Aslimda Güneyde hosuma gidiyor ama Kuzey daha havali sanki
Alla alla dur merak etttim bi internetten bakim eskiden bizim cindy bebekler gibi mi ahh etli olsada bacaklarini kirsamda oturtsam kaldirsam diye uzulurduk bizde ama hicv annemizi uzmezdik...Ah ah sormaaaaa keske hic tanismasan ama mumkun olmayacak gibi gorunuyorcok paahalilar yaaa yemin ederim su oyuncaklafa verilen paralarla araba alinir
Kulaga dogru söylenir kıbleye dönerek. Bende video cekmistim kizim cok aglamisti babam zor toparladi. 3 günlüktüAyyy ne guzelll Allahimm kabul eder.. bak o isi bilmiyorum ne zaman kulağina uflicez?? Hastanedemi evdemi ???eve gelince babasi okur kulagina daha uygun olur dimi kizlar ?? Yoksa iki gun iki gundur hastanedemi okusak ismiyle yasasin diye..
Uyuyorlarmis ikiside!!!!! Kizlar bebekleri gotlerinden tavana asicam resmenn... aksam olsun diye icimden takla atip dusunmemek icin elimden geleni yaptim.. kitap okudum olmadi, annemle konustum e bittti bi sureden sonra yine aklima dustu, ablami aradim tabi kimseye bisey demiyorum... e herkesin isi var haliyle.. yine aklima dustu tv izledim esim gelene kadar ki daha dayanamadim onuda panik olmasin diye bisey soylemedim gelene kadar.. eger gitmeseydim bisey olsaydi vicdan azabi yasardim,neden rahat davrandim diye...
Allahimmm binlerce sukurler olsunn...
ya gittim bebelerinin hazirlanmamis odasi bi suru posetler icim kalkti zaten... velhasil biz cok iyiyizzz... bu sipalara hazirladigim hamilelik ani defterime bunuda ekleyip hepinizden selam gondercem hinzirlarima merak etmeyin. Hepinizden dua eden edemeyen okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun
Guneyliyse bir tarafin tercihin guneyden kuzeyliyse kuzeyden yana koymalisin benceAslimda Güneyde hosuma gidiyor ama Kuzey daha havali sanki
Cok sukur cok gecmis olsun kuzucum Allah razi olsun.. senin de isin basindan askin valla... Allah yardimcin olsun buyugu ayri kicigu karninda ama digerlerinden bebise vakit kalmiyordur eminim bunaKulaga dogru söylenir kıbleye dönerek. Bende video cekmistim kizim cok aglamisti babam zor toparladi. 3 günlüktü
Bu arada bende cok merak ettim. Bir ara aklima geldin ama hastanedeydim ve kizimla ugrastik butun akşam. Bebislerin iyi olmasi benide rahatlatti. Neyseki benim yavrum cok hareketli birde onu dusunmuyorum bu surecimde...
Bildigin ovalaya ovalaya sürüyorlarAaaaa tuz direk ustune mi dökülüyor bebegin?
Diger isimlerde cok guzel coooook kararsizimGuneyliyse bir tarafin tercihin guneyden kuzeyliyse kuzeyden yana koymalisin bence☺☺
Gulsemmi aglasammi ama oyle bebk ölmüş biliomusin haberlere cikmistiBildigin ovalaya ovalaya sürüyorlar
Tugra artik biktim o isimden.. diger bitane vardi oda ilk sende duydum.. arel mi asel mi sircemi bilemedim bunlar isim mi? Nece? Turkce degil yada bilemedim anlami varmi?? Farkki yani pek duyulmadik.. bide okuldada onemli cocuguna kimse dalga gecmemesi lazim... yani ben ona cok dikkat ediom..Diger isimlerde cok guzel coooook kararsizim
Hikaye olarak oğlumu anlatıyorsun. Tıbbi açıdan gerekli açıklamaları yapacak yeterlilikte değilim ama inan alerji kontrol altına alındığında hem bağışıklık güçleniyor hem de enfeksiyon riski azalıyor. Birebir yaşadığım bir olayı anlatayım. Oğluma zatürre teşhisi kondu ve hastaneye yatışı yapıldı. 2.gün sonunda rica minnet evde iğneleri aksatmamak şartıyla damar yolu açık olarak eve geldik. Haftasına iğneler bitti ve devamında şurup formunda antibiyotik verildi. Şişeyi bitirdik, kontrole gittik, temiz çıktı ciğerler ve 2 gün geçti ki yine ateşle apar topar hastanede aldık soluğu. Kendi doktorumuz izinliymiş, yurtdışında olduğu için ulaşamadık da ve başka bir doktora muayene olduk. 