2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz de yurt disindayiz ama geliyorlar
Sadece kv icin vize daveti gonderdim, aldik ona schengen vizesi. Kp kb kendi basina biraz zor alirlar herseyi cok bildigi icin ben yunandan italyadan alirim diye atti tuttu ben de nasil biliosan oyle yap o zaman, ben sadece kv icin çıkartıyorum dedim, biraz bozuldu ama hic umrumda degil. Calisan ben oldugum icin tum evrak islerini benim yapmam gerekiyor, basimda yuk olacak insan için de hic ugrasamam.

Benimkilerde uzakta, kayınvalidemlerde uzakta yalnızız yani ama ben çok severim ya, eşimde sever biz kendimiz kaşınıyoruz çoğu kez

Wc ihtiyacını karşılamak için mi ay çok güldim ya. Sanada Allah kolaylık versin canım.

Ben yan odaya gecip emzireyim dediydim kvnin evinde, kb cok lazimmis gibi bakmaya gelmisti bi cirlamistim. Zaten bekar hala anasiyla yasiyor, tedirgin ediyordu beni baya. Yok ya insanlar rahatsa ise yaramiyor, cumleten tepende oluyorlar.
Yani baya densizlik yapmış, töve töbe

Ya benim hic basima boyle bisi gelmedigi icin hastane yatma felan.. geceliklerimde emzirme icin kullanilmaz.. kullanilanlarda biri gelir gider rahat edemem ondan dolyi aldim.. yoksa bes kurus harcamak istmiyorum Herseyi bebeklerime almak istiyorum.. hastane cikolatasi incik cincik bir suru sey var.. ana kucagi hamak almak istiyorum.. hangisi iyi bilemiyorum.. bebelerle baska rahat edemem yada hamak alipta sallanmaya alistirmasam mi tecrubeli anneler biseyler soyleyiniz bana iki ihtiyacli bebe icin otomatik salincak bitanede hamak sizce nasil ???

Hadi sen hayir diyememissin insafindan da. Onlar da hayir, gelmeyelim sen bu haldeyken diyememis. Ayip valla, yatili ustelik
Benim hamileliğimden beri yatılı misafirim bitmedi. Yeni eve taşındık duyan geliyor mübarek. Kv geldi, kaynımlar geldi, eşimin dayısı,eşi, çocukları geldi, eşimin arkadaşları geldi.
Birde çalışıyorum yani insanlara ne kadar çok yüz verirsen o kadar çok halden anlamıyorlar.
Çok dertliyim bu konuda
Neyseki benim taraf anlayışlı bu konuda sen hamilesin sonra geliriz diyorlar.

Ya
Kizimda hepsi tepemdeydi valla, zaten sicak, emzirirken bile şal ortmek zorunda kalmıştım. Arkalarından az kufretmedim, tamam seviyorum insanlari ama bi nefes almaya ihtiyaci oluyor lohusanin da
ya oyle tabi bazi seyleri gormeyecez... e mecbur dikkat edecez.. Allaha sukur yavrularima endekslenince hersey unutuluyor

Ay cok sukur kimse gelmiyor esimin tarafi cok sukut kis geldi tatile cikacak yok bizim tarafta dusuncelidir gelmez.. gelsede kim gelirse,, beni dusunur elleri boz gelmez.. ihtiyacimi bilirler abim olsun ablam olsun ne bilim dayim teyzem yemegimide yapar oyle gideceklersede giderler ... rahatsiz etmiyelum biz daha derler oteki taraf gelinn olarak herhalde beklentiye giriyolar bide bizde gelindik yani gelenimiz gidenimiz eksik olmazdi diye eskileri dusunuyorlar bir beklenti oluyor sanirim... ya is arkadaslarim kactir evlerine cagiriyorlar sana biz gelmeyiz sen gel diyorlar.. bu icten gelen akilda dusunulen sey kimseye bisey diyemezsin anlatamazsin.. anlayan anlar..

Aslinda ise yarayabilir. Hepsinin ortasinda memeyi acip, cocuk emzirmece bi an hayal ettim de cok eglenceli
Kızlar siz birde açıksınız ben tesettürlüyüm. Öyle memeyi açıp emzirememde Kaynımda gelcekmiş birde doğuma ilk bebek tabi heycanlanıyorlar gelme de diyemiyorum. Napcam bilmiyorum rahat edemiycem hiç gibi geliyor. Neyseki o 2 gün kalıp gidicekmiş. Artık bir şekilde idare edicem.

