2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım doktor normal demiş burda yazılana takılma hiç.

Canim haklisin da iki can besliyorsun sen. Ikisinin de kemik gelisimi, yag depolamasi, organ gelisimi bi suru sey var. Ona gore bakcak olursan, 702+702= 1404 yapar sen hepimizden iyisin sikma tatli canini. ye yiyebildigini sen yine de

Kızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı

Bende oyle oluyorum hep ya ceviz kasar sut yogurt muz yiyorum vitaminler haftada 2 balik. Hep bir tarafi gununde bir tarifin olcusu bikac gun geride cikiyor. Yemesem.neolur acaba diyorum .

Kızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Ben de imom kullaniyorum. Haricen demir hapi verilmedi, degerim iyi cikti die. D vitamini aliyorum ben baya eksik bende cunku ☹

Canım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Benimde cips istiyor esim asla izim vermitor gecen gun anneme gittim 3 paket cips aldirdim kardesimle oturduk yedik ohhh cok rahatladm doguma kadar yemesemde koymaz artik

i&
ben onu kullandim cnm 4 ay boyunca her gun,simdi yine omega 3 lü regenesis max kullaniyorum

Bende oyle bitirene kadar yerim o sebeple esimde almiyo biyere gittigimiz yok oralardada varsa yedirtmiyor birkere cok yalvardmda aldi 5 tane verdi icinden oturdu kendi yedi
Canım ben Allah tan cips hiç mi hiç sevmiyorum. Kış için cips yerine patlamış mısır bazen yapıyorum ona da üşenmezsem ☺ Ben daha ziyade hamur işi ve tatlı konularında tutmakta zorlanıyorum kendimi. Yeni yeni de tatlı isteğim çok arttı. Ama kendimizi tutmamızda fayda var kızlar ☺

Cipssss demeyin kızzz canım çekiyor

Bence iyi cnm kilolari üzülme boşuna,bende en son gittiğimde doktor haftasiyla uyumlu demişti, kiloyu söylemedi. Benımde biri daha önde tabiki ikisi aynı gramda olamaz.
Senin miniklerin pozisyonları nasıl?
Benim biri aşağıda biri yukarıda yani altli üstlü

Canım ben demir ilacı ve megadyn diye bi multivitamin kullanıyorum. Ama yavaştan kramplarım başlıyor sanki uyurken. Muhtemelen kalsiyum ve magnezyuma da ihtiyaç duyuyorum. İnşallah bir sonraki kontrolde doktoruma danışayım. Bir de ben aşırı üşüyorum. Kan tahlili vermiştim demir düşük çıkmıştı biraz. Düzenli kullanıyorum ama yine de inanılmaz üşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…