2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de karpel tünel.sendromu var zaten onun için ilaç kullanıyorum kalsiyum magnezyum önceki hamileligimde de vardı ama dün geceki ağrı bir başka sanki hiç uyutmadı kollarım ağrıyor diye ağladım gece boyu

Ya ben canim suanda sag tarafimda kocam yatiyor donupte ona bakamiyorum... solumda yatmaktan artik bunakiyorum duz yatiyorum ayaklarimi cekerek biraz duruyorum.. saga dondugumda kaburgam skisiyirr... karacigerim sikisiyor orda organ da var ya bebekler daha cok darliyor 5 dakka durabiliom sonra donuyom.. sukurler olsun kuzum bugunumuze

Kalca agrisi bende de var ya, sola cok yatamiyorum cok tekmeliyor yatarsam. Saga yatinca da gece kalcamin ağrısına ya da uyusmasina uyanıyorum. Bazen direkt sirt ustu uyanıyorum.
Ya bende sirt ustu hosuma gidiyordu bu hafta oda biraz sikintiya girdi ayagimi ceksek olmuyor ayaklarimi indirsem bi tarafa donme ihtiyaci duyuyorum Amannnnn uyku muyku yalan olcak son zamanlara dogru artik uyuyabildjmiz kadar uyuyalim

R Renklirenkli nerdesin kuzummmm, iyi misin?? Bugun hicc sesin cikmadi okudugum kadariyla bende yoktum.. nerelerdesin insallah iyisindir minnakla
Fistikcim iyiyiz ikimizde
sessizce okudum mesajlarinizi. Ilgimi ceken bi sey olmayinca atlamadim bana soyle aksiyon, entrika konulari lazimdi bugun, burda olmayinca tvden buldum bi seyler
Opuyorum hepinizi.
Iyi gecelerrrrr

Bir sürü konuşmuşsunuz valla kız Bizim de bugün okul gezisi vardı, orman yürüyüşü yaptık. Bebişe iyi gelmiştir diye düşünüyorum temiz hava ama beni çarptı valla gelince deliksiz 3 saat uyumuşum
Kizlar kan ilaci ne kullaniyorsunuz

ferplex fol kullanıyorum ama kan değerim yine de düştü sağlık ocağı doktoru yeniden gyno ferro’ya dönmek istedi (midemi mahvettiği için buna geçmiştim) ama kendi doktorum ferplex fol’ü ikiye çıkarttı. Bakalım, umarım artık düşmez

kesinlikle bir de Kuranda geçmiyo anlamı yok diyolar Aras istiyorum bende

Erkek olsaydı ben de Aras koyacaktım canım Çok beğeniyorum. Bir öğrencim var bu sene Aras diye, çok sakim çok uysal bir çocuk maşallah

Canım istanbulda da öyle hastaneler var. Örneğin ben bezmialem hastanesine gidiyordum. Doktor kan tahlili falan istemişti 2 defa 2sinede doktor istediği için para ödememiştim.

Benim bildiğim Bezmialem özel değil ama yarı özel. Ultrason, emar haricindeki hizmetler ücretsiz orada zaten

Kızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz

Valla yerim de tansiyonum fırlar diye yemiyorum, çünkü sadece tuzlu seviyorum

6. Aydan sonra yenilebilir diye okumustjm...
Valla ben de bir doktora sorayım o zaman canım istiyor. Bir de kan değerim de düşük, accık deva olur belki

Probiyotik iyi geliyor canım Ben hamileliğimin başında 1 ay kullandım başka bir marka. Hatta yeniden doktora sorup kullanmayı düşünüyorum. Bebek için çok faydalı Zaten ilaç da değil, yararlı bakteri. Bağırsaklarda emilmediği için sıkıntı yok demişti doktorum

Kizlar bakin bu lohusa terligi fikrini cok sevdim hep o havlularin harici birsey hemde alternatif olarak alinabilir. Benim dogumdan sonra cok odemim oldu ama yinede havlu terlikle rahat edebilmistim 2. Gubn terligi olarak dusundum

Ya bu terlik benim de hep karşıma çıkıyor. Çok güzel değil mi ya

Ben de mama koyayım bari çantama. Şu an umut oldun, çocuğu hastanede bırakmaktan çok korkuyorum tabi daha önemli şeyler için olmasın da, bu daha basit bir şey.

Kız benim bildiğim bebeğin yanaklarına bastırıyorsun doğunca gamze olsun diye, kendi yanağına değil

Ben n gerdirmekten çok korkuyom karın kaslarımda gerildiği için zararı olmuyormuymuş
Ay bende gerililince kaslarimin acildigini rahatlik hissediyorum katur kitur otuyorum korkuyorumda onyuzden azicik azicik yapiyorum sirtimi rahatlatiyor kurek kemigim
Felan yan sirt... yoksa agri oluyor

Dr a sordum son kontrolde normal dedi önemsemedi hiç
Cati ağrısı bende de basladi. Henüz çok şiddetli değil. İlk hamileligimde yaşadım korkmayın kızlar. Sağlıklı ve zamanında dogurduguma göre kafaya takilicak birşey değil. Nitekim benim doktorumda o zmn hiç onemsememisti. Ama ağrı gerçekten kötü oluyor. Özellikle yürürken ve eğilirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…