Ben de komşumda görmüştüm. Harika bir kumaşı var. Ayrıca fit de gösteriyorLcwdan attigin siyah gecelik takimi bende de varkisa kollusu. Nasil guzel bi kumas o, en sevdigim geceligim ben kiz kardesime almistim hediye olarak, o da begenip anneme almis. Aile boyu hepimizde var
Devlet karşılamıyormu canım ben demir ilacımı sağlık ocağından alıyorumkızlar benim demir ilacı çok pahalı ya... sidefer stick 20 tane var içinde 80 lira.. günlüğü 4 liraya geliyo resmen. değiştirmek istiyorum ya
Acik biraktim bugun kokulari duzelmis daha iyice... besikleri de monte edilmis.. arkadasi evde birakmistim bende hastanedelerdeydim.. bugun seker yuklemesi icin gittim.. tum degerlerime bakti doktor.. acken tokken ona gore seker yapalim dedi .. ve nitekim on gun sonra gel seker yukleme yapalim dedi.. artik bakalim.. bu doktor baska doktor.. rahim boyum 29mm cikti bunun uktrasonunda ama ustten bakildi.. kizimin amniyon sivisi azalmis.. cok sinirdaymis.. bol bol su iceceksin dedi.. eger amniyon sivin yukselmezse kan sulandiriciya baslicakmisiz... Allah yardimcimiz olsun1 aya çıktı bizimkisi. İyili erken almışız. Bana demişlerdi erken al anca geçer kokusu diye. Kapakları açınca hala kokuyor. Sen de açık bırak kapakları
Valla hep affediyoruz yanlış yapıyoruz gibi geliyor ama içimiz el vermiyor, tutanak tutsam uzaklaştırma alırlar amannnBen once gurleyip, affetmicek gibi azarlayip affettim biri harickorksunlar azcik die.
Saygisizlik ya da sucunu kabul etmemekte israr varsa, kopya yaz gitsin
Geçmişş olsun, nşlh bişey olmaz, gazdır geçerArkadaşlar sabahı sabah ettim. Değişik bi sancı tuttu tüm karnıma yayıldı gece. Sağa sola dönemedim. Zorla kalktım wcye gidim bakim gaz falanmı dedim ama yok. Yürüyemedim bile. Eşim ayağımı yükseğe koydu bide parol verdide öyle hafifledi dalmışım sabaha karşı. Allahtan bebiş hareket halindeydi o an. Doktora yazdım şimdi.devam ederse gel kanla idrar tahlili yapayim dedi. Hala sağımda biraz ağrı var da dinlenicem bakim biraz daha. Dua edin kızıma bişe olmasınÇok korktum
I. Saracoglu amniyon sivisi azligi icin her gun bir su bardagi taze sikilmis havuc suyu oneriyor, icine de bi damla z.yagi ile birlikte. Ancak, sende iki bebis var. Sadece birinin suyunun artmasi gerek olunca bilemedim. Su fazlaligi da problem cunku.Acik biraktim bugun kokulari duzelmis daha iyice... besikleri de monte edilmis.. arkadasi evde birakmistim bende hastanedelerdeydim.. bugun seker yuklemesi icin gittim.. tum degerlerime bakti doktor.. acken tokken ona gore seker yapalim dedi .. ve nitekim on gun sonra gel seker yukleme yapalim dedi.. artik bakalim.. bu doktor baska doktor.. rahim boyum 29mm cikti bunun uktrasonunda ama ustten bakildi.. kizimin amniyon sivisi azalmis.. cok sinirdaymis.. bol bol su iceceksin dedi.. eger amniyon sivin yukselmezse kan sulandiriciya baslicakmisiz... Allah yardimcimiz olsun
Tamam canimmm... besikler gelmis eve ama ahsap besik boyasiz verniksiz model... babamlarda tahta kurusu olur dediler... siz me diyorsunuz? Sagliksiz mi oliyorr?? Bilginiz varmiSirkeli su ile tozunu al zamanla gecer canım doğuma kadar inşallah
yaaa çok iyi o zaman ben de haftaya cuma giderim 22+6 olcam26da bile yapıyorlar canım korkma. bana sağlık oğcaı 24te gel dedi ama ben 20de gittim
Affet gitsin ya uzaklaştırma felan almasınlarValla hep affediyoruz yanlış yapıyoruz gibi geliyor ama içimiz el vermiyor, tutanak tutsam uzaklaştırma alırlar amannn
niye o kadar pahalı ki benim doktor gyno ferro sanol verdi 24,5 tlye almıştık içinde 30 tane varkızlar benim demir ilacı çok pahalı ya... sidefer stick 20 tane var içinde 80 lira.. günlüğü 4 liraya geliyo resmen. değiştirmek istiyorum ya
30lusu 54 lira ama tek tek hesaplayınca hepsini bayağı para yapıyorfiyatı ne kadar cnm
Ben değiştirdim magnezyum ilacını sanki bi daha iyi gibi ama tekrarlarsa mecbur yine degistircem.
