2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sanki benim eşimi anlattın hic bişey yapmıyo anasindan böyle görmüş heralde. 4 senelık evliyz belki 3 defa evi süpürmüştür cok mecbur kalmışmdır ona. Bulaşık vs ztn asla elini sürmez bana egilmek zor oluyo oyuncaklari beraber toplayalım diyorum benim işim var diyip kaçıyo sinir oluyorum geçen sana daha cocuk mocuk yok bu son dedım. Yardimci oldgu tek konu cocuk gercekten oynuyo bi onla

Benimde aynı baya bi şekil değişti 90 aldım sırtı sıktı şimdi 100 aldm ama abarttım sanırım kesin büyük gelcek

Ya bende insanim ve yoruluyorum deniyor musunuz.. illaki diyorsunuzdur ama zor ama Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.. her erkek bir olmuyor.. cam silen, toz alan erkek te varrr, hicbisey yapmayan erkekte var..

Bende çatlak kreminden aldım 24 haftalık oldum acaba başlasam mı diyorum erken mi

Aynen benimkide hastaneye yerleşti resmen kal demedik ama kaldı cümbür cemaat annem kv eşim eşime yatak kalmadı yanımda yattı hastanede inş bu sefer kv kalmaz amin
Niye rahat bırakmıyorlar yaa insan kendi annesiyle rahat eder benim kv kızının her şeyine kendi koşar kızının kaynanasını hiç bi şeye dahil etmezler ama bana gelince rahat bırakmaz ben annemle rahat ederim ama o da kalmıştı hastane de bu Doğumda benim evimde kalsın kızımın başında dursun en azından hastane de gözükmesin gözüme kızımdan da nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar inşallah hastane de işimiz 2 günde biter

Oyle olacak mecbur paylasacaklar yani.. herkes en cok kimle rahat ederse onunla durmali digerleride ona gore biraz geri durmasini bilmeli.. evdeki iste is sonucta hastanedeki iste is hepsi senin icin.. canim bisekilde hallolur merak etme

Babalık çok farklı ya benim eşim de çok geç sindirdi babalığı kızım onu mecbur bıraktı daha doğrusu bebekken falan pek fazla ilgili değildi ne yani alıyım ben mi emzireyim diyordu ama kız büyünce baba oyun oynayalım baba şunu yapalım baba beni şuraya götür diyerek babalığı öğretti şuan babasını çok seviyor ve kardeşi olduğunda babayı nasıl paylaşacak merak ediyorum

Oyle olacak mecbur paylasacaklar yani.. herkes en cok kimle rahat ederse onunla durmali digerleride ona gore biraz geri durmasini bilmeli.. evdeki iste is sonucta hastanedeki iste is hepsi senin icin.. canim bisekilde hallolur merak etme
40 günü nasıl atlatıcam onu düşünüyorum yaa lohusalıkta insan bi tuhaf oluyor bakalım hayırlısı olsun

40 günü nasıl atlatıcam onu düşünüyorum yaa lohusalıkta insan bi tuhaf oluyor bakalım hayırlısı olsun
Coook guzell gececek inanamicaksin nasil gectigini.. oyle dusun.. rahat ol.. bebeginle cocugunla annenle derken birsekilde gececek.. İcinizi rahat tutun ya.. en fazla cirlarsiniz kocaniza millette anlar cekinir

Masallahhh ne kadar guzelll Simdi babaya bir ask daha geliyor Allah mutlulugunuzu daim kilsin Diger seyleri dert etme olacagina variyor.. kendini kahretmeye gerek yok

Canım Allah her seyin kolaylığını verir emin ol daha iyi olacak en azindan daha tecrubeli olacaksın hic merak etme ben annemin ilk dogumumda da bi faydasini gormedim o guzden hayirlisi hicc gelecegi dusunme iyi olani dusun ,kiyafetlerini hazirla bebisin , her seyin hazir olsun butun malzemelerin gerisi teferruat ,esinde yardimci olur zaten goreceksin o da bablikta tecrubeli artik cunku

ay benim de oyle 4 yasinda krese giden ama minyon minnacik bi kizim var Allah ayirmasin hic ayri kalmadik diyorum hastanede seni ozluycem kizim diye icimden neyse ki babasi da cok baktigi icin onunla kalir,benim de yanimda gorumcem falan olur kv dem hasta cunku annem uzakta engelli kardssim var o ona bile zor bakiyor sigara bagimlisi old icin kendisi oyle yani seninle ayni dusuncedeyim ozluycem yavrusumu

Kacti da o kadar oldu gogusleriniz... benimki 80 di simdi oldu 85 b kab ama bos yani cok da doldurmadi.. buyuklugu dert etme rahatsiz etmezse seni
Aslında 80 85 ti ama emzirme bitince sönmüştü hamilelikte tekrar doldu suan 95 iyi olurdu bana bence. Agır gelıyo bazen aslında zayıfım 56 kg dum en son ama bunlara noluyosa

Ya bende insanim ve yoruluyorum deniyor musunuz.. illaki diyorsunuzdur ama zor ama Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.. her erkek bir olmuyor.. cam silen, toz alan erkek te varrr, hicbisey yapmayan erkekte var..
Ben calışmadıgım içinde olabılır bunlar benim işim degil ben işimi zaten yapıyorum diyo

Ben de ailem yanımda olsun istiyorum, kızım babamla çok güzel vakit geçiriyor. Babam ve annem olursa gözüm arkada kalmayacak ama vizede sıkıntı çıkarıyor yaşadığım ülke çok endişeliyim ya annemler gelemezse diye çünkü doğumda eşim de benimle hastanede kalıyor en az 3 gün yatıyoruz hastanede benim için de çok zor olacak ve tek duam şu an annemlerin vizesinde sorun çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…