2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar Bn sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerime baktırdım .açlık 76 tokluk 93 çıktı yanı sağlık ocağında doktor normal dedi .bunun üzerine şeker yükleme yapmama gerek var mı.normalde doktorum bu ay bakacaktı gerek görürsem yükleme yaparım dedi ama bu durumda yapmaz sanırım ve bu ay kontrole gitmemeyi düşünüyorum çünkü her ay gidip 150 tl ödemek açıkçası gereksiz geliyor artık

bilgee miiii en sevdiğim kız ismi:) kız olsa direk bilge koyacaktım ben de:) Leo da çok güzel, soyadıyla uyumlu olması çok önemli ama tabi

Yaa tum odalar boyle coklu muymus ? Burda tekli ve ciftli odalar var dogumdan once yer ayirtmak istedim o anda bilemeyiz sansiniza hangisi bossa o olur demislerdi benimki tekli oda oldu banyosu tuvaleti bebek yikamak icin ayri dusu hepsi kendi odamdaydi 2kisiliklerle sanirim bebek baska yerdeyikaniyor o yuzden icim azdaolsa rahatti ebe ayni sekilde 1hafta geldi bebegide kontrol ettigi icin bu 7gunluk 10gunluk kontrollere ayrı cikartmadik cok iyi olmustu tek dilegim cabuk çıkmak hastaneden gerisi kolay :) 10dkyim zaten hastaneye

Bizim hastaneede bebegi cok iyi yikiyorlarbende aklim basimda olursa sadece silinmesini isticem yada enazndan saclarini birkere sudan gecirsinler diye. Ama benim kayinvalidem bebek yikama hastasi o bebek hergun yikancak izin verirsen sabah aksam yikar eltim sesoni cikartmamis 2 gunde 4 kez yikamis sabah aksam olarak Artik esimle anne biz sabah yikadik falan filan gibi kandirmayi dusunuyorum basarirsak burada kalmazsa enazindan 4 gun bile yikanmasa kàr.

bilgee miiii en sevdiğim kız ismi:) kız olsa direk bilge koyacaktım ben de:) Leo da çok güzel, soyadıyla uyumlu olması çok önemli ama tabi
bizim de cok icimize sinerek koyduk zaten, o yüzden kimseyi dinlemedik. Soyadiyla uyma konusunda sikintimiz yok, bi de bilge kardesi icin kesinlikle baska ismi kabul etmiyor, daha iyi bi alternatifimiz de yoktu. Leo olarak kaldi.

tekli aile odalari var ama aynen senin dedigin gibi durum. hangisi bossa oraya aliyorlar, tekli ciftli ya da 3 kisi. o gün kac kisi dogurur ne olur bilmiyoruz... bi de tekli odalarda özel sigortasi olanlarin önceligi var diye biliyorum.

Saglık ocaklari toklukta bakıyomu saat 10 dan sonra kan almıyolar diye biliyodum

Saglık ocaklari toklukta bakıyomu saat 10 dan sonra kan almıyolar diye biliyodum
Valla cnm bn dün aç gittim kan aldılar sonucum bu gün çıktı .bu gönder Bn onbir gibi gittim toktum zaten kanda bakmadı şeker ölçme aletleri oluyor ya ondan baktı .yani parmağımdan kan alıp aletten baktı tokluk şekerine

Heee anladım canım bizim burda da bakılıyor mu acaba öyle bi sorayım bende cuma normal kan vermeye gitcem

Ama bebeğin dünyaya ve mikroplara alışması için yıkanmaması gerekiyor. Yoksa tabiki hergün yıkansın mis gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…