2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesekkrlerr kuzumm.. dikkat edicem bu dedigine

Ya adam inat bi tip bole. Cok uç bi adam. Bence esim de sevmiyo ama bana solemiyor
Alkol konusunda ben esimle anlasmisim sonucta evde icilmez kim olursa olsun die.kime ne demi ? Misafir umdugunu degil buldugunu yani.
Aslinda seytan diyo ki her gun evde hatim fln yaptir
Kovmak iyi secenek bence de

Kalabalikta enfeksiyon kapar ya. Dikkat et, dudagi ucuk olan biri varsa, opturme sakin. Alinan, kirilan olursa sal gitsin.
Haberde dinledim, baya tehlikeli bi durum.
Ne opmesi beee sen delimisin bir metre uzaktan bakacak gormek isteyen ya masum yeni dunyaya geldi butun herseye bagisiklik sistemi gicsuz.. ne opmesi ne ten tene temasi.. cingar cikaririm valla.. sadece bebege yardimci olacak kimse o yapabilir.. eljni kolunu yuzunude surekli yikayacak abdestliyim diye gezip dolasip ellerini herbiseye surup gelmicek ben takintili olucam sanirim

Aaa olurmu hic görümce elti coluk cocuk kaynvldem haftasonları gelıp peşine de onlari topluyodu kimse kucagnada alsın istemiyorum sürekli bebegi alıp odaya kaçıyodum kimbilir arkamdan neler dediler

Aaa olurmu hic görümce elti coluk cocuk kaynvldem haftasonları gelıp peşine de onlari topluyodu kimse kucagnada alsın istemiyorum sürekli bebegi alıp odaya kaçıyodum kimbilir arkamdan neler dediler
Aman ne derlerse desinler. Bebegini altin tepside opsunler diye onlerine sunsan, seni baslarina tac mi yapcaklardi sanki

Bende asla öptürmedimm kvlere vs 6 aylıkken falan öpmeye basladılar umarım unutmamışlardir o günleri bazen eve bebek görmeye gelen biri şak diye öpüncede öyle kalıveriyosun

Kocam dün parfümünü tezgahta birakmis bu sabah biraktigi yerdeymis diye bana laf sokuyor. Halimi anla

Eşin söylesin bence babasına bu konuda hassas olduğunu. Babasıda içmeyiversin bir süre ya da çıksın dışarda içsin ya bebek var sonuçta. Daha bugün okudum bebeklerin kokuya karşı hassasiyeti oluyormuş. Yemek kokularına bile ağlıyabiliyorlarmış. İçki daha ağır kokuyor birde. Ay birde içkili haliyle çocuğu öpmeye kalkar ben sinir olurum.
Herkesin kendi tercihi ama alkol bende asla evime sokmam. Eşimde bu konuda benim gibi düşünür çok şükür. Gelen misafirde ona göre davransın benim evim benim kurallarım yani

Bende asla öptürmedimm kvlere vs 6 aylıkken falan öpmeye basladılar umarım unutmamışlardir o günleri bazen eve bebek görmeye gelen biri şak diye öpüncede öyle kalıveriyosun
Cok uzuluyorum ben kiyamazken.. ama iste.. alip cocuklarimi bir iki ay uzaklascam birde bakici birde kocam.. uc ay sonra gelecem.. sonra o kadar takmam yani ama anlamadan yaparlarsa cok fena icim kiyilir

Dun bahsetmistim kizimin kresten arkadasi gelmisti. Kadin dedi ki ilk cocukta kv kp falan bebe 3 aylik olunca ilk defa gelmis, rahatsiz etmek istemedik demişler. Ben biraz alindim falan gec gelmelerine dedi, 2 saatlik mesafede oturuyorlar dedi. Ya dedim deli misin, bizimki kettleini fincan takimini alip hastane odasına yerlesti de misafir agirladi, oyle olsa daha mi iyi ahh ahh herkes kendinde olmayani istiyor iste

Cok uzuluyorum ben kiyamazken.. ama iste.. alip cocuklarimi bir iki ay uzaklascam birde bakici birde kocam.. uc ay sonra gelecem.. sonra o kadar takmam yani ama anlamadan yaparlarsa cok fena icim kiyilir
Ayy uzaklaşmak mıı kulağa ne hoş geliyor bende bebelerimi eşimi alıp gitsemm keşkeeee

Burhan Altıntop gibi şey dersin ‘gelme gelme zikir var içerde ‘

Kocam dün parfümünü tezgahta birakmis bu sabah biraktigi yerdeymis diye bana laf sokuyor. Halimi anla
Hay Allah enterasan.. evdeyiz ya herhalde.. neyse bu arakar bizimde cok sey gozunuze batiyor biyle dusunuo bir silkelenmekte fayda var.. hormonlarim cosmus benim iki cocukla deli dana gibi takilcak delik ararken bi taraftanda iki uc saniye nefes alip sonra konusayim diyorum.. iyi gelio.. ama bunlar neden kaynakli biliomusun.. zamaninda oyle yaotiginda konusmamissin simdi deyince darlaniyiruz... bende esime kiyamamisim evden gelip mutfaga soyunmusum... keske pasakli olsaymisim az gozume hersey gelirdi.. az is yapardim.. simdi ise halim yok yapamiom esimede bisi diyemikm.. ama saolsun bizimki hamileyim bisey demeden ev dagilmis deyip topluyor kahvalti hazirlior.. yani bazi seyleri nasil yaptirirsan oyle gidio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…