Valla zararı yoksa boşuna tutuyorum kendimi. Bütün kemiklerim ağrıyor artıkSormadım dr uma. Bir tek ilk hamile kaldığımda bu haftalarda uzanma ve ağır kaldırma demişti. Gerilip de çok gerilmiyorum ki. O hareketi ben uyurken de yaparak uyanıyorum. O yüzden demekki vucut da istiyor diye düşündüm. Hamile platesi felan da var ya orda da esneme hareketleri var
Bilmiyorum ya soran olursa yazsın buraya. Ama benim ağrı başka türlü geçmiyor yoksa o acıyla durulmaz ki
BilemedimDoktor bana kağıda TKS yazdı tokluk kan şekeri yani açlık için bi şey demedi
Kas değil vajinada kemiklerde ağrı oluyor canımAlla alla kaslarmi agriyo kizlarr?? İnce ince sizi seklinde vajinanin oldugu yermi icine dogru?? Eger uykeyse 23. Haftamda basladi bendede..... ama ara ara ayakta durunca daha fazla... oturmaktan cok iyi gelmio bana
Gerginliğini de hissetmiş olabilir, çok güzel haberlerle gel inşallahİnşallah öyledir. Detaylıya gideceğim için ayrı gerginim bugün
Çok teşekkür ederim canımYaaaa ne kadarrrr guzellll annesi.. Allah senden razi olsunnnnGuzel annesin sen, Masallah sana
Benim de detaylı usg taramada çıktı canım benim Dr da önemsemedi ama benim için önemli bir konuKacinci haftadan beri canim benim ilk ayrıntılı usg de cikti. Simdiki kontrolde yine gorundu cok onemsemedi 10 bebekten birinde gorunuyo dedi. Ins bi sıkıntı cikmaz
Maşallah bana da doktor çok yemişsin bebek göbekli sen bu kadar yersen bebek enerjiyi atmak için oynar tabi dediBenim genelde öyle. Bugün doktor ultrasona bakıyor karnımda gezdirdikçe o da hareketini hiç eksik etmedi maşallah. Karnımda hissettiğimi ekranda gördüm nedenini anladım. Eli kolu durmuyordu. Doktorda çok hareketli dedi
Benim de öyle hatta bir ara şunu düşünmeye başlamıştım karnıma hiçbirşey değsin istemiyor heralde işteyken masaya değiyor zbam Zbam vuruyorBenimki oynak baya ama hiç durmuyor diyemem duruyor tabiDurduğu zaman şarkı söylüyorum sonra yine bir kıpırdanma oluyor.
Kızlar benim iç karnım çok dar sanırım. Video çeksem size inanamazsınız. Karnımın üstüne birşey koyuyorum bir vuruyor üstine koyduğun şey zıplıyorBöyle olan var mı sizde. İç karna bağlıyorum ben bu kadar net hissetmemi.
30 sene once bu tedaviler hem daha az bulunuyordu hem de cok az doktor bilgi sahibiydi. Ben sansli kesimdeydim bu konuda, ailem peşini birakmadi ve kurtuldum. Simdi aileler de daha bilinçli doktorlar da, ben o ucan kusa alerjik halimden bu gunlere geldiysem simdiki cocuklar hayli hayli atlatir. Acil sifalar tum kuzulara.Kesinlikle anlattığınız gibi süreç. Ne yazıkki alerji ve enfeksiyon hala karışıyor birbirine. Yanlış tedavi de sadece süreci başa sarıyor. Çocuklarımız hem acı çekiyor yok yere hem de uzun vadeli bir başarı sağlanamıyor. Çok geçmiş olsun size de... Kurtulmamız sevindim, darısı başımıza
Dun yazdim sigortaya canim, ebeyi bi de normal dogumda epidurali odeyip odemediklerini sordum. Sigorta sistemi biraz daha farkli burda ama yine de haber ederim cevaplarina göre.7.aydan sonra dogumun ilk 10 gunu %100sigortali oluyosun normalde canim sigortayi ararsan sor bi istersen bu devlete ait ama bilgileri vardir mutlaka oyleyse ucret odememiste olursun gunde iki kez gelmesi supermis bizim2gunde 1 di ,tabi 5gun gectigi icin uzerinden dikislere bakmak icindi sadece onceden ayarlamak mecburiyeti yok bi yandan iyiymis aslinda bakalim gittigimdr ne diycekler yaarim bende :)
Bana da magnezyum ve Demir ilacı verdi multivitamini de 2 günde bir al dedi ilaç içmeyi de hiç sevmiyorumB12 ve Dvit de ocean kullanıyorum. Osteocare de kalsiyum ve magnezyum. Bir aydır multivitamini bırakıp bunlara başladık
Bacak kramplarım için osteocare kullanıyorum. Bir gece içmeyi unuttum. Krampla uyandım yine. Doktorunuza danışıp belki ilaç değişikliği yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama ben memnunumHayırlı geceler kızlar. Benim için bu gece çok kötü geçiyor
2 saat önce falan çok şiddetli bir kramp girdi. Şuan ağrısından uyuyamıyorum ayağımı oynatamıyorum.
