- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
12 de kalktim cnm ev almis basini gidiyor evi topluyorum birazdan birseyler yicem :)Kızlarrrrrrr sesiniz çıkmıyorrrr ne yapıyorsunuz
Aksatma canım yemeğini kendini de çok yorma kolay gelsin12 de kalktim cnm ev almis basini gidiyor evi topluyorum birazdan birseyler yicem :)
bilgee miiii en sevdiğim kız ismi:) kız olsa direk bilge koyacaktım ben de:) Leo da çok güzel, soyadıyla uyumlu olması çok önemli ama tabiBen esimin anneannesinin ismini koydum da kimseye yaranamadimhalbuki kendim istedim ve tek isim koyduk, daha cinsiyeti öğrendiğimiz an tamam dedik esimle. Kv dedi yanina Su da koy benim adimla uyumlu olsun, annem dedi niye bizim taraftan bisey koymuosun. Sonuc olarak biz bildigimizi yaptik ve koyduk, Bilge kizimin adi ve cok seviyoruz.
Simdi oglan Leo olacak, cok kisa olmus bi isim daha ekle, yok rahmetli babamin adini da koy vs diyaloglari oldu haliyle. Anneme bizzat kendim cirladim, kvnin adresine de isimli hastane cikislarini kargolattim ve konu kapandi
Tesekkurler cnm :)Aksatma canım yemeğini kendini de çok yorma kolay gelsin
Hoş bulduk umarım hepimiz sağlıcakla kucağınıza aliriz yavrularımızıHoşgeldin canım aramıza
Burda ilk 10 gun eve ebe gelip dikis kontrolu yapicam dedi, o yuzden benim icin orda kalmanin hic bi anlami yok herhangi bi komplikasyon olmazsa. Cocugun kontrolleri icin de gideriz zaten cocuk doktorumuz da ayni hastanede. Sen de bi sor bakalim, cikabilirsen super olur. Bi de ayni gun cok dogum olursa 3 kisilik odaya yerlestiriyorlar, bebekle tek basina kalmak bana daha buyuk iskence. Evimde hic olmazsa esim yardim eder, sonra da anneler gelecek zaten.
Bizim hastaneede bebegi cok iyi yikiyorlarbende aklim basimda olursa sadece silinmesini isticem yada enazndan saclarini birkere sudan gecirsinler diye. Ama benim kayinvalidem bebek yikama hastasi o bebek hergun yikancak izin verirsen sabah aksam yikar eltim sesoni cikartmamis 2 gunde 4 kez yikamis sabah aksam olarakGünaydın kızlar. Bebek yıkamayla ilgili son araştırmalarıma göre;
Hastanede bebeğin yıkanmaması, sadece silinmesi,
Göbek kordonu düşene kadar bebeğin yıkanmaması,
Göbek kordonu düştükten sonra hergün bebeğin yıkanması gerektiği yönünde.
Ben bu şekilde uygulayacağım.
bizim de cok icimize sinerek koyduk zaten, o yüzden kimseyi dinlemedik. Soyadiyla uyma konusunda sikintimiz yok, bi de bilge kardesi icin kesinlikle baska ismi kabul etmiyor, daha iyi bi alternatifimiz de yoktu. Leo olarak kaldi.bilgee miiii en sevdiğim kız ismi:) kız olsa direk bilge koyacaktım ben de:) Leo da çok güzel, soyadıyla uyumlu olması çok önemli ama tabi
tekli aile odalari var ama aynen senin dedigin gibi durum. hangisi bossa oraya aliyorlar, tekli ciftli ya da 3 kisi. o gün kac kisi dogurur ne olur bilmiyoruz... bi de tekli odalarda özel sigortasi olanlarin önceligi var diye biliyorum.Yaa tum odalar boyle coklu muymus ? Burda tekli ve ciftli odalar var dogumdan once yer ayirtmak istedim o anda bilemeyiz sansiniza hangisi bossa o olur demislerdi benimki tekli oda oldu banyosu tuvaleti bebek yikamak icin ayri dusu hepsi kendi odamdaydi 2kisiliklerle sanirim bebek baska yerdeyikaniyor o yuzden icim azdaolsa rahatti ebe ayni sekilde 1hafta geldi bebegide kontrol ettigi icin bu 7gunluk 10gunluk kontrollere ayrı cikartmadik cok iyi olmustu tek dilegim cabuk çıkmak hastaneden gerisi kolay :) 10dkyim zaten hastaneye
vegaferon 50 mg canımKizlar kan ilaci ne kullaniyorsunuz
Saglık ocaklari toklukta bakıyomu saat 10 dan sonra kan almıyolar diye biliyodumKızlar Bn sağlık ocağında açlık ve tokluk şekerime baktırdım .açlık 76 tokluk 93 çıktı yanı sağlık ocağında doktor normal dedi .bunun üzerine şeker yükleme yapmama gerek var mı.normalde doktorum bu ay bakacaktı gerek görürsem yükleme yaparım dedi ama bu durumda yapmaz sanırım ve bu ay kontrole gitmemeyi düşünüyorum çünkü her ay gidip 150 tl ödemek açıkçası gereksiz geliyor artık
Valla cnm bn dün aç gittim kan aldılar sonucum bu gün çıktı .bu gönder Bn onbir gibi gittim toktum zaten kanda bakmadı şeker ölçme aletleri oluyor ya ondan baktı .yani parmağımdan kan alıp aletten baktı tokluk şekerineSaglık ocaklari toklukta bakıyomu saat 10 dan sonra kan almıyolar diye biliyodum
sidefer kullanıyorum... ama değiştirmek istiyrum sonraki kontrolde. 20 tanesi 80 liraKizlar kan ilaci ne kullaniyorsunuz
Oglan anneleri tanismiyor dimi :)
Heee anladım canım bizim burda da bakılıyor mu acaba öyle bi sorayım bende cuma normal kan vermeye gitcemValla cnm bn dün aç gittim kan aldılar sonucum bu gün çıktı .bu gönder Bn onbir gibi gittim toktum zaten kanda bakmadı şeker ölçme aletleri oluyor ya ondan baktı .yani parmağımdan kan alıp aletten baktı tokluk şekerine
MaltoferKizlar kan ilaci ne kullaniyorsunuz
Ama bebeğin dünyaya ve mikroplara alışması için yıkanmaması gerekiyor. Yoksa tabiki hergün yıkansın mis gibi olsunBizim hastaneede bebegi cok iyi yikiyorlarbende aklim basimda olursa sadece silinmesini isticem yada enazndan saclarini birkere sudan gecirsinler diye. Ama benim kayinvalidem bebek yikama hastasi o bebek hergun yikancak izin verirsen sabah aksam yikar eltim sesoni cikartmamis 2 gunde 4 kez yikamis sabah aksam olarakArtik esimle anne biz sabah yikadik falan filan gibi kandirmayi dusunuyorum basarirsak burada kalmazsa enazindan 4 gun bile yikanmasa kàr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?