Ben hem karnima hem goguslere suruyorum canim. Bazi günler uclari da aciyor o zaman lanolin krem suruyorum masaj yapmadan. Cildinin kurumamasi cok onemli, yoksa catlarsin.Bende çatlak kreminden aldım 24 haftalık oldum acaba başlasam mı diyorum erken mi
Ahaha ben de o bahane de yoktu valla, sagdigim sutleri isitip biberonla veriyordu esimBabalık çok farklı ya benim eşim de çok geç sindirdi babalığı kızım onu mecbur bıraktı daha doğrusubebekken falan pek fazla ilgili değildi ne yani alıyım ben mi emzireyim diyordu ama kız büyünce baba oyun oynayalım baba şunu yapalım baba beni şuraya götür diyerek babalığı öğretti şuan babasını çok seviyor ve kardeşi olduğunda babayı nasıl paylaşacak merak ediyorum
O işlerden hiç anlamazAhaha ben de o bahane de yoktu valla, sagdigim sutleri isitip biberonla veriyordu esimtabii ki de altini da alicak beslicek de, bize de yazik canim.
Unut gitsin bence erkek milleti çok fazla bi beklentin olmasınKiZim emmedi benim yeri gelir mamada verirdi.ama en önemli zamanda beni cok yalniz birakti unutamiyorum
İnşallah sorun çıkmaz gözün arkada kalmazBen de ailem yanımda olsun istiyorum, kızım babamla çok güzel vakit geçiriyor. Babam ve annem olursa gözüm arkada kalmayacak ama vizede sıkıntı çıkarıyor yaşadığım ülke çok endişeliyim ya annemler gelemezse diyeçünkü doğumda eşim de benimle hastanede kalıyor en az 3 gün yatıyoruz hastanede benim için de çok zor olacak ve tek duam şu an annemlerin vizesinde sorun çıkmasın.
Aynı şeyi bende düşündüm kızım da kalsın hastane de diye ama zor olur rahat edemez sıkılır babaannesi dedesi babası ile evde kalır bi annem benle kalır diye düşünüyorumBenimki de aynı sekılde kızında herşeyde ön planda tutar kendını aynını bana da yapti dogumdan eve geldık annemi gönderdi sen işlerini hallet sonra ben gidince sen kalırsın dedi annem hic kalamadi evde sadece gündüzleri geldibende hemen kalsın gitsin diye ses etmedım kv ye.. eşimde cok kalmalarını istemıyodu 3 4 güne kovdu annesnide kibarca. Bende herşeyi kendim yapabıldıgımı gosterdım gitsin diye etkili oldu ona ihtyacım yoktu Şimdi evde bi bebe daha oldugu icin kacınılmaz kendilerini mecburen gelmek zorunda hissetcekler ve ben yine cok kalınmasını istemıyorum yaaa. Oglumuda bırakmak istemıyorum bize bırakırsın diyo sana bırakcama anneme bırakırım diyemıyom işte.. esimle konştum onuda goturcez hastanede bizle kalcak oglum
Sut icemiyorsan taze yapilmis tahin de yiyebilirsin. Sutten daha fazla kalsiyum varmis dun arastirdim bende.pekmezle karistirsan da etkisi artiyormus hatta canim. Sifa olsun.ins
Geçen bi yerde okudum kadın düzenli üzüm pekmezi yemiş bebeği kilo almış bende de dut pekmezi var doğal ev yapımı denemek istiyorum bebişim için 3 kilo civarı doğmasını istiyorum ama bakalım inşallahSut icemiyorsan taze yapilmis tahin de yiyebilirsin. Sutten daha fazla kalsiyum varmis dun arastirdim bende.pekmezle karistirsan da etkisi artiyormus hatta canim. Sifa olsun.ins
Babası yanında olursa aklında kalmaz hemAynı şeyi bende düşündüm kızım da kalsın hastane de diye ama zor olur rahat edemez sıkılır babaannesi dedesi babası ile evde kalır bi annem benle kalır diye düşünüyorum
Guzel gecmesine sevindim cnm :)Merhaba kızlar detaylıdan geldik, bebisim iyi masaallah bir problem görmedi doktor. Kalbi de iyi ama 2 hafta sonra fetal eko çekilsin yine de dedi. Onun icin randevuyu aldık ama 1 ay sonraya verdiler. Benim seven kıpır kıpırda ama arkası dönüktü. Doktor bu çok kipirdak ama utangaç dedi. Cinsiyeti teyit edemedik o yüzden. 318 gr olmuş bana az geldi ama bilemedim.
