2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de aynı sekılde kızında herşeyde ön planda tutar kendını aynını bana da yapti dogumdan eve geldık annemi gönderdi sen işlerini hallet sonra ben gidince sen kalırsın dedi annem hic kalamadi evde sadece gündüzleri geldi bende hemen kalsın gitsin diye ses etmedım kv ye.. eşimde cok kalmalarını istemıyodu 3 4 güne kovdu annesnide kibarca. Bende herşeyi kendim yapabıldıgımı gosterdım gitsin diye etkili oldu ona ihtyacım yoktu Şimdi evde bi bebe daha oldugu icin kacınılmaz kendilerini mecburen gelmek zorunda hissetcekler ve ben yine cok kalınmasını istemıyorum yaaa. Oglumuda bırakmak istemıyorum bize bırakırsın diyo sana bırakcama anneme bırakırım diyemıyom işte.. esimle konştum onuda goturcez hastanede bizle kalcak oglum

Bende tek cocugum aslinda o bebek karistirma olaylari, bana birsey olmasinlar bizde de oldu ama anlayislida davrandilar cok sukur

Günaydın kızlarr güzel bir hafta olsun inşallah. Biz 25+1 olduk artık. 26.haftamıza girdik bakalım 30 olsak gerisi gelir diye düşünüyorum
Gunaydinnn canim. Masallah size. 30 u iple cekenlerden biriyim. Var ya keske daha erken uyuyup daha gec uyamsam da hizlica gecse gunler die dua ediyorum. ☺

Ah insallah canim benim Allah razi olsun. Insallah o gunlerde bir sekilde atlatilacak. Kucagimiza aldigimizda zaten dunya degisiyor tecrubesizsek bile sanki hep anneymisiz gibi oluyor Allah in lutfu iste. Knsallah lohusaligimiza kolauca hepimiz atlatiriz

KiZim emmedi benim yeri gelir mamada verirdi.ama en önemli zamanda beni cok yalniz birakti unutamiyorum

Bende beslenemiyorum diye icimde kaliyor yine doktorumla konusmam lazim
Sut icemiyorsan taze yapilmis tahin de yiyebilirsin. Sutten daha fazla kalsiyum varmis dun arastirdim bende.pekmezle karistirsan da etkisi artiyormus hatta canim. Sifa olsun.ins

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…