Ayy kuzum bende iyleydim sonra bebegin yeri enisliyor genisledikce bu haftalara kadar rahatliyosun.. ben suanda cook daha rahatim iki tanr olmalarina karsin o zaman daha gergindim.. karnimm sisiyorr.. mideye yer kalmamis gibiydi simdi hatirliyorum.. zaman sonra iyilesicen kuzum.. ama sonra ne olcak bilemiyorum..

Eşim diyorki bugün doğuma 1 hafta kala annem gelir, kardeşinin düğününe kadarda kalır. Bebeğin 40ı çıkana kadar. Dedim yuh 2 ay bizde mi kalcak. Nolcak sana yardım eder dedi. Hı hı tabi dedim. O zaman bakarız duruma göre ihtiyacım olursa kalır ruh halime bağlı dedim.
Kv iyi hoşta doğru düzgün yemek yapmıyor, biraz dağınık beni sinir ediyor. Yoksa şimdi bile gelince kalkar çayımı falan koyar sen otur der hizmet eder ama bilemedim.
Doktor doğumun yakın olduğunu söylerse kimseye söylemiycem bu gidişle eşime bile

Canım allahım yardım edcek inşlh, sadece sallanma konusu biraz bebeğe bağlı, benim oğlum asla sallanmayı sevmedi, bazen keşke sallansa desiğim oluyor alabildiğini al tabi, sonra bebeklerin durumuna göre ihtiyaçlarını tamamlarsın, onların huyu suyu belirliyor herşeyi, çok phalı şeylere de girişme istersen hemen, mesela ben kanguru kullanmayı çok istemiştim en pahalısından aldım bir kere bile kullanamadım şimdi belki ikinci dd kullanırım diye bir ümit bekliyorum

Ne güzel benim eşim de tam tersi, normal bir günde bile eğer hoşuna giden bir yemek varsa hemen annemleri çağırsak mı, abimleri çağırsak mı modunda.
Hiccccc anlamiyorrr iste esin cok iyi bir insan ve eli acik ve herkesi mutlu etmek istiyor da karisini o ara dusunemiyor nese kuzumm kocisine anlat oda cok heveslenmesin yani.. hic bu erkekler karim yillardir calisiyor yoruluyir dur onu muylu edeyim hamile simdi ( bir cocuk daha var onlada kosturuyor yada cocuksuz olsun) haftada bir iki kere disarda yiyelim yada ne bilim ben yapim rahat etsin mutfagi hallediyim evi supirim banyo wc yikayim bise yaoimd bi esimind yukunu alimmm sirtindan diyen adam olsun istiyorum herkeslerin kocalari

Allah nasip ederse ben dönmelerine başlamadan düşünüyorum. Küçükken daha çabuk iyileşiyormuş
Ya bezli bu cocuk donmesi ne kadarlikken basliyorki?? Yani akli sarmasin elini pipisine dogru getirip yuzunu eksitmesinler dayanamam yoksa o zaman araligini annem daha ii bilir o vakit kestircem

Ben her saat hissediyorum... oturunca bilakiss yani ayaklarimi uzatarak oturunca on dakkada 15 dakkada bir tepiniolar... korkuyorum diyerini uyandircak sinra digeri baslio Enerjisi bitene kadar herhalde artik daha uzun teoiniolar... simdi boyleyse yandimmm... artik popom kalcam oturdugum yerlerime dogru agri oluyor... anlasildiki kemiklerim aciliyor.. legen kemikleri kalcam felan oyle anliyorum... alt tarafta daha cok baski oluyor makat bolgemde.. Ya Allah yard olsun

Kızlar merhaba. Son 4 gündür şükür ki bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım ama bugün öğlen 1/2 hareketten sonra başka hissetmedim. Hergün düzenli hissediyor musunuz ?? Endişe etmelimiyim??
Kuzim senin haftalarinda bazen sik sik bazen uzun sure hissetmiodum .. belki hic hissetmiodum hergun hissetmen yterli bence

Kaynın işi ne ya doğumda?erkekler gelmemeli bence.kayınvalide anne gelmeli

Açıklar memeyi açıp mı emziriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…