Ben ilkini zamanım olmadığı için 21 de yaptırdım. Şimdi pazartesi günü 26 da da 2.dozu yaptıracağım. Zaman o kadarda sıkıntı olmuyorkızlar merhabaa tetanoz aşısını kaçıncı haftaya kadar yaptırmamız gerekiyor doktor 20. haftada tetanoz aşısını yaptır dedi ama ben henüz işlerden fırsat bulup izin alıp gidemedim
Hayirli olsun canım çok güzeller bunlar yaKızlar kv ile ufak çaplı bir alışveriş yaptık bu gün. Kendime lousa pijaması vs almayı düşünmediğim için klasik pijama takımları aldım. 3 takım oldu yeter sanıyorum. Bebise de şimdilik birkaç zıbın takımı havlu battaniye iki çıtçıtlı body bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
odemeler kv den
ben de öyle düşünmüştüm ben de 22. haftada yaptırcam mecbur ancaaBen ilkini zamanım olmadığı için 21 de yaptırdım. Şimdi pazartesi günü 26 da da 2.dozu yaptıracağım. Zaman o kadarda sıkıntı olmuyor
Ben yasamadim ama agrin da varsa doktora görün cnm .İnşallah ciddi birsey yoktur.Kızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Ağrım yok canımBen yasamadim ama agrin da varsa doktora görün cnm .İnşallah ciddi birsey yoktur.
bence doktoruna bi sor önemli bir şey değildir inşallahKızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Doktora danışmakta fayda var. Bence kan hiçbir şekilde ihmal edilmemeliKızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Bu haftalarda kan lekesi bazen hiç önemli değildir ama ben olsam hastaneye görünürdüm yada doktoruna danış biliyorsan öyle yap.Ağrım yok canım
Canım beni 20+4 de çağırmıştı ebe ben 20+6 da gittim.kızlar merhabaa tetanoz aşısını kaçıncı haftaya kadar yaptırmamız gerekiyor doktor 20. haftada tetanoz aşısını yaptır dedi ama ben henüz işlerden fırsat bulup izin alıp gidemedim
Öncelikle ihmal etme tabi de agrin sancın yoksa belki de kasıntı vs olmustur ve sen fark etmeden zedelemissindir. Doktorunla bir görüşKızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Canım ben lcv da satılan düz pijama takımlarından 1 tane siyah alacağım. Fotosunu ekledim. Bir de kv bunları beğendi aldı ses etmedim ben de. Koyu renk iyi olur logusalikta diye düşünüyorumHayirli olsun canım çok güzeller bunlar ya
pijama takımın nasıl merak ettim bende normal takım ıstıyorum
Geçmiş olsun canım. Üşütme falandır insallahArkadaşlar sabahı sabah ettim. Değişik bi sancı tuttu tüm karnıma yayıldı gece. Sağa sola dönemedim. Zorla kalktım wcye gidim bakim gaz falanmı dedim ama yok. Yürüyemedim bile. Eşim ayağımı yükseğe koydu bide parol verdide öyle hafifledi dalmışım sabaha karşı. Allahtan bebiş hareket halindeydi o an. Doktora yazdım şimdi.devam ederse gel kanla idrar tahlili yapayim dedi. Hala sağımda biraz ağrı var da dinlenicem bakim biraz daha. Dua edin kızıma bişe olmasınÇok korktum
26da bile yapıyorlar canım korkma. bana sağlık oğcaı 24te gel dedi ama ben 20de gittimkızlar merhabaa tetanoz aşısını kaçıncı haftaya kadar yaptırmamız gerekiyor doktor 20. haftada tetanoz aşısını yaptır dedi ama ben henüz işlerden fırsat bulup izin alıp gidemedim
Bende ilk kabız yaptı sonra geçtiBende bunu kullanıyorum. Beni ishal yapıyor oyüzden gün aşırı kullanıyorum. Sizdede oluyormu aynısı
Lcwdan attigin siyah gecelik takimi bende de varCanım ben lcv da satılan düz pijama takımlarından 1 tane siyah alacağım. Fotosunu ekledim. Bir de kv bunları beğendi aldı ses etmedim ben de. Koyu renk iyi olur logusalikta diye düşünüyorum
Benim vitamin öyle yüksek ücretli ama demir ilacına para vermiyorum. Doktor yazıyor gyno ferro sanal markası. Ben önce başka birşey kullanıyordum faydasını görmedim. Sonra doktor değişti ve kan değerim yükseldi. Memnunum yanikızlar benim demir ilacı çok pahalı ya... sidefer stick 20 tane var içinde 80 lira.. günlüğü 4 liraya geliyo resmen. değiştirmek istiyorum ya
Kabızlık için gece yatmadan kefir için hemen çözüyor. HemdesağlıklıAy keske beni de yapsa ben hep kabizim zaman olaeak ne zaman iciyorsunuz aç tok nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?