Sadece kv icin vize daveti gonderdim, aldik ona schengen vizesi. Kp kb kendi basina biraz zor alirlarBiz de yurt disindayizama geliyorlar
Benimkilerde uzakta, kayınvalidemlerde uzakta yalnızız yani ama ben çok severim ya, eşimde severEn rahati benim geralde misafir konusunda ailem uzak senede 1 kere gelir 3 gun kalir giderler kv deler yakin ki pek gelemiyor kadin gorumcemin cocuguna bakiyor.Esim misafir yanlisi degil geleni eve sokmak yerine disarida agirlamayi sever.arkadas ve cevresi de bunu bildigi icin gelelim demez :)
Wc ihtiyacını karşılamak için mi ay çok güldim ya. Sanada Allah kolaylık versin canım.Ayyyysss benimmm durumumm... burasi turkiyenin merkezi hastasi olan isi olan tatile cikip yemek wc ihtiyacini berdeyse karsilmak isteyen tum sulale buradan gecer... artik milleti beklemekten hafta sonu disari cikamaz olmusum.. artik kim gelirse gelsin napicaksam onu yapiyorum.. alicam var misafir gelecek diye evde durayim o bu su demiyorum tamam diyem kocamda otursun beklesin... yani onuda istemiyorum.. artik yani uc yil evlendik evleneli gelen giden haziran ayi tatilinde basliyor donuste tekrar ugraniyor.. yazlik var siz kullanmiyosaniz biz kullansak .. bari cikarken temizletin oyle cikin.. yok artik daha dayanamiyorum...
Yani baya densizlik yapmış, töve töbeBen yan odaya gecip emzireyim dediydim kvnin evinde, kb cok lazimmis gibi bakmaya gelmisti bi cirlamistim. Zaten bekar hala anasiyla yasiyor, tedirgin ediyordu beni baya. Yok ya insanlar rahatsa ise yaramiyor, cumleten tepende oluyorlar.
Misafiri sevmek guzel birsey cnm bende aslinda cok severim ama hizmet etmeyi pek sevmiyorum.Benimkilerde uzakta, kayınvalidemlerde uzakta yalnızız yani ama ben çok severim ya, eşimde severbiz kendimiz kaşınıyoruz çoğu kez
Ya benim hic basima boyle bisi gelmedigi icin hastane yatma felan.. geceliklerimde emzirme icin kullanilmaz.. kullanilanlarda biri gelir gider rahat edemem ondan dolyi aldim.. yoksa bes kurus harcamak istmiyorumGuzel gunlerde kullan canim, ben de bi tane sabahlikli bi tane de tek gecelik aldim geldi ikisi de gecen hafta. Yikadim utulemem lazim bi ara. Su an giydigim 2 tane hamile pijamam var onlari da hastanede yanima alirim diyorum uzun kalma ihtimaline karsi. Onlar da aklımdan cikmis oldu en azindan.
Benim hamileliğimden beri yatılı misafirim bitmedi. Yeni eve taşındık duyan geliyor mübarek. Kv geldi, kaynımlar geldi, eşimin dayısı,eşi, çocukları geldi, eşimin arkadaşları geldi.Hadi sen hayir diyememissin insafindan da. Onlar da hayir, gelmeyelim sen bu haldeyken diyememis. Ayip valla, yatili ustelik
ya oyle tabi bazi seyleri gormeyecez... e mecbur dikkat edecez.. Allaha sukur yavrularima endekslenince hersey unutuluyorKizimda hepsi tepemdeydi valla, zaten sicak, emzirirken bile şal ortmek zorunda kalmıştım. Arkalarından az kufretmedim, tamam seviyorum insanlari ama bi nefes almaya ihtiyaci oluyor lohusanin da
Ay cok sukur kimse gelmiyor esimin tarafi cok sukut kis geldi tatile cikacak yokBen hamileliğin başından beri nerdeyse hiç misafir çağırmadım eve.Hiç gücüm kalmıyor.Artık eskisi gibi değiliz.İnsanların biraz daha anlayıslı olması gerekıyor.Hafta sonuna yatılı misafirim gelecek.hayır da diyemedim
Aynennn katiliyorum canimDiyemiyor insan, haklisin. Onlarin teklif etmesi gerek. Sonra adin, gelin olcak.
