- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Canım doktor normal demiş burda yazılana takılma hiç.Kizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Canim haklisin da iki can besliyorsun sen. Ikisinin de kemik gelisimi, yag depolamasi, organ gelisimi bi suru sey var. Ona gore bakcak olursan, 702+702= 1404 yaparKizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Bende oyle oluyorum hep ya ceviz kasar sut yogurt muz yiyorum vitaminler haftada 2 balik. Hep bir tarafi gununde bir tarifin olcusu bikac gun geride cikiyor. Yemesem.neolur acaba diyorum .Kizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Ben decavit ve regenesis kullaniyorumKızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Ben de imom kullaniyorum. Haricen demir hapi verilmedi, degerim iyi cikti die. D vitamini aliyorum ben baya eksik bende cunku ☹Kızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Benimde cips istiyor esim asla izim vermitor gecen gun anneme gittim 3 paket cips aldirdim kardesimle oturduk yedik ohhh cok rahatladm doguma kadar yemesemde koymaz artikCanım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Amaan cok canin cekiyorsa ye bence. Iskence etme kendine, yazik.Canım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Ya bende dayanamıyorum cipse kendını çok zor tutuyorumBenimde cips istiyor esim asla izim vermitor gecen gun anneme gittim 3 paket cips aldirdim kardesimle oturduk yedik ohhh cok rahatladm doguma kadar yemesemde koymaz artik
Bende oyle bitirene kadar yerim o sebeple esimde almiyo biyere gittigimiz yok oralardada varsa yedirtmiyorYa bende dayanamıyorum cipse kendını çok zor tutuyorum
En son attigin siyah su an uzerimde :)Canım ben lcv da satılan düz pijama takımlarından 1 tane siyah alacağım. Fotosunu ekledim. Bir de kv bunları beğendi aldı ses etmedim ben de. Koyu renk iyi olur logusalikta diye düşünüyorum
ben onu kullandim cnm 4 ay boyunca her gun,simdi yine omega 3 lü regenesis max kullaniyorumKızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Canım ben Allah tan cips hiç mi hiç sevmiyorum. Kış için cips yerine patlamış mısır bazen yapıyorum ona da üşenmezsem ☺ Ben daha ziyade hamur işi ve tatlı konularında tutmakta zorlanıyorum kendimi. Yeni yeni de tatlı isteğim çok arttı.Bende oyle bitirene kadar yerim o sebeple esimde almiyo biyere gittigimiz yok oralardada varsa yedirtmiyorbirkere cok yalvardmda aldi 5 tane verdi icinden oturdu kendi yedi
Aynen köyü renk taraftarıyım bende ☺Canım ben lcv da satılan düz pijama takımlarından 1 tane siyah alacağım. Fotosunu ekledim. Bir de kv bunları beğendi aldı ses etmedim ben de. Koyu renk iyi olur logusalikta diye düşünüyorum
Cipssss demeyin kızzz canım çekiyorCanım ben Allah tan cips hiç mi hiç sevmiyorum. Kış için cips yerine patlamış mısır bazen yapıyorum ona da üşenmezsem ☺ Ben daha ziyade hamur işi ve tatlı konularında tutmakta zorlanıyorum kendimi. Yeni yeni de tatlı isteğim çok arttı.Ama kendimizi tutmamızda fayda var kızlar ☺
Benim de olmuştu. Sonradan önemli birşey olmadığı anlaşıldı. Korkmayın ama mutlaka doktorunuz görsün tabikiKızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Bence iyi cnm kilolari üzülme boşuna,bende en son gittiğimde doktor haftasiyla uyumlu demişti, kiloyu söylemedi. Benımde biri daha önde tabiki ikisi aynı gramda olamaz.Kizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Canım ben demir ilacı ve megadyn diye bi multivitamin kullanıyorum. Ama yavaştan kramplarım başlıyor sanki uyurken. Muhtemelen kalsiyum ve magnezyuma da ihtiyaç duyuyorum. İnşallah bir sonraki kontrolde doktoruma danışayım. Bir de ben aşırı üşüyorum. Kan tahlili vermiştim demir düşük çıkmıştı biraz. Düzenli kullanıyorum ama yine de inanılmaz üşüyorum.Kızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Yok yok canım yeme boşver tut kendini ☺Cipssss demeyin kızzz canım çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?