Gözün aydın canımMerhaba kızlar detaylıdan geldik, bebisim iyi masaallah bir problem görmedi doktor. Kalbi de iyi ama 2 hafta sonra fetal eko çekilsin yine de dedi. Onun icin randevuyu aldık ama 1 ay sonraya verdiler. Benim seven kıpır kıpırda ama arkası dönüktü. Doktor bu çok kipirdak ama utangaç dedi. Cinsiyeti teyit edemedik o yüzden. 318 gr olmuş bana az geldi ama bilemedim.p
Benim göğüs altlarım tahriş oldu. Baya kızarık böyle egzama gibi. Kaşıntı falan rahatsızlık veriyor. Emzirme sütyeni almıştım o rahatsız etti. Şimdi pentiden yarım atlet şeklinde sütyen aldım ve biraz daha rahatımBu kadar memeden konuştuk ben de soru sorayım bari. Ya kızlar benim memeler kızarık. Her yeri değil, sadece birbirine yakın olan kısım, memelerin alt iç çeyreği ( Allahım nasıl bir tarif bu) kaşıntı pek yok. Sütyen giyince ve banyo yapınca artıyor kızarıklıklar. Sonra epey azalıyor ama ne bileyim anlamadım. İki memede de olması içimi rahatlatıyor aslında ama neden böyle var mı bir fikri olan?
Yesil mercimek zaten vejetaryenlere onerilen bi protein. Kirmizi et kadar protein iceriyor. Hatta dene bak, yesim mercimek yemeginin yanina, cig pancari rendeler ve yogurtla karistir. Ikisi guzel gidiyor ve faydali, lifli sonucta.Bunu hic bilmiyordum canim ilkinde yesil.mercimek ceviz yesillik demisti bunu deniycem ☺ markette satilan tahinler olur dimi baska tazesi nasil bilmiyorum
Dene tabi canim. Haftanin bir iki gunu kahvaltida abartmadan tuketiyorum bende tahin pekmez. Pekmez dogal degil bendeki market urunu ama yapcak bi sey yok oldugu kadarGeçen bi yerde okudum kadın düzenli üzüm pekmezi yemiş bebeği kilo almış bende de dut pekmezi var doğal ev yapımı denemek istiyorum bebişim için 3 kilo civarı doğmasını istiyorum ama bakalım inşallah
Hayır bir sorun görmediler ama genel olarak öneriyorlarmış zaten. Sadece benim 2lide riskim biraz yüksek çıkmıştı ve cvs yapılmıştı. O temiz çıktı gerçi ama yine de önerdi doktor. Ultrason benzeri bir aletle yapılıyormuş. İzmirde çocuk kardiyolojisi yapıyor dediler iki devlet hastanesi önerdi birinden randevu aldık. İkiz gebelikte nasıl olur açıkcası bilgim yok.Gözün aydın canım
biz hala ayrintiliya giremedik darısı başıma ☺
Fetal eko nasıl oluyor acaba?
Bebeğin kalbinde daha önce suphelendigi birsey mi vardı.
Benımde bebeklerden birinin kalbinde bi anomali olabilirmis, o yüzden merak ettim
Ayrintilida hersey belli olur umarım.17 haftalıkken ayrıntılı bakıldı.
Guzel günlerde kullanin bende cumartesi gittim tek bir magazaya girdim begendigim montesori yatagin iki tanesine 3750 dedi baska bi yere bakamadık tek dukkanla eve donduk cok ayakta duramiyorumMerhaba tekrardan. Biz bugun mobilyalarimizi aldik karabaglardan. Montessori sadece karyola ve dolap 5000 tl tuttu :) 4 hafta sonra teslimat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?