 3 gun kalir giderler kv deler yakin ki pek gelemiyor kadin gorumcemin cocuguna bakiyor.Esim misafir yanlisi degil geleni eve sokmak yerine disarida agirlamayi sever.arkadas ve cevresi de bunu bildigi icin gelelim demez :)Bende severim hemde çok, ama bu halde gitmiyor, ama oğluma iyi oluyor o çok mutlu bugün bile anne kapı çalacak misafir gelecek diyor, işleri bitirebilsem çagıracaktım ama yetişmedi
Ne güzel benim eşim de tam tersi, normal bir günde bile eğer hoşuna giden bir yemek varsa hemen annemleri çağırsak mı, abimleri çağırsak mı modunda.En rahati benim geralde misafir konusunda ailem uzak senede 1 kere gelir 3 gun kalir giderler kv deler yakin ki pek gelemiyor kadin gorumcemin cocuguna bakiyor.Esim misafir yanlisi degil geleni eve sokmak yerine disarida agirlamayi sever.arkadas ve cevresi de bunu bildigi icin gelelim demez :)
Allah nasip ederse ben dönmelerine başlamadan düşünüyorum. Küçükken daha çabuk iyileşiyormuşİyi, mutlu pazarlar, erkek annelerine bir sorum var, sünnet işini doğuncamı yoksa belli bir yaşa gelincemi yaptırcaksınız, daha bunları konuşmak için erken ama aklıma takıldı
Isin zor :) Allah kolaylik versin cnmNe güzel benim eşim de tam tersi, normal bir günde bile eğer hoşuna giden bir yemek varsa hemen annemleri çağırsak mı, abimleri çağırsak mı modunda.
Her gun duzenli hissetmek icin daha vakit var.2 gun önce neredeyse hiç hissetmezken bugün oglen cosmustu.sonucta gun icinde tek tuk bile olsa hareket etmesi yeterli diyorum.Bebekler sirtini donuncede hissedemezsin.Biraz daha buyusun annesi sonra hissetmezsen telaslanirsin.Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?