- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Yaaaa ne kadarrrr guzellll annesi.. Allah senden razi olsunnnnEvet kızlar bende dikkat ediyorum hamileliğimn en başından beri hergün 1 cüz okuyorum 5. Hatimdeyim Allah nasip ederse devamda edeceğim
Ya benim bebelerimin hareketleri cok kisitlandi o tekmeler o vurma isleri bitti sadece gerinmeler basladi... anne kuzulari annelerini hicc uzmezlerNormalde Son aylarda yaşanıyormuş ama benim de çoktandır bacak kramplarim var, hemde çok kötü yapıyor dediğin gibi.
Girdiğinde biri masaj yaparsa daha iyi olur cnm, ağrısı biraz dağılır en azından.
Benimde bayadır var magnezyum içiyordum ilacımda bitti sayılır 1,2 tane kaldı bende 2 gündür içmiyordum. İlaç içtiğimde de giriyordu kramp ama çok hafifti çok canım yanmıyordu. Bugün ki berbat birşeydi. 2şim tutuyor bacağımı sıkıyor ama yok olmadıNormalde Son aylarda yaşanıyormuş ama benim de çoktandır bacak kramplarim var, hemde çok kötü yapıyor dediğin gibi.
Girdiğinde biri masaj yaparsa daha iyi olur cnm, ağrısı biraz dağılır en azından.
Benimde bayadır var magnezyum içiyordum ilacımda bitti sayılır 1,2 tane kaldı bende 2 gündür içmiyordum. İlaç içtiğimde de giriyordu kramp ama çok hafifti çok canım yanmıyordu. Bugün ki berbat birşeydi. 2şim tutuyor bacağımı sıkıyor ama yok olmadıNormalde Son aylarda yaşanıyormuş ama benim de çoktandır bacak kramplarim var, hemde çok kötü yapıyor dediğin gibi.
Sırtüstü tavsiye etmiyor dr lar. Bebeğe giden kan damarına bası oluyormuş akış azalıyormuş. Tansiyon düşebilirmiş bizim. Ben mümkün olduğunca yatmıyorum. Bazen uyandığımda sırtüstü olursam panikle sağa yada sola dönüyorum. Siz de yatmamaya özen gösterin.Ya bende sirt ustu hosuma gidiyordu bu hafta oda biraz sikintiya girdi ayagimi ceksek olmuyor ayaklarimi indirsem bi tarafa donme ihtiyaci duyuyorumAmannnnn uyku muyku yalan olcak son zamanlara dogru artik uyuyabildjmiz kadar uyuyalim
Sormadım dr uma. Bir tek ilk hamile kaldığımda bu haftalarda uzanma ve ağır kaldırma demişti. Gerilip de çok gerilmiyorum ki. O hareketi ben uyurken de yaparak uyanıyorum. O yüzden demekki vucut da istiyor diye düşündüm. Hamile platesi felan da var ya orda da esneme hareketleri varBen n gerdirmekten çok korkuyom karın kaslarımda gerildiği için zararı olmuyormuymuş
Ne bilim bana kendine dedilerBir sürü konuşmuşsunuz valla kızBizim de bugün okul gezisi vardı, orman yürüyüşü yaptık. Bebişe iyi gelmiştir diye düşünüyorum temiz hava ama beni çarptı valla gelince deliksiz 3 saat uyumuşum
ferplex fol kullanıyorum ama kan değerim yine de düştüsağlık ocağı doktoru yeniden gyno ferro’ya dönmek istedi (midemi mahvettiği için buna geçmiştim) ama kendi doktorum ferplex fol’ü ikiye çıkarttı. Bakalım, umarım artık düşmez
Erkek olsaydı ben de Aras koyacaktım canımÇok beğeniyorum. Bir öğrencim var bu sene Aras diye, çok sakim çok uysal bir çocuk maşallah
Benim bildiğim Bezmialem özel değil ama yarı özel. Ultrason, emar haricindeki hizmetler ücretsiz orada zaten
Valla yerim de tansiyonum fırlar diye yemiyorum, çünkü sadece tuzlu seviyorum
Valla ben de bir doktora sorayım o zamancanım istiyor. Bir de kan değerim de düşük, accık deva olur belki
Probiyotik iyi geliyor canımBen hamileliğimin başında 1 ay kullandım başka bir marka. Hatta yeniden doktora sorup kullanmayı düşünüyorum. Bebek için çok faydalı Zaten ilaç da değil, yararlı bakteri. Bağırsaklarda emilmediği için sıkıntı yok demişti doktorum
Ya bu terlik benim de hep karşıma çıkıyor. Çok güzel değil mi ya
Ben de mama koyayım bari çantama. Şu an umut oldun, çocuğu hastanede bırakmaktan çok korkuyorumtabi daha önemli şeyler için olmasın da, bu daha basit bir şey.
