Bende boğaz gıcığından dolayı kalktım oturuyorum salındakizim çise kalkti az once ve simdi uyuyamiyorum benim gibi olan var mi acaba herkes uyuyor muuu:)
Saat basi kalktim. Ates kontrolü yaptim. Kizimin gazi da vardı. Suan uyutmaya calisiyorumkizim çise kalkti az once ve simdi uyuyamiyorum benim gibi olan var mi acaba herkes uyuyor muuu:)
Geçmiş olsun canımBende boğaz gıcığından dolayı kalktım oturuyorum salındaöksürüğe çevirmez inşallah. Boğaz ağrım geçti boğaz gıcıklanmasına döndü. Allahım şifa versin tüm hastalara Hiç halimde yok pzt.den beri raporluyum evde yatıyorum
Tşkler size de geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Bilmiyorum ki hic. Kuzucum , doktorunu bekliceksin mecbur demi, hem beklerken ara ara kontrol edersin baska var mi yoksa kesildi mi dieKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Benimde geçen homoroid kanadı ama peçeteye geldi. Sonra kilotumda küçücük vardı ama arka taraftaydı ve zaten oranın kanadığını bildiğimden korkmadım. Öyle bir durum olduysa kilotun arka tarafına doğrudur kan. İnşallah önemli bişi değildir geçmiş olsun canımKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Bilmiyorum ki hic. Kuzucum , doktorunu bekliceksin mecbur demi, hem beklerken ara ara kontrol edersin baska var mi yoksa kesildi mi die
Biraz arka tarafta gibiydi. Emin olamadım. Bakalım doktor ne diyecek. İnşallah önemli değildirBenimde geçen homoroid kanadı ama peçeteye geldi. Sonra kilotumda küçücük vardı ama arka taraftaydı ve zaten oranın kanadığını bildiğimden korkmadım. Öyle bir durum olduysa kilotun arka tarafına doğrudur kan. İnşallah önemli bişi değildir geçmiş olsun canım
Canım belki hemoroid falandır endişelenme. Doktorun rahatlatacaktır seni.Devamı gelecek gibi durmuyor. Siliyorum bir şey yok, ped de koydum. Kan uyuşmazlığı var ondan korkuyorum.
Biraz arka tarafta gibiydi. Emin olamadım. Bakalım doktor ne diyecek. İnşallah önemli değildir
Bende sukulent düşünüyorum varmı uygun bulduğunuz beğendiğiniz sayfalarHenüz hiçbir şeysukulent ya da magnet düşünüyorum. Ya da ikisi birden henüz emin değilim.
Benim dr suyun 3 ile 8 arasında olması gerekir senin 5 iyi dedi. Her dr farklı ya cihazdan mı acabaBoy 26 cmdi galiba ama kiloyu söylemedi haftaya göre norml dedi sadece. Benim amniyotik sıvı normal değerlerde ama alt sınıır 5 cm miş benim 9.3 cm çıktı önlem olarak aspirin başlayalım dedi sadece
Nasıl oldun canımArkadaşlar sabahı sabah ettim. Değişik bi sancı tuttu tüm karnıma yayıldı gece. Sağa sola dönemedim. Zorla kalktım wcye gidim bakim gaz falanmı dedim ama yok. Yürüyemedim bile. Eşim ayağımı yükseğe koydu bide parol verdide öyle hafifledi dalmışım sabaha karşı. Allahtan bebiş hareket halindeydi o an. Doktora yazdım şimdi.devam ederse gel kanla idrar tahlili yapayim dedi. Hala sağımda biraz ağrı var da dinlenicem bakim biraz daha. Dua edin kızıma bişe olmasınÇok korktum
Canım ben sadece Instagramda atelierofgift sayfasından fiyat aldım. 50 sipariş üzerine 6 lira demişlerdi. Sen de bir bak istersenBende sukulent düşünüyorum varmı uygun bulduğunuz beğendiğiniz sayfalar
Doktoruna gorundun mu cnm ?Kızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Canım benim de 3. Sezeryan olacak bu. Eğer tüp vs bağlatilmayacaksa aynı yerden oluyor diye biliyorumKizlar 3. Kez sezeryan olan varmı icimizde 2.kez sezeryan oldum bu 3 olcak acaba ayni yerdenmi kesoyorlar yine
Görebildin mi doktorunuKızlar iç çamaşırımda bir damla kan vardıama kanama gibi de değil, sanki bir yerimi kanatmışım gibi duruyor. Ama çok korktum. Doktorum da ameliyatta olacakmış, 10dan sonra gelin dedi asistanı. İnşallah önemli bir şey değildir anal fissür, hemoroid falan mı oldum acaba? Orası da kanama yapmış olabilir mi? Saat 10a kadar umarım kafayı yemem.
Benimkiler sagli sollu ikiside bas asagiBence iyi cnm kilolari üzülme boşuna,bende en son gittiğimde doktor haftasiyla uyumlu demişti, kiloyu söylemedi. Benımde biri daha önde tabiki ikisi aynı gramda olamaz.
Senin miniklerin pozisyonları nasıl?
Benim biri aşağıda biri yukarıda yani altli üstlü
Cok gecmis olsun, bende de bogaz agrisi burun tikanikligi var, bogaz agrisi icin birsey yaptin mi? Doktora gidip gitmemekte kararsizim gidince hemen parol serum yapiyorlarBende boğaz gıcığından dolayı kalktım oturuyorum salındaöksürüğe çevirmez inşallah. Boğaz ağrım geçti boğaz gıcıklanmasına döndü. Allahım şifa versin tüm hastalara Hiç halimde yok pzt.den beri raporluyum evde yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?