2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
Ben de sürekli hissetmiyorum ama o gün hissetmediysem meyve falan yiyip uzanıyorum öyle hareket ediyor.

Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
İlk Başladığında ben de gün içinde birkaç defa ara ara hissediyordum. Şimdi bile ara ara hissetmediğim oluyor. Gün günü tutmuyor kısacası. 28. Haftaya kadar bu durum normalmiş internette öyle diyor

Az önce hareket etti gibi ama sanki vajinam seyirmesi gibi oldu arada böyle yaşıyor musunuz
Arkadaşların dediği gibi bir hafta sonra daha rahat hissederdiniz. Ben de 20 haftalıkken çok hissetmiyordum, son 1 haftadır daha çok hissediyorum. Bu arada aç kalmayın, düzenli beslenin. Benim de aşağı tarafta daha çok hareket oluyor.

Az daha sabret canim. Yarim kiloyu bulsun bi gor. Bi de uyanikken, ve uzanirken anca hissediliyor, ama biz uyurken de hareket halindeler. Uyku halinde o anlari kacirman normal☺

Kirec tutan makinalarini limon tuzuyla kaynat oncesinde piril piril oluyor. Benim steril mk. ve biberon isiticim ayri ayri degil ikiside, ayni makinada kirec tutmustu limon tuzuyla kireci yok oldu. Ne guzel bitmis sayilir hersey.

Benimki de 3 günlüğüne gelmişti uzakta benimkiler kv le ayrilar dolayisiyla ayri ayri geliyolar kp gelir gelmez ne.kadar kilo almışsın demişti daha bebegim 20 günlük yani sana ne di mi ayıp yani.
Ayy ne tatli, ne guzel moral vermis lohusaya alaam ya.
Dua etsin bence, o an onu kolundan isirmadigina

Aslinda ise yarayabilir. Hepsinin ortasinda memeyi acip, cocuk emzirmece bi an hayal ettim de cok eglenceli
Ben yan odaya gecip emzireyim dediydim kvnin evinde, kb cok lazimmis gibi bakmaya gelmisti bi cirlamistim. Zaten bekar hala anasiyla yasiyor, tedirgin ediyordu beni baya. Yok ya insanlar rahatsa ise yaramiyor, cumleten tepende oluyorlar.

Kirec tutan makinalarini limon tuzuyla kaynat oncesinde piril piril oluyor. Benim steril mk. ve biberon isiticim ayri ayri degil ikiside, ayni makinada kirec tutmustu limon tuzuyla kireci yok oldu. Ne guzel bitmis sayilir hersey.
Ben de elma sirkesiyle temizliyorum ama cikmazsa denerim limon tuzunu da, aklima gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…