2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu kadar memeden konuştuk ben de soru sorayım bari. Ya kızlar benim memeler kızarık. Her yeri değil, sadece birbirine yakın olan kısım, memelerin alt iç çeyreği ( Allahım nasıl bir tarif bu ) kaşıntı pek yok. Sütyen giyince ve banyo yapınca artıyor kızarıklıklar. Sonra epey azalıyor ama ne bileyim anlamadım. İki memede de olması içimi rahatlatıyor aslında ama neden böyle var mı bir fikri olan?

Ay şimdiden neleri düşünüyoruz kızlar, kim kalıcak kim gelmesin, kim gelsin , valla benim kafam rahat eşim kalıcak yanımda, bi günde görümcem kaynanamla evlerimizde çok uzak değil zaten kalmaya gelmezler uğrar giderler birde ben lafımı pek esirgemem hoşlanmadığım bişey olursa direkman söylerim bu yüzden açıkcası çekinirler benden

Benim yengemin oyleydi cnm hatta kasiyip cok kotu yara yapmisti gostermistide bana.sutyen giyince baski uyguluyor oraya banyo yapinca daha cok kuruyor ondan cnm.Sana tavsiye evdeyken birsey giyme icine ve nemlendir.Ha kasiyim deme daha kotu yaparsin.Hamilelikte cilt hassaslasiyor normal.

Memeler de buyuyor sekil degistiriyor, belki ic camasirinin desteği rahatsiz ediyordur. Catlak kreminden memelere de surebilirsin o da rahatlatir hem de kuruyup çatlamazlar. Ben normalde destekli sutyen kullaniyordum, hamilelikte direkt telsiz desteksiz penye emzirme sutyenine geçtim.

Aynen balensiz sutyen kullan ama bu bile rahatsiz ediyor eger goguslerin cok buyuk degilse yarim atlet gibi goguslerin sarkmasin ama sikmasin hicbisey.. en guzeli valla..

Ah ah ben bu konuda çok dertliyim. İlk doğumum normal ve 4 kilo doğurdum. Hastaneden çıktığım gün cümbür cemaat geldiler kv’ler. Görümcemin 2 yaramaz çocuğu var. O zaman daha küçükler sürekli ortalıkta koşturuyorlar. Kabus gibiydi. Bu sefer hastaneye gelmemelerini, eve de bir hafta on gün sonra gelmelerini söyleyeceğim.

Aynen balensiz sutyen kullan ama bu bile rahatsiz ediyor eger goguslerin cok buyuk degilse yarim atlet gibi goguslerin sarkmasin ama sikmasin hicbisey.. en guzeli valla..
Ay haklısınız kızlar geldik kaçıncı haftaya ben hala doğru düzgün bir hamile sütyeni almadım. Pek hissetmiyorum ama büyüdüler sanırım. Sadece okulda takıyorum sütyen o da 5 saat falan sürüyor, onda da çok fark etmez diye balenli takıyorum hala ama eskisi gibi değil işte değiştirmek lazım

Aynen balensiz bir tane hatta hem ten hem siyah al.. emzirye sutyeni benimki hemde balensiz disarda guzel giyebilirsin.. evdede sip diye cocugunu emzirirsin evdeki milletten dolayi takacaksak eger sutyen... ay ne uyuz ya sinirlerim kalkio aman bosver sutyen takamicam kim bakiosa bakmasin diyecem bende

Aynen benimkide hastaneye yerleşti resmen kal demedik ama kaldı cümbür cemaat annem kv eşim eşime yatak kalmadı yanımda yattı hastanede inş bu sefer kv kalmaz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…