Gece yarim kutu süt icmisim. Sabah hâla midem boğazıma kadar kayniyodu.Massallah bu cocuk beni öldurecek sanki gerindi butun karnimi gerdi.Kazı calismasi yapiyor iceride.pozisyon bulamadim kendime oturacak.cok kalsiyum tuketiyorum kemikleri gucleniyor belli.
Canım zaten anne karnındaki bebeğe hatim indirmek çok iyiymiş bebek içinde şifa olur inşallah.Oyle icimden okumak geliyor her bir cocugum icin hatim indirsem sanki icim daha huzurlu olucakBakalim hayirlisi olsun Kocama Kurani Kerimimiz niye evimizde yok dedim aldirdim Bu cok hosuma gitti yani aciklamali tek tek altlarinda yaziyor bilmeyenler icin ogrenmesine cok yararli... tum bebelerimize gondercem insallah bitirince... ay aklinda bisey varsa paylas hergun bilgi not: ben yeni anne olcam burda cok yeni anneler olacaklar var hepimize bilgi vermis olursun Ne guzzell...
Laktozsuz yogurtlar veya sutler var onlar bir tik daha iyi.Gece yarim kutu süt icmisim. Sabah hâla midem boğazıma kadar kayniyodu.
Bu aksamda isrtfira ettim, bas agrisida tuttu :'( bebekte depara kalkti senin gibi
Ayyy coook tatli bir anniskosunmTamam canım hergün birşeyler paylaşmaya çalışıcam.
İlk paylaşım:
Bebeği sallarken, sağdan sola veya aşağı yukarı değil de öne arkaya sallanın. Bebeğiniz doğmadan önce, siz yürürken o içeride öne arkaya çalkalanıyordu, dolayısıyla bu tür harekete alışkındır ve bu onu rahatlatır.
Birde şu sayfayı paylaşiyim.
Alla alla cati kemigi deyince kemik bulmaya calistim kuyruk sokumu aklima geldi yafa klitorisin oralar yani galiba.. benim popo makat tarafim agriyor... ince ince sizi seklinde ... girip girip cikiyor..Bacak arasında ozel bolgede agri. Bebegin çıkış noktasi aslinda :)
Himm o zaman cok daha guzellCanım zaten anne karnındaki bebeğe hatim indirmek çok iyiymiş bebek içinde şifa olur inşallah.
İlk 4 ayYa kizlar onun belli haftalari var belli haftalarda vucutta belli seyler bebek daha cok onemsiyor... beyin gelisimi icin belli ayda oluyor.. buyumesi degil mesela beyinin gelisimi ve olgunlaasi ilk dort ay mesela... ceviz badem fistik yemek.. ne bilim.. bi sitede okumustum.. bilmem kacinci haftafa karaciger yenmesinin sakincasi yok.. lakin az yemek sartiyla.. bir porsiyon 100 gram yeter..
Ayakta kalınca o popodakı agri banada oluyo zonklama gibiAlla alla cati kemigi deyince kemik bulmaya calistim kuyruk sokumu aklima geldi yafa klitorisin oralar yani galiba.. benim popo makat tarafim agriyor... ince ince sizi seklinde ... girip girip cikiyor..
Babam boyle pasta yapmayı nereden ogrendi :) soluklan az :)Ayyy coook tatli bir anniskosunmguzelll bilicez ogrenecez cocuklar ihtiyaci uc saatte bir mi emzirmek ama cocuk iki saatte bir mi uyaniyor... o zaman iki saatte bir uyanmaya baslarken memeyi agzina dayasak cocuk aglak olmaz.. yada buyudugu zamanda cocuklar icin gecerli ben aciktim diye cocugu aglatmadan istegini ondan once karsilansa.. altini anlayip o huysuzlanmadan degisilse ne bilim
Anne gercekten takip altinda olsa.. ve bebekken her yemegi yedirmek anne baba yemiyor diye cocugu mahrum birakmamak.. cocuk yok kendi basina hadi kizim,oglum ayaklarini giyin yok benim kizim oglum kendi isini kendi yapiyor olmasi guzel ama benim yegenim o kadar fenaki... iki saat kendi giyecek ustuni basini kimseye giydirmez kimseyl ona ayakkabisini giydiremez herbi isi kendisi yapmaya alismis pohpohlanmis.. insallah ayarini turtuturup istediginiz an size yada yaninda kine izin vermesini bilen, akilli soz dinleyen, dusunceli, merhametli ve kendi haklarini savunan, kardesine annesine babasina saygili cevresine saygili cocuklar buyuturuz...
