- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Benimki de aynı sekılde kızında herşeyde ön planda tutar kendını aynını bana da yapti dogumdan eve geldık annemi gönderdi sen işlerini hallet sonra ben gidince sen kalırsın dedi annem hic kalamadi evde sadece gündüzleri geldiNiye rahat bırakmıyorlar yaa insan kendi annesiyle rahat eder benim kv kızının her şeyine kendi koşar kızının kaynanasını hiç bi şeye dahil etmezler ama bana gelince rahat bırakmaz ben annemle rahat ederim ama o da kalmıştı hastane de bu Doğumda benim evimde kalsın kızımın başında dursun en azından hastane de gözükmesin gözüme kızımdan da nasıl ayrı kalıcam onu düşünüyorum hiç ayrı kalmadık bu zamana kadar inşallah hastane de işimiz 2 günde biter
Ise yaradimi cnm beni kisa sureligine rahatlatiyordu.Yandi iyice kotu olmasin diye icmedim deniyim sagol canim
Sen sansliymissin. Bi de ben tek çocuğum, annem babam zaten bana duskun, kv kp de cok panik insanlar, hastanede yok bebegi karistirmasinlar kos, kiza bisey olmasin kos diye ortalığı birbirine katiyorlar. Hic biri kotu niyetli degil aksine fazla bize duskun olduklari icin boyle ama o kadar insan bi arada olunca vallahi cekilmiyor. Tek tek gelsinler canima minnet, hepsinin yeri ayri.
Neyse iste bizimki de oyle bi tecrube oldu, ilk 2 haftami cok bunalarak hatirlarim ama sonrasinda dediğim gibi gittim annemin evine kafa dinledim. Bu sefer zaten istesem de yoklar, bi de boyle deneyelim nasil olacak.
Gunaydinnn canim. Masallah size. 30 u iple cekenlerden biriyim. Var ya keske daha erken uyuyup daha gec uyamsam da hizlica gecse gunler die dua ediyorum. ☺Günaydın kızlarr güzel bir hafta olsun inşallah. Biz 25+1 olduk artık. 26.haftamıza girdik bakalım 30 olsak gerisi gelir diye düşünüyorum
Canım Allah her seyin kolaylığını verir emin ol daha iyi olacak en azindan daha tecrubeli olacaksın hic merak etme ben annemin ilk dogumumda da bi faydasini gormedim o guzden hayirlisi hicc gelecegi dusunme iyi olani dusun ,kiyafetlerini hazirla bebisin , her seyin hazir olsun butun malzemelerin gerisi teferruat ,esinde yardimci olur zaten goreceksin o da bablikta tecrubeli artik cunku
Günaydın kızlarr güzel bir hafta olsun inşallah. Biz 25+1 olduk artık. 26.haftamıza girdik bakalım 30 olsak gerisi gelir diye düşünüyorum
Sen bana sor o hissi. Kendimi bole ayricalikli, sansli fln hissediyorum. Bundan sonraki haftalar hep ILK olack benim icin.Ayy ben hala 20yi geçtiğime inanamıyorum
Ise yaradimi cnm beni kisa sureligine rahatlatiyordu.
Uzuldum cnm gecmemesineMalesef cnm sabaha kadar uyutmadi beni sit zaten icemiyorum ama sutlu urunlerde basladi yine birdaha yemiycemtesekkur ederimm
KiZim emmedi benim yeri gelir mamada verirdi.ama en önemli zamanda beni cok yalniz birakti unutamiyorumBabalık çok farklı ya benim eşim de çok geç sindirdi babalığı kızım onu mecbur bıraktı daha doğrusubebekken falan pek fazla ilgili değildi ne yani alıyım ben mi emzireyim diyordu ama kız büyünce baba oyun oynayalım baba şunu yapalım baba beni şuraya götür diyerek babalığı öğretti şuan babasını çok seviyor ve kardeşi olduğunda babayı nasıl paylaşacak merak ediyorum
Uzuldum cnm gecmemesine
Kiyamam ya, bi de simdi daha duygusaliz ya, daha yogun hissediyorsundur belki de ama yine de pozitif yonlerini gormeye calis.KiZim emmedi benim yeri gelir mamada verirdi.ama en önemli zamanda beni cok yalniz birakti unutamiyorum
Sut icemiyorsan taze yapilmis tahin de yiyebilirsin. Sutten daha fazla kalsiyum varmis dun arastirdim bende.pekmezle karistirsan da etkisi artiyormus hatta canim. Sifa olsun.insBende beslenemiyorum diye icimde kaliyor yine doktorumla konusmam lazim
Rabbim sag salim dogurmayi, buyutmeyi nasip etsin canim benimmmBen hep kimyasal yşaadım şuan karnında pıt pıt oynuyor ben hiç inanmıyorum 21 hafta olacak yarın
Çamaşırcılarda ek kopçalar oluyor onlardAn alıp takabilirisiniz. Kapları tam oluyorsaBenimde aynı baya bi şekil değişti90 aldım sırtı sıktı şimdi 100 aldm ama abarttım sanırım kesin büyük gelcek
Evet duymştum onlari ama online aldıgım icin hic gidemedim o tarz yerlere buaraÇamaşırcılarda ek kopçalar oluyor onlardAn alıp takabilirisiniz. Kapları tam oluyorsa
Canım benim inşallah Rabbimin izinyle inşşalhRabbim sag salim dogurmayi, buyutmeyi nasip etsin canim benimmm
21 de neymis dicez 31 i gorunce belki de 41 i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?