2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
1 aya çıktı bizimkisi. İyili erken almışız. Bana demişlerdi erken al anca geçer kokusu diye. Kapakları açınca hala kokuyor. Sen de açık bırak kapakları
Acik biraktim bugun kokulari duzelmis daha iyice... besikleri de monte edilmis.. arkadasi evde birakmistim bende hastanedelerdeydim.. bugun seker yuklemesi icin gittim.. tum degerlerime bakti doktor.. acken tokken ona gore seker yapalim dedi .. ve nitekim on gun sonra gel seker yukleme yapalim dedi.. artik bakalim.. bu doktor baska doktor.. rahim boyum 29mm cikti bunun uktrasonunda ama ustten bakildi.. kizimin amniyon sivisi azalmis.. cok sinirdaymis.. bol bol su iceceksin dedi.. eger amniyon sivin yukselmezse kan sulandiriciya baslicakmisiz... Allah yardimcimiz olsun

Geçmişş olsun, nşlh bişey olmaz, gazdır geçer

I. Saracoglu amniyon sivisi azligi icin her gun bir su bardagi taze sikilmis havuc suyu oneriyor, icine de bi damla z.yagi ile birlikte. Ancak, sende iki bebis var. Sadece birinin suyunun artmasi gerek olunca bilemedim. Su fazlaligi da problem cunku.
Kan sulandirici kullanildiginj bilmiyordum ama ins sifa olur canim

Canım arkadaş da yazmış zaten ama sanırım bilinen tek yöntem havuç suyu. Hatta havuç tüketimini artırmak bile etkiliyormuş.

Doktor banada innate pronatal vermişti :) hicbiyerde bulamayınca ocean aldım icerikleri hemen hemen aynı diye. Kan ilacıda folik asitsiz güvenilir bişey arıyodum ocean alayım bende ozaman.. b12 de ocean dimi sprey formu ?
B12 ve Dvit sprey formu evet. Ocean güvenilir ürünler listesinde bir çok anlamda

Kızlar alıntılayamadım sağolun mesajlarınız için.

Toplu taşıma var ama sabah hepsi kalabalık oluyor maalesef. Birde metrobüse binmesem metroya binicem o da aynı şey değişmiyor. Eşim arabayla bırakıyim seni diyor öylede tam trafik yönündeyiz 2 saat yol gitmek istemiyorum. Birde çıkış saatlerimiz uymuyor dönüşte mecbur 2 saat falan bekliycem. Acemi olmasam kendim arabayla gidip gelcem ama acemiyim şuanda riskede atmak istemiyorum panik olurum diye. Bakalım bir süre erken kalkmaya çalışıcam. Erken saatte binersem o kadar kalabalık olmaz.

Çok güzeller sağlıkla giysin prenses

Ohhh ohhhh ne kadar guzell kizimin cicisleriii ❤❤ Mutlucakla saglicakla giydir annesi... gule gule kirletsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…