2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar merhabaa tetanoz aşısını kaçıncı haftaya kadar yaptırmamız gerekiyor doktor 20. haftada tetanoz aşısını yaptır dedi ama ben henüz işlerden fırsat bulup izin alıp gidemedim
Ben ilkini zamanım olmadığı için 21 de yaptırdım. Şimdi pazartesi günü 26 da da 2.dozu yaptıracağım. Zaman o kadarda sıkıntı olmuyor

Hayirli olsun canım çok güzeller bunlar ya
pijama takımın nasıl merak ettim bende normal takım ıstıyorum

kızlar merhabaa tetanoz aşısını kaçıncı haftaya kadar yaptırmamız gerekiyor doktor 20. haftada tetanoz aşısını yaptır dedi ama ben henüz işlerden fırsat bulup izin alıp gidemedim
Canım beni 20+4 de çağırmıştı ebe ben 20+6 da gittim.

Hayirli olsun canım çok güzeller bunlar ya
pijama takımın nasıl merak ettim bende normal takım ıstıyorum
Canım ben lcv da satılan düz pijama takımlarından 1 tane siyah alacağım. Fotosunu ekledim. Bir de kv bunları beğendi aldı ses etmedim ben de. Koyu renk iyi olur logusalikta diye düşünüyorum

Eklentiler

• 090BC14B-C661-44F3-871D-C4FEC6348EB0.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 1FD8CF63-C255-42ED-BCF9-ED3AD4FD3BBB.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    115,6 KB · Görüntüleme: 51
  • A8064F2C-D88F-45D0-87E6-5F80BF084A78.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar sabahı sabah ettim. Değişik bi sancı tuttu tüm karnıma yayıldı gece. Sağa sola dönemedim. Zorla kalktım wcye gidim bakim gaz falanmı dedim ama yok. Yürüyemedim bile. Eşim ayağımı yükseğe koydu bide parol verdide öyle hafifledi dalmışım sabaha karşı. Allahtan bebiş hareket halindeydi o an. Doktora yazdım şimdi.devam ederse gel kanla idrar tahlili yapayim dedi. Hala sağımda biraz ağrı var da dinlenicem bakim biraz daha. Dua edin kızıma bişe olmasın Çok korktum

Geçmiş olsun canım. Üşütme falandır insallah

26da bile yapıyorlar canım korkma. bana sağlık oğcaı 24te gel dedi ama ben 20de gittim

kızlar benim demir ilacı çok pahalı ya... sidefer stick 20 tane var içinde 80 lira.. günlüğü 4 liraya geliyo resmen. değiştirmek istiyorum ya

Canım ben lcv da satılan düz pijama takımlarından 1 tane siyah alacağım. Fotosunu ekledim. Bir de kv bunları beğendi aldı ses etmedim ben de. Koyu renk iyi olur logusalikta diye düşünüyorum
Lcwdan attigin siyah gecelik takimi bende de var kisa kollusu. Nasil guzel bi kumas o, en sevdigim geceligim ben kiz kardesime almistim hediye olarak, o da begenip anneme almis. Aile boyu hepimizde var

kızlar benim demir ilacı çok pahalı ya... sidefer stick 20 tane var içinde 80 lira.. günlüğü 4 liraya geliyo resmen. değiştirmek istiyorum ya
Benim vitamin öyle yüksek ücretli ama demir ilacına para vermiyorum. Doktor yazıyor gyno ferro sanal markası. Ben önce başka birşey kullanıyordum faydasını görmedim. Sonra doktor değişti ve kan değerim yükseldi. Memnunum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…