2 günde eve çıkardığımız için bizi suçladı ve derhal hastaneye yatması gerektiğini, zatürrenin devam ettiğini söyledi. Biz de tüm sorumluluğu aldık ve ilaçları verip eve göndermesini rica ettik. Biraz diretse de kabul etti. İğneleri aldık ve ilk dozu yaptırdık bağrış kıyamet. Ertesi gün pazar. Yine iğne yaptırdık. Pazartesi fakültenin hem normal muayenesinde hem de özel muayenesinde çocuğumuzun zatürree olmadığını, akciğer grafisinin( haftasonu gittiğimiz özel hastanede çekilenin) çocuk grafisi değil de yetişkin grafisi ile çekildiğini, onlara bakıp olumlu yada olumsuz konuşmanın mümkün olmadığını şaşkınlık içinde öğrendik. Derhal iğneler kesildi. Alerji ilacı olan bir şurup ve çiğneme tableti başlandı. Geniz eti şitiği iççn yine daha ziyade alerjilerde kullanılan bir sprey verildi. Özel muayenede chamber ile verdiğimiz inhaler bile gereksiz görüldü. Velhasıl bir daha çocuğumu çok acil bir durum olmadıkça özel hastaneye götürmedim ve ilaçları düzenli kullanıp antibiyotik illetinden kurtulduk çok şükür. Çocuğum gerçekten zatürre olsaydı antibiyotik tedavisi görmeden nasıl kurtulacaktı ki hastalıktan? Resmen hem maddi olarak sömürüldük hem de çocuğum günlerce kolunda açık olan damar yolu tıklandığında ve kas içine iğne yapıldığında bir sürü acı çekti. Yok yere. O yüzden kıyaslama yaptım ve mutlaka alanında daha uzman bir doktor görsün dedim. Alerji ve enfeksiyon arasındaki bağ sandığımızdan daha fazla. Uzun oldu ama hakkınızı helal edin
Ayy ne zor bu hastalikkk isleri yaa..Hic hatirlamak istemedigim bronsitten 1,5 yasinda 3 gunluk bir yogun bakim gecmisimiz var. Detaylarini yazmayacagim cunku gercekten hatirlamak istemiyorum ve ondan sonra kizimda alerjik reaksiyonlar basladi. Bir kere daha bronsit gecirdi tam 1 yil sonra simdide mevsim gecislerinde kuru oksuruk oluyor. Goturmedigim dr kalmadi. Capaya gittik en son allerji immunoloji druna sevkini istedim fakat; gerek gorulmedi. Bazi alerji ilaclari ve Soguk buhar mk calistirdim 1 hafta ve cok sukur ki 1 haftadir kurtulmaya basladi. Ve alerjik durum gercekten bir suru enfeksiyonada yol aciyorAmine Busra
Sıraç'ımı ilk bende duydun?Tugra artik biktim o isimden.. diger bitane vardi oda ilk sende duydum.. arel mi asel mi sircemi bilemedim bunlar isim mi? Nece? Turkce degil yada bilemedim anlami varmi?? Farkki yani pek duyulmadik.. bide okuldada onemli cocuguna kimse dalga gecmemesi lazim... yani ben ona cok dikkat ediom..
Kocan yardimci olsun?? O ne diyor??Diger isimlerde cok guzel coooook kararsizim
Zaten mudahale ediyorum ama kim dinler seni. Bir arkadas yazmış bebekte meme sıktırmayin diye onuda yaptilar. Bu bebekte Allah guc kuvvet versin kendim yikarim inşallah yaptım ettim derim. Yok sut toplarmista bilmem neGulsemmi aglasammi ama oyle bebk ölmüş biliomusin haberlere cikmisti
Beto seninki kizmi erkek mi?? Seninkideni ikizdi??Sıraç'ımı ilk bende duydun?
Arel erkek Asel kiz ismi. Arel isminin anlami da cok guzel temiz kalpli dürüst demek.
Bende anlamina ve dalga gecilmemesine bakiyorum hatta eşim areli duyunca avel derler cocuga dedi direk
Bizim çapa alerjide takibimiz vardi. Ama son kontrole gidemedik. Onu bir arastircam tesekkur ederim. Suan zatiden alerji damlasi verdi drHic hatirlamak istemedigim bronsitten 1,5 yasinda 3 gunluk bir yogun bakim gecmisimiz var. Detaylarini yazmayacagim cunku gercekten hatirlamak istemiyorum ve ondan sonra kizimda alerjik reaksiyonlar basladi. Bir kere daha bronsit gecirdi tam 1 yil sonra simdide mevsim gecislerinde kuru oksuruk oluyor. Goturmedigim dr kalmadi. Capaya gittik en son allerji immunoloji druna sevkini istedim fakat; gerek gorulmedi. Bazi alerji ilaclari ve Soguk buhar mk calistirdim 1 hafta ve cok sukur ki 1 haftadir kurtulmaya basladi. Ve alerjik durum gercekten bir suru enfeksiyonada yol aciyorAmine Busra
O babasinin ismini de istiyor bir yandan adı Yusuf.Kocan yardimci olsun?? O ne diyor??
Benimki tek ya erkek ikiz degilBeto seninki kizmi erkek mi?? Seninkideni ikizdi??
Zaten mudahale ediyorum ama kim dinler seni. Bir arkadas yazmış bebekte meme sıktırmayin diye onuda yaptilar. Bu bebekte Allah guc kuvvet versin kendim yikarim inşallah yaptım ettim derim. Yok sut toplarmista bilmem ne
Birde bugun firsat bulup yazamadim. Kizim temmuz ayinda dogdu. Doktor göbek bagi dusene kadar yikamayin dedi. 5 gun yikamadik ama hava asiri sicakti herkes cok israr etti ve ben tabiki acemi anne kabul ettim. Göbek bağı o banyo esnasında düştü. Bu arada suyu aritma suyuydu ve kaynamis ilimis suydu. Daha sonra kizimin gobegi kanamaya basladi.gumus cubukla yakildi ama gecmedi. K vit ignesi yapıldı, kan vermek zorunda kaldik o kucucuk haliyle. Meger polip olmuş taa 20li gunlerde cozume kavustu... Bu defa yikamayin derlerse her gun ilik bezle silerim. İnsallah gobek bağı cok erken dusmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?