Kızlar siz birde açıksınız ben tesettürlüyüm. Öyle memeyi açıp emzirememdeAslinda ise yarayabilir. Hepsinin ortasinda memeyi acip, cocuk emzirmecebi an hayal ettim de cok eglenceli
Ayy kuzum bende iyleydim sonra bebegin yeri enisliyor genisledikce bu haftalara kadar rahatliyosun.. ben suanda cook daha rahatim iki tanr olmalarina karsin o zaman daha gergindim.. karnimm sisiyorr.. mideye yer kalmamis gibiydi simdi hatirliyorum.. zaman sonra iyilesicen kuzum.. ama sonra ne olcak bilemiyorum..Fark etmiyor aralıklar. Normalde doyacağın kadar yersin ya o kadar yiyorum abartı yemiyorum ama fazla yemiş gibi oluyorum. Ben anlamadım. Rahim yukarı çıkınca mideme yer kalmadı sanırım. O yüzden normal yiyince bile sıkıştırıyor. Kimsede olmuyor mu
Canım allahım yardım edcek inşlh, sadece sallanma konusu biraz bebeğe bağlı, benim oğlum asla sallanmayı sevmedi, bazen keşke sallansa desiğim oluyorYa benim hic basima boyle bisi gelmedigi icin hastane yatma felan.. geceliklerimde emzirme icin kullanilmaz.. kullanilanlarda biri gelir gider rahat edemem ondan dolyi aldim.. yoksa bes kurus harcamak istmiyorum☺ Herseyi bebeklerime almak istiyorum.. hastane cikolatasi incik cincik bir suru sey var.. ana kucagi hamak almak istiyorum.. hangisi iyi bilemiyorum.. bebelerle baska rahat edemem yada hamak alipta sallanmaya alistirmasam mi tecrubeli anneler biseyler soyleyiniz banaiki ihtiyacli bebe icin otomatik salincak bitanede hamak sizce nasil ???
Hiccccc anlamiyorrr isteNe güzel benim eşim de tam tersi, normal bir günde bile eğer hoşuna giden bir yemek varsa hemen annemleri çağırsak mı, abimleri çağırsak mı modunda.
Ya bezli bu cocuk donmesi ne kadarlikken basliyorki?? Yani akli sarmasin elini pipisine dogru getirip yuzunu eksitmesinler dayanamam yoksaAllah nasip ederse ben dönmelerine başlamadan düşünüyorum. Küçükken daha çabuk iyileşiyormuş
Ben her saat hissediyorum... oturunca bilakiss yani ayaklarimi uzatarak oturunca on dakkada 15 dakkada bir tepiniolar... korkuyorum diyerini uyandircak sinra digeri baslioHer gun duzenli hissetmek icin daha vakit var.2 gun önce neredeyse hiç hissetmezken bugün oglen cosmustu.sonucta gun icinde tek tuk bile olsa hareket etmesi yeterli diyorum.Bebekler sirtini donuncede hissedemezsin.Biraz daha buyusun annesi sonra hissetmezsen telaslanirsin.
Kuzim senin haftalarinda bazen sik sik bazen uzun sure hissetmiodum .. belki hic hissetmiodum hergun hissetmen yterli benceKızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
Kaynın işi ne ya doğumda?erkekler gelmemeli bence.kayınvalide anne gelmeliKızlar siz birde açıksınız ben tesettürlüyüm. Öyle memeyi açıp emzirememdeKaynımda gelcekmiş birde doğuma ilk bebek tabi heycanlanıyorlar gelme de diyemiyorum. Napcam bilmiyorum rahat edemiycem hiç gibi geliyor. Neyseki o 2 gün kalıp gidicekmiş. Artık bir şekilde idare edicem.
Açıklar memeyi açıp mı emziriyor?Kızlar siz birde açıksınız ben tesettürlüyüm. Öyle memeyi açıp emzirememdeKaynımda gelcekmiş birde doğuma ilk bebek tabi heycanlanıyorlar gelme de diyemiyorum. Napcam bilmiyorum rahat edemiycem hiç gibi geliyor. Neyseki o 2 gün kalıp gidicekmiş. Artık bir şekilde idare edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?