- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ya kafana gore bence ilk cocugunsa guzel bir hastane takimi al 10 lu... 5 lide iki takim al.. digerleride unisex olmasina ozen gosterirsinki diger cocukta rahat giyer.. sorduguna hore ilk cocuk.. 3 tulum al.. battaniye all.. muslin bez al agiz mendili al cokcaa... bu dedigin takimlari hepsi yeni dogan yani 0-3 aylik.. bebegin gelisimine gore bir tanede premature takim alinabilir.. bu belki? Ama 0-3 ayliklarda bayag kulllaniliolar cocuk cok gelisimli degilse.. sinrada 3-6 aylik alirsin hangi aya denk gelio mayis haziran agustos- eylul gibi havalarin sizin orda nasilsa ona gorede 3-4 takim alirsin .. yelek al tulumlarin ustunden gutdirmek icin... citcitli atlet al 3-4 tane (0-3 aylik) 3-4 tane (3-6aylik) simdilik idare eder.. sonra duruma gore bakarsinKızlar yarın e-bebekten bebeğim icin alışveriş yapıcam.0-3 ay arası kaçar tane tulum ve alt üst takım gerekli
Çok ama çok teşekkür edrim canım benim allah razı olsunAllah bozmasin mutlulugunuzu. Cok sanslisin
Hepsini aklindami tuttun senTecrubeli degilim cnm ama 0-3 ay arasi zibin 8 10 tane tulum 6 7 tane cirap 8 cift eldiven 5 tane agiz bezi 10 tane onluk 2 tane aldim.
Sağol canım teşekkür ederim.Evet ilk cocukYa kafana gore bence ilk cocugunsa guzel bir hastane takimi al 10 lu... 5 lide iki takim al.. digerleride unisex olmasina ozen gosterirsinki diger cocukta rahat giyer.. sorduguna hore ilk cocuk.. 3 tulum al.. battaniye all.. muslin bez al agiz mendili al cokcaa... bu dedigin takimlari hepsi yeni dogan yani 0-3 aylik.. bebegin gelisimine gore bir tanede premature takim alinabilir.. bu belki? Ama 0-3 ayliklarda bayag kulllaniliolar cocuk cok gelisimli degilse.. sinrada 3-6 aylik alirsin hangi aya denk gelio mayis haziran agustos- eylul gibi havalarin sizin orda nasilsa ona gorede 3-4 takim alirsin .. yelek al tulumlarin ustunden gutdirmek icin... citcitli atlet al 3-4 tane (0-3 aylik) 3-4 tane (3-6aylik) simdilik idare eder.. sonra duruma gore bakarsin
Hahahhahaha çok güldüm yaaaBana igne vurulcakti bi ara. Kp biliyormus igne vurmayi
Kv tutturdu, o senin baban, o vursun igneni die
Yok valla olmaz die zor siyrildim
Meme konusunda da, emzir burda nolcak diyebilir de
Teşekkürler canım.Hepsini aklindami tuttun sen
Bazen anlayissiz olabiliyorlar iste cnm umarim anlayisli gunune denk gelit hepsinin :) ben bastan pazarligimi yaptim zaten kv dedim ki normalde sinirliyim regl donemlerinde esim alinmaz bana ama o an kalbinizi kirmamak icin ugrasirim ama kalbinizi kirarsam k bakmayin dedim kendiside bana o an ne dersen de zaten takmayiz dedi :)Erkeklerin yanında tabi çıksınlar bir zahmet ne emzirmesi, bir kere emzirdiğim odaya yanlışlıkla kb girdi, hemen çıktı adam bir hafta söylendi kendine ben nasıl dikkat etmedim diye,
Tabikide :) hatta 3 6 ay bile bikac parca aldim sen soyle rn ince ayrintisina kadar soyleyeyim cnm :)Hepsini aklindami tuttun sen
Teşekkürler canımTecrubeli degilim cnm ama 0-3 ay arasi zibin 8 10 tane tulum 6 7 tane cirap 8 cift eldiven 5 tane agiz bezi 10 tane onluk 2 tane aldim.