Canım doktoruna sor bide panikleeme hemen zor aMa merak ediyosun bebeğin için strse girmeKızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Canım arkadaş da yazmış zaten ama sanırım bilinen tek yöntem havuç suyu. Hatta havuç tüketimini artırmak bile etkiliyormuş.Acik biraktim bugun kokulari duzelmis daha iyice... besikleri de monte edilmis.. arkadasi evde birakmistim bende hastanedelerdeydim.. bugun seker yuklemesi icin gittim.. tum degerlerime bakti doktor.. acken tokken ona gore seker yapalim dedi .. ve nitekim on gun sonra gel seker yukleme yapalim dedi.. artik bakalim.. bu doktor baska doktor.. rahim boyum 29mm cikti bunun uktrasonunda ama ustten bakildi.. kizimin amniyon sivisi azalmis.. cok sinirdaymis.. bol bol su iceceksin dedi.. eger amniyon sivin yukselmezse kan sulandiriciya baslicakmisiz... Allah yardimcimiz olsun
B12 ve Dvit sprey formu evet. Ocean güvenilir ürünler listesinde bir çok anlamdaDoktor banada innate pronatal vermişti :) hicbiyerde bulamayınca ocean aldım icerikleri hemen hemen aynı diye. Kan ilacıda folik asitsiz güvenilir bişey arıyodum ocean alayım bende ozaman.. b12 de ocean dimi sprey formu ?
Kızlar alıntılayamadım sağolun mesajlarınız için.Kuzum benim kıyamam ben sanainan çok iyi anlıyorum seni. Geçen iş çıkış saatinde metrobüse binmek zorunda kaldım. O kadar korktum ki bebeğe bir şey olacak diye. Bir de her gün çekiyorsun aynı şeyi. Yok mu başka bir toplu taşıma o tarafa gidecek?
Çok güzeller sağlıkla giysin prensesKızlar kv ile ufak çaplı bir alışveriş yaptık bu gün. Kendime lousa pijaması vs almayı düşünmediğim için klasik pijama takımları aldım. 3 takım oldu yeter sanıyorum. Bebise de şimdilik birkaç zıbın takımı havlu battaniye iki çıtçıtlı body bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
odemeler kv den
hangisini veriyor canım? bana sağlık ocağı hiç bişey demedi ben de bilmiyordum sormadım hiç ya ariyip sorayım biDevlet
Devlet karşılamıyormu canım ben demir ilacımı sağlık ocağından alıyorum
Ohhh ohhhh ne kadar guzell kizimin cicisleriiiKızlar kv ile ufak çaplı bir alışveriş yaptık bu gün. Kendime lousa pijaması vs almayı düşünmediğim için klasik pijama takımları aldım. 3 takım oldu yeter sanıyorum. Bebise de şimdilik birkaç zıbın takımı havlu battaniye iki çıtçıtlı body bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
odemeler kv den
Canım bana vegaferon verdihangisini veriyor canım? bana sağlık ocağı hiç bişey demedi ben de bilmiyordum sormadım hiç ya ariyip sorayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?