2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizim çise kalkti az once ve simdi uyuyamiyorum benim gibi olan var mi acaba herkes uyuyor muuu:)
Bende boğaz gıcığından dolayı kalktım oturuyorum salında öksürüğe çevirmez inşallah. Boğaz ağrım geçti boğaz gıcıklanmasına döndü. Allahım şifa versin tüm hastalara Hiç halimde yok pzt.den beri raporluyum evde yatıyorum

Kızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardı ama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.

Bilmiyorum ki hic. Kuzucum , doktorunu bekliceksin mecbur demi, hem beklerken ara ara kontrol edersin baska var mi yoksa kesildi mi die

Benimde geçen homoroid kanadı ama peçeteye geldi. Sonra kilotumda küçücük vardı ama arka taraftaydı ve zaten oranın kanadığını bildiğimden korkmadım. Öyle bir durum olduysa kilotun arka tarafına doğrudur kan. İnşallah önemli bişi değildir geçmiş olsun canım

Bilmiyorum ki hic. Kuzucum , doktorunu bekliceksin mecbur demi, hem beklerken ara ara kontrol edersin baska var mi yoksa kesildi mi die

Devamı gelecek gibi durmuyor. Siliyorum bir şey yok, ped de koydum. Kan uyuşmazlığı var ondan korkuyorum.

Biraz arka tarafta gibiydi. Emin olamadım. Bakalım doktor ne diyecek. İnşallah önemli değildir

Bence biz bu h
Devamı gelecek gibi durmuyor. Siliyorum bir şey yok, ped de koydum. Kan uyuşmazlığı var ondan korkuyorum.

Biraz arka tarafta gibiydi. Emin olamadım. Bakalım doktor ne diyecek. İnşallah önemli değildir
Canım belki hemoroid falandır endişelenme. Doktorun rahatlatacaktır seni.

[/QUOTE]
Boy 26 cmdi galiba ama kiloyu söylemedi haftaya göre norml dedi sadece. Benim amniyotik sıvı normal değerlerde ama alt sınıır 5 cm miş benim 9.3 cm çıktı önlem olarak aspirin başlayalım dedi sadece
Benim dr suyun 3 ile 8 arasında olması gerekir senin 5 iyi dedi. Her dr farklı ya cihazdan mı acaba

@ Nasıl oldun canım

Doktoruna gorundun mu cnm ?
İnşallah birsey yoktur

Görebildin mi doktorunu

Benimkiler sagli sollu ikiside bas asagi kusura bakmayin dun sancilandim cocuklar asagiya asagiya basinclari vardi... misafirliktede fazla duramadim eve gectim yattim uzandim...

Cok gecmis olsun, bende de bogaz agrisi burun tikanikligi var, bogaz agrisi icin birsey yaptin mi? Doktora gidip gitmemekte kararsizim gidince hemen parol serum yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…