2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen benimkide hastaneye yerleşti resmen kal demedik ama kaldı cümbür cemaat annem kv eşim eşime yatak kalmadı yanımda yattı hastanede inş bu sefer kv kalmaz amin
Ay allahtan bizimkileri gece olunca esim kovmustu hastaneden, yoksa kimsenin gitmeye niyeti yoktu. Onlara sorsan ay simdi sezeryanli kiz ya biseye ihtiyaci olursa çocukların. Evet bi seye ihtiyacimiz var o da kafa dinlemek neyse gecti gitti, kirmamak icin ben de bisey demedim o donem, o yuzden kendimde de suc buluyorum. Gecen anneme dedim bu sefer yoksunuz cok rahat edicem diye, haklisin kizim biz size sadece ayak bagi olduk bi faydamiz olmadi ama napalim ilk defa torun gördük dedi. Teker teker gelsinler canimi yesinler, 10 kisi birden odaya yerlesince asabim bozuluyor napiim.

Ayy anneler öyle söyleyince de çok üzülüyom ama ya başka kimseyi takmam da annem

Ayy anneler öyle söyleyince de çok üzülüyom ama ya başka kimseyi takmam da annem
Aksine durumun vehametini anlamis olmasi iyi bisey diye dusunuyorum ben. Hastanede cidden ayakbagi olmaktan baska kimsenin bi faydasi olmadi. Ama gerek dogum sonrasi annemde kaldığım donem olsun gerek ise başlayıp da kizima kvnin baktığı donem olsun, ikisinin de hakkini odeyemem.
Ben kendi dogumumdan yola cikarak diyorum, kari koca olarak ilk bi kac gun aile oldugunun farkina varmak, biraz sakin zaman geçirmek onemli. Sonrasinda gelen teker teker gelsin gene lafim yok. Benim durumumda sezeryana hep beraber gidip yatışi hepberaber yapip bi de odaya hepberaber cikinca bana cok geldi. Sen zaten operasyondan cikmissin, bebe emmek istiyor ac, napicagini bilmiosun, bi de o kadar insan tepende uzayli gibi bebenin orasini burasini inceliyor, yok agzi soyle burnu soyle, ayagi buyuk, gozu acik ya bi gidin isiniz mi yok allaasen ya. Esim ve ben harici 8 kisi vardi orda, sevmediğimden degil bu tavrim, ki kv dunya tatlısıdir annem gibi severim.

Haklısın aslında. Annm mesela şimdi planlar yapıyor, sanki hiç gitmeyecekmiş gibi konuşuyor. Ama o zaman ben bebeğe bakmayı nasıl öğreneceğim? Ben de çok düşünüyorum bunu. Bakalım nasıl olacak

Kizlar canınız cekmesin ama aksam kalkip mozaik pasta yaptim bi dilim ne yedim.ne yemedim ama midemi mahvetti cok rahatsizim yakti mi desem sisirdi mi neyapsam iyi gelirki ilacda kesmedi

Benide 2 gundur uyku tutmuyor uykum var ama vucut uyumuyor halbuki gun icinde ev isleriyle kendimi yordum da.dun 3 u buldu uyumam 9 da uyandim bakalim bugun kacta uyucam.Benim vucut erken hazirlanmaya basladi heralde uykusuzluga :) ayaz zaten gece 12 den sonra cosuyor su anda bile uyanik :)

Yaptirmakla alakasi yok. Adam istemedikce sen yaptıramazsin. Benim eşim oyle gormus oyle benimsemiş malesef. Cocuk bakmak konusunda yardimci oluyor onu da ilk 1.5 sene cok degildi yani. "Annesi seni istiyo". Simdi en azindan oturup oynuyorlar bana da vakit kaliyor islerimi yapabilmek için

Ah anneler bende soyleyemem anneme boyle birsey, hele ki kizimin dogumundaa kanamam ilk gun yogun olmustu. Bacaklarimdan siliyordu beni tuvalete goturuyordu, nasil derim hakkini nasil oderim. Bu sene izin vermiyorlar is yerinden 1 hafta ancak tum gun benimle olacak nasil kara kara dusunuyorum annemsiz ne yapicam diye..

Bence tum herseyi cok kalabalik olarak yaptiginiz icin seni yildirmislar Mesela biz islemleri yatisimi hep esimle yaptik annemler odaya gitriler Bizim yukari cikmamizi beklediler. Yukari ciktik sadece teyzem ve annem vardi. Ben inerken, herkes ameliyathaneye indi. Ben icerideyken gelmeye baslamislar. Bebek cikarken herkes bebegin pesine kosmus. Sadece teyzem annem kalmisti kapida. Odaya da geldigimde, bebegi getirdikleri an oda da sadece esimle annem vardi. Herkes kapinin orada bekledi ve her hemsire emzirme zamani dediginde herkes yok oluyordu ben birsey istesem herkes kafeye iniyordu yalniz birakiyorlardi ve annem olmasaydi ben hastane gunlerimi acisiz atlatamazdim. Tuvaletimi bir annem bir esim yaptiriyordu annem altimi degistiriyordu cok paniktim ben tecrubesizdim. Kizim memeyi tutmuyordu bir suru sorun yasamistim. Simdi is yerinden izin alamiyor 1 hafta alabiliyor kara kara dusunuyorum annemsiz ne yaparim diye

Benim memeler alıp başını gittiği için 2 tane balensiz desteksiz sütyen aldım. Bir tanesi çok rahattı sporcu atleti gibi memelerimi taşıyamadı kopça yeri söküldü tek dikiş tutuyor şuan hahahahhaha
Hayır yani 85 çok büyükte değil aslında ama ağırlaştı çok. Kahverengi yeri bile kocaman oldu ya çirkin gözüküyor damarlar falan çıktı birazda çatladı üff.

Sen sansliymissin. Bi de ben tek çocuğum, annem babam zaten bana duskun, kv kp de cok panik insanlar, hastanede yok bebegi karistirmasinlar kos, kiza bisey olmasin kos diye ortalığı birbirine katiyorlar. Hic biri kotu niyetli degil aksine fazla bize duskun olduklari icin boyle ama o kadar insan bi arada olunca vallahi cekilmiyor. Tek tek gelsinler canima minnet, hepsinin yeri ayri.
Neyse iste bizimki de oyle bi tecrube oldu, ilk 2 haftami cok bunalarak hatirlarim ama sonrasinda dediğim gibi gittim annemin evine kafa dinledim. Bu sefer zaten istesem de yoklar, bi de boyle deneyelim nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…