Benim yengemin oyleydi cnm hatta kasiyip cok kotu yara yapmisti gostermistide bana.sutyen giyince baski uyguluyor oraya banyo yapinca daha cok kuruyor ondan cnm.Sana tavsiye evdeyken birsey giyme icine ve nemlendir.Ha kasiyim deme daha kotu yaparsin.Hamilelikte cilt hassaslasiyor normal.Bu kadar memeden konuştuk ben de soru sorayım bari. Ya kızlar benim memeler kızarık. Her yeri değil, sadece birbirine yakın olan kısım, memelerin alt iç çeyreği ( Allahım nasıl bir tarif bu) kaşıntı pek yok. Sütyen giyince ve banyo yapınca artıyor kızarıklıklar. Sonra epey azalıyor ama ne bileyim anlamadım. İki memede de olması içimi rahatlatıyor aslında ama neden böyle var mı bir fikri olan?
Memeler de buyuyor sekil degistiriyor, belki ic camasirinin desteği rahatsiz ediyordur. Catlak kreminden memelere de surebilirsin o da rahatlatir hem de kuruyup çatlamazlar. Ben normalde destekli sutyen kullaniyordum, hamilelikte direkt telsiz desteksiz penye emzirme sutyenine geçtim.Bu kadar memeden konuştuk ben de soru sorayım bari. Ya kızlar benim memeler kızarık. Her yeri değil, sadece birbirine yakın olan kısım, memelerin alt iç çeyreği ( Allahım nasıl bir tarif bu) kaşıntı pek yok. Sütyen giyince ve banyo yapınca artıyor kızarıklıklar. Sonra epey azalıyor ama ne bileyim anlamadım. İki memede de olması içimi rahatlatıyor aslında ama neden böyle var mı bir fikri olan?
Aynen balensiz sutyen kullan ama bu bile rahatsiz ediyor eger goguslerin cok buyuk degilse yarim atlet gibi goguslerin sarkmasin ama sikmasin hicbisey.. en guzeli valla..Memeler de buyuyor sekil degistiriyor, belki ic camasirinin desteği rahatsiz ediyordur. Catlak kreminden memelere de surebilirsin o da rahatlatir hem de kuruyup çatlamazlar. Ben normalde destekli sutyen kullaniyordum, hamilelikte direkt telsiz desteksiz penye emzirme sutyenine geçtim.
Benim yengemin oyleydi cnm hatta kasiyip cok kotu yara yapmisti gostermistide bana.sutyen giyince baski uyguluyor oraya banyo yapinca daha cok kuruyor ondan cnm.Sana tavsiye evdeyken birsey giyme icine ve nemlendir.Ha kasiyim deme daha kotu yaparsin.Hamilelikte cilt hassaslasiyor normal.
Memeler de buyuyor sekil degistiriyor, belki ic camasirinin desteği rahatsiz ediyordur. Catlak kreminden memelere de surebilirsin o da rahatlatir hem de kuruyup çatlamazlar. Ben normalde destekli sutyen kullaniyordum, hamilelikte direkt telsiz desteksiz penye emzirme sutyenine geçtim.
Ay haklısınız kızlar geldik kaçıncı haftaya ben hala doğru düzgün bir hamile sütyeni almadım. Pek hissetmiyorum ama büyüdüler sanırım. Sadece okulda takıyorum sütyen o da 5 saat falan sürüyor, onda da çok fark etmez diye balenli takıyorum hala ama eskisi gibi değil işte değiştirmek lazımAynen balensiz sutyen kullan ama bu bile rahatsiz ediyor eger goguslerin cok buyuk degilse yarim atlet gibi goguslerin sarkmasin ama sikmasin hicbisey.. en guzeli valla..
Aynen balensiz bir tane hatta hem ten hem siyah al.. emzirye sutyeni benimki hemde balensiz disarda guzel giyebilirsin.. evdede sip diye cocugunu emzirirsin evdeki milletten dolayi takacaksak eger sutyen... ay ne uyuz ya sinirlerim kalkioAy haklısınız kızlar geldik kaçıncı haftaya ben hala doğru düzgün bir hamile sütyeni almadım. Pek hissetmiyorum ama büyüdüler sanırım. Sadece okulda takıyorum sütyen o da 5 saat falan sürüyor, onda da çok fark etmez diye balenli takıyorum hala ama eskisi gibi değil işte değiştirmek lazım
Aynen benimkide hastaneye yerleşti resmen kal demedik ama kaldı cümbür cemaat annem kv eşimDun bahsetmistim kizimin kresten arkadasi gelmisti. Kadin dedi ki ilk cocukta kv kp falan bebe 3 aylik olunca ilk defa gelmis, rahatsiz etmek istemedik demişler. Ben biraz alindim falan gec gelmelerine dedi, 2 saatlik mesafede oturuyorlar dedi. Ya dedim deli misin, bizimki kettleini fincan takimini alip hastane odasına yerlesti de misafir agirladi, oyle olsa daha mi iyiahh ahh herkes kendinde olmayani istiyor iste
İnsallah kuzusum safakkk 3 mu diyozzBende uyuyorum artik kizlar iyi geceler herkese umarim guzel bir gece ve iyi bir hafta geciririz.
Hayirlisiyla git guzel habelerini all sevin bizide sevindir canim... bu haftamizda iyi gecssin insallahh..Bende yatıcam birazdan iyi gecelr kızlar yarın detaylı usg var cok heycanlıinş herşy güzeldir dualarınıza talibim
Aynen cnm :)İnsallah kuzusum safakkk 3 mu diyozz❤❤❤
Ayyy senindemi... hayirli guzel haberler alirsin insallah.. bizimlede oaylasirsin.. guzel bir hafta olsun hepimiz icinİyi geceler kızlar, yarın benim ayrıntılı var çok jeycanlıyım uyumya çalışayım
Aynı anlarda yazmışızBende yatıcam birazdan iyi gecelr kızlar yarın detaylı usg var cok heycanlıinş herşy güzeldir dualarınıza talibim
Amin inşlhAyyy senindemi... hayirli guzel haberler alirsin insallah.. bizimlede oaylasirsin.. guzel bir hafta olsun hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?