2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Giyinme odasina iynamadigi oyuncaklari kaldirsan olmaz mi.. abla sorun cikarirmi?? Cocugun barsa dolabini felan kizinizin odasina atin.. bebegin besiginide yatagina koyun

Giyinme odasina iynamadigi oyuncaklari kaldirsan olmaz mi.. abla sorun cikarirmi?? Cocugun barsa dolabini felan kizinizin odasina atin.. bebegin besiginide yatagina koyun

Ah kuzum cikarmaz mi.. her birini biliyor. Yerinden oynasa anliyor. Kizimin odasinin aynisindan aldik ikeanin buyuyen yatagindan, dolap, sifonyer aldik hatta masa sandalye bile aldik besik, yatak odasina gidecek. Dolaplari cikarmaktan baska carem kalmadi

İnşallah verim alırız biz de. Teşekkür ederim ☺
Insallah memnun kalirsin canım, esim baştan cubuk supurge alalim onla kenar koseyi cekeriz dedi. Ben ugrasmam sen her gun yapacak misin dedim, baktim ses yok verdim siparisi böyle olunca hem her gun calisiyor hem gözüm gormuyor is yapilirken. Aksam bi geliyoruz ev tertemiz. Haftada bir falan da vileda yaptın mi mis simdi kendisi benden cok seviyor robotu

Aralikta dogurcak iki arkadasim var, eger bu hafta dogurmazlarsa baktim o grupta yoklar

Acaba ani şeker artışı olup bebeği hepten zorlamamak için mi yükleme yapmıyor? Şeker yüklemesi yapmayan doktorlar genelde açlık tokluk takibi istiyorlar.

Benimde oyle burnum tikali bogazim sis bugun 3. Gun cok cok zorluk cekiyorum
Ben böyle bir burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştım. Yemekleri yutamıyorum çünkü biraz burundan hava çıkması gerekiyor. O kadar tıkalı ki yutkunurken kulaklarımdan çatırdıyor yerken zorlanıyorum Normalde kalkınca burun açılır dimi. Yok yatsan da kalksan da tıkalı
İliadin kullansam mı ki doktoru kullan diyen felan oldu mu kızlarrr. Okyanus suyu hiçbir fayda etmiyor. Tuzlu su da yaptım o da işe yaramadı

Canım benim doktorum mentollü otrivine’e iki gün izin vermişti.

Bilmiyorumki canım açlık normaldi 85 insülinde normaldi

O zaman sıkıntı yoktur canım bence. ama için rahat etmiyorsa doktoruna danışıp evde kendin açlık tokluk takibi yapabilirsin. Birinden duymuştum bu şekilde takip yaparak nelerin onda şeker yükselttiğini, nelerin düşürdüğünü tespit etmiş.

Bi cozum bulduğunda bize de anlat, biz simdilik kizimin buyuyen yatagini tekrar besik haline getirip yatak odasina koyduk. Kizima da buyuk yatak aldik ama bi sure sonra odalari birlestirmemiz gerekecek. Kizimin odasi da genis ama o da baya isgal etmis durumda odanin tamamini.
Ilerde ayirmayi dusunuyor musun? Bizde de yatak odasi harici bi tek giyinme odasi var ama ona da yatak odasinin icinden kapi var sadece. Ilk aylar böyle idare ederiz ama sonra ne yapicaz kara kara düşünüyorum.

Olabilir canım sağol bende cihaz alacağım bakalım ölçerim düzenli

Gozun aydin canim az bi surede olsa insan cok rahatlar olmalari bile rahatlatir senii tek basina neler yaptin annende gelince kimse tutamaz sizi keseler hastane icinde kullanisli oluyor yoksa istedigin giysi cikana kadr tum çantayı indirip yinede istedigini bulamiyorlar

Bi bez parcasina o kadar para vermek istemiyorum acikcasi o eksik kaliversin :)

Canim annenler haftaya gelicekse onlardan istesen ben yazin evime gelmeden almistim ceyizci gibi yerden hani yazma havlu satarlar ya tanesi 2.5 3tl normal tul bisey buyuk boyu kalmamisti 2tane anca alabildim belki bulurlar senin icin

Eve servis yapan marketler yok mu canım? Burda kasayla su meyvesuyu vs siparis verebiliyorsun. Gerci biz de gidip kendimiz alıyoruz ama esim almasa ben tasimaya ugrasmazdim acikcasi.
Kendine dikkat et cok yorulmamaya calis.

Bugun marketlerde var canim drive olarak servis yapiyorlar ama hic almadim haftalik alisveris yapiyorum genelde sebze meyve taze olmasi icin genelde sebze agirlikli besleniyorum her ciktigimizda 3 4 paket 6li sulardan aliyoruz ,cok fazla meyvesuyu filan tuketmedigimiz icin onlari adet aliyorum

Benimde oyle oluyor. Bugun tek taraf acildi internetten bakmistim illiadin icin hamile olup 33 haftasinda dr un yazdigini soylemis biri ama kullanmamis. Genelde kullanmayin yazmislar. Illiadin pediatrikte var kizimada onu kullaniyorum bir fistan ne olur deyip vazgeciyorum. Benim kulaklarda tikali. Viks suruyorum bende

Insallah bir cozum bulurum benimde bir onceki evimde, yatak odasindan acilan bir kapi ile giyinme odam vardi. Ama yeni tasindigim bu evimde oyle bir imkanim olmadigi icin direkt bir odami kapatip butun dolaplari oraya getirip giyinme odasina donusturdum. Sanirim simdiden ayiracagim. Cunku kardeste olsalar kiz ve erkek ayni oda da zor olur diye dusunuyorum. Hadi ilk yillar idare etsek hersey tikis tepis olacak yine zor.

Allahım şifa versin. Baksana saat kaç oldu uyuyamıyorum ki nefes alamamaktan. Tam uyuyacam ağzım kuruyor uyanıyorum. Uyumadan basıl iyileşçem bilmiyorum Tek taraf açıldıysa ne mutlu sana. Tıkanmayan burun deliği nimetmiş onu anladım gecenin köründe
Şaka bir yana da inşallah hemen iyileşiriz bu çok kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…