2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Daha bugün doktoruma sordum. Saçmalama bebek o kadar uzaktaki hiç bişi olmaz dedi. Sorduğum dr da 70 yaş civarı binlerce doğum yaptırmış. Vardır bir bildiği eşimde diyor ki bizi rezil ediyorsun hocaya, sen okulda biyoloji felan almadın mı diyor

Haaa bide eş onde olunca dogum kanalina once onun gelme riski var. Bilmem antabildimmi? Erken dogum riski olur, kanama olabilir, cinsel iliskiden uzak durmalisin.. plesentanin iyi korunamamasi durumu olabilir eger haftaniz 25. Haftadan once ise yer degistirebilir plesentanin saglijlisi tepede ve bebegin onde plesentanjn arkada oldugu pozisyondur.. 35 uas ustu, rahim anamolisi, myom, kist yani ve alkol sigara icen bireylerde yada genetik yatkinliktan ileri gelebilir.. plesenta previa ise ki dediginiz ona giriyor.. dinlenme yapin fazla ayakta kalmayin ve sezeryanla genelde bebek alinir

Bunun biyololojiyle ne ilgisi var canim iyi oldu sorman.. icin rahatladi .. artik honul rahatligiyla yapabilirsin

Çok güldüm babaya yümlenmeyelim demene. Aynen öyle babaya kızdım sinirinden ağladım. Şimdi düşününce haksız olan benim gibi sanki zaten bana dün dediki artık doğursan da rahatlasam ben doğursam daha iyiydi
Dün düşününce bu cümleler hiç anlamlı gelmiyordu şimdi düşününce aslında haklı adamcağız alttan ala ala sabrı kalmayacak diye korkuyorum şimdi
Ama elimde değil herşeye ağlıyorum ve sürekli beni nazlasın istiyorum

Ayy yerim ben seniii adamin uzerine fazla geliyoruz en azindan eskisinden daha huysusuz o kesin suss cok sesinj cikarma Bugunumize sukr olsun... bende kocami yolladim ise ayaga kalkmadan optuk birbirimizi aksam olsada onu gorsem offf yaa bu kadinlarmi bi garip duygulu hisli bu hormonlarmi bana cok geldi anlamadim.. dua ediyorum sag salim gelsin diye zili calsin.. yine karsilayayim.. bebeklerimin babasi basina bisey gelir diye devamli dua okuyorum.. cok yorgun geliyor halimde yok icim gidiyor.. ya ben benlikten cikmis vaziyetteyim
Bacim sizi bilmem.. ben serinkanli, sakin biriydim.. huysuz bisi oldum

Kizlarr kese yapalim mi lavanta kesesi... malzemeleri nasil alabiliriz az yardimci olalim birbirimize?? kizlarrbunlarin en ciuzun tanesi 2.5 en azindan gazla yapsak biz.. mevlutte felanda dagitiriz... evde bos oturulmuyorr e hadi biseyler yapalim

Eklentiler

• 6F2B36D7-9230-4A5F-8954-3B174662F9AE.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 219802F8-0C73-443C-BFA6-7B28683ADC17.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 22
  • C4CB4F74-DD3F-434C-8920-B11FCFFB4880.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 26
  • E04E6D38-F1D9-4C75-8493-7A648C01A9A3.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 7DD2B4B0-1E43-4C9F-ADD5-80ADF1EB04B7.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 24
  • 805C2FB0-4DEA-44FE-AEB8-BE14EADC7DBF.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 23
Hepinize günaydın güzel anneler

Hatırladığım kadarıyla sana biraz ters kalıyor ama Yıldıztabya’da Yıldız Academia’da Yusuf Bey var direkt alerji uzmanı. Benim arkadaşımın kızının afedersin ama ota boka her şeyi alerjisi var adam sayesinde kontrol altında tutuyorlar. Alerji yüzünden hava veriliyordu çocuğa. Hırıltılı öksürüğü vs. de oluyor ama Yusuf Bey çok yardımcı oldu. En azından bir iki kere getirebilirsin belki bu tarafa.

Bende de ilk öyle gibi dendi. Sonra olmadığı anlaşıldı. Bende çok korktum ne olur diye. Araştırdım hemen tabi. Basitçe anlatıyım Plesentanın rahme yapışması gibi bir nedene sebep olabiliyor. Bu da doğumda tecrübeli bir dr olması gerekmesine neden oluyor. Annede kanama vs olabiliyormuş.
Önde olması dediğim gibi yapışıklığa sebep olabilirken olmayadabilirmiş. Yani takip gerektiren bişi. Normal doğum olmuyormuş genellikle sezeryan oluyormuş. Bebek ve anne zarar görmesin diye

Ben hemen ankarada iyi bir dr a randevu aldım bu konuda uzman. Baktı ve kim demişse doğru değil şu anda sorun yok felan dedi.

Demircigim plesanta 25. Haftasina kadar oynak yeri genis oldugundan tam pkesentasi eşi yani bebegin pozisyonj 25. Haftasindan sonra dizene oturuyor.. senin haftan daha da var kontrol altinda olmaktada fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…