2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet evet tanı olarak o
Nerdesin il olarak. Kesinlikle tecrübeli bir dr da doğum yapmanı öneririm arkadaşım. Devlet hastanesinde felan yapmayı düşünüyorsan bilgileri olmalı mutlaka. Pek çok kişide olan birşey ama takipinin iyi yapılması gerekli sadece. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza bi alalım inşallah

Demircigim plesanta 25. Haftasina kadar oynak yeri genis oldugundan tam pkesentasi eşi yani bebegin pozisyonj 25. Haftasindan sonra dizene oturuyor.. senin haftan daha da var kontrol altinda olmaktada fayda var ☺☺
Aynen hocam da öyle dedi 26. Haftada bir daha dikkatle inceleyelim ama şimdilik öyle bir durum yok dedi. Ama sen bide bana sor. Ne stres oldum o dönem

Evet evet tanı olarak o
Ama haftan daha erken tatlim 25. Haftaya kadar bekle bebek konumunu degistirebiliyor.. hersey cok guzel olucak.. oyle nice hastane arkadasim oldu.. hepsinde masallah 38-39. Haftaya kadar durmus bebisleri karinlarinda:)) yani endise etme cinsel iliskiye girme,rahimini kasma, kanama riski tasimaman onemli.. bu kadar Cok gecmis olsun

Ben de eşim yüzünden rezil olmamak için iyi ki önce buraya sormuşum

Günaydın kızlar. Akşam yine be muhabbetler dönmüş öncelikle Türkiye’de çocuklar yıkanmıyor sadece siliyorlar. Ben üç çocukta da yaza kısa bakmadan hastaneden gelince yıkadım. Kız ocakta doğmuştu. Sonra gün aşırı yıkamaya devam ettim. Yaklaşık 1 hafta civarında göbekleri düştü ve hiçbir sorun yasamadık.

kim yıkadı kısmına gelirsek hepsini annanem yıkadı ilk. Ama bu kez ne olur bilmiyorum kendisi seksen yasında artık. O gücü bulamayabiliriz kollarında o zaman belki ben yıkarım sonuçta kvden tecrübeli sayılırım hahha

Kizlarr kese yapalim mi lavanta kesesi... malzemeleri nasil alabiliriz az yardimci olalim birbirimize?? kizlarrbunlarin en ciuzun tanesi 2.5 en azindan gazla yapsak biz.. mevlutte felanda dagitiriz... evde bos oturulmuyorr e hadi biseyler yapalim
çok isterdim ama işle çocukla yetişmiyor Yapabilirsemağız mendili yapacam, oğluma yapmıştım buna yapmazsam olmaz, kendimi suçlu hissederim, sen başlada yapabilirsem yinede yapmayı denerim :))

Günaydın kızlar. Bebek yıkamayla ilgili son araştırmalarıma göre;
Hastanede bebeğin yıkanmaması, sadece silinmesi,
Göbek kordonu düşene kadar bebeğin yıkanmaması,
Göbek kordonu düştükten sonra hergün bebeğin yıkanması gerektiği yönünde.
Ben bu şekilde uygulayacağım.

Ben geçen cumartesi yaptırdım. 47 tl verdim. Çok ucuza geldi :)
Bizde seker hastaligi genetik babamlarin tarafinda. Bende de bi ara cikmisti cok sukur ilac tedavisiyle kurtuldum. Ama gebelikde genelde genetik olanlarda veya onceden bu hastaligi gecirmis olanlarfa cikma olasiligi yuksekmis. Diyorum bende yaptirim gec olmadan. hangi ilde oturuyosun 47 ucuzmus ya

Herkese günaydın şimdi doktordan geldim günde 2 litre su iç mutlaka dedi kan ilacı magnezyum d vitamini verdi bebeğin eşi aşağıdaymış biraz daha yukarda olmasını beklerdim dedi ama sıkıntı olmaz zamanla yukarı çıkacak zaten dedi 640 gram olmuş 24+1 oldum bugün güzel şekerli bi kahvaltı yaptıktan 1 saat sonra tokluk kan şekerine baktır dedi şeker yüklemesi istemedi kızım da da çıkmamıştı ailede de yok deyince sağlıkla hayırla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi içim sıkıldı sanki dün de kasık ağrım oldu aşağıda hissettim bebişi herhalde plesanta aşağı da olduğu için bu durumu yaşayanlar var mıydı aramızda

Su anki doktorunun önerdiği bi jinekolog var mi canım, belki oyle daha iyi birini bulursun.
Almanya'da dedigin gibi her kontrolde alttan muayene var ama doktorum cok anaç bi tip oldugu icin dil problemine ragmen hic germiyor bu durum beni. Umarim sen de icine sinen bi doktor bulursun en kisa surede.

Ben şimdi Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim 30 haftadan önce bebeğin eşi aşağıda olması normal zamanla yukarı çıkacak zaten diyo bu konuyla Bilgisi olan var mı dikkat etmem gereken bi şey var mı???

Sen bunlari anlatinca cocuklugum aklima geldi, ben alerjik bronsiyel astim hastasiyim. Bizim zamanimizda doktorlar astim konusunda bu kadar bilincli olmadigi icin defalarca zatürree teshisiyle hastaneye yatirildim. Damaryolu acacak yer bulamayip ayagima serum taktiklarini hatirlarim hayal meyal. Sonra tesadufen astimdan supheleniliyor, bursada o zaman uzman yok beni ailem ankaraya hacettepeye goturuyor da oyle tedavim basliyor. 14 yasina kadar tedavi aldim ve cocukluk astimi seruvenim sona erdi. Antibiyotik kullanma zorunda kalmadim tedavi surecinde ve sadece ilac tedavisiyle kurtuldum cok sukur.
Tabi ilk dogumdan sonra hormonel degisim astimi tekrar tetikledi ama cok agir gecmedi bu sefer, su an yine kontrol altinda.
Bu tarz tekrarlayan durumlarda dedigin gibi uzman bi hekimle tekrar degerlendirmekte fayda var. Kizimda benden dolayi genetik yatkinlik bulunuyor ve cok hassasim bu konuda. Neyseki burada cok ciddi bi enfeksiyon olmadikca antibiyotik vermiyorlar da bi nebze rahatim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…