2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Massallah bu cocuk beni öldurecek sanki gerindi butun karnimi gerdi.Kazı calismasi yapiyor iceride.pozisyon bulamadim kendime oturacak.cok kalsiyum tuketiyorum kemikleri gucleniyor belli.
Gece yarim kutu süt icmisim. Sabah hâla midem boğazıma kadar kayniyodu.
Bu aksamda isrtfira ettim, bas agrisida tuttu :'( bebekte depara kalkti senin gibi

Canım zaten anne karnındaki bebeğe hatim indirmek çok iyiymiş bebek içinde şifa olur inşallah.

Ayyy coook tatli bir anniskosunm guzelll bilicez ogrenecez cocuklar ihtiyaci uc saatte bir mi emzirmek ama cocuk iki saatte bir mi uyaniyor... o zaman iki saatte bir uyanmaya baslarken memeyi agzina dayasak cocuk aglak olmaz.. yada buyudugu zamanda cocuklar icin gecerli ben aciktim diye cocugu aglatmadan istegini ondan once karsilansa.. altini anlayip o huysuzlanmadan degisilse ne bilim
Anne gercekten takip altinda olsa.. ve bebekken her yemegi yedirmek anne baba yemiyor diye cocugu mahrum birakmamak.. cocuk yok kendi basina hadi kizim,oglum ayaklarini giyin yok benim kizim oglum kendi isini kendi yapiyor olmasi guzel ama benim yegenim o kadar fenaki... iki saat kendi giyecek ustuni basini kimseye giydirmez kimseyl ona ayakkabisini giydiremez herbi isi kendisi yapmaya alismis pohpohlanmis.. insallah ayarini turtuturup istediginiz an size yada yaninda kine izin vermesini bilen, akilli soz dinleyen, dusunceli, merhametli ve kendi haklarini savunan, kardesine annesine babasina saygili cevresine saygili cocuklar buyuturuz...

İlk 4 ay tamda bulantı dönemim bütün kuruyemişlerden sogumuş olmam

Babam boyle pasta yapmayı nereden ogrendi :) soluklan az :)

Merhaba gecmis olsun. Benimde kol agrim cok fazla. Ortopediye gittim bunun icin gebelikte sinir sıkışması olabiliyor dedi. Karpal tünel sendromu olmuş olabilirsin dedi. Hicbir tedavi yapamayacagi icin 10 gun rapor yazmisti. Bugun tekrar basladi agrım. Aglatacak dereceye getiriyor artık

Kızlar benimde gece yatağa girince sola yatıyom sol kalçam saga dönüyom sag kalçaM ağrıyor niye böyle oluyor anlamadım

Kızlar benim bildiğim Gamze genetik bir hataymış bende de var ve hatamdan memnunum. Şimdi siz ayva yiyende Gamze olur deyince yedim hemen. Ellerimle yanaklarımı da kıstırdım ki Gamze’nin yeri de belli olsun diye çok severim gamzeli kızları. İnşallah meleğimde gamzeli olur

Benimde bugün boğaz ağrım başladı kızlar neler yapabilirim doğal

Soy isimde sesli başlıyor linayıda görünce içim ısınmıştı ama işte emin olamadım..
Lina ismini ben çok severim doğa lina bana uyumlu geldi hoşuma gitti. Tabi siz beğendiyseniz koyun. Önce sizin içinize sinmeli. Benimde koyabileceğim isimlerin arasında masal kumsal Ecem lina mısra öykü arya ayla Alina var

Kızlar benimde gece yatağa girince sola yatıyom sol kalçam saga dönüyom sag kalçaM ağrıyor niye böyle oluyor anlamadım
Haftalar ilerledikçe ağrılar çoğalıyor, malum bebekler büyüyor çünkü.Bende sağ tarafıma yatamıyorum hem bacağıma kramp giriyor hemde kaburga ağrım bu hafta hiç geçmedi ve cok zorluyor.
Doktora bacağıma siddetli kramplar giriyor dediğimde, bana gülerek yapacak birşey yok idare edin dedi. Tabiki idare ediyoruz çok şükür her halimize ama ağrılar dayanılmaz oluyor bazen.Bacağıma kramp girdiğinde aglamamak için kendimi zor tutuyorum, doğum sancisindan beter.

Evet ordaki hücrelerin ölü olmasından kaynakLanırmış. Bizde birde gamze olsun diye annenin yanağına yumurta basıp bir dua okurlar ama dua ne bilmiyorum. Annem bana yumurta basmış gamzeliyim

O bendede var ama şöyle çözüyorum ağrı girince hemen sırt üstü yat ayaklarını dümdüz yap ve gerdir iyice. geçiyor hemen. Geçince tekrar sola dön ve uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…