2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar yarın e-bebekten bebeğim icin alışveriş yapıcam.0-3 ay arası kaçar tane tulum ve alt üst takım gerekli
Ya kafana gore bence ilk cocugunsa guzel bir hastane takimi al 10 lu... 5 lide iki takim al.. digerleride unisex olmasina ozen gosterirsinki diger cocukta rahat giyer.. sorduguna hore ilk cocuk.. 3 tulum al.. battaniye all.. muslin bez al agiz mendili al cokcaa... bu dedigin takimlari hepsi yeni dogan yani 0-3 aylik.. bebegin gelisimine gore bir tanede premature takim alinabilir.. bu belki? Ama 0-3 ayliklarda bayag kulllaniliolar cocuk cok gelisimli degilse.. sinrada 3-6 aylik alirsin hangi aya denk gelio mayis haziran agustos- eylul gibi havalarin sizin orda nasilsa ona gorede 3-4 takim alirsin .. yelek al tulumlarin ustunden gutdirmek icin... citcitli atlet al 3-4 tane (0-3 aylik) 3-4 tane (3-6aylik) simdilik idare eder.. sonra duruma gore bakarsin

Sağol canım teşekkür ederim.Evet ilk cocukmide bulantısından çok çektim büyük konuşmayayım ama ikinciyi düşünmüyorum

Bana igne vurulcakti bi ara. Kp biliyormus igne vurmayi
Kv tutturdu, o senin baban, o vursun igneni die
Yok valla olmaz die zor siyrildim
Meme konusunda da, emzir burda nolcak diyebilir de
Hahahhahaha çok güldüm yaaa ay kayınpederime totomu açıp iğne vurdurduğumu hayal ettimde şuan komedi

A Altibirlik61 valla canim buyuk konusmak gibi olmasin, ama ben bebegin, ozellikle ilk uc ay sallanmasini tasvip etmiyorum.
Bingildakli minnoslar sonucta.
Kv, uc gunluk bebegi alistirmak icin ayaginda salladigi bi video atmisti da delirdim oturdugum yerden. Cocugun gozleri kayiyordu, sallanirken
Esimi de uyardim sıkı sıki, anlastik, sallatmicak. Yoksa fena cingar cikaririm affetmem yani

Erkeklerin yanında tabi çıksınlar bir zahmet ne emzirmesi, bir kere emzirdiğim odaya yanlışlıkla kb girdi, hemen çıktı adam bir hafta söylendi kendine ben nasıl dikkat etmedim diye,
Bazen anlayissiz olabiliyorlar iste cnm umarim anlayisli gunune denk gelit hepsinin :) ben bastan pazarligimi yaptim zaten kv dedim ki normalde sinirliyim regl donemlerinde esim alinmaz bana ama o an kalbinizi kirmamak icin ugrasirim ama kalbinizi kirarsam k bakmayin dedim kendiside bana o an ne dersen de zaten takmayiz dedi :)

Bende gecen gun anlattim kv ye telefonda. Oncekinde bolde degildim ama bu sefer cok gerginim, katlanamiyorum dedim.
Yeni ruh halim bu die de foto attim. Bakin

Eklentiler

• Screenshot_20191117-222740_Gallery.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 32
Coooook haklisin gelen 2 dk durup cikmali .. eve kimse gelmemeli zaten kirk gun denen bisey bosuna denmemis... sonra kim gelmek istiyosa dayi teyze ne bilim gelsin otursun.. nazarafa inanirim valla kem gozede... cinnett olurum cocugun basinda cok durana.. anne kv yeter.. baska evde kimse istemem ama anlat Marko Pasaya

Katılıyorum yaa sallamaya bende karşıyım 9 ay hickimseye sallatmadımda sallamadımda sonra 9. Ayda birazcık ayagımda sallamaya basladım uykuya gecemıyodu bu bebişi hic sallamayıp kendi uyumaya aliştirmaya düşünüyorum (hayaller)

Ay yok benim kv o kadar değil kalkar bakar çocuğa falan sadece yemek konusunda kötü hakkını yemiyim şimdi. Hayır bende dışardan söylerim zaten haftanın 2 günü falan ama zaten işte hep dışardan yiyoruz insan ev yemeğine hasret kalıyor. Evde sağlıklı yemek istiyor. Yoksa yorgunsundur işenmişindir söyle yani yemek dışardan.
Alkol konusu sıkıntı bence bebeğin olduğu ortamda alkol, sigara tüketilmemesi gerekiyor kesinlikle. Konuşursun illada içmek isterse kovarsın

Kalabalikta enfeksiyon kapar ya. Dikkat et, dudagi ucuk olan biri varsa, opturme sakin. Alinan, kirilan olursa sal gitsin.
Haberde dinledim, baya tehlikeli bi durum.

Kalabalikta enfeksiyon kapar ya. Dikkat et, dudagi ucuk olan biri varsa, opturme sakin. Alinan, kirilan olursa sal gitsin.
Haberde dinledim, baya tehlikeli bi durum.
Evet kesinlikleeeee valla görünce öyle bişey söylüyorum. Hastane odasından kalabalgı nasıl dagıtcaz ya hemşireleremi tembhlesem bu sefer zaten kimsenin yanında emzirmek istemiyorum herkes cıksın demek istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…