2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Senin biri uyusa biri kipirdaniyordur cnm :) ama 2 gundur cok sukur tekmeleri guclendii.bikac kere kendisini dondururken hissettim.O an karnimdan cikarip opup koklayip tekrar koyasim geldi.2 gun once durgundu ama.

Hahahaha benimde oyle hesaplarim var ne yalab soylimm... en sonki muayeneme esime soylemicem... baska turlu hesaplayip gelecekler arabalariyla herkesi alip gelirler belkide ilk dogumum bilmiorum eger gec haberlerii olursa en fazla iiki otobus bileti alirlar ayy neleri dusunuyoz dimi.. ne kadar kotuyum kendimi sevmiyorum... onlarda esimjn ailesi ama iste sinek viziltisi gibi bi yardimlari olmaz annem heosine kosturur .. cunku biz hizliyiz.. elimiz hizlidir.. uyusuk degiliz.. ven kv gorunce sinirim bozuluyor e anne diom babamin(kp) huyunu biliosun ne yemek isterse yapmaya basla diemiyorum artik yapmaya baslayalim diyodum iki gafta once geldiginde.. kocasina yaomaya yapmaya kocayi alistirmis disarida yemek yemesine onunda canina minnet.. ama benim oyle aile kulturum yok.. yemek evde yenir.. ozel bir yemek disarda yenir.. o kadar kadin evde olcak sen her allahin gunu bir ogun disarda yicen.. bakin desmeyin beni sinirim bozukuyor

Açıklar memeyi açıp mı emziriyor?
Ben biraz yuzsuzum cnm.Yuzlerine derim cıkın cocugumu emzireyim diye.simdiden kv deme dedim normal olursa agri cekicem erkekler hastaneye bile gelmesin veya kafeteryada otursun dedim.ki cıkar herkes odadan cikmazlarsa acarim ben utanip mecbur cikarlar :)

Anladim cnm saol.. bekleyeip gorcez .. o otomatik salincaklar yaklasik 6 ay hadi belki 12 aya kadar belllki 5 li emniyetleri varsa...

Gecelikleri sadece hastane gibi dusunme, dogumdan sonra da hep kullanacaksin, onu kolay acilan ve gobegini sıkmayan seyler hep elinin altinda olmasi gerekecek. Iyi yapmissin guzel gunlerde giy canim.

Yok artık kucağına almanız yeterli zaten anlayıp çıkıyorlar.

Zaten sana oyle bisi yaocaklarini dusunmuyon her halukarda rahat olursun.. o kadar kiside gelmez zaten kaoiya dolusmaz.. kocan olur zaten emziriyor ser gelenine disarda beklerler cocugu goren gider... zaten yenidogan bebegin yaninda durulmaz.. mikrop kapar.. Ben mikrop kapacak cocuklar derim zaten uzak durun.. hic dayanamam bi kardesimi hastane ortamindan kaybettim.. cekinmem anlamayan olursa.. umrumdada olmaz.. titizim zaten..

Ben dogumdan 15 gun sonra esimi İstanbulda birakip bursaya annemin evine gittim, kizim 2 aylik olana kadar da kaldim, esim de haftasonlari gelmisti. Annemin evi olunca baya rahat etmistim. kv de hizmet ediyor hakkini yiyemem de iste kp kb de geliyor o zaman cekilmiyordu. Ha bi de halasi enistesi ve ogullari da.. Ilk 15 gun zaten nefes aldirmadilar, direkt kactim haliyle.

Simdi hersey planli, sadece annem ve kv ye bilet aldik ikisi de dogumdan sonraya gelecek sekilde biz bize yeteriz, kimse ayak bagi olmasin bi de burda

Muhteşemmm... bebekonla başbaşaa.. kocisinde yardimcin olacak.. en güzeli..

Ya kötü niyetlilik olarak düşünmüyorum ben bunu. Ama herkesin kendine göre bir düzeni var. Ben kv seviyorum ama karakterlerimiz ve düşünce yapımız hiç uyuşmuyor. Dolayısıyla normal zamanda bile gelince 2 hafta kalır onda anca idare ediyorum. Ben mesela televizyon izlemem o gelince tv kapanmıyor. Bu sefer bende yanında oturmak zorunda kalıyorum survivor falan izliyor birde bana anlatıyor içim daralıyor. Yemek desen ben işten gelip 2 çeşit yemek hazırlayan insanım. Ama kv alışmamış, dolabı doldururuz hergün farklı yemek yapsın diye o arar beni kahvaltılık yapalım mı bugün der. E insaf bütün gün evdesin dimi birşeyler hazırlasana. Sonra dışardan söyleriz. E ne anladım o zaman ben bu işten. Yemek kültürleri çok farklı kendi evlerinde de öyleler kp tost yapar yer. Makarna falan yaparlar ben alışkın değilim yani annemden hiç öyle görmedim. O yüzden normal zamanda idare etmesini bilirim hiç lafta söylemem ama şimdi bir yandan bebeğe alışma vs nasıl bir insan olurum bilemiyorum. İçimden kaplan çıkabilir

Fark etmiyor bizde açıp emzirmiyoruz sonuçta. Ben ilk bebeğimde kimsenin yanında bebeğimi emzirmedim. Zaten böyle şeylerden rahatsız olan biriyim . Sadece annem ve eşim yanında. Seni düşündüren durum bizim içinde aynı yani farklı bir durum yok. Sonuçta namahrem bizde değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…