Canım bende çıkmadı. Burda da görmedim ama happy mom’ın forumunda baya kişide gördüm. Genelde erkek bebeklerde görülüyormuş. Ne dedi doktorundetaylida bobreklerde genisleme benden baskasina cikmadi sanirim :/
Ben yarin ciftli sayilara geciyorum kizlar cok sukur darisi basiniza :) esimle bugun konustuk 40 im dolunca 29 subat oluyor ki esim kesinlikle istemiyor 29 subati.Bizde kendi aramizda dedikki 27 subata kadar bekleyelim ki 27 ugurlu sayimdir.Hamile kaldigimi 27 mayista ogrendim ve 27 yasinda yavrumu kucagima alicam.27 sinde 39+5 olucam geldi geldi gelmedi sezeryan olucam.
Bende senin dedigin sekilde okudum kasim annelerinde iste canim. Dogumu kolaylastirici ve acilma saglamasi gibi bi etkisi mevcutmus.
Arkadasa amniyon sivisi artsin die, onerdiler ananas suyunu. Ama bilemiyorum ne derece iyi gelir vs .
8 kilo da bendenbenim kv esime hamileyken baslarda hep eksi ve tuzlu yemek istermis sonrasinda tatliya donmus...
bende baslarda eksi ve tuzlu yerken erkek bebeklerde sonradan tatliya donuyor demisti... erkek kiz farkedermi bilmem ama aynen de oyle oldu... tatli yeme istegine engel olamiyorum :))))
boylrlikle de 9 kilo oldu aldigim minnos kilolar :))
Canım bende de çıktı, ama olağan bir durummuş. Her 3 gebeden birinde görüyoruz ve geçiyor dedi uzmandetaylida bobreklerde genisleme benden baskasina cikmadi sanirim :/
Benim esim evhamli cnm duymus kardesinden bir kere 40 i gectimi bebek kakasini yapar diye ne kadar anlattiysam fayda etmedi ki sezeryan istiyor o da :) bakalim fikir degismezse simdilik oyleInsallah o kaadr beklemeniz gerekmez canim sen boyle geri saydikca ben heycanlaniyorumnormal dogum icin 42 ye kadar bekleniyor bi sağlıksorunun yoksa siz bilirsinizde tek gunden kararini degistirmek nasil olur bilemedim bakarsin 1martta dogar ben 40+5de dogum yaptimda artik 40haftayi gozden cikardim
Evet aynn canim ben yzdigim gibi gec yapinca dogumu baya arastirmistim ahududu yapragida iyi geliyormus onu bulamayinca ananas suyu ictim gecikmeli dogumlara tavsiyeymis ,miktarlar onemlidir belkide bence A Altibirlik61 su anda hepsini arastiriyordur hlaa yazmadigina gore :)
10 kg der susarım8 kilo da benden
Benim niye istahim o kadar yok hamile degilmiyim acaba10 kg der susarımcidden bende de bu aralar tatlı isteği arttı. Başlarda havalar sıcak diyemiydi bilmiyorum ama ekşi şeyler daha cazip geliyordu ☺
Benim niye istahim o kadar yok hamile degilmiyim acaba
haha Ben bu yaşıma kadar hep 45 50 kg dum kilo al çok zayıfsın diyenlere de hep hamile kalınca kilo alıcam ben zaten diyordum. Diye diye odakladım kendimi sanırım evrene nasıl mesaj gönderdiysem artık
sen bence istisnasinBenim niye istahim o kadar yok hamile degilmiyim acaba
Benim niye istahim o kadar yok hamile degilmiyim acaba
Kesin lohusalik donemimde alirim ben neyse evrene msj gondermeyeyim bende kotu bir mesaj olur bu :)sen bence istisnasinhic kilo almadan dogurucaksin nerdeyse
Bence bebisler bizi emiyor ondan.Hadi sen yine kilo almadın. Ben verdimüstüne de alamıyorum. İlk başta güzeldi de şimdi biraz tırsmaya başladım niye veriyorum diye. Geçen haftaki kontrolde yine -800 gram çıktı. Doktor eşime ‘iştahı nasıl?’ diye sormuş halbuki iyi. Ama çok yürüyorum ondan mı kilo almıyorum, veriyorum anlamadım. Bebekte de sorun yok. Kan değerim düşmüş, onla mı alakalı diye 1 haftadır kendimi yiyorum
Valla en çok ben aldım heralde bi 10 kiloya yakınBence bebisler bizi emiyor ondan.
Son aylar daha cok aliniyormus cnm dikkat etValla en çok ben aldım heralde bi 10 kiloya yakın
Canm bende çok hafif çıktı ama önemli olmadığını söyledi doktor sadece takip edicez dedidetaylida bobreklerde genisleme benden baskasina cikmadi sanirim :/
cnm oglun mu olacak ben de eksiyi seviyordum simdi de mandalina hastasiyim ben de 7 kilo aldim :)10 kg der susarımcidden bende de bu aralar tatlı isteği arttı. Başlarda havalar sıcak diyemiydi bilmiyorum ama ekşi şeyler daha cazip geliyordu
ben de 7 cnm ictigim vitamin yapiyor benim bence cok asiri yemiyorumValla en çok ben aldım heralde bi 10 kiloya yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?