2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kizima hamileyken okurdum ve kesinlikle cok sey ogrendim. Bence kitapla da cok güzel cocuk bakiliyor.
Aklimda kalan iki kitap var, biri 0-1 Basla, digeri de cocugunuzun beynine hosgeldiniz.
Sağol canım bunları da listeme ekledim.
Ya tabi ne kadar çok okursam okuyim kesin bilmediğim yerden çıkıcakmış gibi de hissediyorum Ama bebeğe inanılmaz hazırlıyor beni şuan.

Valla açıkcası ben sadece ilk hamileliğimde okumuştum. Artık gerek duymuyorum ama senin mesajı okumadan hemen önce elimdeki kitabı bitirmiştim. Şimdi hemen yenisine geçiyorum. İlki bitirdiğim ikincisi yeni başlayacağım :)

Eklentiler

• image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 26
  • image.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 33

Bnde dun hastaneye ugrayip randevu aldim hic umudum yoktu 14ocak icin verdiler normalde kayit acilmadi derlerdi o gun konusiyim en iyisi dogumdaki duruma gore olur diye dusunuyordum ,eger ozel sigorta oduyorsaniz sizde icinde olmali eve gelen burdaki hastane kartimla islem yapmisti ucret almadan yeterki biraksinlar hepsu kabulum sorucam mutlaka tesekkur edrrim :)

Bizimki ozel sigorta degil canim, ama eve gelen ebeyi devlet de oduyor burda. Sadece o erken cikma durumunda ebeler ekstra bi ucret aliyormus sigortadan. Normalde ilk hafta gunde 1 gelecegine, erken cikma durumunda 2 kez geliyormuş.

Tamam canım hergün birşeyler paylaşmaya çalışıcam.
İlk paylaşım:
Bebeği sallarken, sağdan sola veya aşağı yukarı değil de öne arkaya sallanın. Bebeğiniz doğmadan önce, siz yürürken o içeride öne arkaya çalkalanıyordu, dolayısıyla bu tür harekete alışkındır ve bu onu rahatlatır.

Birde şu sayfayı paylaşiyim.

Eklentiler

• IMG_20191120_215519.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20191120_215457.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 32
Üff şu çernobil dizisine de bir başlayamadım :)

Üff şu çernobil dizisine de bir başlayamadım :)
Aaa kesin izle derim. Dizide kurgu olan birkaç noktanın dışı da olanı biteni olduğu gibi anlatmışlar. Ben tup bebek transferi sırasında izlemiştim. İstanbul TÜYAPta kitabı görünce hemen aldım. Eve gelir gelmez eşim ve küçük oğlumla izledik diziyi. O arada ben de kitaba başladım. Diziyi gerçekte olanlarla karşılaştırmış oldum böylece. Kısacası öneririm

Bende bu kitabı okudum

Ayyyy tombikk tavsanlar bunlarrr yaa koca tombik seni bekliyor annesi ya demekki kilo alimina musaitsin.. dikkat et fazla kilo almamaya calis..
Yok aslında hic kilo alamıyorum normalde☺
Bildim bileli hep 51 52 ydim. şimdi 59 üzgün görünce tartida çok tuhafima gidiyor

bugun cok cnm sıkıldı asistanin biri 8 aylik bi bebegin ince karaciğer dokusunu aldigi yerde bi sekilde çöpe atmış, ben sizin ornek aldiginiz yere koydum dedi bende yok orada dedim bana yalanci hamilesiniz yalan soyleyen cocuklar yetistireceksiniz dedi sonra bi ark im bakti ki asistanin ornekledigi yerdeki cop kutusundan cikti yarin hastane yonetimine diyecegim o kadar stresli ve haksizlik olan bolumdeyim ki anlatamam

Benim de eşimle kan uyuşmazlığım var ve kızımın kan grubu benimkinden farklı. Kızım sarılık olmadı. Aç kalmasına izin vermedim. Ilk üç gün sütüm gelmedi. Ben en geç iki saatte bir önce emzirdim ki sütüm gelsin. Ardından da hemen mama verdim.

Onden arkaya nasil sallicaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…