2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Milletin ocagini batiran su elsalar demekki bunlari bu sekilde cikaranlarinnnn hepsinin Allah iyiliklerini versin... bende diyom elsa ne... tabi henuz tanismadim ama arakafaslarin agzindan dusmuyorlardi ordan anladim simdi
Valla 5 sene once falandi kuzenlerimin bebeleriyle basladi bizimkilerle devam ediyor, bence senin bebelere de yetisir uzulme
Daha cok yuva yikacak o disney

Günaydın kızlar kalbim çarpıyo nedense yaşayan var mı. bayadır olmuyodu ölctüm 90 cıktı ama beni rahatsız ediyo bu hafta bi kan tahliline gitsem iyi olcak

Ben yaptim anne kuzularina oldu bileeee kuzucuk bakk istersen youtubada anlatiliyor ama ipimden dolayi bazi sekilleri istedigim gibi veremesemde el becerimle hallediverdim onuda☺☺
Kızzzzz ne hamaratsıj maşalah battaniyeler bebekler. Ohh imrendim valla benim annem terzi ama hele bi deki iğne iplik almışmıyım elime

Kizimi dogumun ertesi gunu hastanede yikadilar, bize de gosterdiler soyle tutun boyle edin diye. Eve ciktigimiz gun biz de yikadik cok sicakti temmuz ayi İstanbul malum. Hic bi sorun da yasamadik.

Yusuf ne yaa koymayin babanjzi ananizi cocuk ismiyle yasasjn.. sonra anaya sira gelecek sinra senin baba alincak yani bak kiydular benim ismimi koymadilar diye☺☺
Ben esimin anneannesinin ismini koydum da kimseye yaranamadim halbuki kendim istedim ve tek isim koyduk, daha cinsiyeti öğrendiğimiz an tamam dedik esimle. Kv dedi yanina Su da koy benim adimla uyumlu olsun, annem dedi niye bizim taraftan bisey koymuosun. Sonuc olarak biz bildigimizi yaptik ve koyduk, Bilge kizimin adi ve cok seviyoruz.
Simdi oglan Leo olacak, cok kisa olmus bi isim daha ekle, yok rahmetli babamin adini da koy vs diyaloglari oldu haliyle. Anneme bizzat kendim cirladim, kvnin adresine de isimli hastane cikislarini kargolattim ve konu kapandi

Imza verip cikamiyor musun canim? Burda normal dogumda 6 saat sonra çıkabilirsin dediler. Sezeryanda 2 gunde cikartmislar arkadasimi ayni sekilde. Sen aksini talep etmezsen normal 3 sezeryan 5 gece dediler. Ben çıkış isticem evim hastaneye 1,5 km, ha orda yatmışım ha burda ne farkeder..

Kizlar seker yukleme testi yaptirdiniz mi ? Ozelde fiyatlar nedir bu testin bilen var mi ? Devletten bi turlu randevu alamadim
Ben normal muane günümde gittim muane ücreti ödedim sadece. testlere ücret almıyorlar kan idrar şeker yüklemesine falan. Bir tek detaylıya para ödedik.

Ben şimdi Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim 30 haftadan önce bebeğin eşi aşağıda olması normal zamanla yukarı çıkacak zaten diyo bu konuyla Bilgisi olan var mı dikkat etmem gereken bi şey var mı???
Benim plasentada aşağıda ama rahmi kapatmıyor normal doğuma engel değil ve yukarı çıkcak gibi duruyor diğer ay vajinal ultrasonla bakalım plasentaya dedi.

İstanbuldayım. Kartalda Vera Hastanesinde yaptırdım canım. Küçük bir hastane ondan ucuz heralde.
Bizim ve eşimin ailesinde yok ama gebelikte çıkabiliyor dediler yaptırdım. Çok şüküe çıkmadı.

Bilmiyorum tam olarak neden oldu. Hastanede de yikadilar sanirim emin değilim

Bazi yerlerde doktor yada ebenin uygulama srklide farkediyor insallah tekrar olmaz canim mevsimdende olabilir bence kisin enfekte olmazlar sanki

Ilk dogumumda dikislerim vardi canim o yuzdende uzun tutuldum sanırım sadece dogum yaptigim gun doktor geldi sonra hep ebeler sabah aksam ilaclarimi getirdi agrimi sordu aslinda oyle muayene filan etmediler hemen o yuzden bnce gerek yok ,esime daha dun dedim imza atip cikiliyor diye burda birakmiyorlar diyor bn yinede sorucam dogumdan cikinca ilk gece mecbur hastanedeyim 2.gun biraksalar cok iyi olur

Burda ilk 10 gun eve ebe gelip dikis kontrolu yapicam dedi, o yuzden benim icin orda kalmanin hic bi anlami yok herhangi bi komplikasyon olmazsa. Cocugun kontrolleri icin de gideriz zaten cocuk doktorumuz da ayni hastanede. Sen de bi sor bakalim, cikabilirsen super olur. Bi de ayni gun cok dogum olursa 3 kisilik odaya yerlestiriyorlar, bebekle tek basina kalmak bana daha buyuk iskence. Evimde hic olmazsa esim yardim eder, sonra da anneler gelecek zaten.

Gidip gelio kizina bakiyomm hee ... offf icime sokasim geldi bu guzelligi ... hafif kore japon bebegi gibi mi acaba cekiklik var sanirim
Allah razi olsun canim ❤ birazcik gozleri cekik ama buyudukce o kadar cekikligi kalmadi 1 sene onceki hali simdi tam bir cadi

Oy masallah o tombul yanaklarindan bi opucuk bizim yerimize de al annesi

tabi seve seve

Biz de gecen hafta ic camasiri ve pijamasini aldik, gozlerinden kacmiyor maalesef. Bi de kreste birbirlerine gösteriyorlar, hani haberi olmamasi gibi bi ihtimal de yok.

Yok gercekten bu ara evde krese gitmiyor ama yinede avmde oyuncak vitrininden gordu bizimkide 2.yi ve alindi maalesef ki. Burada bugun sinema filmide vizyona girdi. Yarin gidecgiz el mahkum

Yok gercekten bu ara evde krese gitmiyor ama yinede avmde oyuncak vitrininden gordu bizimkide 2.yi ve alindi maalesef ki. Burada bugun sinema filmide vizyona girdi. Yarin gidecgiz el mahkum
Biz de 3 hafta sonra turkiyeye gelince gidecegiz. Burda da vizyona girdi ama ben sevdigi seyleri biraz turkce izlemeye zorluyorum ki dile biraz daha alissin. Dun şirinler izlemek istedi, açtım, neden hep turkce konusuyorlar diye isyan etti bi de yahu cocuk sen orda dogdun, 1 yasinda geldin buraya, 2 senede basimiza bi de alman olup ciktin yahu, yok dedim baska dilde, izlemek istiyosan buyur elsa olunca biliyorum pasa pasa oturup izleyecek hangi dilde olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…