- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Tesekkrlerr kuzumm.. dikkat edicem bu dedigineA Altibirlik61 valla canim buyuk konusmak gibi olmasin, ama ben bebegin, ozellikle ilk uc ay sallanmasini tasvip etmiyorum.
Bingildakli minnoslar sonucta.
Kv, uc gunluk bebegi alistirmak icin ayaginda salladigi bi video atmisti da delirdim oturdugum yerden. Cocugun gozleri kayiyordu, sallanirken
Esimi de uyardim sıkı sıki, anlastik, sallatmicak. Yoksa fena cingar cikaririm affetmem yani
Ya adam inat bi tip bole. Cok uç bi adam. Bence esim de sevmiyo ama bana solemiyorAy yok benim kv o kadar değil kalkar bakar çocuğa falan sadece yemek konusunda kötü hakkını yemiyim şimdi. Hayır bende dışardan söylerim zaten haftanın 2 günü falan ama zaten işte hep dışardan yiyoruz insan ev yemeğine hasret kalıyor. Evde sağlıklı yemek istiyor. Yoksa yorgunsundur işenmişindir söyle yani yemek dışardan.
Alkol konusu sıkıntı bence bebeğin olduğu ortamda alkol, sigara tüketilmemesi gerekiyor kesinlikle. Konuşursun illada içmek isterse kovarsın
Ne opmesi beee sen delimisin bir metre uzaktan bakacak gormek isteyenKalabalikta enfeksiyon kapar ya. Dikkat et, dudagi ucuk olan biri varsa, opturme sakin. Alinan, kirilan olursa sal gitsin.
Haberde dinledim, baya tehlikeli bi durum.
Ocaktakiler dogurdu amaŞu kasım annelerinin bebisleri amma tembel cikti takip ediyorum yarisindan fazlasi dogurmamis daha.Heyecan yok o yuzden.:)
Aaa olurmu hic görümce elti coluk cocukCoooook haklisin gelen 2 dk durup cikmali .. eve kimse gelmemeli zaten kirk gun denen bisey bosuna denmemis... sonra kim gelmek istiyosa dayi teyze ne bilim gelsin otursun.. nazarafa inanirim valla kem gozede... cinnett olurum cocugun basinda cok durana.. anne kv yeter.. baska evde kimse istemem ama anlat Marko Pasaya
Onlarada bakiyorum :) saka bir yana bizimde az kaldi.subatin ortasinda baslariz bizde kismetse patir patir dogurmaya.Ocaktakiler dogurdu ama
Aman ne derlerse desinler. Bebegini altin tepside opsunler diye onlerine sunsan, seni baslarina tac mi yapcaklardi sankiAaa olurmu hic görümce elti coluk cocukkaynvldem haftasonları gelıp peşine de onlari topluyodu kimse kucagnada alsın istemiyorum sürekli bebegi alıp odaya kaçıyodum kimbilir arkamdan neler dediler
Bende asla öptürmedimm kvlere vs 6 aylıkken falan öpmeye basladılar umarım unutmamışlardir o günleri bazen eve bebek görmeye gelen biri şak diye öpüncede öyle kalıveriyosunNe opmesi beee sen delimisin bir metre uzaktan bakacak gormek isteyenya masum yeni dunyaya geldi butun herseye bagisiklik sistemi gicsuz.. ne opmesi ne ten tene temasi.. cingar cikaririm valla.. sadece bebege yardimci olacak kimse o yapabilir.. eljni kolunu yuzunude surekli yikayacak abdestliyim diye gezip dolasip ellerini herbiseye surup gelmicek ben takintili olucam sanirim
Kocam dün parfümünü tezgahta birakmis bu sabah biraktigi yerdeymis diye bana laf sokuyor. Halimi anlaHiccccc anlamiyorrr isteesin cok iyi bir insan ve eli acik ve herkesi mutlu etmek istiyor da karisini o ara dusunemiyor nese kuzumm kocisine anlat oda cok heveslenmesin yani.. hic bu erkekler karim yillardir calisiyor yoruluyir dur onu muylu edeyim hamile simdi ( bir cocuk daha var onlada kosturuyor yada cocuksuz olsun) haftada bir iki kere disarda yiyelim yada ne bilim ben yapim rahat etsin mutfagi hallediyim evi supirim banyo wc yikayim bise yaoimd bi esimind yukunu alimmm sirtindan diyen adam olsun istiyorum herkeslerin kocalari ☺☺
Eşin söylesin bence babasına bu konuda hassas olduğunu. Babasıda içmeyiversin bir süre ya da çıksın dışarda içsin ya bebek var sonuçta. Daha bugün okudum bebeklerin kokuya karşı hassasiyeti oluyormuş. Yemek kokularına bile ağlıyabiliyorlarmış. İçki daha ağır kokuyor birde. Ay birde içkili haliyle çocuğu öpmeye kalkar ben sinir olurum.Ya adam inat bi tip bole. Cok uç bi adam. Bence esim de sevmiyo ama bana solemiyor
Alkol konusunda ben esimle anlasmisim sonucta evde icilmez kim olursa olsun die.kime ne demi ? Misafir umdugunu degil buldugunu yani.
