- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Du du du aynen kuzum icim rahatladiKuzum söyleme öyle şeylerbir alerji uzmanıyla koordineli çalışmak en doğrusu gibi görünüyor. Allah muhafaza öyle bir şey olsa şimdiye çoktan teşhis konulurdu. Sıkma kendini.
Ah o kuzucuklar ah.. neyse dediğin gibi gittin de için rahatladı boşver.
Allah razi olsun kuzummm... buda ders olsun ama doktorum oyle seyde artik haftalarimiz buyudu bide dusuk tehlikesi yasadigim icin direkt acile gel dedi☺☺ Panik yapma ben tahmin ediyodum uyuduklarini ama icimizi rahatlatmakta fayda var gittim hastaneyeki tup bebek merkezi kati kapali.. doktor geldi odasjni acti ilgilendi felan.. Sasirtti beniDemirrrrr bu doktorum ☺☺ Hani rahatti felan ya ..
İçin rahat rahat bak canımAyy kurban olduklrina kapi susu ne alsam yaa bilemedim
E nabızdan baktım yazmıyorduSanki tokluk biraz cikmis ama yinede hamilelik sekeri referans araligi yokmu kagitta yazmiyormu
Ciceksepetinde fiyatlar gayet uygundu cnm bilgin olsun.Ayy kurban olduklrina kapi susu ne alsam yaa bilemedim
Simdi merak ederim ben neler aldiniz diye :)Dun bugun hic giremedim foruma bugun biraz bebise alisveris yapmak icin cikmistim simdi cevaplarini gorunce okudum. Cok sukur ki minnoslar uyuyorlarmis gozun aydin cok iyi yapmissin gitmekle icin rahatlamis en azindan benim cucede yapiyor bazen oyle elde olmuyor insan panikliyor.
Simdi merak ederim ben neler aldiniz diye :)
Tsk ederim hoş buldukHoş geldin
Babasinin okumasida cok guzel :)Hasatzamani yakinda tanidik varsa hoca daha iyi olabilir canim ama bziim oyle sansimiz olmadigi icin ilk gun aksamuzeri esim eve gitti dusunu abdestini alip geldi kendisi okudu kayinpederim bilmez ezan okumayi esimin okumasida daha icime sindi benimde bazilari kizabilir ama hatta video yaptim babasiyla hatira
Hoş buldum ıyi akşamlarHosgeldin cnm
Hoşgeldin canım aramızaHoş buldum ıyi akşamlar
Hoş bulduk canımHosgeldin cnm
Benimde hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk şu an. Biraz duygusaldım ağladım felan. Acaba ondan bişi mi oldu bebeğime diye içim içimi yiyor şuanAllah razi olsun kuzummm... buda ders olsun ama doktorum oyle seyde artik haftalarimiz buyudu bide dusuk tehlikesi yasadigim icin direkt acile gel dedi☺☺ Panik yapma ben tahmin ediyodum uyuduklarini ama icimizi rahatlatmakta fayda var gittim hastaneyeki tup bebek merkezi kati kapali.. doktor geldi odasjni acti ilgilendi felan.. Sasirtti beniDemirrrrr bu doktorum ☺☺ Hani rahatti felan ya ..
Bazen oluyor canım endişe etme günmüz. Aynı senle benimde öyle oluyorBenimde hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk şu an. Biraz duygusaldım ağladım felan. Acaba ondan bişi mi oldu bebeğime diye içim içimi yiyor şuanoysaki akşam kontrolüm vardı. Dr um herşey çok güzel dedi. Normal doğum olcak dedi. Bi hareket bekliyorum bebeğimden
Benim ilk defa bu kadar uzun hissetmediğim oldu içim içimi yiyor şu anBazen oluyor canım endişe etme günmüz. Aynı senle benimde öyle oluyor
Acaaba ayaktayken felan oynadıda şimdi uyuyormuBenim ilk defa bu kadar uzun hissetmediğim oldu içim içimi yiyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?