Ewet canım malesef insanlık kalmamış. Kimin umrundasın Herkez kendi derdinde dikkat et canım kendineMoralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.
Sabah metrobüse bincem kapılar bi açıldı arkamdan öyle bir ittirdiler ki bileğimi burktum düşüyordum zor toparladım. O kadar çok korktum ki yere düşücem insanlar üzerime basıp geçicek diye. Resmen insanlıktan çıkmış millet. Zaten sol bacağım kramplı zor basıyordum üzerine birde sağ bileğimi burktum baya acıdı gözlerimden yaşlar geldi. O durumda bile kimse kalkıp yer vermedi üstüne dönüp iyimisiniz diyen bile olmadı. Bu ülke her geçen gün daha kötüye gidiyor. İnsanlar çok acımasız sadece kendilerini düşünüyorlar.
Yazik ya insanlik ölmusMoralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.
Sabah metrobüse bincem kapılar bi açıldı arkamdan öyle bir ittirdiler ki bileğimi burktum düşüyordum zor toparladım. O kadar çok korktum ki yere düşücem insanlar üzerime basıp geçicek diye. Resmen insanlıktan çıkmış millet. Zaten sol bacağım kramplı zor basıyordum üzerine birde sağ bileğimi burktum baya acıdı gözlerimden yaşlar geldi. O durumda bile kimse kalkıp yer vermedi üstüne dönüp iyimisiniz diyen bile olmadı. Bu ülke her geçen gün daha kötüye gidiyor. İnsanlar çok acımasız sadece kendilerini düşünüyorlar.
Bu yeni mobilya kokusu ne pos biseymis evin bir bolumu donmus yani yeni yatak odama geldimm buzz olmus resmen odalar... ama mobilya kokusu gecmemiss... insallah gecer yaa
Cumartesi günü bir ay olacak. Doktora gittiğimde kramp ağrısı yüzünden merdiven çıkamıyordum, gecede iki, üç kere yokluyordu. Bu ay maşallah diyim bir gece hariç çok iyiydim. Hatta hemen 90lı bir kutu stok yaptım.Benim en son magnezyum değerimde iyiydi. Düşük falan değil ona rağmen kullanıyordum. Bir gün içmeyince bu şekilde kramp girmesi çok garip ya anlayamadım neden böyle oluyor. Zaten tekrar almam lazım bitti ilacım. Bu ilacı doktoruma söyliyim bunu kullanıyim.
Bende kullaniyorum. Ilk kullanmaya basladigim zamanlar mide agrisi ve ishal yapti. Simdi pek etkisini hissetmiyorum. Gece yatmadan iciyorumBende bunu kullanıyorum. Beni ishal yapıyor oyüzden gün aşırı kullanıyorum. Sizdede oluyormu aynısı
Moralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.
Canım haftasonu otobüse binmek zorunda kaldık esim ve cocuklarla inanır mısın karnım kocaman yanimda 2 çocuk 1 Allah 'ın kulu yer vermedi trafik vardi cocuklar dayanamadi yere oturdular kimsede tık yok duyarlılığımızı her gecen gun kaybediyoruz üzülme canım otobüslerde bizlerin önceliği var ama kimin umrundaMoralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.
Kuzum benim kıyamam ben sanaMoralimi bozmuyim diyorum ama bazen herşey üst üste geliyor. Bugün geceden dolayıda gelen bir mutsuzluk var zaten üzerimde. 3-4 saat anca uyuyabilmişimdir. İşe geldim hüngür hüngür ağladım. Eşimede birşey diyemiyorum işten çık diyor sonra üzülüyor. İşimide seviyorum çıkmak istemiyorum.
Aynen bakalim basarabilirsem bende yikatmam :)Ama bebeğin dünyaya ve mikroplara alışması için yıkanmaması gerekiyor. Yoksa tabiki hergün yıkansın mis gibi olsun
Ay keske beni de yapsa ben hep kabizim zaman olaeak ne zaman iciyorsunuz aç tok nasil?Bende bunu kullanıyorum. Beni ishal yapıyor oyüzden gün aşırı kullanıyorum. Sizdede oluyormu aynısı
hayırlı uğrulu olsun güle güle kullansın inşh bebiş, maşallah kv :)Kızlar kv ile ufak çaplı bir alışveriş yaptık bu gün. Kendime lousa pijaması vs almayı düşünmediğim için klasik pijama takımları aldım. 3 takım oldu yeter sanıyorum. Bebise de şimdilik birkaç zıbın takımı havlu battaniye iki çıtçıtlı body bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
odemeler kv den
Doktor banada innate pronatal vermişti :) hicbiyerde bulamayınca ocean aldım icerikleri hemen hemen aynı diye. Kan ilacıda folik asitsiz güvenilir bişey arıyodum ocean alayım bende ozaman.. b12 de ocean dimi sprey formu ?Değerlerim değil aynı kalmak düşmeye devam edince multivitamini bıraktı. Innate Pronatal kullanıyordum. Mecburen ayrı ayrı başlayacağız dedi. Ocean kan ilacım da hap formunda bu arada. Kullanım açısından memnunum ama değerlere nasıl bir katkısı oldu henüz tahlil yapılmadığı için bilmiyorum. Fakat kalsiyum magnezyum desteğinin katkısını bizzat tecrübe ediyorum. Sıfır kramp
AffederdimVize haftası çok yoğun geçiyor kızlar, ve az önce iki öğrenciyi kopya çekerken yakaladım, siz olsanız ne yapardınız, hep vicdan azası su çocukla
Bu korku onlara yeter bence.Vize haftası çok yoğun geçiyor kızlar, ve az önce iki öğrenciyi kopya çekerken yakaladım, siz olsanız ne yapardınız, hep vicdan azası su çocukla
Ben once gurleyip, affetmicek gibi azarlayip affettim biri haricVize haftası çok yoğun geçiyor kızlar, ve az önce iki öğrenciyi kopya çekerken yakaladım, siz olsanız ne yapardınız, hep vicdan azası su çocukla
Gule gule giydir insKızlar kv ile ufak çaplı bir alışveriş yaptık bu gün. Kendime lousa pijaması vs almayı düşünmediğim için klasik pijama takımları aldım. 3 takım oldu yeter sanıyorum. Bebise de şimdilik birkaç zıbın takımı havlu battaniye iki çıtçıtlı body bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
odemeler kv den
fiyatı ne kadar cnmBacak kramplarım için osteocare kullanıyorum. Bir gece içmeyi unuttum. Krampla uyandım yine. Doktorunuza danışıp belki ilaç değişikliği yapabilirsiniz. Biraz pahalı ama ben memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?