2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ayyy cok guldummmm gece gece sus sus bisey soyleme kardesinee hic basina gelir sonra

Yok benimkiler ondan anlamiyor. Eşim aksam isten direkt hastaneye geldi beni komsu goturdu

ayyy cok guldummmm gece gece sus sus bisey soyleme kardesinee hic basina gelir sonra
Kozcagizda simdi genc kiz oldu ama onemsemez oyle seyleri... gobek acikta dolasmiyoz der gecer Ya kuru tutalim yeter.. benim yegeniminde gazli bebekti aglamaktan onunkide cikti bagirsak fitki gibekten hemde.. bozuk para koyup sarmislardi.. yengenin anasinin fikriydi... ise de yaradi aslinda

Amann bozuk parada ne kadar mikrop var Allah gostermesinnn kizimda 3 ay agladi ama cok sukur yasamadik hic boyle birsey

Aynen oyle sonra olan bebislere ve bizlere oluyor. Birde cok hassas bu konular yaaa oyle cok bilmislik ise yaramiyor
Kesinlikle katiliyorum ya bide bunlar sut kuzusu... hassaslar herbiseyleri ozenle yapilmali yanjbda bile cok durulmamali gibi bir suru sey... ama iste anne kinisunca bu lohusa o yuzden boyle diyiveriolar

Kesinlikle katiliyorum ya bide bunlar sut kuzusu... hassaslar herbiseyleri ozenle yapilmali yanjbda bile cok durulmamali gibi bir suru sey... ama iste anne kinisunca bu lohusa o yuzden boyle diyiveriolar

Daha guzel soylemek istedigin herseyi soyluyosun sonra lohusa bu diyolar aslinda sen ciddisin hahahahah ben yaptim yalan yok

Kizlar bakin benim kizim ve benim bebekligim biraz yas olarak fark var iki resimde ama yinede benziyoruz
Seninnn kizininnn dudaklarinii severim masalllah Allah nazarlardan korusun tipkida sennn haaaa ya sizin belli mesela kiz sana benzemeis acaba benimkiler kime benziyecek cook merak ediyorum nasil bisey olacaklar kafamda cok soru var

Aynisi bence cok guzelsiniz
Bu yuzden annemle cok catistim annem sanki ben yeniden dogmusum tribine girdi ilk zamanlar sonra benim kizim oldugu fikrine alisti

Seninnn kizininnn dudaklarinii severim masalllah Allah nazarlardan korusun tipkida sennn haaaa ya sizin belli mesela kiz sana benzemeis acaba benimkiler kime benziyecek cook merak ediyorum nasil bisey olacaklar kafamda cok soru var

Amiinn insallah canim Allah razi olsun vallahi detaylida verilen usgde ayni babasi gibiydi yaa dedim bana hic benzemicek buyuk konustum bir dogdu ayni ben halada oyle degismedi huyu suyu boyu tipi ayni ben. Insallah oglumda bana benzer

Benim kiz dogdugunda ayni babasiydi. Karaydi resmen. Cirkin biseydi
Kundak çirkini mahalle guzeli olurmuş :)

En iyisi bencede dogunca ogrenirler yurtdisindaim o yuzden canim 2gun yeterli bencede hadi ilk bebekte herseyo gosteriyorlarda bu kez insanın akli evdeki bebktede kaliyor cok sıkılıyor tek basina aksm8den sonra refaketcida yok yaninda bi bebek bi sen

Cok ilginc acaba sicaga denk geldigi icin mi oyle oldu ,ilk doğduğunda yikamislar miydi ? Benim normal dogmustu 2gun sonra yikiycaz uzerindeki tabakayi vucudu emmeli mikroplara karsi ve soguga karsi koruycak bebegi dediler cok.sukurki oglum temiz dogmustu ustunde birsey yoktu silip giydirdiler 2.gun yikandi sonrada gobegi dusene kadr birgun yika bir gun yikama denildi 5.gun dustu ama her gun losyonla temizlik yapip kurulandi kafam karisti benimde

Bilmiyorum tam olarak neden oldu. Hastanede de yikadilar sanirim emin değilim

22 haftalık hamileyim doktor bebeğin eşinin plesantasının önde olduğunu söyledi acaba bu durumda ne olur benim gibi durumla karşılaşan oldumu. Kendi doktoruma 3 Aralık’ta görünecem. Ayrıntılı ultrason da çıkmıştı bu

Plesenta previa mi plevrami oyle bi risk tasidiginimi ima etmis acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…