2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İç karnın geniş demek ki canım. Bazısınında hiç belli olmuyor işte. Sağlıklı olsunlarda tabi önemli olan o ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı şimdiden. Eğilip kalkerken zorlanıyorum.
Ayy guldum yazdigina neden diye sor.. tamam soyluyorum... vucudum ilk 22 hafta hareketsiz sabit yatiyordum.. isimi hallediyodum yatiyordum... ama surekli artik egilmeye kalkmaya dogrulmaya halim yoktu meger kaslarim tembellesmis... karnim daha buyudu ama bu aralar bayag hareketlendim.. artik egilip kalkabiliyorum.. vucudum daha rahatladi... inan sirtim daha az agriyor.. hantal olmak bana yaramadi ilk 5 . Ayima kadar bayag hareketsiz kalmis vucudum.. oyle simdi bende hareketlenip egilip kalkinca herkesin tersine oldugundan gulesim geldi.. cok yazdim hakkini helal et

Kizlar öksürüğüm azaldı çok şükür ama ben de bittim önceki sezeryan dikiş yerlerim acıyor sanki dogu m yapmış gibiyim çok fenaydı öksürük ılık su içtim sürekli bi de raporluydum bol bol dinlendim Bu sefer de sırt ve kol ağrım var neden anlamadım dün gece oturdum ağladım resmen kollarım bileklerim ve sırtımın ağrısından parol içtim ama hiç faydasını görmedim hala ağrıyor

Kızlar Doğa Lina güzel mi.. Doğa nın yanına isim ne olabilir başka soyadımız kısa olduğu için 2 isim olsun istiyorum
isim konusunda hic iyi degilim yaaa... iki isim olsa delirirdim galiba ikincisi ne olcak diye ilkini zor bulmusken ve ikisi icin zorlanmisken.. doga lina hangisini soyliyecejsiniz cocuga ikisini bir mi? Doga temel isim mi? İkisinin sonlari a ile bitiyor ya birbirini tamamlamamis gibi aka soyad eger sessiz harfle baslarsa en azindan orda kurtarir.. bence olmamis hevesini kirmak istemem ama Lina yida sevmedigimdendir belkide... cok moda oldu herkes koydu.. ne bilim ama Doğa daha guzel agir oturakli akilli basli gibi.. duru guzelligi var gibi boyle isim beni dingillestirdi

Kızlar bu arada hamilelik, çocuk gelişimi, ebeveynlik ile ilgili kitaplar okuyor musunuz?
Ben çok fazla kitap siparişi veriyorum ve okuyorum. Önerileriniz var ise alırım.
Kitapla çocuk bakılmıyor diyenlerinizde olacaktır kesin ancak ben hiç birşey bilmiyordum, bu kitaplar sayesinde en azından fikir sahibi oluyorum.
Mesela şuan okuduğum kitap:
Yeni annelere mucize çözümler-tracy hogg
Kitabı öneririm güzel bilgiler yazıyor.

Eklentiler

• IMG_20191120_212938.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
Ya acaba cigerlerine mi indi enfeksiyon ondanmi sirt agrin yada iksurmektende benim agrirdi.. e hala atamadin kirikligini normaldir bileklerin kollarin agrimasi..

Cnaım ben yatamıyorumda aslında sürekli hareket halindeyim. Kas tembelliği olabilir tabi.

Ayyyy coook guzelll sen bize dio not hergun birsey paylasirmisin ogrendigin farkli yada bilinen hic farketmez onemsedigin seyleri... ben islerden okuyamiyorum.. okuyanlara gipta ile bakiyorum.. son ayimda Kurani Kerim hatim edecem.. ve anne dogum kitaolarina saldircam inteenetten sanirim suanlik elimde islerim var bitirmem gereken...

Soy isimde sesli başlıyor linayıda görünce içim ısınmıştı ama işte emin olamadım..

Tabi canım paylaşırım. Bende yatmadan önce, işe giderken metrobüste falan okuyorum işte vakit buldukça :)
Kuran okumakta önemli tabi. Özellikle meryem, inşikak ve inşirah surelerinin doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. Bunları da okuyabilirseniz hergün okumaya çalışın derim :)

Ben kizima hamileyken okurdum ve kesinlikle cok sey ogrendim. Bence kitapla da cok güzel cocuk bakiliyor.
Aklimda kalan iki kitap var, biri 0-1 Basla, digeri de cocugunuzun beynine hosgeldiniz.

Oyle icimden okumak geliyor her bir cocugum icin hatim indirsem sanki icim daha huzurlu olucak Bakalim hayirlisi olsun Kocama Kurani Kerimimiz niye evimizde yok dedim aldirdim Bu cok hosuma gitti yani aciklamali tek tek altlarinda yaziyor bilmeyenler icin ogrenmesine cok yararli... tum bebelerimize gondercem insallah bitirince... ay aklinda bisey varsa paylas hergun bilgi not: ben yeni anne olcam burda cok yeni anneler olacaklar var hepimize bilgi vermis olursun Ne guzzell...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…