Burnum o kadar tıkalı ki gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorumboğazım hala gıcıklanıyor Allahım hasta olanlara şifa versin. Burun damlası kullanamamak çok zormuş
Giyinme odasina iynamadigi oyuncaklari kaldirsan olmaz mi.. abla sorun cikarirmi?? Cocugun barsa dolabini felan kizinizin odasina atin.. bebegin besiginide yatagina koyunKizlar yeni eve geldim gecmisi okuyamadim. Bugun oglusun odasi geldi. Kolileri oylece koyduk kizimin odasina. Kizimla ayni odaya yapacaktim odasini amaaa o kadar cok oyuncak var ki koskoca oda olmasina ragmen 2 cocuk odasi olmayacak kadar kalabalikhic bir fikir yurutemiyorum bir odamda dolaplar var giyinme odasi tarzi onu iptal edip yatak odasina yeni gardirop almam lazim ve bi dunya masraf olacak esim yanasmiyor hiicc boyle giderse oglanin odasi kurulmayacak
Giyinme odasina iynamadigi oyuncaklari kaldirsan olmaz mi.. abla sorun cikarirmi?? Cocugun barsa dolabini felan kizinizin odasina atin.. bebegin besiginide yatagina koyun
Insallah memnun kalirsin canım, esim baştan cubuk supurge alalim onla kenar koseyi cekeriz dedi. Ben ugrasmam sen her gun yapacak misin dedim, baktim ses yok verdim siparisiİnşallah verim alırız biz de. Teşekkür ederim ☺
Aralikta dogurcak iki arkadasim var, eger bu hafta dogurmazlarsa baktim o grupta yoklarAralik annelerine bakiom doguran dogurmus.. orda pek konuskan bir grup yok gibi... bilmem en iyi bizim grup.. gunluk gundelik akraba olduk resmenyani doguran dogurdum
Diyor , dogurmayan hayirli olsun diyor.. herkesin ikinci dogumu sanirim pek merak edilen sormak istenilen bisey yok gibi.. ay bilemedim... nese yaa.. aksamdan beri uzaniyorum.. biseyler dikecektim kaldi... gecen adet agrisi var demistim ya o iyiye alamet degilmis okudugum doguran kisilerin yazilarina gore... belki agri gorecelidir felan neyse ne..
Kızlar ya şu şeker yüklemesi çok kafamı kurcalıyor dün yazmıştım dr suyum fazla ve bebiş fazla kilolu olup önden gidince şeker için diyet yap dedi ama yükleme yapmayacak açlık şekerim de normaldi yaptırsammı başka yerde bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler?
Ben böyle bir burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştım. Yemekleri yutamıyorum çünkü biraz burundan hava çıkması gerekiyor. O kadar tıkalı ki yutkunurken kulaklarımdan çatırdıyor yerken zorlanıyorumBenimde oyle burnum tikali bogazim sis bugun 3. Gun cok cok zorluk cekiyorum
Bilmiyorumki canım açlık normaldi 85 insülinde normaldiAcaba ani şeker artışı olup bebeği hepten zorlamamak için mi yükleme yapmıyor? Şeker yüklemesi yapmayan doktorlar genelde açlık tokluk takibi istiyorlar.
