2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla zararı yoksa boşuna tutuyorum kendimi. Bütün kemiklerim ağrıyor artık

Kacinci haftadan beri canim benim ilk ayrıntılı usg de cikti. Simdiki kontrolde yine gorundu cok onemsemedi 10 bebekten birinde gorunuyo dedi. Ins bi sıkıntı cikmaz
Benim de detaylı usg taramada çıktı canım benim Dr da önemsemedi ama benim için önemli bir konu

Maşallah bana da doktor çok yemişsin bebek göbekli sen bu kadar yersen bebek enerjiyi atmak için oynar tabi dedi

Benim de öyle hatta bir ara şunu düşünmeye başlamıştım karnıma hiçbirşey değsin istemiyor heralde işteyken masaya değiyor zbam Zbam vuruyor

30 sene once bu tedaviler hem daha az bulunuyordu hem de cok az doktor bilgi sahibiydi. Ben sansli kesimdeydim bu konuda, ailem peşini birakmadi ve kurtuldum. Simdi aileler de daha bilinçli doktorlar da, ben o ucan kusa alerjik halimden bu gunlere geldiysem simdiki cocuklar hayli hayli atlatir. Acil sifalar tum kuzulara.

Dun yazdim sigortaya canim, ebeyi bi de normal dogumda epidurali odeyip odemediklerini sordum. Sigorta sistemi biraz daha farkli burda ama yine de haber ederim cevaplarina göre.

Bacak kramplarım için osteocare kullanıyorum. Bir gece içmeyi unuttum. Krampla uyandım yine. Doktorunuza danışıp belki ilaç değişikliği yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama ben memnunum

Degerler yükselmedigi icin mi böyle uygun gördü doktorunuz. Bende ocean mummy kullanıorm da ek olarak d vit b12 magnzyum alıyorum, kan ilacı icime sinen bişey bulamadım
Değerlerim değil aynı kalmak düşmeye devam edince multivitamini bıraktı. Innate Pronatal kullanıyordum. Mecburen ayrı ayrı başlayacağız dedi. Ocean kan ilacım da hap formunda bu arada. Kullanım açısından memnunum ama değerlere nasıl bir katkısı oldu henüz tahlil yapılmadığı için bilmiyorum. Fakat kalsiyum magnezyum desteğinin katkısını bizzat tecrübe ediyorum. Sıfır kramp

Kızlar günaydın. Dün gece oğlum hiç kıpırdamadı. Normalde geceleri kıpırdar dün geceden beri hareket etmedi çok panik oldum. Zaten son 1 haftadır yeni yeni hissediyorum
Canım gece uyuyordur onlarda kendine bir düzen oluşturmaya çalışıyorlarmış. Çikolata falan ye konuş biraz hareket eder

Bacak kramplarım için osteocare kullanıyorum. Bir gece içmeyi unuttum. Krampla uyandım yine. Doktorunuza danışıp belki ilaç değişikliği yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama ben memnunum
Benim en son magnezyum değerimde iyiydi. Düşük falan değil ona rağmen kullanıyordum. Bir gün içmeyince bu şekilde kramp girmesi çok garip ya anlayamadım neden böyle oluyor. Zaten tekrar almam lazım bitti ilacım. Bu ilacı doktoruma söyliyim bunu kullanıyim.

Bugun cok yogundum. Bebisi pek hissetmedim. Bir ara cok kasigim agridi. Simdi taaa asagilarda hareket ediyo hic hosuma gitmiyor :'(
Benimde hep aşağıda canım. Hiç yukarıda hissedemedim bugüne kadar. Plesenta bende çok aşağıda. Birde MAŞALLAH çok hareketli. Oladar baskı yapıyorki alt tarafta günde 50 kere lavaboya gidiyorum

Moralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.

Sabah metrobüse bincem kapılar bi açıldı arkamdan öyle bir ittirdiler ki bileğimi burktum düşüyordum zor toparladım. O kadar çok korktum ki yere düşücem insanlar üzerime basıp geçicek diye. Resmen insanlıktan çıkmış millet. Zaten sol bacağım kramplı zor basıyordum üzerine birde sağ bileğimi burktum baya acıdı gözlerimden yaşlar geldi. O durumda bile kimse kalkıp yer vermedi üstüne dönüp iyimisiniz diyen bile olmadı. Bu ülke her geçen gün daha kötüye gidiyor. İnsanlar çok acımasız sadece kendilerini düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…