2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim işte masa başı ama dediğin gibi kafa yoruluyor bi kere o öğle arası gelse de bi rahat nefes alsam diye bekliyorum hediyelik işini ben mevlitte yapacağım . Hastanede sadece çikolata yetmez mi

Ben yirtigimi zor dikiyorum bi an kendimi dusunemedim :) hevesim var ama becerim yok.
Yanimda olsaydin baslamistin cok zewkli ama buna ilgisi olan anca yapabilir ilgin varsa yapabilirsin cunku bir iki kotu yapiom ucuncude hallettim.. o amigurumi iplerini alip para verince oyle yada boyle yapmam lazim dedim.. esim de biseyler bekliyor artik bu kadar ipten sonra bi kere yaptim basindan basladim yumurta gibi oldu , söktüm yazik olmasin ipe diye tekrar yaptim elips oldu , tekrar soktum bu arafa sik igne trabzon o bu su nasil onlari ogrendim ipimle tig ile kadinin gibi olmadigini anladim sonra alistim... ya Ayazima bir uyku arkadasi annesi yapabilirsin ne bilim ya hevesliyim bende o yuzden galiba

Ben ilk gebeligimde ciger yedim doktoruma sordum canin istiyorsa elbette yiyeceksin yeter ki temiz ve guvenilir olsun yeter dedi ve sonra hep tukettim.
Benim canım da çok.ciger istiyor gebeliğinin başından beri doktora sormayı da unutuyorum zararlı diye yemiyorum ne kadar dogru bilemiyorum

Canım benim işte masa başı ama dediğin gibi kafa yoruluyor bi kere o öğle arası gelse de bi rahat nefes alsam diye bekliyorum hediyelik işini ben mevlitte yapacağım . Hastanede sadece çikolata yetmez mi
Yeter yaaaa... ben mevlitte uc aya mevlitide cikartirim
Ama dogduktan sonra hic ugrasabilecegimi dusunmuyorum... bos vakitlerimde napiyonuzzz kizlarrr diye artik baslarim sizin yazilarinizi okumaya

Kızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Ben gamzeli olsun diye yiyorum
Güzel olmayı bilmiyorum da gamzeli olsun diye yenir bizde. Çenedeki Gamze’ye hatta ayva kekeşi derler bizim göçmenler. Kızımda zorla yedirmişti bir teyze. Gamzeli oldu. Hem çenede hem yanaklarda. Sonra öğrendim ki genetikmis babadan geçiyormuş çenedeki Gamze. Benim hem eski eşimde hem de ablamda vardı çene gamzesi. Oğlanlarda sadece yanaklarda var ve ayva yemedim. yaz bebesi ikisi de agustosta doğdular

Benim canım da çok.ciger istiyor gebeliğinin başından beri doktora sormayı da unutuyorum zararlı diye yemiyorum ne kadar dogru bilemiyorum
Ya kizlar onun belli haftalari var belli haftalarda vucutta belli seyler bebek daha cok onemsiyor... beyin gelisimi icin belli ayda oluyor.. buyumesi degil mesela beyinin gelisimi ve olgunlaasi ilk dort ay mesela... ceviz badem fistik yemek.. ne bilim.. bi sitede okumustum.. bilmem kacinci haftafa karaciger yenmesinin sakincasi yok.. lakin az yemek sartiyla.. bir porsiyon 100 gram yeter..

Ah cnm bende isterim yapmayida beceriksizim.ufacık bir yapmaya umudum olsa yapardım :)

Massallah benim niye sismiyor ya :)
İç karnın geniş demek ki canım. Bazısınında hiç belli olmuyor işte. Sağlıklı olsunlarda tabi önemli olan o ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı şimdiden. Eğilip kalkerken zorlanıyorum.

Aynennn canim porsiyon onemli

İç karnın geniş demek ki canım. Bazısınında hiç belli olmuyor işte. Sağlıklı olsunlarda tabi önemli olan o ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı şimdiden. Eğilip kalkerken zorlanıyorum.

Bende sendenim gobus buyudu herkes ikinci diye buyuk diyorlar ama bence degil

Bende de cene gamzesi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…