Sonra soluma yatıyordum bacağımın ağrısı yetmezmiş gibi bizimki bir tekme savurdu idrar torbası mı artık neye geldi bilmiyorum acaip canım acıdı.
O bitti biraz uyuya kalmışım şimdi mide yanmasıyla uyandım.
Bacağım zaten berbat bir halde.
Offff daha 6.aydayız ya son aylarda olması gerekmiyormuydu böyle şeylerin
Değerlerim değil aynı kalmak düşmeye devam edince multivitamini bıraktı. Innate Pronatal kullanıyordum. Mecburen ayrı ayrı başlayacağız dedi. Ocean kan ilacım da hap formunda bu arada. Kullanım açısından memnunum ama değerlere nasıl bir katkısı oldu henüz tahlil yapılmadığı için bilmiyorum. Fakat kalsiyum magnezyum desteğinin katkısını bizzat tecrübe ediyorum. Sıfır krampDegerler yükselmedigi icin mi böyle uygun gördü doktorunuz. Bende ocean mummy kullanıorm da ek olarak d vit b12 magnzyum alıyorum, kan ilacı icime sinen bişey bulamadım
Canım gece uyuyordur onlarda kendine bir düzen oluşturmaya çalışıyorlarmış. Çikolata falan ye konuş biraz hareket ederKızlar günaydın. Dün gece oğlum hiç kıpırdamadı. Normalde geceleri kıpırdar dün geceden beri hareket etmedi çok panik oldum. Zaten son 1 haftadır yeni yeni hissediyorum
Evet cnm cok sukur ki :)
Benim en son magnezyum değerimde iyiydi. Düşük falan değil ona rağmen kullanıyordum. Bir gün içmeyince bu şekilde kramp girmesi çok garip ya anlayamadım neden böyle oluyor. Zaten tekrar almam lazım bitti ilacım. Bu ilacı doktoruma söyliyim bunu kullanıyim.Bacak kramplarım için osteocare kullanıyorum. Bir gece içmeyi unuttum. Krampla uyandım yine. Doktorunuza danışıp belki ilaç değişikliği yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama ben memnunum
Bende bunu kullanıyorum. Beni ishal yapıyor oyüzden gün aşırı kullanıyorum. Sizdede oluyormu aynısıGyno ferro sanıl
Benimde hep aşağıda canım. Hiç yukarıda hissedemedim bugüne kadar. Plesenta bende çok aşağıda. Birde MAŞALLAH çok hareketli. Oladar baskı yapıyorki alt tarafta günde 50 kere lavaboya gidiyorumBugun cok yogundum. Bebisi pek hissetmedim. Bir ara cok kasigim agridi. Simdi taaa asagilarda hareket ediyo hic hosuma gitmiyor :'(
Moralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.Dönem dönem artıp azalıyor moralini bozma. Geçen benimde midem bir sıkıştı sanki uyuştu kaburgamın altı dedim şimdiden böyle çok moralim bozuldu. Ama şimdi iyiyim arada oluyor. Bizi iyi gecelerin kötü geceler bekliyor az kaldı napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?