2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alla alla kaslarmi agriyo kizlarr?? İnce ince sizi seklinde vajinanin oldugu yermi icine dogru?? Eger uykeyse 23. Haftamda basladi bendede..... ama ara ara ayakta durunca daha fazla... oturmaktan cok iyi gelmio bana

Birde kitap önerisi isteyen arkadaşlar olmştu onları etiketleyemedm ama inşallah görürler bende bşlayacağım okumaya.

Eklentiler

• 993885FD-44D9-4517-B478-6D027A45AFA1.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 57968B09-F6DE-476A-9546-D5829B95F0A9.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 24
Yaa olası bi durumu yaşıyoruz sanırım aynı haftalardayız aynı sorunlar bebişler bu haftalarda aşağıda oluyormuş ama doktor biraz daha yukarda olabilirdi dedi korkuttu
Canım banada doktor hiç öyle demedi.yeri iyi dedi.ben çokmu aşağıda hala dediğimde.bence bi sıkıntı yoktur endişelenme.güzel enerjiler gönderelim bebişlere iyi olsunlar hep

Kesinlikle anlattığınız gibi süreç. Ne yazıkki alerji ve enfeksiyon hala karışıyor birbirine. Yanlış tedavi de sadece süreci başa sarıyor. Çocuklarımız hem acı çekiyor yok yere hem de uzun vadeli bir başarı sağlanamıyor. Çok geçmiş olsun size de... Kurtulmamız sevindim, darısı başımıza

Alla alla kaslarmi agriyo kizlarr?? İnce ince sizi seklinde vajinanin oldugu yermi icine dogru?? Eger uykeyse 23. Haftamda basladi bendede..... ama ara ara ayakta durunca daha fazla... oturmaktan cok iyi gelmio bana
Canım kas degil. Kemik agrisi. Vajina kemiklerinde ağrı. Bilmiyorum ama bence herkeste olcak diye birşey yok

Bizimki ozel sigorta degil canim, ama eve gelen ebeyi devlet de oduyor burda. Sadece o erken cikma durumunda ebeler ekstra bi ucret aliyormus sigortadan. Normalde ilk hafta gunde 1 gelecegine, erken cikma durumunda 2 kez geliyormuş.
7.aydan sonra dogumun ilk 10 gunu %100sigortali oluyosun normalde canim sigortayi ararsan sor bi istersen bu devlete ait ama bilgileri vardir mutlaka oyleyse ucret odememiste olursun gunde iki kez gelmesi supermis bizim2gunde 1 di ,tabi 5gun gectigi icin uzerinden dikislere bakmak icindi sadece onceden ayarlamak mecburiyeti yok bi yandan iyiymis aslinda bakalim gittigimdr ne diycekler yaarim bende :)

B12 ve Dvit de ocean kullanıyorum. Osteocare de kalsiyum ve magnezyum. Bir aydır multivitamini bırakıp bunlara başladık
Degerler yükselmedigi icin mi böyle uygun gördü doktorunuz. Bende ocean mummy kullanıorm da ek olarak d vit b12 magnzyum alıyorum, kan ilacı icime sinen bişey bulamadım

Hayırlı geceler kızlar. Benim için bu gece çok kötü geçiyor
2 saat önce falan çok şiddetli bir kramp girdi. Şuan ağrısından uyuyamıyorum ayağımı oynatamıyorum.
Sonra soluma yatıyordum bacağımın ağrısı yetmezmiş gibi bizimki bir tekme savurdu idrar torbası mı artık neye geldi bilmiyorum acaip canım acıdı.
O bitti biraz uyuya kalmışım şimdi mide yanmasıyla uyandım.
Bacağım zaten berbat bir halde.
Offff daha 6.aydayız ya son aylarda olması gerekmiyormuydu böyle şeylerin

Normalde Son aylarda yaşanıyormuş ama benim de çoktandır bacak kramplarim var, hemde çok kötü yapıyor dediğin gibi.
Girdiğinde biri masaj yaparsa daha iyi olur cnm, ağrısı biraz dağılır en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…