2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben tup bebek yaptim ananas havuc ve kabak cekirdegi ye diyordu doktorum engellesede demezdi heralde gunde 1 dilim yiyordum
Baktim simdi bulent tirasin sitesinde, c vitamini icerdigi icin, ananas-kivi-portakal onerilmis. Ben baska bi tropikal meyveyle fln karistirdim heralde ☺
Tup bebek degil benim ama yine de arastirmistim nolur nolmaz die cok istiyordum bi an once olsun

Benim ilk haftalar tatli seyler midemi bulandiriyordu. Bu sabah kasedeki tahin pekmezin dibini siyirdim ekmekle hani tamam severim ama hayatimin hic bi doneminde bu noktaya gelmemisti tahin pekmez aski
Hamileliğin ilk aylarında hiç canım tatlı çekmiyordu hatta kurban bayramında sevdiğim halde hiç baklava yemedim. Ama zamanla tabi geçti bu istek. Ben her sabah bak yiyorum. Çikolatalı tatlılar çekiyor canım. Genelde yiyorum

İlk aylar bulantılardan dolayı hep ekşi cankm çekiyordu benım de.bulantılar geçti yeni yeni tatlı canım çekmeye basladı

Benim ilk haftalar tatli seyler midemi bulandiriyordu. Bu sabah kasedeki tahin pekmezin dibini siyirdim ekmekle hani tamam severim ama hayatimin hic bi doneminde bu noktaya gelmemisti tahin pekmez aski
Kızlar ben de merak ettim acaba herkeste olan bir durum mu ki.. Ben de ilk haftalar tatlıyı hiç umursamıyordum ama bu sıralar çok düşkün olmaya başladım. Bugün misafirim vardı. Kendi yaptığım kekten 1 dilim yedim. Ama kendimi zor tuttum daha yememek için

Reactions: Eva
Ananas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
tup bebek tedavilerinde transferden sonra bebegin tutunmasi icin ananas oneriyorlar... bende transferden sonra tukettim...

Ananasin kendisi etkiler mi bilmiyorum ama suyu dogumu baslatan icecekler arasinda ,tesaduf mu bilmiyorum ama son gun bol yuruyus ve ananas suyu icmistim bnde dogumdan sonrada sut icin icmistim suyunu icmek icin 1taneden fazlasi tuketildigi icin belki yenilirken 1 2 dilimin etkisi ayni olmuyordur

Ben normalde tatli sevmeyen insandim ama simdi 2 gunde 1 tatli ariyorum

Bende senin dedigin sekilde okudum kasim annelerinde iste canim. Dogumu kolaylastirici ve acilma saglamasi gibi bi etkisi mevcutmus.
Arkadasa amniyon sivisi artsin die, onerdiler ananas suyunu. Ama bilemiyorum ne derece iyi gelir vs .

benim kv esime hamileyken baslarda hep eksi ve tuzlu yemek istermis sonrasinda tatliya donmus...
bende baslarda eksi ve tuzlu yerken erkek bebeklerde sonradan tatliya donuyor demisti... erkek kiz farkedermi bilmem ama aynen de oyle oldu... tatli yeme istegine engel olamiyorum :))))
boylrlikle de 9 kilo oldu aldigim minnos kilolar :))

Ben normalde tatli sevmeyen insandim ama simdi 2 gunde 1 tatli ariyorum
Kilo alımın nasıl peki canım? Sen az alıyordun diye hatırlıyorum. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde olmayan bir acıkma durumum var. Ekmeği azaltsam doymuyorum. Abur cubur ve fast food neredeyse hiç yemiyorum.

Az mi aliyordum :) biz ona almiyordun ki diyelim.hamilelige 61 ile basladim 2 hafta once kilom 61.4 du o da oglenden sonra tok karnima tartilmistim :) canim tatli istiyor ama cok tuketemiyorum.2 kurabiye yesem bastiriyor oyle diyeyim.

Ben yarin ciftli sayilara geciyorum kizlar cok sukur darisi basiniza :) esimle bugun konustuk 40 im dolunca 29 subat oluyor ki esim kesinlikle istemiyor 29 subati.Bizde kendi aramizda dedikki 27 subata kadar bekleyelim ki 27 ugurlu sayimdir.Hamile kaldigimi 27 mayista ogrendim ve 27 yasinda yavrumu kucagima alicam.27 sinde 39+5 olucam geldi geldi gelmedi sezeryan olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…