- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Daha bugün doktoruma sordum. Saçmalama bebek o kadar uzaktaki hiç bişi olmaz dedi. Sorduğum dr da 70 yaş civarı binlerce doğum yaptırmış. Vardır bir bildiğiKızlar selam. Gece gece eşim içime kurt düşürdü yaBen oksapar iğneyi hala göbekten vuruluyorum, haftaya kontrolde doktora soracaktım ne zaman bacağa geçeyim diye. Beyefendi az önce karın inceliyor, iğnenin ucu uzun acaba bebeğe gelir mi dedi sabah bu şüpheyle nasıl vuracam ya ben
Haaa bide eş onde olunca dogum kanalina once onun gelme riski var. Bilmem antabildimmi? Erken dogum riski olur, kanama olabilir, cinsel iliskiden uzak durmalisin.. plesentanin iyi korunamamasi durumu olabilir eger haftaniz 25. Haftadan once ise yer degistirebilir plesentanin saglijlisi tepede ve bebegin onde plesentanjn arkada oldugu pozisyondur.. 35 uas ustu, rahim anamolisi, myom, kist yani ve alkol sigara icen bireylerde yada genetik yatkinliktan ileri gelebilir.. plesenta previa ise ki dediginiz ona giriyor.. dinlenme yapin fazla ayakta kalmayin ve sezeryanla genelde bebek alinir22 haftalık hamileyim doktor bebeğin eşinin plesantasının önde olduğunu söyledi acaba bu durumda ne olur benim gibi durumla karşılaşan oldumu. Kendi doktoruma 3 Aralık’ta görünecem. Ayrıntılı ultrason da çıkmıştı bu
Günaydın prensesim uyuyordu galibaBazen anlamayabiliyorsun ben yemek zamanları ve otururken hissediyorum daha çok.. Sola yat hafif soğuk birşey koy kasığına bi yere birde hafif tatlı bişi at ağzına bi hareket gelir sanırım
Bunun biyololojiyle ne ilgisi var canim iyi oldu sorman.. icin rahatladi .. artik honul rahatligiyla yapabilirsinDaha bugün doktoruma sordum. Saçmalama bebek o kadar uzaktaki hiç bişi olmaz dedi. Sorduğum dr da 70 yaş civarı binlerce doğum yaptırmış. Vardır bir bildiğieşimde diyor ki bizi rezil ediyorsun hocaya, sen okulda biyoloji felan almadın mı diyor
Çok güldüm babaya yümlenmeyelim demene. Aynen öyle babaya kızdım sinirinden ağladım. Şimdi düşününce haksız olan benim gibi sankiYa kuzuzucum ben iki gundur ses soluk alamadim artik 3. Gune girmek istemedim.. muz cikolata herbisey yedim benim hinzirlar uyuyorlar ve yerleri darlasmis iyice.. sen daha aksam gormussun ne guzelveee sabah olsun dur bakalim.. canjni her kim uzmusse bosver sen iyi ol bebisine sarilll.. o seni hisseder.. ve babayada cok yuklenmeyelim☺☺ Eger uzuntunun sebebi o ise tabi.. birazcik bizmi cok duygusaliz diye dusunelim mi he kuzumm.. herhalde bir daha kocam hamilelik fikrini istemezse yaptigim inisli cikislardan ve kanamalardan dolayi istemicek.. yani o kadar beni baktilarki beni hepsinden Allah razi olsun
Erkek olsaydı benimkisi de kesin kuzey olacaktı. Kızımıza daha tam karar vermedik
Ayy yerim ben seniiiÇok güldüm babaya yümlenmeyelim demene. Aynen öyle babaya kızdım sinirinden ağladım. Şimdi düşününce haksız olan benim gibi sankizaten bana dün dediki artık doğursan da rahatlasam ben doğursam daha iyiydi
Dün düşününce bu cümleler hiç anlamlı gelmiyordu şimdi düşününce aslında haklı adamcağız alttan ala ala sabrı kalmayacak diye korkuyorum şimdi
Ama elimde değil herşeye ağlıyorum ve sürekli beni nazlasın istiyorum
Siz kuzeyden o zaman biz gibiGuneyliyse bir tarafin tercihin guneyden kuzeyliyse kuzeyden yana koymalisin bence☺☺
Turkiyemin heryerinde yasadik cocuklugumuz boyunca babam ordudan emekliSiz kuzeyden o zaman biz gibi
Gidip gelio kizina bakiyomm hee ... offf icime sokasim geldi bu guzelligi ... hafif kore japon bebegi gibi mi acaba cekiklik var sanirimKizlar bakin benim kizim ve benim bebekligim biraz yas olarak fark var iki resimde ama yinede benziyoruz
Benimde eşim rizeli Ankarada doğup büyümüş rizeyi birlikte öğrendik. Hayran kaldım karadenizdTurkiyemin heryerinde yasadik cocuklugumuz boyunca babam ordudan emekli ☺
Ne demek asil sen helal et. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bu aksam 40 derece atesle gittik. Suan evdeyiz ve hâla ates 38den aşagi dusmedi. Daha obur antibiyotigi bitirmemisken yenisine basladik. Kanda enf. Var. Cigerde az leke goruyorum dedi. Duruma gore sonuclarla ozele goturcem.
Fakulte dediğin hangi hastanenin fakultesi
Bende de ilk öyle gibi dendi. Sonra olmadığı anlaşıldı. Bende çok korktum ne olur diye. Araştırdım hemen tabi. Basitçe anlatıyım Plesentanın rahme yapışması gibi bir nedene sebep olabiliyor. Bu da doğumda tecrübeli bir dr olması gerekmesine neden oluyor. Annede kanama vs olabiliyormuş.22 haftalık hamileyim doktor bebeğin eşinin plesantasının önde olduğunu söyledi acaba bu durumda ne olur benim gibi durumla karşılaşan oldumu. Kendi doktoruma 3 Aralık’ta görünecem. Ayrıntılı ultrason da çıkmıştı bu
Sen nerelisin senn hamissimBenimde eşim rizeli Ankarada doğup büyümüş rizeyi birlikte öğrendik. Hayran kaldım karadenizd
Demircigim plesanta 25. Haftasina kadar oynak yeri genis oldugundan tam pkesentasi eşi yani bebegin pozisyonj 25. Haftasindan sonra dizene oturuyor.. senin haftan daha da var kontrol altinda olmaktada fayda varBende de ilk öyle gibi dendi. Sonra olmadığı anlaşıldı. Bende çok korktum ne olur diye. Araştırdım hemen tabi. Basitçe anlatıyım Plesentanın rahme yapışması gibi bir nedene sebep olabiliyor. Bu da doğumda tecrübeli bir dr olması gerekmesine neden oluyor. Annede kanama vs olabiliyormuş.
Önde olması dediğim gibi yapışıklığa sebep olabilirken olmayadabilirmiş. Yani takip gerektiren bişi. Normal doğum olmuyormuş genellikle sezeryan oluyormuş. Bebek ve anne zarar görmesin diye
Ben hemen ankarada iyi bir dr a randevu aldım bu konuda uzman. Baktı ve kim demişse doğru değil şu anda sorun yok felan dedi.
Evet evet tanı olarak oPlesenta previa mi plevrami oyle bi risk tasidiginimi ima etmis acaba?
Ben Ankara. Eşimlede burda tanıştıkSen nerelisin senn hamissim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?