Benimde kursağim kaynıyorMidem fokur fokur nefes alamiyorum. Cok stres oldum cocuk bir yandan kv kp bi yandan
Bebeklerimiz kis bebegi ya bisi olmaz daha rahat olacaktir bakimi annesi sen hic merak etmme .. eskiden bebekleri yikiya ilioduk simdi yeni cikti yikamayin diyorlar ama yikamadanda cocuk kendine geleniyor vucudu rahat edip uyuyamiyor.. dogdugundada yikayip mi veriyorlar acaba?? Sileriz bizde heryerlerini guzelce pammuk bebeklerimin...Zaten mudahale ediyorum ama kim dinler seni. Bir arkadas yazmış bebekte meme sıktırmayin diye onuda yaptilar. Bu bebekte Allah guc kuvvet versin kendim yikarim inşallah yaptım ettim derim. Yok sut toplarmista bilmem ne
Birde bugun firsat bulup yazamadim. Kizim temmuz ayinda dogdu. Doktor göbek bagi dusene kadar yikamayin dedi. 5 gun yikamadik ama hava asiri sicakti herkes cok israr etti ve ben tabiki acemi anne kabul ettim. Göbek bağı o banyo esnasında düştü. Bu arada suyu aritma suyuydu ve kaynamis ilimis suydu. Daha sonra kizimin gobegi kanamaya basladi.gumus cubukla yakildi ama gecmedi. K vit ignesi yapıldı, kan vermek zorunda kaldik o kucucuk haliyle. Meger polip olmuş taa 20li gunlerde cozume kavustu... Bu defa yikamayin derlerse her gun ilik bezle silerim. İnsallah gobek bağı cok erken dusmez...
Aaa bak bu uyduO babasinin ismini de istiyor bir yandan adı Yusuf.
Yada iki isimli olsun yusuf sıraç olsun diyor
E senin kv kp ile ne isin var kuzumm...Midem fokur fokur nefes alamiyorum. Cok stres oldum cocuk bir yandan kv kp bi yandan
Yada Yusuf Arel bilemedimAaa bak bu uydu
Ayy ne zor bu hastalikkk isleri yaa..
Asel dedin de :) anliyamadim sirac tek basina guzel degil ama yusuf sirac olunca marjnal oldu .. Arelde su sabrinada bi kotu adama ares mi ne diyorlardi ona aklim gidiyor.. kuzey guney olsa yisufla olmaz.. yusuf guney sanatci vardi ondanBenimki tek ya erkek ikiz degil
Bebeklerimiz kis bebegi ya bisi olmaz daha rahat olacaktir bakimi annesi sen hic merak etmme .. eskiden bebekleri yikiya ilioduk simdi yeni cikti yikamayin diyorlar ama yikamadanda cocuk kendine geleniyor vucudu rahat edip uyuyamiyor.. dogdugundada yikayip mi veriyorlar acaba?? Sileriz bizde heryerlerini guzelce pammuk bebeklerimin...
