2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah ah sormaaaaa keske hic tanismasan ama mumkun olmayacak gibi gorunuyor cok paahalilar yaaa yemin ederim su oyuncaklafa verilen paralarla araba alinir
Alla alla dur merak etttim bi internetten bakim eskiden bizim cindy bebekler gibi mi ahh etli olsada bacaklarini kirsamda oturtsam kaldirsam diye uzulurduk bizde ama hicv annemizi uzmezdik...

Ayyy ne guzelll Allahimm kabul eder.. bak o isi bilmiyorum ne zaman kulağina uflicez?? Hastanedemi evdemi ???eve gelince babasi okur kulagina daha uygun olur dimi kizlar ?? Yoksa iki gun iki gundur hastanedemi okusak ismiyle yasasin diye..
Kulaga dogru söylenir kıbleye dönerek. Bende video cekmistim kizim cok aglamisti babam zor toparladi. 3 günlüktü

Bu arada bende cok merak ettim. Bir ara aklima geldin ama hastanedeydim ve kizimla ugrastik butun akşam. Bebislerin iyi olmasi benide rahatlatti. Neyseki benim yavrum cok hareketli birde onu dusunmuyorum bu surecimde...

Cok sukur cok gecmis olsun kuzucum Allah razi olsun.. senin de isin basindan askin valla... Allah yardimcin olsun buyugu ayri kicigu karninda ama digerlerinden bebise vakit kalmiyordur eminim buna

Diger isimlerde cok guzel coooook kararsizim
Tugra artik biktim o isimden.. diger bitane vardi oda ilk sende duydum.. arel mi asel mi sircemi bilemedim bunlar isim mi? Nece? Turkce degil yada bilemedim anlami varmi?? Farkki yani pek duyulmadik.. bide okuldada onemli cocuguna kimse dalga gecmemesi lazim... yani ben ona cok dikkat ediom..

Hic hatirlamak istemedigim bronsitten 1,5 yasinda 3 gunluk bir yogun bakim gecmisimiz var. Detaylarini yazmayacagim cunku gercekten hatirlamak istemiyorum ve ondan sonra kizimda alerjik reaksiyonlar basladi. Bir kere daha bronsit gecirdi tam 1 yil sonra simdide mevsim gecislerinde kuru oksuruk oluyor. Goturmedigim dr kalmadi. Capaya gittik en son allerji immunoloji druna sevkini istedim fakat; gerek gorulmedi. Bazi alerji ilaclari ve Soguk buhar mk calistirdim 1 hafta ve cok sukur ki 1 haftadir kurtulmaya basladi. Ve alerjik durum gercekten bir suru enfeksiyonada yol aciyor Amine Busra

Ayy ne zor bu hastalikkk isleri yaa..

Sıraç'ımı ilk bende duydun?
Arel erkek Asel kiz ismi. Arel isminin anlami da cok guzel temiz kalpli dürüst demek.
Bende anlamina ve dalga gecilmemesine bakiyorum hatta eşim areli duyunca avel derler cocuga dedi direk

Gulsemmi aglasammi ama oyle bebk ölmüş biliomusin haberlere cikmisti
Zaten mudahale ediyorum ama kim dinler seni. Bir arkadas yazmış bebekte meme sıktırmayin diye onuda yaptilar. Bu bebekte Allah guc kuvvet versin kendim yikarim inşallah yaptım ettim derim. Yok sut toplarmista bilmem ne

Birde bugun firsat bulup yazamadim. Kizim temmuz ayinda dogdu. Doktor göbek bagi dusene kadar yikamayin dedi. 5 gun yikamadik ama hava asiri sicakti herkes cok israr etti ve ben tabiki acemi anne kabul ettim. Göbek bağı o banyo esnasında düştü. Bu arada suyu aritma suyuydu ve kaynamis ilimis suydu. Daha sonra kizimin gobegi kanamaya basladi.gumus cubukla yakildi ama gecmedi. K vit ignesi yapıldı, kan vermek zorunda kaldik o kucucuk haliyle. Meger polip olmuş taa 20li gunlerde cozume kavustu... Bu defa yikamayin derlerse her gun ilik bezle silerim. İnsallah gobek bağı cok erken dusmez...

Sıraç'ımı ilk bende duydun?
Arel erkek Asel kiz ismi. Arel isminin anlami da cok guzel temiz kalpli dürüst demek.
Bende anlamina ve dalga gecilmemesine bakiyorum hatta eşim areli duyunca avel derler cocuga dedi direk
Beto seninki kizmi erkek mi?? Seninkideni ikizdi??

Bizim çapa alerjide takibimiz vardi. Ama son kontrole gidemedik. Onu bir arastircam tesekkur ederim. Suan zatiden alerji damlasi verdi dr

Benimki mart dogumlu ama her gun yikadik kizimi cok sukur bir sorun olmadi 7. Gunde dustu gobek bagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…