Merhaba gecmis olsun. Benimde kol agrim cok fazla. Ortopediye gittim bunun icin gebelikte sinir sıkışması olabiliyor dedi. Karpal tünel sendromu olmuş olabilirsin dedi. Hicbir tedavi yapamayacagi icin 10 gun rapor yazmisti. Bugun tekrar basladi agrım. Aglatacak dereceye getiriyor artıkKizlar öksürüğüm azaldı çok şükür ama ben de bittim önceki sezeryan dikiş yerlerim acıyor sanki dogu m yapmış gibiyim çok fenaydı öksürük ılık su içtim sürekli bi de raporluydum bol bol dinlendim Bu sefer de sırt ve kol ağrım var neden anlamadım dün gece oturdum ağladım resmen kollarım bileklerim ve sırtımın ağrısından parol içtim ama hiç faydasını görmedim hala ağrıyor
Kızlar benim bildiğim Gamze genetik bir hataymışGüzel olmayı bilmiyorum da gamzeli olsun diye yenir bizde. Çenedeki Gamze’ye hatta ayva kekeşi derler bizim göçmenler. Kızımda zorla yedirmişti bir teyze. Gamzeli oldu. Hem çenede hem yanaklarda. Sonra öğrendim ki genetikmisbabadan geçiyormuş çenedeki Gamze. Benim hem eski eşimde hem de ablamda vardı çene gamzesi. Oğlanlarda sadece yanaklarda var ve ayva yemedim. yaz bebesi ikisi de agustosta doğdular
Benimde bugün boğaz ağrım başladı kızlar neler yapabilirim doğalKizlar öksürüğüm azaldı çok şükür ama ben de bittim önceki sezeryan dikiş yerlerim acıyor sanki dogu m yapmış gibiyim çok fenaydı öksürük ılık su içtim sürekli bi de raporluydum bol bol dinlendim Bu sefer de sırt ve kol ağrım var neden anlamadım dün gece oturdum ağladım resmen kollarım bileklerim ve sırtımın ağrısından parol içtim ama hiç faydasını görmedim hala ağrıyor
Lina ismini ben çok severim doğa lina bana uyumlu geldi hoşuma gitti. Tabi siz beğendiyseniz koyun. Önce sizin içinize sinmeli. Benimde koyabileceğim isimlerin arasında masal kumsal Ecem lina mısra öykü arya ayla Alina varSoy isimde sesli başlıyor linayıda görünce içim ısınmıştı ama işte emin olamadım..
Haftalar ilerledikçe ağrılar çoğalıyor, malum bebekler büyüyor çünkü.Bende sağ tarafıma yatamıyorum hem bacağıma kramp giriyor hemde kaburga ağrım bu hafta hiç geçmedi ve cok zorluyor.Kızlar benimde gece yatağa girince sola yatıyom sol kalçam saga dönüyom sag kalçaM ağrıyor niye böyle oluyor anlamadım
Ya benimde oyleydi agzima suremedim ama bizden aldi kuzum sen merak etme sen kendi rezervini tuketme yeterİlk 4 aytamda bulantı dönemim bütün kuruyemişlerden sogumuş olmam
Evet ordaki hücrelerin ölü olmasından kaynakLanırmış. Bizde birde gamze olsun diye annenin yanağına yumurta basıp bir dua okurlar ama dua ne bilmiyorum. Annem bana yumurta basmış gamzeliyimKızlar benim bildiğim Gamze genetik bir hataymışbende de var ve hatamdan memnunum. Şimdi siz ayva yiyende Gamze olur deyince yedim hemen. Ellerimle yanaklarımı da kıstırdım ki Gamze’nin yeri de belli olsun diye çok severim gamzeli kızları. İnşallah meleğimde gamzeli olur
O bendede var ama şöyle çözüyorum ağrı girince hemen sırt üstü yat ayaklarını dümdüz yap ve gerdir iyice. geçiyor hemen. Geçince tekrar sola dön ve uyuKızlar benimde gece yatağa girince sola yatıyom sol kalçam saga dönüyom sag kalçaM ağrıyor niye böyle oluyor anlamadım
Ballı limonlu ılık su ise yarıyorsadece ılık su bol bol dinlenmeye çalış ve meyve yeBenimde bugün boğaz ağrım başladı kızlar neler yapabilirim doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?