Yusuf ne yaa koymayin babanjzi ananizi cocuk ismiyle yasasjn.. sonra anaya sira gelecek sinra senin baba alincak yani bak kiydular benim ismimi koymadilar diyeYada Yusuf Arel bilemedimama Yusufun anlami da bi yakisikli demek diger anlami cok kotu inleyen ah eden demekmiş
Bende hep bu zamana kadar cift isim asla koymam hic sevmem diyordum ama bizde bocaliyoruz iste cocuk dogana kadar bu kararsizligim devam edecek gibi gorunuyor benim malesefAsel dedin de :) anliyamadim sirac tek basina guzel degil ama yusuf sirac olunca marjnal oldu .. Arelde su sabrinada bi kotu adama ares mi ne diyorlardi ona aklim gidiyor.. kuzey guney olsa yisufla olmaz.. yusuf guney sanatci vardi ondanay ne zor bisi.. cift isim koymam dedim ne olcaksa tek olcak.. cocuk ilkokulda bocalamicak... bi suru sey yazmicak.. bunlarda onemli bak.. teleffuz ederken r ler s ler zor telaffuzu olan isimlerden eleme yapabilirsin
Ayyy yerimm bennn gobisjni... cok da severim guzel gobeklileriYikadikca buyur derler eskiler. Gobek bagi bakimini yapip islak ya da nemli birakmamak cok onemli. 3 martta dogdu kizim eve gelince gun asiri yikandi. 7. Gunde dustu cokta tatli gobusu var simdi
Aynen bende oyle dusunuyorum sonucta o da anne baba o da anne baba en iyisii ikiside olmamasi yaa bide modern bisiler olsun sanki insan ismini koyuyor diye mi seviyor torunu diye seviyorYusuf ne yaa koymayin babanjzi ananizi cocuk ismiyle yasasjn.. sonra anaya sira gelecek sinra senin baba alincak yani bak kiydular benim ismimi koymadilar diye☺☺
Hastaneye geldiler. Ordan kv eve bize geldi :/ gunduz zaten kp goturdu hastaneye laflariyla tavirlariyla cildirtti beni. Artik oyle kin doluyum ki birazda ne deseler batıyo bana farkindayimE senin kv kp ile ne isin var kuzumm...
O zaman koyma kararli olBende hep bu zamana kadar cift isim asla koymam hic sevmem diyordum ama bizde bocaliyoruz iste cocuk dogana kadar bu kararsizligim devam edecek gibi gorunuyor benim malesef
Kizimin gobek bağını bir ince ip gibi damar tutuyodu. Ama katakulli ile banyo esnasinda dusurduler ve muhtemelen mikrop kaptiYikadikca buyur derler eskiler. Gobek bagi bakimini yapip islak ya da nemli birakmamak cok onemli. 3 martta dogdu kizim eve gelince gun asiri yikandi. 7. Gunde dustu cokta tatli gobusu var simdi
Yok ben oyle istemem ya gider benim begenmedigim bi isim koyar bizde sen ben yok istemem ben oyle ne olcaksa ortak kararla olacak yada ben ikna edicemO zaman koyma kararli ol☺bu ilk cocugunsa adini kendiniz secin.. bir sonrakilere degerlendirin... ilkler obemlidir felan de esine.. sonrasindaiilere bakalim dersin.. benim k goz agrim felan.. bunuda sen koy kararlilik bu.. ☺ 2. Yide o koysun
Ayyy kuzum buyuk yasini almis tecrubeliler kendilerince ve genelde bizi kucuk gormekte uzerlerine yok... sana ne deselerde nasil akil verselerde basini dik tut... cevap verme.. bir sureden sonra konusmicaklar emin ol.. bunun taktigi duymamak cevap vermemek... oyle de gecistir, kendi bildigin dogrulari yap.. onlarida kirmamis olursun.. Allah razi olsun yanjndalar... esin yokmuydu??Hastaneye geldiler. Ordan kv eve bize geldi :/ gunduz zaten kp goturdu hastaneye laflariyla tavirlariyla cildirtti beni. Artik oyle kin doluyum ki birazda ne deseler batıyo bana farkindayim
Ya kan gelme durumunda direkt igne yapiolar... toplu igne ucu kadar dahi olsada...Kizimin gobek bağını bir ince ip gibi damar tutuyodu. Ama katakulli ile banyo esnasinda dusurduler ve muhtemelen mikrop kapti
Muhtemelen canim bakiminida iyi yapmak gerek ah su herseye karismasalar sasiririm zaten olan bebislere oluyor. Ben annemden baskasina yikatmam hic teyzem cok hevesli ama asla yikatmadim onaKizimin gobek bağını bir ince ip gibi damar tutuyodu. Ama katakulli ile banyo esnasinda dusurduler ve muhtemelen mikrop kapti
En guzeli dedigin gibi... ortak kararYok ben oyle istemem ya gider benim begenmedigim bi isim koyar bizde sen ben yok istemem ben oyle ne olcaksa ortak kararla olacak yada ben ikna edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?