2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya benim bebelerimin hareketleri cok kisitlandi o tekmeler o vurma isleri bitti sadece gerinmeler basladi... anne kuzulari annelerini hicc uzmezler

Reactions: Eva
Benimde bayadır var magnezyum içiyordum ilacımda bitti sayılır 1,2 tane kaldı bende 2 gündür içmiyordum. İlaç içtiğimde de giriyordu kramp ama çok hafifti çok canım yanmıyordu. Bugün ki berbat birşeydi. 2şim tutuyor bacağımı sıkıyor ama yok olmadı

Benimde bayadır var magnezyum içiyordum ilacımda bitti sayılır 1,2 tane kaldı bende 2 gündür içmiyordum. İlaç içtiğimde de giriyordu kramp ama çok hafifti çok canım yanmıyordu. Bugün ki berbat birşeydi. 2şim tutuyor bacağımı sıkıyor ama yok olmadı

Ya bende sirt ustu hosuma gidiyordu bu hafta oda biraz sikintiya girdi ayagimi ceksek olmuyor ayaklarimi indirsem bi tarafa donme ihtiyaci duyuyorum Amannnnn uyku muyku yalan olcak son zamanlara dogru artik uyuyabildjmiz kadar uyuyalim
Sırtüstü tavsiye etmiyor dr lar. Bebeğe giden kan damarına bası oluyormuş akış azalıyormuş. Tansiyon düşebilirmiş bizim. Ben mümkün olduğunca yatmıyorum. Bazen uyandığımda sırtüstü olursam panikle sağa yada sola dönüyorum. Siz de yatmamaya özen gösterin.

Gerçi kaan kocatepe demişki sen nasıl yatarsan yat eğer pozisyon senin zararınaysa o şekil uyuyamazsın demiş içgüdüsel olarak. Sende şimdi uyuyamıyorum deyince demkki artık uyumaman gerekiyor

Ben n gerdirmekten çok korkuyom karın kaslarımda gerildiği için zararı olmuyormuymuş
Sormadım dr uma. Bir tek ilk hamile kaldığımda bu haftalarda uzanma ve ağır kaldırma demişti. Gerilip de çok gerilmiyorum ki. O hareketi ben uyurken de yaparak uyanıyorum. O yüzden demekki vucut da istiyor diye düşündüm. Hamile platesi felan da var ya orda da esneme hareketleri var
Bilmiyorum ya soran olursa yazsın buraya. Ama benim ağrı başka türlü geçmiyor yoksa o acıyla durulmaz ki

Ne bilim bana kendine dediler

Bu yeni mobilya kokusu ne pos biseymis evin bir bolumu donmus yani yeni yatak odama geldimm buzz olmus resmen odalar... ama mobilya kokusu gecmemiss... insallah gecer yaa
1 aya çıktı bizimkisi. İyili erken almışız. Bana demişlerdi erken al anca geçer kokusu diye. Kapakları açınca hala kokuyor. Sen de açık bırak kapakları

Canım okudukça daha da hızlanıyorsun.birde meryem süresini okumanızı öneririm
Bana da bir arkadaşım bebeğine kulaklıkla sürekli Yasin Suresini dinlettiğini söylemişti. Kızı bir akıllı bir uysal bir laf dinleyen bir kız ki anlatamam. Bu yüzden sakin akıllı olabilir felan demişti. Bende aklıma gelince telefondan kulaklıkla açıp karnıma koyuyorum bebeğime

Dönem dönem artıp azalıyor moralini bozma. Geçen benimde midem bir sıkıştı sanki uyuştu kaburgamın altı dedim şimdiden böyle çok moralim bozuldu. Ama şimdi iyiyim arada oluyor. Bizi iyi gecelerin kötü geceler bekliyor az kaldı napalım

Kızlar günaydın. Dün gece oğlum hiç kıpırdamadı. Normalde geceleri kıpırdar dün geceden beri hareket etmedi çok panik oldum. Zaten son 1 haftadır yeni yeni hissediyorum
Canım endişelenme, daha çok küçükler hissetmemen normal hem o düzenli hareketleri saymak 28. Haftadan sonra başlar bence. Sen stres yaptıkça miniğinde etkilenebilir, tatlı birşeyler ye çikolata gibi biraz sırtüstü uzan bakalım

Cooook guzel ben ilk defa denk geldim hemde sicacik tutar sanirim alicam

İş yerindeyim uzanma gibi bi imkanım yok ama genelde gece hareket ederdi uykudan uyanınca hissederdim dün gece oynamadı

İş yerindeyim uzanma gibi bi imkanım yok ama genelde gece hareket ederdi uykudan uyanınca hissederdim dün gece oynamadı
Hareketler bu zamanlar da düzenli değil canım benimde bir kere öyle olmuştu sonra tekrar hareket etmeye başladı canını sıkma biraz daha bekle bişeyler ye iç uzan hareketleri hissetmeye çalış gerekirse elinle tık tık yap karnına cevap gecıkmıyor

Kızlar günaydın. Dün gece oğlum hiç kıpırdamadı. Normalde geceleri kıpırdar dün geceden beri hareket etmedi çok panik oldum. Zaten son 1 haftadır yeni yeni hissediyorum
al benden de o kadar.. o hareket etmediğinde ben de çok durgun oluyorum dün pek hareket etmedi bugün de hiç duyamıyorum...

Aklına kötü bişey getirme canım benim, hiç birşey yoktur inşallah ben okuldayken hiç hissetmiyordum hareketini ne zaman artık ameliyattan sonra yatmaya başladım çalışmıyorum hissetmeye başladım, ama bak dün bu saatlerde başlamıştı benimki de harekete şuanda yok günleri günlerini tutmuyor, tıpkı bizim gibi. Dinleniyordur annesi miniğin

İnşallah öyledir. Detaylıya gideceğim için ayrı gerginim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…