- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Senin biri uyusa biri kipirdaniyordur cnm :) ama 2 gundur cok sukur tekmeleri guclendii.bikac kere kendisini dondururken hissettim.O an karnimdan cikarip opup koklayip tekrar koyasim geldi.2 gun once durgundu ama.Ben her saat hissediyorum... oturunca bilakiss yani ayaklarimi uzatarak oturunca on dakkada 15 dakkada bir tepiniolar... korkuyorum diyerini uyandircak sinra digeri baslio ☺☺ Enerjisi bitene kadar herhalde artik daha uzun teoiniolar... simdi boyleyse yandimmm... artik popom kalcam oturdugum yerlerime dogru agri oluyor... anlasildiki kemiklerim aciliyor.. legen kemikleri kalcam felan oyle anliyorum... alt tarafta daha cok baski oluyor makat bolgemde.. Ya Allah yard olsun
Hahahaha benimde oyle hesaplarim var ne yalab soylimm... en sonki muayeneme esime soylemicem... baska turlu hesaplayip gelecekler arabalariyla herkesi alip gelirler belkide ilk dogumum bilmiorumEşim diyorki bugün doğuma 1 hafta kala annem gelir, kardeşinin düğününe kadarda kalır. Bebeğin 40ı çıkana kadar. Dedim yuh 2 ay bizde mi kalcak. Nolcak sana yardım eder dedi. Hı hı tabi dedim. O zaman bakarız duruma göre ihtiyacım olursa kalır ruh halime bağlı dedim.
Kv iyi hoşta doğru düzgün yemek yapmıyor, biraz dağınık beni sinir ediyor. Yoksa şimdi bile gelince kalkar çayımı falan koyar sen otur der hizmet eder ama bilemedim.
Doktor doğumun yakın olduğunu söylerse kimseye söylemiycem bu gidişle eşime bile
Ben biraz yuzsuzum cnm.Yuzlerine derim cıkın cocugumu emzireyim diye.simdiden kv deme dedim normal olursa agri cekicem erkekler hastaneye bile gelmesin veya kafeteryada otursun dedim.ki cıkar herkes odadan cikmazlarsa acarim ben utanip mecbur cikarlar :)Açıklar memeyi açıp mı emziriyor?
Anladim cnm saol.. bekleyeip gorcez .. o otomatik salincaklar yaklasik 6 ay hadi belki 12 aya kadar belllki 5 li emniyetleri varsa...Canım allahım yardım edcek inşlh, sadece sallanma konusu biraz bebeğe bağlı, benim oğlum asla sallanmayı sevmedi, bazen keşke sallansa desiğim oluyoralabildiğini al tabi, sonra bebeklerin durumuna göre ihtiyaçlarını tamamlarsın, onların huyu suyu belirliyor herşeyi, çok phalı şeylere de girişme istersen hemen, mesela ben kanguru kullanmayı çok istemiştim en pahalısından aldım bir kere bile kullanamadım şimdi belki ikinci dd kullanırım diye bir ümit bekliyorum
Gecelikleri sadece hastane gibi dusunme, dogumdan sonra da hep kullanacaksin, onu kolay acilan ve gobegini sıkmayan seyler hep elinin altinda olmasi gerekecek. Iyi yapmissin guzel gunlerde giy canim.Ya benim hic basima boyle bisi gelmedigi icin hastane yatma felan.. geceliklerimde emzirme icin kullanilmaz.. kullanilanlarda biri gelir gider rahat edemem ondan dolyi aldim.. yoksa bes kurus harcamak istmiyorum☺ Herseyi bebeklerime almak istiyorum.. hastane cikolatasi incik cincik bir suru sey var.. ana kucagi hamak almak istiyorum.. hangisi iyi bilemiyorum.. bebelerle baska rahat edemem yada hamak alipta sallanmaya alistirmasam mi tecrubeli anneler biseyler soyleyiniz banaiki ihtiyacli bebe icin otomatik salincak bitanede hamak sizce nasil ???
Yok artıkBen biraz yuzsuzum cnm.Yuzlerine derim cıkın cocugumu emzireyim diye.simdiden kv deme dedim normal olursa agri cekicem erkekler hastaneye bile gelmesin veya kafeteryada otursun dedim.ki cıkar herkes odadan cikmazlarsa acarim ben utanip mecbur cikarlar :)
Isterlerse cikmasinlar :) memeler fora :)Yok artıkkucağına almanız yeterli zaten anlayıp çıkıyorlar.
Hayır tabikide o anlamda söylemedimAçıklar memeyi açıp mı emziriyor?
