2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ewet canım malesef insanlık kalmamış. Kimin umrundasın Herkez kendi derdinde dikkat et canım kendine

Yazik ya insanlik ölmus

Cumartesi günü bir ay olacak. Doktora gittiğimde kramp ağrısı yüzünden merdiven çıkamıyordum, gecede iki, üç kere yokluyordu. Bu ay maşallah diyim bir gece hariç çok iyiydim. Hatta hemen 90lı bir kutu stok yaptım.

Bende bunu kullanıyorum. Beni ishal yapıyor oyüzden gün aşırı kullanıyorum. Sizdede oluyormu aynısı
Bende kullaniyorum. Ilk kullanmaya basladigim zamanlar mide agrisi ve ishal yapti. Simdi pek etkisini hissetmiyorum. Gece yatmadan iciyorum

Cok gecmis olsun su metrobuse is saatlerinde hamile olmasan dahi sagsalim binebilmek buyuk basari. Ben kullandigim zaman 373638 kisiyle kavga ediyordum. Kucuk cocukla gorurler hamile gorurler engelli gorurler yasli gorurler aslaa istifini bozmazlar. Ne o eski terbiye var ne gorgu kalmis bu millette. Biz yasli hamile gorduk mu artik refleks olmustu hemen ayaga firlardik. Yaziklar olsun

Canım haftasonu otobüse binmek zorunda kaldık esim ve cocuklarla inanır mısın karnım kocaman yanimda 2 çocuk 1 Allah 'ın kulu yer vermedi trafik vardi cocuklar dayanamadi yere oturdular kimsede tık yok duyarlılığımızı her gecen gun kaybediyoruz üzülme canım otobüslerde bizlerin önceliği var ama kimin umrunda

Kuzum benim kıyamam ben sana inan çok iyi anlıyorum seni. Geçen iş çıkış saatinde metrobüse binmek zorunda kaldım. O kadar korktum ki bebeğe bir şey olacak diye. Bir de her gün çekiyorsun aynı şeyi. Yok mu başka bir toplu taşıma o tarafa gidecek?

Kızlar kv ile ufak çaplı bir alışveriş yaptık bu gün. Kendime lousa pijaması vs almayı düşünmediğim için klasik pijama takımları aldım. 3 takım oldu yeter sanıyorum. Bebise de şimdilik birkaç zıbın takımı havlu battaniye iki çıtçıtlı body bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.

odemeler kv den

Eklentiler

• F81F992A-DD1D-4472-B915-5B2E69F3CE0D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 50
  • A97A4161-7C01-4692-9C47-2C998ED64D94.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 44
  • D01B6DC2-632B-4C73-AD41-091F78319240.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 70E94104-CBA5-483E-8D10-183809C64B6A.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 0DA04580-E6E4-42B3-904D-FF58D94F1A2A.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 1C429AED-CD1E-46AD-B1CC-EAADD4FEA1EE.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 3AED3DD9-E0BE-4F57-B142-BA3C2C84B87D.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 42
  • 49DF0FCB-3053-4F35-8F57-E57CA411194D.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 48
hayırlı uğrulu olsun güle güle kullansın inşh bebiş, maşallah kv :)

Doktor banada innate pronatal vermişti :) hicbiyerde bulamayınca ocean aldım icerikleri hemen hemen aynı diye. Kan ilacıda folik asitsiz güvenilir bişey arıyodum ocean alayım bende ozaman.. b12 de ocean dimi sprey formu ?

kızlar merhabaa tetanoz aşısını kaçıncı haftaya kadar yaptırmamız gerekiyor doktor 20. haftada tetanoz aşısını yaptır dedi ama ben henüz işlerden fırsat bulup izin alıp gidemedim

Vize haftası çok yoğun geçiyor kızlar, ve az önce iki öğrenciyi kopya çekerken yakaladım, siz olsanız ne yapardınız, hep vicdan azası su çocukla
Ben once gurleyip, affetmicek gibi azarlayip affettim biri haric korksunlar azcik die.
Saygisizlik ya da sucunu kabul etmemekte israr varsa, kopya yaz gitsin

Gule gule giydir ins
Ben kiz bebeklere lacivert pembeli takimlari acayip yakistiriyorum, kuşlu , puantiyeli fln cok cici

Bacak kramplarım için osteocare kullanıyorum. Bir gece içmeyi unuttum. Krampla uyandım yine. Doktorunuza danışıp belki ilaç değişikliği yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama ben memnunum
fiyatı ne kadar cnm
Ben değiştirdim magnezyum ilacını sanki bi daha iyi gibi ama tekrarlarsa mecbur yine degistircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…