Kız benim bildiğim bebeğin yanaklarına bastırıyorsun doğunca gamze olsun diye, kendi yanağına değil
1 aya çıktı bizimkisi. İyili erken almışız. Bana demişlerdi erken al anca geçer kokusu diye. Kapakları açınca hala kokuyor. Sen de açık bırak kapaklarıBu yeni mobilya kokusu ne pos biseymis evin bir bolumu donmus yani yeni yatak odama geldimm buzz olmus resmen odalar... ama mobilya kokusu gecmemiss... insallah gecer yaa
Bana da bir arkadaşım bebeğine kulaklıkla sürekli Yasin Suresini dinlettiğini söylemişti. Kızı bir akıllı bir uysal bir laf dinleyen bir kız ki anlatamam. Bu yüzden sakin akıllı olabilir felan demişti. Bende aklıma gelince telefondan kulaklıkla açıp karnıma koyuyorum bebeğimeCanım okudukça daha da hızlanıyorsun.birde meryem süresini okumanızı öneririm
Dönem dönem artıp azalıyor moralini bozma. Geçen benimde midem bir sıkıştı sanki uyuştu kaburgamın altı dedim şimdiden böyle çok moralim bozuldu. Ama şimdi iyiyim arada oluyor. Bizi iyi gecelerin kötü geceler bekliyor az kaldı napalımHayırlı geceler kızlar. Benim için bu gece çok kötü geçiyor
2 saat önce falan çok şiddetli bir kramp girdi. Şuan ağrısından uyuyamıyorum ayağımı oynatamıyorum.
Sonra soluma yatıyordum bacağımın ağrısı yetmezmiş gibi bizimki bir tekme savurdu idrar torbası mı artık neye geldi bilmiyorum acaip canım acıdı.
O bitti biraz uyuya kalmışım şimdi mide yanmasıyla uyandım.
Bacağım zaten berbat bir halde.
