Aaaaaaaa aynı bennnnO bendede var ama şöyle çözüyorum ağrı girince hemen sırt üstü yat ayaklarını dümdüz yap ve gerdir iyice. geçiyor hemen. Geçince tekrar sola dön ve uyu
Tamam bugün limon da yedim. İnşallah hemen atlatırım gerçi hafiften kulağıma da vuruyor gibi ama bakalım gece artmaz inşallahBallı limonlu ılık su ise yarıyorsadece ılık su bol bol dinlenmeye çalış ve meyve ye
Ben de karpel tünel.sendromu var zaten onun için ilaç kullanıyorum kalsiyum magnezyum önceki hamileligimde de vardı ama dün geceki ağrı bir başka sanki hiç uyutmadı kollarım ağrıyor diye ağladım gece boyuMerhaba gecmis olsun. Benimde kol agrim cok fazla. Ortopediye gittim bunun icin gebelikte sinir sıkışması olabiliyor dedi. Karpal tünel sendromu olmuş olabilirsin dedi. Hicbir tedavi yapamayacagi icin 10 gun rapor yazmisti. Bugun tekrar basladi agrım. Aglatacak dereceye getiriyor artık
Canım ya benim de sağa dönünce sağ kolum sola dönünce sol kolum ağrımaya başladı sırt üstü de bir yere kadar Allah yardımcımız olsunKızlar benimde gece yatağa girince sola yatıyom sol kalçam saga dönüyom sag kalçaM ağrıyor niye böyle oluyor anlamadım
Inşallah canım benim de kulak ağrısıyla başladı dikkat etTamam bugün limon da yedim. İnşallah hemen atlatırım gerçi hafiften kulağıma da vuruyor gibi ama bakalım gece artmaz inşallah ☺
Benmde öyleKızlar benimde gece yatağa girince sola yatıyom sol kalçam saga dönüyom sag kalçaM ağrıyor niye böyle oluyor anlamadım
Kalca agrisi bende de var ya, sola cok yatamiyorum cok tekmeliyor yatarsam. Saga yatinca da gece kalcamin ağrısına ya da uyusmasina uyanıyorum. Bazen direkt sirt ustu uyanıyorum.Benmde öyle
Ya ben canim suanda sag tarafimda kocam yatiyor donupte ona bakamiyorum...Haftalar ilerledikçe ağrılar çoğalıyor, malum bebekler büyüyor çünkü.Bende sağ tarafıma yatamıyorum hem bacağıma kramp giriyor hemde kaburga ağrım bu hafta hiç geçmedi ve cok zorluyor.
Doktora bacağıma siddetli kramplar giriyor dediğimde, bana gülerek yapacak birşey yok idare edin dedi. Tabiki idare ediyoruz çok şükür her halimize ama ağrılar dayanılmaz oluyor bazen.Bacağıma kramp girdiğinde aglamamak için kendimi zor tutuyorum, doğum sancisindan beter.
Aynen canm ya inşallah köyü bişey değildirBen çok çekiyorum ondan. Kalkarken dönerken yürürken
Ya bende sirt ustu hosuma gidiyordu bu hafta oda biraz sikintiya girdi ayagimi ceksek olmuyor ayaklarimi indirsem bi tarafa donme ihtiyaci duyuyorumKalca agrisi bende de var ya, sola cok yatamiyorum cok tekmeliyor yatarsam. Saga yatinca da gece kalcamin ağrısına ya da uyusmasina uyanıyorum. Bazen direkt sirt ustu uyanıyorum.
Herkes yatsin o zamanKızlar herkese iyi gecelerçok yazışmayın sabah oku oku bitmiyor
Gamzeli olur diye biliyorum ben ve bol bol tüketiyorum :)Kızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Dr a sordum son kontrolde normal dedi önemsemedi hiçAynen canm ya inşallah köyü bişey değildir
Ben n gerdirmekten çok korkuyom karın kaslarımda gerildiği için zararı olmuyormuymuşO bendede var ama şöyle çözüyorum ağrı girince hemen sırt üstü yat ayaklarını dümdüz yap ve gerdir iyice. geçiyor hemen. Geçince tekrar sola dön ve uyu
Fistikcim iyiyiz ikimizdeR Renklirenkli nerdesin kuzummmm, iyi misin?? Bugun hicc sesin cikmadi okudugum kadariyla bende yoktum.. nerelerdesin insallah iyisindir minnakla
Offf yaa ozletme kendini iyi gecelerFistikcim iyiyiz ikimizde
sessizce okudum mesajlarinizi. Ilgimi ceken bi sey olmayinca atlamadim bana soyle aksiyon, entrika konulari lazimdi bugun, burda olmayinca tvden buldum bi seyler
Opuyorum hepinizi.
Iyi gecelerrrrr
Kizlar kan ilaci ne kullaniyorsunuz
kesinlikle bir de Kuranda geçmiyo anlamı yok diyolar Aras istiyorum bende
Canım istanbulda da öyle hastaneler var. Örneğin ben bezmialem hastanesine gidiyordum. Doktor kan tahlili falan istemişti 2 defa 2sinede doktor istediği için para ödememiştim.
Kızlar bebekler güzel olsun diye ayva yiyor musunuz
Valla ben de bir doktora sorayım o zaman6. Aydan sonra yenilebilir diye okumustjm...
Ben de Cuma günü devlette yaptıracağım tecrübelerimi paylaşırım . Bu arada ishal oldum diye yazmıştım bufün kontrolüm vardı. Doktora devam ettiğini söyledim reflor yaZdıkullandım bakalım inşallah iyi gelir. Bebeğe bir etkisi yokmuş bu ilacın bilginiz olsun
Kizlar bakin bu lohusa terligi fikrini cok sevdim hep o havlularin harici birsey hemde alternatif olarak alinabilir. Benim dogumdan sonra cok odemim oldu ama yinede havlu terlikle rahat edebilmistim 2. Gubn terligi olarak dusundum
Benim de eşimle kan uyuşmazlığım var ve kızımın kan grubu benimkinden farklı. Kızım sarılık olmadı. Aç kalmasına izin vermedim. Ilk üç gün sütüm gelmedi. Ben en geç iki saatte bir önce emzirdim ki sütüm gelsin. Ardından da hemen mama verdim.
Kızlar benim bildiğim Gamze genetik bir hataymışbende de var ve hatamdan memnunum. Şimdi siz ayva yiyende Gamze olur deyince yedim hemen. Ellerimle yanaklarımı da kıstırdım ki Gamze’nin yeri de belli olsun diye çok severim gamzeli kızları. İnşallah meleğimde gamzeli olur
Ay bende gerililince kaslarimin acildigini rahatlik hissediyorum katur kitur otuyorumBen n gerdirmekten çok korkuyom karın kaslarımda gerildiği için zararı olmuyormuymuş
Cati ağrısı bende de basladi. Henüz çok şiddetli değil. İlk hamileligimde yaşadım korkmayın kızlar. Sağlıklı ve zamanında dogurduguma göre kafaya takilicak birşey değil. Nitekim benim doktorumda o zmn hiç onemsememisti. Ama ağrı gerçekten kötü oluyor. Özellikle yürürken ve eğilirkenDr a sordum son kontrolde normal dedi önemsemedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?