Canım benim de dün gece canımı çok sıkacak bir şey oldu. Baya da ağladım. Sonra bebek durgunlaştı. Etkileniyorlar sanırım. Dün geceden beri doğru düzgün hareketini hissedemedim. Neyse ki bu akşamüstü yine göbeğimi hoplattı da rahatladım.Benimde hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk şu an. Biraz duygusaldım ağladım felan. Acaba ondan bişi mi oldu bebeğime diye içim içimi yiyor şuanoysaki akşam kontrolüm vardı. Dr um herşey çok güzel dedi. Normal doğum olcak dedi. Bi hareket bekliyorum bebeğimden
Uyuyodur canım endişelenme sende yat uyu yarın sabah gümbür gimbür gelir merak etme.Benim ilk defa bu kadar uzun hissetmediğim oldu içim içimi yiyor şu an
Tuzlama ise yaramadigi belli oldu :) tecrubeli annenin hali baska oluyor her komuda bilgisi oluyor.Selam kızlar neler olmuş böyle. A Altibirlik61 gozun aydın korkutmuş seninkiler birazcık.
Ezan konusuna gelince biz hocaya okuttuk hep diğerlerinde. Bunda da ayni olur sanırım.
Kırmızı tak anneye al basmasın, çocuğa sarı ört sarılık olmasın ya da tuzlayalım da kokmasın bizim adetlerde de var. Medet ummadım ama uyguladım adetten olduğu icin. Kırmızı bant taktim, çocuğa sarı tülbent örttüm ama ortanca sarılık oldu. Belki kızacaksınız ama daha önce uygulayanlarda kesin sonuç gördüğüm icin sarılık bir türlü geçmeyince oğlana su içirir gibi serum içirdim. 3 güne iyileşti.
tuzlamak konusuna gelince 3 unu de tuzladım ama şimdilik sadece ergenliğe girmemiş olan kokmuyor maalesef. Ki ben hiç ter kokan biri değilimdir. Bana çekmemişler maalesef
Gecen sene dogum gunumde kiz kardesim hediyr getirmisti bana benzeyen bi amigurimi bebek yikanmasi cok iyi kullanisli gibi de.Kadinin aciklamasina cok guldum :)Kızlar amigurumi oyuncaklardan istiyorum çok tatlılar ya ama çok pahalı tanesi 100 tl falan. Bir tanede değil bir kaç tane alasım var ama kıyamıyorum bu kadar da para vermeye
Youtubeda videosunu izliyim bakiyim belki kendim yaparım dedim sonra şu yorumu gördüm dedim aha düşüncelerimi yazmışlar
Ah o elsa, kac yuva yikti o cadi elsaIki gundur hic birsey alamadim desemkizimdan kardesine hic birsekilde sira gelemedi. Ben her bebek kiyafetleri bebek esyalari secip almaya kalkissam kizimin istekleri hiicc bitmedi. Simdi hepsini internetten siparis vericem. En son h&mde 440 tl lik elsa kiyafetleri isteyince dedim ki kalsin ne sanaaa ne kardesine hic birsey yok hemen cikiyoruz
iste vende panik olma diye dedim cnm kokusu oyle degil ise panik olma hic normal artik kac aydir adet olamiyoruz ee akinti olmasi da nornal iceri bi sekilde temizlenecekYani hafif sümük gib krem gibi yumuşaktı ama eminim kokusu yoktu benim garibime giden panik oldum şimdi ya
cok sevindim cnm Allah evlatlarimizi 9hepimize bagislasin mevcut olanlari da dogacaklaridaUyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
Canımsınn iyi geclerrMoral veren arkadaşlara tşk ederim. Ne zormuş annelik. Hayırlısıyla sağlıcakla güzel doğumlarımız olsun inşallah. Herkese iyi geceler
Haci seriften isimli cikolata,lohusa serbeti,tesbih dusunuyorum cnmHastaneye gelicekler için hediyelik bir şeyler dağıtmayı düşünenler var mı. Varsa neler düşünüyorsunuz
Burda hastaneye gelecek kimse yok zaten. Anca mevlid icin hediyelik dusunuyorum. Aklimda birkac sey var,Hastaneye gelicekler için hediyelik bir şeyler dağıtmayı düşünenler var mı. Varsa neler düşünüyorsunuz
Aynen canım isimli çikolata tek alıcam ben ordan düşünüyorumHaci seriften isimli cikolata,lohusa serbeti,tesbih dusunuyorum cnm
Canım bende göbekten vuruyorum yengem doğuma kadar göbekten vurmuş sıkıntı etme yaniKızlar selam. Gece gece eşim içime kurt düşürdü yaBen oksapar iğneyi hala göbekten vuruluyorum, haftaya kontrolde doktora soracaktım ne zaman bacağa geçeyim diye. Beyefendi az önce karın inceliyor, iğnenin ucu uzun acaba bebeğe gelir mi dedi sabah bu şüpheyle nasıl vuracam ya ben
Bunu kac kisiye dedim sayisini bile unuttum cnm ama o ignenin ucu bebege ulasmaz merak etme :)Kızlar selam. Gece gece eşim içime kurt düşürdü yaBen oksapar iğneyi hala göbekten vuruluyorum, haftaya kontrolde doktora soracaktım ne zaman bacağa geçeyim diye. Beyefendi az önce karın inceliyor, iğnenin ucu uzun acaba bebeğe gelir mi dedi sabah bu şüpheyle nasıl vuracam ya ben
Estağfirullah canım tecrübe sahibi olduk elbet de değişen o kadar çok şey var ki şaşırıyorum. Biz tuzlarken banyo suyuna bir kaşık kadar tuz atmıştık. Belki de yetersiz geldi.Tuzlama ise yaramadigi belli oldu :) tecrubeli annenin hali baska oluyor her komuda bilgisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?