Ya okudukça gelio banada gelenler benimkiler çok iyidir anlayışlıdır ama anlayışlı olmasa yanlarında çıkarır emzirirdim o gitsin çekinip bananeEn guzeli onlarda olsa giyinme ic camasiri utanip giderler belki :)
Aynen oyle cnm.Ya okudukça gelio banada gelenler benimkiler çok iyidir anlayışlıdır ama anlayışlı olmasa yanlarında çıkarır emzirirdim o gitsin çekinip banane
Her bebek farklı oluyor kimi tembelken kimi aceleci oluyor. Oğlunuzun gidişatına göre karar verirsinizYa bezli bu cocuk donmesi ne kadarlikken basliyorki?? Yani akli sarmasin elini pipisine dogru getirip yuzunu eksitmesinler dayanamam yoksao zaman araligini annem daha ii bilir o vakit kestircem
Zaten sana oyle bisi yaocaklarini dusunmuyon her halukarda rahat olursun.. o kadar kiside gelmez zaten kaoiya dolusmaz.. kocan olur zaten emziriyor ser gelenine disarda beklerler cocugu goren gider... zaten yenidogan bebegin yaninda durulmaz.. mikrop kapar.. Ben mikrop kapacak cocuklar derim zaten uzak durun.. hic dayanamam bi kardesimi hastane ortamindan kaybettim.. cekinmem anlamayan olursa.. umrumdada olmaz.. titizim zaten..Ben biraz yuzsuzum cnm.Yuzlerine derim cıkın cocugumu emzireyim diye.simdiden kv deme dedim normal olursa agri cekicem erkekler hastaneye bile gelmesin veya kafeteryada otursun dedim.ki cıkar herkes odadan cikmazlarsa acarim ben utanip mecbur cikarlar :)
Ben dogumdan 15 gun sonra esimi İstanbulda birakip bursaya annemin evine gittim, kizim 2 aylik olana kadar da kaldim, esim de haftasonlari gelmisti. Annemin evi olunca baya rahat etmistim. kv de hizmet ediyor hakkini yiyemem de iste kp kb de geliyor o zaman cekilmiyordu. Ha bi de halasi enistesi ve ogullari da.. Ilk 15 gun zaten nefes aldirmadilar, direkt kactim haliyle.Eşim diyorki bugün doğuma 1 hafta kala annem gelir, kardeşinin düğününe kadarda kalır. Bebeğin 40ı çıkana kadar. Dedim yuh 2 ay bizde mi kalcak. Nolcak sana yardım eder dedi. Hı hı tabi dedim. O zaman bakarız duruma göre ihtiyacım olursa kalır ruh halime bağlı dedim.
Kv iyi hoşta doğru düzgün yemek yapmıyor, biraz dağınık beni sinir ediyor. Yoksa şimdi bile gelince kalkar çayımı falan koyar sen otur der hizmet eder ama bilemedim.
Doktor doğumun yakın olduğunu söylerse kimseye söylemiycem bu gidişle eşime bile
Muhteşemmm...Ben dogumdan 15 gun sonra esimi İstanbulda birakip bursaya annemin evine gittim, kizim 2 aylik olana kadar da kaldim, esim de haftasonlari gelmisti. Annemin evi olunca baya rahat etmistim. kv de hizmet ediyor hakkini yiyemem de iste kp kb de geliyor o zaman cekilmiyordu. Ha bi de halasi enistesi ve ogullari da.. Ilk 15 gun zaten nefes aldirmadilar, direkt kactim haliyle.
Simdi hersey planli, sadece annem ve kv ye bilet aldik ikisi de dogumdan sonraya gelecek sekildebiz bize yeteriz, kimse ayak bagi olmasin bi de burda
Ya sen manyaksinIsterlerse cikmasinlar :) memeler fora :)
Sohbet koyu hosgeldinAyy özlemişim burayı valla, ne alemdesiniz hanımlar?
Ya kötü niyetlilik olarak düşünmüyorum ben bunu. Ama herkesin kendine göre bir düzeni var. Ben kv seviyorum ama karakterlerimiz ve düşünce yapımız hiç uyuşmuyor. Dolayısıyla normal zamanda bile gelince 2 hafta kalır onda anca idare ediyorum. Ben mesela televizyon izlemem o gelince tv kapanmıyor. Bu sefer bende yanında oturmak zorunda kalıyorum survivor falan izliyor birde bana anlatıyorHahahaha benimde oyle hesaplarim var ne yalab soylimm... en sonki muayeneme esime soylemicem... baska turlu hesaplayip gelecekler arabalariyla herkesi alip gelirler belkide ilk dogumum bilmiorumeger gec haberlerii olursa en fazla iiki otobus bileti alirlar ayy neleri dusunuyoz dimi.. ne kadar kotuyum kendimi sevmiyorum... onlarda esimjn ailesi ama iste sinek viziltisi gibi bi yardimlari olmaz annem heosine kosturur .. cunku biz hizliyiz.. elimiz hizlidir.. uyusuk degiliz.. ven kv gorunce sinirim bozuluyor e anne diom babamin(kp) huyunu biliosun ne yemek isterse yapmaya basla diemiyorum artik yapmaya baslayalim diyodum iki gafta once geldiginde.. kocasina yaomaya yapmaya kocayi alistirmis disarida yemek yemesine onunda canina minnet.. ama benim oyle aile kulturum yok.. yemek evde yenir.. ozel bir yemek disarda yenir.. o kadar kadin evde olcak sen her allahin gunu bir ogun disarda yicen.. bakin desmeyin beni sinirim bozukuyor
Fark etmiyor bizde açıp emzirmiyoruz sonuçta. Ben ilk bebeğimde kimsenin yanında bebeğimi emzirmedim. Zaten böyle şeylerden rahatsız olan biriyim . Sadece annem ve eşim yanında. Seni düşündüren durum bizim içinde aynı yani farklı bir durum yok. Sonuçta namahrem bizde değişmiyor.Kızlar siz birde açıksınız ben tesettürlüyüm. Öyle memeyi açıp emzirememdeKaynımda gelcekmiş birde doğuma ilk bebek tabi heycanlanıyorlar gelme de diyemiyorum. Napcam bilmiyorum rahat edemiycem hiç gibi geliyor. Neyseki o 2 gün kalıp gidicekmiş. Artık bir şekilde idare edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?