Aslinda seytan diyo ki her gun evde hatim fln yaptir
Kovmak iyi secenek bence de
Hiç valla yaaa içimde ve aklımda kalıcağına söyleyip uygulamayı tercih ediyorum yoksa kendi kendimi yiyip bitiriyorummAman ne derlerse desinler. Bebegini altin tepside opsunler diye onlerine sunsan, seni baslarina tac mi yapcaklardi sanki
Cok uzuluyorum ben kiyamazken.. ama iste.. alip cocuklarimi bir iki ay uzaklascam birde bakici birde kocam.. uc ay sonra gelecem.. sonra o kadar takmam yani ama anlamadan yaparlarsa cok fena icim kiyilirBende asla öptürmedimm kvlere vs 6 aylıkken falan öpmeye basladılar umarım unutmamışlardir o günleri bazen eve bebek görmeye gelen biri şak diye öpüncede öyle kalıveriyosun
Ayy uzaklaşmak mııCok uzuluyorum ben kiyamazken.. ama iste.. alip cocuklarimi bir iki ay uzaklascam birde bakici birde kocam.. uc ay sonra gelecem.. sonra o kadar takmam yani ama anlamadan yaparlarsa cok fena icim kiyilir
Iyi geceler cnmKızlar size doyum olmaz ben yavaştan uyuyim yarın iş varİyi geceler
Burhan Altıntop gibi şey dersin ‘gelme gelme zikir var içerde ‘Ya adam inat bi tip bole. Cok uç bi adam. Bence esim de sevmiyo ama bana solemiyor
Alkol konusunda ben esimle anlasmisim sonucta evde icilmez kim olursa olsun die.kime ne demi ? Misafir umdugunu degil buldugunu yani.
Aslinda seytan diyo ki her gun evde hatim fln yaptir
Kovmak iyi secenek bence de
Hay Allah enterasan.. evdeyiz ya herhalde.. neyse bu arakar bizimde cok sey gozunuze batiyor biyle dusunuo bir silkelenmekte fayda var.. hormonlarim cosmus benim iki cocukla deli dana gibi takilcak delik ararken bi taraftanda iki uc saniye nefes alip sonra konusayim diyorum.. iyi gelio.. ama bunlar neden kaynakli biliomusun.. zamaninda oyle yaotiginda konusmamissin simdi deyince darlaniyiruz... bende esime kiyamamisim evden gelip mutfaga soyunmusum... keske pasakli olsaymisim az gozume hersey gelirdi.. az is yapardim.. simdi ise halim yok yapamiom esimede bisi diyemikm.. ama saolsun bizimki hamileyim bisey demeden ev dagilmis deyip topluyor kahvalti hazirlior.. yani bazi seyleri nasil yaptirirsan oyle gidio..Kocam dün parfümünü tezgahta birakmis bu sabah biraktigi yerdeymis diye bana laf sokuyor. Halimi anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?