- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Canavarrr oglusum benimmmMassallah bu cocuk beni öldurecek sanki gerindi butun karnimi gerdi.Kazı calismasi yapiyor iceride.pozisyon bulamadim kendime oturacak.cok kalsiyum tuketiyorum kemikleri gucleniyor belli.
Cikinca canavar olmasa bari :) gideyimde obur odaya babasini az tekmelesin :)Canavarrr oglusum benimmm
Sağol canım bunları da listeme ekledim.Ben kizima hamileyken okurdum ve kesinlikle cok sey ogrendim. Bence kitapla da cok güzel cocuk bakiliyor.
Aklimda kalan iki kitap var, biri 0-1 Basla, digeri de cocugunuzun beynine hosgeldiniz.
Hay Allah guldurdun benide hee..Cikinca canavar olmasa bari :) gideyimde obur odaya babasini az tekmelesin :)
Valla açıkcası ben sadece ilk hamileliğimde okumuştum. Artık gerek duymuyorumKızlar bu arada hamilelik, çocuk gelişimi, ebeveynlik ile ilgili kitaplar okuyor musunuz?
Ben çok fazla kitap siparişi veriyorum ve okuyorum. Önerileriniz var ise alırım.
Kitapla çocuk bakılmıyor diyenlerinizde olacaktır kesin ancak ben hiç birşey bilmiyordum, bu kitaplar sayesinde en azından fikir sahibi oluyorum.
Mesela şuan okuduğum kitap:
Yeni annelere mucize çözümler-tracy hogg
Kitabı öneririm güzel bilgiler yazıyor.
Bugün ebe geldi, tam da konunun üstüne ona sordum erken cikma konusunu. eger öyle bi talebin varsa hastaneye kayit olurken bildirmen gerekiyor, evine gelen ebe kabul ederse ancak izin veriyorlar yoksa birakmiyorlar dedi. 3 hafta sonra kayit acicaz hastaneye, o zaman kadar düsün tasin dedi. bi de sigortamla görüsmem gerekiyormus cunkü erken ciktigim icin ebeye farkli bi ödeme yapiyorlarmis.
Dogumdan 4 saat sonra evine gelebilirsin istersen dedi. 4 saat de olsa 1 gece sonra da olsa ayni kategoriye giriyor, yoksa min 2 gece maks 5 gece ordasin dedi.
Bizimki ozel sigorta degil canim, ama eve gelen ebeyi devlet de oduyor burda. Sadece o erken cikma durumunda ebeler ekstra bi ucret aliyormus sigortadan. Normalde ilk hafta gunde 1 gelecegine, erken cikma durumunda 2 kez geliyormuş.Bnde dun hastaneye ugrayip randevu aldim hic umudum yoktu 14ocak icin verdiler normalde kayit acilmadi derlerdi o gun konusiyim en iyisi dogumdaki duruma gore olur diye dusunuyordum ,eger ozel sigorta oduyorsaniz sizde icinde olmali eve gelen burdaki hastane kartimla islem yapmisti ucret almadan yeterki biraksinlar hepsu kabulum sorucam mutlaka tesekkur edrrim :)
Tamam canım hergün birşeyler paylaşmaya çalışıcam.Oyle icimden okumak geliyor her bir cocugum icin hatim indirsem sanki icim daha huzurlu olucakBakalim hayirlisi olsun Kocama Kurani Kerimimiz niye evimizde yok dedim aldirdim Bu cok hosuma gitti yani aciklamali tek tek altlarinda yaziyor bilmeyenler icin ogrenmesine cok yararli... tum bebelerimize gondercem insallah bitirince... ay aklinda bisey varsa paylas hergun bilgi not: ben yeni anne olcam burda cok yeni anneler olacaklar var hepimize bilgi vermis olursun Ne guzzell...
Üff şu çernobil dizisine de bir başlayamadım :)Valla açıkcası ben sadece ilk hamileliğimde okumuştum. Artık gerek duymuyorumama senin mesajı okumadan hemen önce elimdeki kitabı bitirmiştim. Şimdi hemen yenisine geçiyorum. İlki bitirdiğim ikincisi yeni başlayacağım :)
Ben çok çekiyorum ondan. Kalkarken dönerken yürürkenKızlar çatı kemiği ağrısı yaşayan varmı özellikle gece dönerken falan
Aaa kesin izle derim. Dizide kurgu olan birkaç noktanın dışı da olanı biteni olduğu gibi anlatmışlar. Ben tup bebek transferi sırasında izlemiştim. İstanbul TÜYAPta kitabı görünce hemen aldım. Eve gelir gelmez eşim ve küçük oğlumla izledik diziyi. O arada ben de kitaba başladım. Diziyi gerçekte olanlarla karşılaştırmış oldum böylece. Kısacası öneririmÜff şu çernobil dizisine de bir başlayamadım :)
Bende bu kitabı okudumTamam canım hergün birşeyler paylaşmaya çalışıcam.
İlk paylaşım:
Bebeği sallarken, sağdan sola veya aşağı yukarı değil de öne arkaya sallanın. Bebeğiniz doğmadan önce, siz yürürken o içeride öne arkaya çalkalanıyordu, dolayısıyla bu tür harekete alışkındır ve bu onu rahatlatır.
Birde şu sayfayı paylaşiyim.
Yok aslında hic kilo alamıyorum normalde☺Ayyyy tombikk tavsanlar bunlarrr yaa koca tombik seni bekliyor annesiya demekki kilo alimina musaitsin.. dikkat et fazla kilo almamaya calis..
Bacak arasında ozel bolgede agri. Bebegin çıkış noktasi aslinda :)Cati kemigi neresi? Oluyor kuyruk sokumumu??
Benim de eşimle kan uyuşmazlığım var ve kızımın kan grubu benimkinden farklı. Kızım sarılık olmadı. Aç kalmasına izin vermedim. Ilk üç gün sütüm gelmedi. Ben en geç iki saatte bir önce emzirdim ki sütüm gelsin. Ardından da hemen mama verdim.Günaydın kuzular ❤
Ben yine hastayım.gittikçe ağırlaşıyor gibi hissediyorum, inşallah ateş olmaz da dinlene dinlene geçer.
Benim eşimle aramda kan uyuşmazlığı var, bizim bebede sarılık olması kaçınılmaz sanırım. inşallah hastanede yatmasına gerek kalmaz
Onden arkaya nasil sallicaz :)Tamam canım hergün birşeyler paylaşmaya çalışıcam.
İlk paylaşım:
Bebeği sallarken, sağdan sola veya aşağı yukarı değil de öne arkaya sallanın. Bebeğiniz doğmadan önce, siz yürürken o içeride öne arkaya çalkalanıyordu, dolayısıyla bu tür harekete alışkındır ve bu onu rahatlatır.
Birde şu sayfayı paylaşiyim.
Vitamin ne kullanıyosunuz ? bende o kan ilacını araştrmak istiyoduöOcean Microfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?