- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Sakanla korkuttun arkadaslariHayır tabikide o anlamda söylemedim
Dertliyiz gelAyy özlemişim burayı valla, ne alemdesiniz hanımlar?
Tecrubeye gelllllBen dogumdan 15 gun sonra esimi İstanbulda birakip bursaya annemin evine gittim, kizim 2 aylik olana kadar da kaldim, esim de haftasonlari gelmisti. Annemin evi olunca baya rahat etmistim. kv de hizmet ediyor hakkini yiyemem de iste kp kb de geliyor o zaman cekilmiyordu. Ha bi de halasi enistesi ve ogullari da.. Ilk 15 gun zaten nefes aldirmadilar, direkt kactim haliyle.
Simdi hersey planli, sadece annem ve kv ye bilet aldik ikisi de dogumdan sonraya gelecek sekildebiz bize yeteriz, kimse ayak bagi olmasin bi de burda
Sohbet koyu hosgeldin☺ Biz haftalarimizi bitirdik dogurduk.. gelen giden kim olur rahat edebilirmiyiz diye konusmaya basladik bu aksam
Anlat derdini Marko Paşa’yaDertliyiz gel
Hahahah bilemiyorum artıkSakanla korkuttun arkadaslari
Seni surekli memeler acik hayal ettiler bence su an
Ins sag salim atlatiriz o gunleri deZaten sana oyle bisi yaocaklarini dusunmuyon her halukarda rahat olursun.. o kadar kiside gelmez zaten kaoiya dolusmaz.. kocan olur zaten emziriyor ser gelenine disarda beklerler cocugu goren gider... zaten yenidogan bebegin yaninda durulmaz.. mikrop kapar.. Ben mikrop kapacak cocuklar derim zaten uzak durun.. hic dayanamam bi kardesimi hastane ortamindan kaybettim.. cekinmem anlamayan olursa.. umrumdada olmaz.. titizim zaten..
ya cok venziyor bide bizimki yapmior bilirkYa kötü niyetlilik olarak düşünmüyorum ben bunu. Ama herkesin kendine göre bir düzeni var. Ben kv seviyorum ama karakterlerimiz ve düşünce yapımız hiç uyuşmuyor. Dolayısıyla normal zamanda bile gelince 2 hafta kalır onda anca idare ediyorum. Ben mesela televizyon izlemem o gelince tv kapanmıyor. Bu sefer bende yanında oturmak zorunda kalıyorum survivor falan izliyor birde bana anlatıyoriçim daralıyor. Yemek desen ben işten gelip 2 çeşit yemek hazırlayan insanım. Ama kv alışmamış, dolabı doldururuz hergün farklı yemek yapsın diye o arar beni kahvaltılık yapalım mı bugün der. E insaf bütün gün evdesin dimi birşeyler hazırlasana. Sonra dışardan söyleriz. E ne anladım o zaman ben bu işten. Yemek kültürleri çok farklı kendi evlerinde de öyleler kp tost yapar yer. Makarna falan yaparlar ben alışkın değilim yani annemden hiç öyle görmedim. O yüzden normal zamanda idare etmesini bilirim hiç lafta söylemem ama şimdi bir yandan bebeğe alışma vs nasıl bir insan olurum bilemiyorum. İçimden kaplan çıkabilir
yaa ayni iste benziyor.. 4 yikdir evliiz bu son bir yil tedavilerden kimseye bisey diyemedim onlarin tarafi ne dusunur bilemedim.. istedigimiz anda cocuk olmayinca tup bbk yaptik sukur oldu.. nese kp kv bize geldi mesela iki hafta kv yemek yaoior ama cok yorgun oluyor len zaten kendi evlerindede uckisiler sadece bana bi tabak fazla yapmak mi yoruyor alinmiyordum isten gelince o yorgunlukla yaptiklarini hazirla kir masayi.. sonra meyveymis sonra caymis ya hizmet bekliolar ama vende insanim esime sen kalk diyodum yorgunum ben.. cay bitmis esime soylerdim.. ben olsam kalkar kv cayim icin ogkumu yormam zaten aksama kadar evdeler.. hey gidi heyy anne var anne var.. yemek yencek kv yapmamis kp huyunuda bilior disarda olsun onun canina minnet iki gunde birde geldiklerinde disarda yemek yedirtirler kendilerini bizede hesaplari kitlerler.. e gelinleri calisiyor ogullarinin durumu iyi.. diger iki iglhnuda dusunurler.. onlara gidincede oglum disarda yemek yemeyin derler... ben uc yildir tutmusum kendimi ... patladim hamileligimde.. lohusaykende dusunemiyorum ne olcak.. babamlardan kp cekinir..Ya kötü niyetlilik olarak düşünmüyorum ben bunu. Ama herkesin kendine göre bir düzeni var. Ben kv seviyorum ama karakterlerimiz ve düşünce yapımız hiç uyuşmuyor. Dolayısıyla normal zamanda bile gelince 2 hafta kalır onda anca idare ediyorum. Ben mesela televizyon izlemem o gelince tv kapanmıyor. Bu sefer bende yanında oturmak zorunda kalıyorum survivor falan izliyor birde bana anlatıyoriçim daralıyor. Yemek desen ben işten gelip 2 çeşit yemek hazırlayan insanım. Ama kv alışmamış, dolabı doldururuz hergün farklı yemek yapsın diye o arar beni kahvaltılık yapalım mı bugün der. E insaf bütün gün evdesin dimi birşeyler hazırlasana. Sonra dışardan söyleriz. E ne anladım o zaman ben bu işten. Yemek kültürleri çok farklı kendi evlerinde de öyleler kp tost yapar yer. Makarna falan yaparlar ben alışkın değilim yani annemden hiç öyle görmedim. O yüzden normal zamanda idare etmesini bilirim hiç lafta söylemem ama şimdi bir yandan bebeğe alışma vs nasıl bir insan olurum bilemiyorum. İçimden kaplan çıkabilir
