- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Sanki benim eşimi anlattınYaptirmakla alakasi yok. Adam istemedikce sen yaptıramazsin. Benim eşim oyle gormus oyle benimsemiş malesef. Cocuk bakmak konusunda yardimci oluyor onu da ilk 1.5 sene cok degildi yani. "Annesi seni istiyo". Simdi en azindan oturup oynuyorlar bana da vakit kaliyor islerimi yapabilmek için
Benimde aynı baya bi şekil değiştiBenim memeler alıp başını gittiği için 2 tane balensiz desteksiz sütyen aldım. Bir tanesi çok rahattı sporcu atleti gibi memelerimi taşıyamadı kopça yeri söküldü tek dikiş tutuyor şuan hahahahhaha
Hayır yani 85 çok büyükte değil aslında ama ağırlaştı çok. Kahverengi yeri bile kocaman oldu ya çirkin gözüküyordamarlar falan çıktı birazda çatladı üff.
Ya bende insanim ve yoruluyorum deniyor musunuz.. illaki diyorsunuzdur ama zor ama Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.. her erkek bir olmuyor.. cam silen, toz alan erkek te varrr, hicbisey yapmayan erkekte var..Sanki benim eşimi anlattınhic bişey yapmıyo anasindan böyle görmüş heralde. 4 senelık evliyz belki 3 defa evi süpürmüştür cok mecbur kalmışmdır ona. Bulaşık vs ztn asla elini sürmez bana egilmek zor oluyo oyuncaklari beraber toplayalım diyorum benim işim var diyip kaçıyo sinir oluyorum geçen sana daha cocuk mocuk yok bu son dedım. Yardimci oldgu tek konu cocuk gercekten oynuyo bi onla
Kacti da o kadar oldu gogusleriniz... benimki 80 di simdi oldu 85 b kab ama bos yani cok da doldurmadi.. buyuklugu dert etme rahatsiz etmezse seniBenimde aynı baya bi şekil değişti90 aldım sırtı sıktı şimdi 100 aldm ama abarttım sanırım kesin büyük gelcek
Bebişleri aç birakma atistir hemen :))Günunuz aydin Haftamiz aydin mutlu agrisiz kazasiz gunler gecirme temennisiyle..
Yataktan kalkamiyorum.. oysaki karnim yikiliyor acliktan..
Bende çatlak kreminden aldım 24 haftalık oldum acaba başlasam mı diyorum erken miMemeler de buyuyor sekil degistiriyor, belki ic camasirinin desteği rahatsiz ediyordur. Catlak kreminden memelere de surebilirsin o da rahatlatir hem de kuruyup çatlamazlar. Ben normalde destekli sutyen kullaniyordum, hamilelikte direkt telsiz desteksiz penye emzirme sutyenine geçtim.
Niye rahat bırakmıyorlar yaa insan kendi annesiyle rahat eder benim kv kızının her şeyine kendi koşar kızının kaynanasını hiç bi şeye dahil etmezler ama bana gelince rahat bırakmaz ben annemle rahat ederim ama o da kalmıştı hastane de bu Doğumda benim evimde kalsın kızımın başında dursun en azından hastane de gözükmesin gözüme kızımdan da nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar inşallah hastane de işimiz 2 günde biterAynen benimkide hastaneye yerleşti resmen kal demedik ama kaldı cümbür cemaat annem kv eşimeşime yatak kalmadı yanımda yattı hastanede inş bu sefer kv kalmaz amin
Kuzularima hic dayanamam yedim bile cok sukr bugunume.. simdi napim diye dusunuyorumBebişleri aç birakma atistir hemen :))
Oyle olacak mecbur paylasacaklar yani.. herkes en cok kimle rahat ederse onunla durmali digerleride ona gore biraz geri durmasini bilmeli.. evdeki iste is sonucta hastanedeki iste is hepsi senin icin.. canim bisekilde hallolur merak etmeNiye rahat bırakmıyorlar yaa insan kendi annesiyle rahat eder benim kv kızının her şeyine kendi koşar kızının kaynanasını hiç bi şeye dahil etmezler ama bana gelince rahat bırakmaz ben annemle rahat ederim ama o da kalmıştı hastane de bu Doğumda benim evimde kalsın kızımın başında dursun en azından hastane de gözükmesin gözüme kızımdan da nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar inşallah hastane de işimiz 2 günde biter
Babalık çok farklı ya benim eşim de çok geç sindirdi babalığı kızım onu mecbur bıraktı daha doğrusuYaptirmakla alakasi yok. Adam istemedikce sen yaptıramazsin. Benim eşim oyle gormus oyle benimsemiş malesef. Cocuk bakmak konusunda yardimci oluyor onu da ilk 1.5 sene cok degildi yani. "Annesi seni istiyo". Simdi en azindan oturup oynuyorlar bana da vakit kaliyor islerimi yapabilmek için
40 günü nasıl atlatıcam onu düşünüyorum yaa lohusalıkta insan bi tuhaf oluyor bakalım hayırlısı olsunOyle olacak mecbur paylasacaklar yani.. herkes en cok kimle rahat ederse onunla durmali digerleride ona gore biraz geri durmasini bilmeli.. evdeki iste is sonucta hastanedeki iste is hepsi senin icin.. canim bisekilde hallolur merak etme
