2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tecrubeye gelllll hey hey

Sakanla korkuttun arkadaslari
Seni surekli memeler acik hayal ettiler bence su an
Hahahah bilemiyorum artık benim kayınvalide çok rahat ya o konularda aç aç birşey olmaz emzir der kesin bana
Ona göre kaynım benim kardeşim rahat olabilirmişim yanında
Ulen ben kendi abimin yanında memeler fora gezemiyorum onun yanında mı gezcem

Ins sag salim atlatiriz o gunleri de

Benim kv,dem EBE KIZLAR

O konuda raahatım bizde doğuma ne baba ne kayınvalide nede kayın gelir annem ben kayınvalidem gelcektir kv'demde işe girdi yeni oda bi gün gelir diye tahmin ediyorum annemmmmm kalıcak çok çok iyi olcam benim için KV.dem biraz aksidir dik başlıdır annemlede pek anlaşamazlar sebebbide kv.demin dik başlılığı annemde ondan nefret eder şükür ki annem benim herşeyim kızkardeşimde yok bi tek annem hem arkadaş hem bacı herşey kısaca

Bende uc yi
ya cok venziyor bide bizimki yapmior bilirk
yaa ayni iste benziyor.. 4 yikdir evliiz bu son bir yil tedavilerden kimseye bisey diyemedim onlarin tarafi ne dusunur bilemedim.. istedigimiz anda cocuk olmayinca tup bbk yaptik sukur oldu.. nese kp kv bize geldi mesela iki hafta kv yemek yaoior ama cok yorgun oluyor len zaten kendi evlerindede uckisiler sadece bana bi tabak fazla yapmak mi yoruyor alinmiyordum isten gelince o yorgunlukla yaptiklarini hazirla kir masayi.. sonra meyveymis sonra caymis ya hizmet bekliolar ama vende insanim esime sen kalk diyodum yorgunum ben.. cay bitmis esime soylerdim.. ben olsam kalkar kv cayim icin ogkumu yormam zaten aksama kadar evdeler.. hey gidi heyy anne var anne var.. yemek yencek kv yapmamis kp huyunuda bilior disarda olsun onun canina minnet iki gunde birde geldiklerinde disarda yemek yedirtirler kendilerini bizede hesaplari kitlerler.. e gelinleri calisiyor ogullarinin durumu iyi.. diger iki iglhnuda dusunurler.. onlara gidincede oglum disarda yemek yemeyin derler... ben uc yildir tutmusum kendimi ... patladim hamileligimde.. lohusaykende dusunemiyorum ne olcak.. babamlardan kp cekinir.. cunku bos konusuyor babamda agir adamdir.. az oz konusur.. sozu de dinlenir.. annemler olunca ben rahat oluyom kocisimde arada kalior.. yani burda kadinlara is dusuyor kv emekli calisan ama hic agirligi yok canina minnet ona bisey olmasinda hicbise karismaz... ouuffss sikildim

Ayyy aşik oldum size cok yillik ebeler genelde dik basli mi oluyolar ne

Benim annem surekli disardan yemeyi, surekli evde temizlikci olmasini fln ister. Oyle zora sıkıya asla gelemez. Hasta, lohusa bakamaz. Hele gece benim.bebegim uyansa kafayi kaldirmaz. Kaldi ki o iyiligi yaparsa, eyvahlar olur bana. Basima kakar
Kv de tam tersi evde yapalim yiyelim, eli de lezzetlidir acikcasi. Lohuslaiktan anlar. Kafamiz cok uyusur. Hatta o kadar ayniyiz ki, o da esinin birilerine para vermesine karsidir surekli sikayet eder. Ben de oyleyim ama anlasamiyoruz bu yuzden de bazen, cunku o oglundan para almaktan hoslanir
1 haftaya bana yardimci olmaya gelcek kv ve yaninda kp. Ama kp alkol alan biri ve benim evimde tuketilmesi yasak. Bunu kv de solicem gene de, adam tutturup iccem derse olurum sinirimden.
Ama bebek olinca ben nasil davranirim hic bilmiom..

Tabiki canım ben arkadaş memeler fora dediği için ona istinaden şakasına söylemiştim.
Yoksa açıklar daha rahat şeklinde bir imada bulunmadım. Ama açık kuzenlerim rahat pijamalarıyla evde dolaşabiliyordu. E ben hep saçım örtülü olcak kaynım falan olursa üstüm başımda rahat dolaşamam o yüzden dedim.

O
Ah benim en kafama taktigim zamanlar bi sürü kalabalık kafamin dibinde... Bebegi nekadr sakınmaya calışsamda insanlar sanki cay kahve icmeye gelmişler ya el kadar bebeyi napcaksınız valla insana rahatsızlıktan baska bisey degıl su hastaneye gelenler bazilarinin hosuna gider belki gelen giden ama benım acıkcası dogumda hic hosuma gitmedi ya bence lohusa ve bebek 40 gün sakin bırakılmalı

Bana igne vurulcakti bi ara. Kp biliyormus igne vurmayi
Kv tutturdu, o senin baban, o vursun igneni die
Yok valla olmaz die zor siyrildim
Meme konusunda da, emzir burda nolcak diyebilir de

Allah bozmasin mutlulugunuzu. Cok sanslisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…