Ayyy aşik oldum sizeBenim kv,dem EBE KIZLAR
O konuda raahatım bizde doğuma ne baba ne kayınvalide nede kayın gelir annem ben kayınvalidem gelcektir kv'demde işe girdi yeni oda bi gün gelir diye tahmin ediyorum annemmmmm kalıcak çok çok iyi olcam benim için KV.dem biraz aksidir dik başlıdırannemlede pek anlaşamazlar sebebbide kv.demin dik başlılığı annemde ondan nefret eder şükür ki annem benim herşeyim kızkardeşimde yok bi tek annem hem arkadaş hem bacı herşey kısaca
Tecrubeli degilim cnm ama 0-3 ay arasi zibin 8 10 tane tulum 6 7 tane cirap 8 cift eldiven 5 tane agiz bezi 10 tane onluk 2 tane aldim.Kızlar yarın e-bebekten bebeğim icin alışveriş yapıcam.0-3 ay arası kaçar tane tulum ve alt üst takım gerekli
Benim annem surekli disardan yemeyi, surekli evde temizlikci olmasini fln ister. Oyle zora sıkıya asla gelemez. Hasta, lohusa bakamaz. Hele gece benim.bebegim uyansa kafayi kaldirmaz. Kaldi ki o iyiligi yaparsa, eyvahlar olur bana. Basima kakarYa kötü niyetlilik olarak düşünmüyorum ben bunu. Ama herkesin kendine göre bir düzeni var. Ben kv seviyorum ama karakterlerimiz ve düşünce yapımız hiç uyuşmuyor. Dolayısıyla normal zamanda bile gelince 2 hafta kalır onda anca idare ediyorum. Ben mesela televizyon izlemem o gelince tv kapanmıyor. Bu sefer bende yanında oturmak zorunda kalıyorum survivor falan izliyor birde bana anlatıyoriçim daralıyor. Yemek desen ben işten gelip 2 çeşit yemek hazırlayan insanım. Ama kv alışmamış, dolabı doldururuz hergün farklı yemek yapsın diye o arar beni kahvaltılık yapalım mı bugün der. E insaf bütün gün evdesin dimi birşeyler hazırlasana. Sonra dışardan söyleriz. E ne anladım o zaman ben bu işten. Yemek kültürleri çok farklı kendi evlerinde de öyleler kp tost yapar yer. Makarna falan yaparlar ben alışkın değilim yani annemden hiç öyle görmedim. O yüzden normal zamanda idare etmesini bilirim hiç lafta söylemem ama şimdi bir yandan bebeğe alışma vs nasıl bir insan olurum bilemiyorum. İçimden kaplan çıkabilir
Supermissin senÇok hızlısınız anamvalla şahsen ben çirkefin teki olduğumdan lohusalığın da bana verdiği yetkiyle herkesi kovmayı düşünüyorum
Anlat derdini Marko Paşa’ya
Valla çok dik başlı canım annem der bu böyle olmalı kaynana der yok şöylee aboooo varya arada ben kalacak olacamAyyy aşik oldum sizecok yillik ebeler genelde dik basli mi oluyolar ne
Tabiki canım ben arkadaş memeler fora dediği için ona istinaden şakasına söylemiştim.Fark etmiyor bizde açıp emzirmiyoruz sonuçta. Ben ilk bebeğimde kimsenin yanında bebeğimi emzirmedim. Zaten böyle şeylerden rahatsız olan biriyim . Sadece annem ve eşim yanında. Seni düşündüren durum bizim içinde aynı yani farklı bir durum yok. Sonuçta namahrem bizde değişmiyor.
Ah benim en kafama taktigim zamanlarZaten sana oyle bisi yaocaklarini dusunmuyon her halukarda rahat olursun.. o kadar kiside gelmez zaten kaoiya dolusmaz.. kocan olur zaten emziriyor ser gelenine disarda beklerler cocugu goren gider... zaten yenidogan bebegin yaninda durulmaz.. mikrop kapar.. Ben mikrop kapacak cocuklar derim zaten uzak durun.. hic dayanamam bi kardesimi hastane ortamindan kaybettim.. cekinmem anlamayan olursa.. umrumdada olmaz.. titizim zaten..
Bana igne vurulcakti bi ara. Kp biliyormus igne vurmayiHahahah bilemiyorum artıkbenim kayınvalide çok rahat ya o konularda aç aç birşey olmaz emzir der kesin bana
Ona göre kaynım benim kardeşim rahat olabilirmişim yanında
Ulen ben kendi abimin yanında memeler fora gezemiyorum onun yanında mı gezcem
Allah bozmasin mutlulugunuzu. Cok sanslisinBenim kv,dem EBE KIZLAR
O konuda raahatım bizde doğuma ne baba ne kayınvalide nede kayın gelir annem ben kayınvalidem gelcektir kv'demde işe girdi yeni oda bi gün gelir diye tahmin ediyorum annemmmmm kalıcak çok çok iyi olcam benim için KV.dem biraz aksidir dik başlıdırannemlede pek anlaşamazlar sebebbide kv.demin dik başlılığı annemde ondan nefret eder şükür ki annem benim herşeyim kızkardeşimde yok bi tek annem hem arkadaş hem bacı herşey kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?