Coook guzell gececek inanamicaksin nasil gectigini.. oyle dusun.. rahat ol.. bebeginle cocugunla annenle derken birsekilde gececek..40 günü nasıl atlatıcam onu düşünüyorum yaa lohusalıkta insan bi tuhaf oluyor bakalım hayırlısı olsun
Masallahhh ne kadar guzelllBabalık çok farklı ya benim eşim de çok geç sindirdi babalığı kızım onu mecbur bıraktı daha doğrusubebekken falan pek fazla ilgili değildi ne yani alıyım ben mi emzireyim diyordu ama kız büyünce baba oyun oynayalım baba şunu yapalım baba beni şuraya götür diyerek babalığı öğretti şuan babasını çok seviyor ve kardeşi olduğunda babayı nasıl paylaşacak merak ediyorum
Canım Allah her seyin kolaylığını verir emin ol daha iyi olacak en azindan daha tecrubeli olacaksın hic merak etme ben annemin ilk dogumumda da bi faydasini gormedim o guzden hayirlisi hicc gelecegi dusunme iyi olani dusun ,kiyafetlerini hazirla bebisin , her seyin hazir olsun butun malzemelerin gerisi teferruat ,esinde yardimci olur zaten goreceksin o da bablikta tecrubeli artik cunkuBence tum herseyi cok kalabalik olarak yaptiginiz icin seni yildirmislarMesela biz islemleri yatisimi hep esimle yaptik annemler odaya gitriler Bizim yukari cikmamizi beklediler. Yukari ciktik sadece teyzem ve annem vardi. Ben inerken, herkes ameliyathaneye indi. Ben icerideyken gelmeye baslamislar. Bebek cikarken herkes bebegin pesine kosmus. Sadece teyzem annem kalmisti kapida. Odaya da geldigimde, bebegi getirdikleri an oda da sadece esimle annem vardi. Herkes kapinin orada bekledi ve her hemsire emzirme zamani dediginde herkes yok oluyordu ben birsey istesem herkes kafeye iniyordu yalniz birakiyorlardi ve annem olmasaydi ben hastane gunlerimi acisiz atlatamazdim. Tuvaletimi bir annem bir esim yaptiriyordu annem altimi degistiriyordu cok paniktim ben tecrubesizdim. Kizim memeyi tutmuyordu bir suru sorun yasamistim. Simdi is yerinden izin alamiyor 1 hafta alabiliyor kara kara dusunuyorum annemsiz ne yaparim diye
ay benim de oyle 4 yasinda krese giden ama minyon minnacik bi kizim var Allah ayirmasin hic ayri kalmadik diyorum hastanede seni ozluycem kizim diye icimden neyse ki babasi da cok baktigi icin onunla kalir,benim de yanimda gorumcem falan olur kv dem hasta cunku annem uzakta engelli kardssim var o ona bile zor bakiyor sigara bagimlisi old icin kendisi oyle yani seninle ayni dusuncedeyim ozluycem yavrusumuNiye rahat bırakmıyorlar yaa insan kendi annesiyle rahat eder benim kv kızının her şeyine kendi koşar kızının kaynanasını hiç bi şeye dahil etmezler ama bana gelince rahat bırakmaz ben annemle rahat ederim ama o da kalmıştı hastane de bu Doğumda benim evimde kalsın kızımın başında dursun en azından hastane de gözükmesin gözüme kızımdan da nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar inşallah hastane de işimiz 2 günde biter
Aslında 80 85 ti ama emzirme bitince sönmüştü hamilelikte tekrar dolduKacti da o kadar oldu gogusleriniz... benimki 80 di simdi oldu 85 b kab ama bos yani cok da doldurmadi.. buyuklugu dert etme rahatsiz etmezse seni
Ben calışmadıgım içinde olabılır bunlar benim işim degil ben işimi zaten yapıyorum diyoYa bende insanim ve yoruluyorum deniyor musunuz.. illaki diyorsunuzdur ama zor ama Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.. her erkek bir olmuyor.. cam silen, toz alan erkek te varrr, hicbisey yapmayan erkekte var..
Ben de ailem yanımda olsun istiyorum, kızım babamla çok güzel vakit geçiriyor. Babam ve annem olursa gözüm arkada kalmayacak ama vizede sıkıntı çıkarıyor yaşadığım ülke çok endişeliyim ya annemler gelemezse diyeNiye rahat bırakmıyorlar yaa insan kendi annesiyle rahat eder benim kv kızının her şeyine kendi koşar kızının kaynanasını hiç bi şeye dahil etmezler ama bana gelince rahat bırakmaz ben annemle rahat ederim ama o da kalmıştı hastane de bu Doğumda benim evimde kalsın kızımın başında dursun en azından hastane de gözükmesin gözüme kızımdan da nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar inşallah hastane de işimiz 2 günde biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?