İşin gerçeği ben de güzel bir yemek yapınca paylaşmak istiyorum ama artık eskisi kadar çağırmıyorum çünkü bakıyorum bir tek ben çağırıyorum. Bir de çok yorucu.Isin zor :) Allah kolaylik versin cnm
Evet canım gerçi bi sürü farklı malzemelerde vardı ben kremini aldımMeme kremi miydi o marka
Ben de sürekli hissetmiyorum ama o gün hissetmediysem meyve falan yiyip uzanıyorum öyle hareket ediyor.Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
Az önce hareket etti gibi ama sanki vajinam seyirmesi gibi oldu arada böyle yaşıyor musunuzBen de sürekli hissetmiyorum ama o gün hissetmediysem meyve falan yiyip uzanıyorum öyle hareket ediyor.
İlk Başladığında ben de gün içinde birkaç defa ara ara hissediyordum. Şimdi bile ara ara hissetmediğim oluyor. Gün günü tutmuyor kısacası. 28. Haftaya kadar bu durum normalmiş internette öyle diyorKızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
İlk gaz kımıldaması gibiydi benim. Emin olamıyordum. 2-3 hafta geçti daha yeni tekme gibi hissediyorumAz önce hareket etti gibi ama sanki vajinam seyirmesi gibi oldu arada böyle yaşıyor musunuz
Arkadaşların dediği gibi bir hafta sonra daha rahat hissederdiniz. Ben de 20 haftalıkken çok hissetmiyordum, son 1 haftadır daha çok hissediyorum. Bu arada aç kalmayın, düzenli beslenin. Benim de aşağı tarafta daha çok hareket oluyor.Az önce hareket etti gibi ama sanki vajinam seyirmesi gibi oldu arada böyle yaşıyor musunuz
Aslinda ise yarayabilir. Hepsinin ortasinda memeyi acip, cocuk emzirmeceEn guzeli onlarda olsa giyinme ic camasiri utanip giderler belki :)
Az daha sabret canim. Yarim kiloyu bulsun bi gor. Bi de uyanikken, ve uzanirken anca hissediliyor, ama biz uyurken de hareket halindeler. Uyku halinde o anlari kacirman normal☺Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
Ne guzel ne mutlu sanaİşin gerçeği ben de güzel bir yemek yapınca paylaşmak istiyorum ama artık eskisi kadar çağırmıyorum çünkü bakıyorum bir tek ben çağırıyorum. Bir de çok yorucu.
Benimki de 3 günlüğüne gelmişti uzakta benimkiler kv le ayrilar dolayisiyla ayri ayri geliyolarLohusalıyken Kp gelmemeli bence.Ama gel de anlat bunu işte
Kirec tutan makinalarini limon tuzuyla kaynat oncesinde piril piril oluyor. Benim steril mk. ve biberon isiticim ayri ayri degil ikiside, ayni makinada kirec tutmustu limon tuzuyla kireci yok oldu. Ne guzel bitmis sayilir hersey.Esyalari ayirmayi bitirdim ama belim de bitti kizlar, son durumda sterilizator ve biberon almam gerekecek. Onun dışında temel esyalar is gorur durumda. Cam biberonlarimin kapaklari kaybolmus, onlara emzik alir kullanirim diyodum ama kurtarmadi. Ay sonu indirimleri bekler duruma gore biberonlari da set olarak falan alirim belki. Biberon isiticim feci kirec tutmus onu da bi sirkeyle falan temizlemek lazim.
Kiyafet olarak elimi nereye atsam pembe ciktiyasa gore ayirdim, bi ara komsuya haber ederim kiz esyalarini oglan esyasiyla degis tokus yaparız. Yakinlarda bi hamile arkadasim daha var, bi tur da onla bakariz, oglu var subatta kizi olacak. Ben de uzandim dinleniyorum simdi.
Ayy ne tatli, ne guzel moral vermis lohusayaBenimki de 3 günlüğüne gelmişti uzakta benimkiler kv le ayrilar dolayisiyla ayri ayri geliyolarkp gelir gelmez ne.kadar kilo almışsın demişti daha bebegim 20 günlük yani sana ne di mi ayıp yani.
Benimki de 3 günlüğüne gelmişti uzakta benimkiler kv le ayrilar dolayisiyla ayri ayri geliyolarkp gelir gelmez ne.kadar kilo almışsın demişti daha bebegim 20 günlük yani sana ne di mi ayıp yani.
[/QUOT
Kayınpederler biraz ağır olmalı ya ama benım kı de kaynana gibi
Ben careyi yurt disina gelmekte buldum, vizesi de yok gelemez bu seferDiyemiyor insan, haklisin. Onlarin teklif etmesi gerek. Sonra adin, gelin olcak.
Biz de yurt disindayizBen careyi yurt disina gelmekte buldum, vizesi de yok gelemez bu seferilk torunda gereginden fazla heyecan yapiolar, cok dusuncesiz davranabiliolar maalesef.
Ben yan odaya gecip emzireyim dediydim kvnin evinde, kb cok lazimmis gibi bakmaya gelmisti bi cirlamistim. Zaten bekar hala anasiyla yasiyor, tedirgin ediyordu beni baya. Yok ya insanlar rahatsa ise yaramiyor, cumleten tepende oluyorlar.Aslinda ise yarayabilir. Hepsinin ortasinda memeyi acip, cocuk emzirmecebi an hayal ettim de cok eglenceli
Haklsiin aslindaBen yan odaya gecip emzireyim dediydim kvnin evinde, kb cok lazimmis gibi bakmaya gelmisti bi cirlamistim. Zaten bekar hala anasiyla yasiyor, tedirgin ediyordu beni baya. Yok ya insanlar rahatsa ise yaramiyor, cumleten tepende oluyorlar.
Ben de elma sirkesiyle temizliyorum ama cikmazsa denerim limon tuzunu da, aklima gelmemiştiKirec tutan makinalarini limon tuzuyla kaynat oncesinde piril piril oluyor. Benim steril mk. ve biberon isiticim ayri ayri degil ikiside, ayni makinada kirec tutmustu limon tuzuyla kireci yok oldu. Ne guzel bitmis sayilir hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?