- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayy ne hevesliler varr Allah allah bilen kimse o yikamali... herkes ortaliga dusmemeli...Muhtemelen canim bakiminida iyi yapmak gerek ah su herseye karismasalar sasiririm zaten olan bebislere oluyor. Ben annemden baskasina yikatmam hic teyzem cok hevesli ama asla yikatmadim ona
Ayyy yerimm bennn gobisjni... cok da severim guzel gobeklileri ☺☺☺ Aglamayan bebekmis annesi bizim gobeklerde guzeldir ama en kucuk kardesim okafat zirlayan cocuktuki gobek fitki oldu.. aglaya aglaya gobek disari firlamisti.. onjnki cirkin kaldi
Yok benimkiler ondan anlamiyor. Eşim aksam isten direkt hastaneye geldi beni komsu goturduAyyy kuzum buyuk yasini almis tecrubeliler kendilerince ve genelde bizi kucuk gormekte uzerlerine yok... sana ne deselerde nasil akil verselerde basini dik tut... cevap verme.. bir sureden sonra konusmicaklar emin ol.. bunun taktigi duymamak cevap vermemek... oyle de gecistir, kendi bildigin dogrulari yap.. onlarida kirmamis olursun.. Allah razi olsun yanjndalar... esin yokmuydu??
Ayy ne hevesliler varr Allah allah bilen kimse o yikamali... herkes ortaliga dusmemeli...
Kozcagizda simdi genc kiz oldu ama onemsemez oyle seyleri... gobek acikta dolasmiyoz der gecerayyy cok guldummmm gece gece sus sus bisey soyleme kardesinee hic basina gelir sonra
Kozcagizda simdi genc kiz oldu ama onemsemez oyle seyleri... gobek acikta dolasmiyoz der gecer☺☺ Ya kuru tutalim yeter.. benim yegeniminde gazli bebekti aglamaktan onunkide cikti bagirsak fitki gibekten hemde.. bozuk para koyup sarmislardi.. yengenin anasinin fikriydi... ise de yaradi aslinda ☺
Kesinlikle katiliyorum ya bide bunlar sut kuzusu... hassaslar herbiseyleri ozenle yapilmali yanjbda bile cok durulmamali gibi bir suru sey... ama iste anne kinisunca bu lohusa o yuzden boyle diyiveriolarAynen oyle sonra olan bebislere ve bizlere oluyor. Birde cok hassas bu konular yaaa oyle cok bilmislik ise yaramiyor
Aynisi bence cok guzelsinizKizlar bakin benim kizim ve benim bebekligim biraz yas olarak fark var iki resimde ama yinede benziyoruz
Kesinlikle katiliyorum ya bide bunlar sut kuzusu... hassaslar herbiseyleri ozenle yapilmali yanjbda bile cok durulmamali gibi bir suru sey... ama iste anne kinisunca bu lohusa o yuzden boyle diyiveriolar
Seninnn kizininnn dudaklarinii severim masalllah Allah nazarlardan korusun tipkida sennn haaaaKizlar bakin benim kizim ve benim bebekligim biraz yas olarak fark var iki resimde ama yinede benziyoruz
Bu yuzden annemle cok catistimAynisi bence cok guzelsiniz
Seninnn kizininnn dudaklarinii severim masalllah Allah nazarlardan korusun tipkida sennn haaaaya sizin belli mesela kiz sana benzemeis acaba benimkiler kime benziyecek cook merak ediyorum nasil bisey olacaklar kafamda cok soru var
Yaa saat coook gecmis hadi ben kactimmm... opuldunuz
Benim kiz dogdugunda ayni babasiydi. Karaydi resmen. Cirkin biseydiBu yuzden annemle cok catistimannem sanki ben yeniden dogmusum tribine girdi ilk zamanlar sonra benim kizim oldugu fikrine alisti
Amiinn insallah canim Allah razi olsunvallahi detaylida verilen usgde ayni babasi gibiydi yaa dedim bana hic benzemicek buyuk konustum bir dogdu ayni ben halada oyle degismedi huyu suyu boyu tipi ayni ben. Insallah oglumda bana benzer
Bizimkileride kimse bilmiyor☺☺ Bilipte a u diyeceklerine bilmeseler daha iyi diye bisey demedik.. dusunuyoz diyoz geciyoz.. Orasi Turkiyemi? Yoksa yurt disindamiydin sen? 4-5 gun turkiyede olmuyor duye biliyorum .. tabi yasamadim ilk gebeligin olacak ama
Zaten mudahale ediyorum ama kim dinler seni. Bir arkadas yazmış bebekte meme sıktırmayin diye onuda yaptilar. Bu bebekte Allah guc kuvvet versin kendim yikarim inşallah yaptım ettim derim. Yok sut toplarmista bilmem ne
Birde bugun firsat bulup yazamadim. Kizim temmuz ayinda dogdu. Doktor göbek bagi dusene kadar yikamayin dedi. 5 gun yikamadik ama hava asiri sicakti herkes cok israr etti ve ben tabiki acemi anne kabul ettim. Göbek bağı o banyo esnasında düştü. Bu arada suyu aritma suyuydu ve kaynamis ilimis suydu. Daha sonra kizimin gobegi kanamaya basladi.gumus cubukla yakildi ama gecmedi. K vit ignesi yapıldı, kan vermek zorunda kaldik o kucucuk haliyle. Meger polip olmuş taa 20li gunlerde cozume kavustu... Bu defa yikamayin derlerse her gun ilik bezle silerim. İnsallah gobek bağı cok erken dusmez...
Bilmiyorum tam olarak neden oldu. Hastanede de yikadilar sanirim emin değilimCok ilginc acaba sicaga denk geldigi icin mi oyle oldu ,ilk doğduğunda yikamislar miydi ? Benim normal dogmustu 2gun sonra yikiycaz uzerindeki tabakayi vucudu emmeli mikroplara karsi ve soguga karsi koruycak bebegi dediler cok.sukurki oglum temiz dogmustu ustunde birsey yoktu silip giydirdiler 2.gun yikandi sonrada gobegi dusene kadr birgun yika bir gun yikama denildi 5.gun dustu ama her gun losyonla temizlik yapip kurulandi kafam karisti benimde
Plesenta previa mi plevrami oyle bi risk tasidiginimi ima etmis acaba?22 haftalık hamileyim doktor bebeğin eşinin plesantasının önde olduğunu söyledi acaba bu durumda ne olur benim gibi durumla karşılaşan oldumu. Kendi doktoruma 3 Aralık’ta görünecem. Ayrıntılı ultrason da çıkmıştı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?