Ben böyle bir burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştım. Yemekleri yutamıyorum çünkü biraz burundan hava çıkması gerekiyor. O kadar tıkalı ki yutkunurken kulaklarımdan çatırdıyor yerken zorlanıyorumNormalde kalkınca burun açılır dimi. Yok yatsan da kalksan da tıkalı
İliadin kullansam mı ki doktoru kullan diyen felan oldu mu kızlarrr. Okyanus suyu hiçbir fayda etmiyor. Tuzlu su da yaptım o da işe yaramadı
Bilmiyorumki canım açlık normaldi 85 insülinde normaldi
Bi cozum bulduğunda bize de anlat, biz simdilik kizimin buyuyen yatagini tekrar besik haline getirip yatak odasina koyduk. Kizima da buyuk yatak aldik ama bi sure sonra odalari birlestirmemiz gerekecek. Kizimin odasi da genis ama o da baya isgal etmis durumda odanin tamamini.Kizlar yeni eve geldim gecmisi okuyamadim. Bugun oglusun odasi geldi. Kolileri oylece koyduk kizimin odasina. Kizimla ayni odaya yapacaktim odasini amaaa o kadar cok oyuncak var ki koskoca oda olmasina ragmen 2 cocuk odasi olmayacak kadar kalabalikhic bir fikir yurutemiyorum bir odamda dolaplar var giyinme odasi tarzi onu iptal edip yatak odasina yeni gardirop almam lazim ve bi dunya masraf olacak esim yanasmiyor hiicc boyle giderse oglanin odasi kurulmayacak
Olabilir canım sağol bende cihaz alacağım bakalım ölçerim düzenliCanım benim doktorum mentollü otrivine’e iki gün izin vermişti.
O zaman sıkıntı yoktur canım bence.ama için rahat etmiyorsa doktoruna danışıp evde kendin açlık tokluk takibi yapabilirsin. Birinden duymuştum bu şekilde takip yaparak nelerin onda şeker yükselttiğini, nelerin düşürdüğünü tespit etmiş.
Hahahaha annem geliyormus bana supriz yapmislarr cok mutluyum cook haftaya burda kismetseartik araba surme derdi kalmadi.. hastane islerim vardi.. cok sukur Allah bunaltmiyor beni Hehehe kizimla oglusuma kiyafet kesesi yapicam daha teyzosu kiyafetlerini utuleyip icine atarim diye dusunuyorum..
Bi bez parcasina o kadar para vermek istemiyorum acikcasi o eksik kaliversin :)
Eve servis yapan marketler yok mu canım? Burda kasayla su meyvesuyu vs siparis verebiliyorsun. Gerci biz de gidip kendimiz alıyoruz ama esim almasa ben tasimaya ugrasmazdim acikcasi.
Kendine dikkat et cok yorulmamaya calis.
Ben böyle bir burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştım. Yemekleri yutamıyorum çünkü biraz burundan hava çıkması gerekiyor. O kadar tıkalı ki yutkunurken kulaklarımdan çatırdıyor yerken zorlanıyorumNormalde kalkınca burun açılır dimi. Yok yatsan da kalksan da tıkalı
İliadin kullansam mı ki doktoru kullan diyen felan oldu mu kızlarrr. Okyanus suyu hiçbir fayda etmiyor. Tuzlu su da yaptım o da işe yaramadı
Bi cozum bulduğunda bize de anlat, biz simdilik kizimin buyuyen yatagini tekrar besik haline getirip yatak odasina koyduk. Kizima da buyuk yatak aldik ama bi sure sonra odalari birlestirmemiz gerekecek. Kizimin odasi da genis ama o da baya isgal etmis durumda odanin tamamini.
Ilerde ayirmayi dusunuyor musun? Bizde de yatak odasi harici bi tek giyinme odasi var ama ona da yatak odasinin icinden kapi var sadece. Ilk aylar böyle idare ederiz ama sonra ne yapicaz kara kara düşünüyorum.
Allahım şifa versin. Baksana saat kaç oldu uyuyamıyorum ki nefes alamamaktan. Tam uyuyacam ağzım kuruyor uyanıyorum. Uyumadan basıl iyileşçem bilmiyorumBenimde oyle oluyor. Bugun tek taraf acildiinternetten bakmistim illiadin icin hamile olup 33 haftasinda dr un yazdigini soylemis biri ama kullanmamis. Genelde kullanmayin yazmislar. Illiadin pediatrikte var kizimada onu kullaniyorum bir fistan ne olur deyip vazgeciyorum. Benim kulaklarda tikali. Viks suruyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?