Bende gecen gun anlattim kv ye telefonda. Oncekinde bolde degildim ama bu sefer cok gerginim, katlanamiyorum dedim.Bazen anlayissiz olabiliyorlar iste cnm umarim anlayisli gunune denk gelit hepsinin :) ben bastan pazarligimi yaptim zaten kv dedim ki normalde sinirliyim regl donemlerinde esim alinmaz bana ama o an kalbinizi kirmamak icin ugrasirim ama kalbinizi kirarsam k bakmayin dedim kendiside bana o an ne dersen de zaten takmayiz dedi :)
Coooook haklisin gelen 2 dk durup cikmali .. eve kimse gelmemeli zaten kirk gun denen bisey bosuna denmemis... sonra kim gelmek istiyosa dayi teyze ne bilim gelsin otursun.. nazarafa inanirim valla kem gozede... cinnett olurum cocugun basinda cok durana.. anne kv yeter.. baska evde kimse istemem ama anlat Marko PasayaO
Ah benim en kafama taktigim zamanlarbi sürü kalabalık kafamin dibinde... Bebegi nekadr sakınmaya calışsamda insanlar sanki cay kahve icmeye gelmişler ya el kadar bebeyi napcaksınız valla insana rahatsızlıktan baska bisey degıl su hastaneye gelenler bazilarinin hosuna gider belki gelen giden ama benım acıkcası dogumda hic hosuma gitmedi ya bence lohusa ve bebek 40 gün sakin bırakılmalı
Katılıyorum yaa sallamaya bende karşıyım 9 ay hickimseye sallatmadımda sallamadımda sonra 9. Ayda birazcık ayagımda sallamaya basladım uykuya gecemıyoduA Altibirlik61 valla canim buyuk konusmak gibi olmasin, ama ben bebegin, ozellikle ilk uc ay sallanmasini tasvip etmiyorum.
Bingildakli minnoslar sonucta.
Kv, uc gunluk bebegi alistirmak icin ayaginda salladigi bi video atmisti da delirdim oturdugum yerden. Cocugun gozleri kayiyordu, sallanirken
Esimi de uyardim sıkı sıki, anlastik, sallatmicak. Yoksa fena cingar cikaririm affetmem yani
Ay yok benim kv o kadar değil kalkar bakar çocuğa falan sadece yemek konusunda kötü hakkını yemiyim şimdi. Hayır bende dışardan söylerim zaten haftanın 2 günü falan ama zaten işte hep dışardan yiyoruz insan ev yemeğine hasret kalıyor. Evde sağlıklı yemek istiyor. Yoksa yorgunsundur işenmişindir söyle yani yemek dışardan.Benim annem surekli disardan yemeyi, surekli evde temizlikci olmasini fln ister. Oyle zora sıkıya asla gelemez. Hasta, lohusa bakamaz. Hele gece benim.bebegim uyansa kafayi kaldirmaz. Kaldi ki o iyiligi yaparsa, eyvahlar olur bana. Basima kakar
Kv de tam tersi evde yapalim yiyelim, eli de lezzetlidir acikcasi. Lohuslaiktan anlar. Kafamiz cok uyusur. Hatta o kadar ayniyiz ki, o da esinin birilerine para vermesine karsidir surekli sikayet eder. Ben de oyleyim ama anlasamiyoruz bu yuzden de bazen, cunku o oglundan para almaktan hoslanir
1 haftaya bana yardimci olmaya gelcek kv ve yaninda kp. Ama kp alkol alan biri ve benim evimde tuketilmesi yasak. Bunu kv de solicem gene de, adam tutturup iccem derse olurum sinirimden.
Ama bebek olinca ben nasil davranirim hic bilmiom..
Bende gecen gun anlattim kv ye telefonda. Oncekinde bolde degildim ama bu sefer cok gerginim, katlanamiyorum dedim.
Yeni ruh halim bu die de foto attim. Bakin
Kalabalikta enfeksiyon kapar ya. Dikkat et, dudagi ucuk olan biri varsa, opturme sakin. Alinan, kirilan olursa sal gitsin.O
Ah benim en kafama taktigim zamanlarbi sürü kalabalık kafamin dibinde... Bebegi nekadr sakınmaya calışsamda insanlar sanki cay kahve icmeye gelmişler ya el kadar bebeyi napcaksınız valla insana rahatsızlıktan baska bisey degıl su hastaneye gelenler bazilarinin hosuna gider belki gelen giden ama benım acıkcası dogumda hic hosuma gitmedi ya bence lohusa ve bebek 40 gün sakin bırakılmalı
Ayyyyy sesli guldummm vallahiiii yeminederimm.. sen deyince canlandirmaya korktumm yemin ederimmHahahhahaha çok güldüm yaaaay kayınpederime totomu açıp iğne vurdurduğumu hayal ettimde şuan komedi
Ben de sesli bi kahkaha attımAyyyyy sesli guldummm vallahiiii yeminederimm.. sen deyince canlandirmaya korktumm yemin ederimm
Evet kesinlikleeeee valla görünce öyle bişey söylüyorum. Hastane odasından kalabalgı nasıl dagıtcaz ya hemşireleremi tembhlesem bu seferKalabalikta enfeksiyon kapar ya. Dikkat et, dudagi ucuk olan biri varsa, opturme sakin. Alinan, kirilan olursa sal gitsin.
Haberde dinledim, baya tehlikeli bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?