2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Du du du aynen kuzum icim rahatladi saol aende varol desteginizi arkamda hissetmek daha guclendirdi beni Tesekkur ederim

Dun bugun hic giremedim foruma bugun biraz bebise alisveris yapmak icin cikmistim simdi cevaplarini gorunce okudum. Cok sukur ki minnoslar uyuyorlarmis gozun aydin cok iyi yapmissin gitmekle icin rahatlamis en azindan benim cucede yapiyor bazen oyle elde olmuyor insan panikliyor.

Simdi merak ederim ben neler aldiniz diye :)

Hasatzamani yakinda tanidik varsa hoca daha iyi olabilir canim ama bziim oyle sansimiz olmadigi icin ilk gun aksamuzeri esim eve gitti dusunu abdestini alip geldi kendisi okudu kayinpederim bilmez ezan okumayi esimin okumasida daha icime sindi benimde bazilari kizabilir ama hatta video yaptim babasiyla hatira

Bugun benimde detaylim vardi bebegim 520gram olmus boyuda 24cm hersey yolunda dedi cok.sukur sadece karnimin aag tarafinda surekli cok mu asagida dedim takla atiyor dedi bakarken bile atti az gosterdi kendini sonrada ellerini koydu

Eklentiler

• 20191119_190945.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 22
Simdi merak ederim ben neler aldiniz diye :)

Iki gundur hic birsey alamadim desem kizimdan kardesine hic birsekilde sira gelemedi. Ben her bebek kiyafetleri bebek esyalari secip almaya kalkissam kizimin istekleri hiicc bitmedi. Simdi hepsini internetten siparis vericem. En son h&mde 440 tl lik elsa kiyafetleri isteyince dedim ki kalsin ne sanaaa ne kardesine hic birsey yok hemen cikiyoruz

Babasinin okumasida cok guzel :)

Benimde hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk şu an. Biraz duygusaldım ağladım felan. Acaba ondan bişi mi oldu bebeğime diye içim içimi yiyor şuan oysaki akşam kontrolüm vardı. Dr um herşey çok güzel dedi. Normal doğum olcak dedi. Bi hareket bekliyorum bebeğimden

Bazen oluyor canım endişe etme günmüz. Aynı senle benimde öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…