Offff daha 6.aydayız ya son aylarda olması gerekmiyormuydu böyle şeylerin
Ya benim bebelerimin hareketleri cok kisitlandi o tekmeler o vurma isleri bitti sadece gerinmeler basladi... anne kuzulari annelerini hicc uzmezler
Canım endişelenme, daha çok küçükler hissetmemen normal hem o düzenli hareketleri saymak 28. Haftadan sonra başlar bence. Sen stres yaptıkça miniğinde etkilenebilir, tatlı birşeyler ye çikolata gibi biraz sırtüstü uzan bakalımKızlar günaydın. Dün gece oğlum hiç kıpırdamadı. Normalde geceleri kıpırdar dün geceden beri hareket etmedi çok panik oldum. Zaten son 1 haftadır yeni yeni hissediyorum
Bir sürü konuşmuşsunuz valla kızBizim de bugün okul gezisi vardı, orman yürüyüşü yaptık. Bebişe iyi gelmiştir diye düşünüyorum temiz hava ama beni çarptı valla gelince deliksiz 3 saat uyumuşum
ferplex fol kullanıyorum ama kan değerim yine de düştüsağlık ocağı doktoru yeniden gyno ferro’ya dönmek istedi (midemi mahvettiği için buna geçmiştim) ama kendi doktorum ferplex fol’ü ikiye çıkarttı. Bakalım, umarım artık düşmez
Erkek olsaydı ben de Aras koyacaktım canım ❤Çok beğeniyorum. Bir öğrencim var bu sene Aras diye, çok sakim çok uysal bir çocuk maşallah
Benim bildiğim Bezmialem özel değil ama yarı özel. Ultrason, emar haricindeki hizmetler ücretsiz orada zaten
Valla yerim de tansiyonum fırlar diye yemiyorum, çünkü sadece tuzlu seviyorum
Valla ben de bir doktora sorayım o zamancanım istiyor. Bir de kan değerim de düşük, accık deva olur belki
Probiyotik iyi geliyor canımBen hamileliğimin başında 1 ay kullandım başka bir marka. Hatta yeniden doktora sorup kullanmayı düşünüyorum. Bebek için çok faydalı Zaten ilaç da değil, yararlı bakteri. Bağırsaklarda emilmediği için sıkıntı yok demişti doktorum
Ya bu terlik benim de hep karşıma çıkıyor. Çok güzel değil mi ya
Ben de mama koyayım bari çantama. Şu an umut oldun, çocuğu hastanede bırakmaktan çok korkuyorumtabi daha önemli şeyler için olmasın da, bu daha basit bir şey.
Kız benim bildiğim bebeğin yanaklarına bastırıyorsun doğunca gamze olsun diye, kendi yanağına değil
İş yerindeyim uzanma gibi bi imkanım yok ama genelde gece hareket ederdi uykudan uyanınca hissederdim dün gece oynamadıCanım endişelenme, daha çok küçükler hissetmemen normal hem o düzenli hareketleri saymak 28. Haftadan sonra başlar bence. Sen stres yaptıkça miniğinde etkilenebilir, tatlı birşeyler ye çikolata gibi biraz sırtüstü uzan bakalım
Hareketler bu zamanlar da düzenli değil canım benimde bir kere öyle olmuştu sonra tekrar hareket etmeye başladı canını sıkma biraz daha bekle bişeyler ye iç uzan hareketleri hissetmeye çalış gerekirse elinle tık tık yap karnına cevap gecıkmıyorİş yerindeyim uzanma gibi bi imkanım yok ama genelde gece hareket ederdi uykudan uyanınca hissederdim dün gece oynamadı
al benden de o kadar.. o hareket etmediğinde ben de çok durgun oluyorumKızlar günaydın. Dün gece oğlum hiç kıpırdamadı. Normalde geceleri kıpırdar dün geceden beri hareket etmedi çok panik oldum. Zaten son 1 haftadır yeni yeni hissediyorum
Aklına kötü bişey getirme canım benim, hiç birşey yoktur inşallah ben okuldayken hiç hissetmiyordum hareketini ne zaman artık ameliyattan sonra yatmaya başladım çalışmıyorum hissetmeye başladım, ama bak dün bu saatlerde başlamıştı benimki de harekete şuanda yok günleri günlerini tutmuyor, tıpkı bizim gibi. Dinleniyordur annesi miniğinİş yerindeyim uzanma gibi bi imkanım yok ama genelde gece hareket ederdi uykudan uyanınca hissederdim dün gece oynamadı
İnşallah öyledir. Detaylıya gideceğim için ayrı gerginim bugünAklına kötü bişey getirme canım benim, hiç birşey yoktur inşallah ben okuldayken hiç hissetmiyordum hareketini ne zaman artık ameliyattan sonra yatmaya başladım çalışmıyorum hissetmeye başladım, ama bak dün bu saatlerde başlamıştı benimki de harekete şuanda yok günleri günlerini tutmuyor, tıpkı bizim gibi. Dinleniyordur annesi miniğin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?