Günaydın.. inşallahGünaydın kızlar, burnu tıkalı arkadaşlar çok çok geiçmiş oldun inşlh biran önce iyileşirsiniz
Bilgim yok arkadaşım ama inşallah önemli değildir. Netten baktığım kadarıyla folat ve folik asit birlikte değerlendirilmiş bebeğin gelişimi için diye anlatmış. Ama folik asit ilk 3 ay önemli. Sonra dr lar folik asiti kesiyorlar zaten. Ayrıca sınır 19 iken senin 20 çıkmış. Sınırın altında bile değil. Aklına çok takma bence ama tabiki dr una mutlaka sor.Günaydın kızlar bişey sorcam saglık ocagnda kan baktırdım ya folat folik asitmi oluyor 19 sınır benımkı 20cıkmş bu sefer bişey olurmugece bakmştim ruyamda hep bunla ugraştım
Zaten artık içmiyorum ama kullandıgımız multivitamınlerde var ya ondan mı yukseldı acaba bukadar nette yukseklıgı iyi degil diyor ben daha icemem şimdi multivitaminiBilgim yok arkadaşım ama inşallah önemli değildir. Netten baktığım kadarıyla folat ve folik asit birlikte değerlendirilmiş bebeğin gelişimi için diye anlatmış. Ama folik asit ilk 3 ay önemli. Sonra dr lar folik asiti kesiyorlar zaten. Ayrıca sınır 19 iken senin 20 çıkmış. Sınırın altında bile değil. Aklına çok takma bence ama tabiki dr una mutlaka sor.
Biz hamilelikte aklımıza neyi takacağınızı şaşırıyoruz. Bunu atlatırsın başka bişi bulursun kafaya takacak. Bende aynıyım neden böyle oldum bilmiyorum
Netten baktım şimdi 59 dan yüksek olursa sıkıntı diyo biraz icim rahatladıBilgim yok arkadaşım ama inşallah önemli değildir. Netten baktığım kadarıyla folat ve folik asit birlikte değerlendirilmiş bebeğin gelişimi için diye anlatmış. Ama folik asit ilk 3 ay önemli. Sonra dr lar folik asiti kesiyorlar zaten. Ayrıca sınır 19 iken senin 20 çıkmış. Sınırın altında bile değil. Aklına çok takma bence ama tabiki dr una mutlaka sor.
Biz hamilelikte aklımıza neyi takacağınızı şaşırıyoruz. Bunu atlatırsın başka bişi bulursun kafaya takacak. Bende aynıyım neden böyle oldum bilmiyorum
Benim doktorum da yapmıyor. Açıkçası çevremde yaptırmayan da çok. Başta neden yaptırmıyor ki falan diye taktım ama şimdi önemsemiyorum. İlkinde gebelik şekeri çıkmadığı için yaptırmana gerek yok diyorKızlar ya şu şeker yüklemesi çok kafamı kurcalıyor dün yazmıştım dr suyum fazla ve bebiş fazla kilolu olup önden gidince şeker için diyet yap dedi ama yükleme yapmayacak açlık şekerim de normaldi yaptırsammı başka yerde bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler?
Ebebekte nemlendirici satiliyor.. odanin havasi icin... bebeklerin ilk uc ay burundan nefes aldijlari icin tikanmalari bogulmalarina neden oluyormus... bununla havayi nemlendiriyor.. belki sanada yarar kardesim indirimde simdiBen böyle bir burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştım. Yemekleri yutamıyorum çünkü biraz burundan hava çıkması gerekiyor. O kadar tıkalı ki yutkunurken kulaklarımdan çatırdıyor yerken zorlanıyorumNormalde kalkınca burun açılır dimi. Yok yatsan da kalksan da tıkalı
İliadin kullansam mı ki doktoru kullan diyen felan oldu mu kızlarrr. Okyanus suyu hiçbir fayda etmiyor. Tuzlu su da yaptım o da işe yaramadı
Gunaydin bende kac kere dogurdum sayamiyorum.. sabaha kadar dokuz dogurdum desem yeri.. offf korkunc ruyalar gordum... neyseki gozumu actim ve hicbirinin olmamasina sevindim. Bebekler yukleniyorlardir bi tarafina dogru.. belki yanlis bi hareket ettin ondan tutuldun.. belki gecede hep ayni yerine yattin baski oldu... bebeler uyuyordurr kuzuslarim canini sikma annesi.. mutlu pazarlarimiz olsun canim... artikk eskisi gibi degilim bende.. gecmis olsun sanada...Günaydın kızlar , mutlu pazarlar hepinize.
Çok karışık rüyalar gördüm, kafam kazan gibi oldu.
Dünden beri sağ belim çok ağrıyor hala da agriyo, hiç böyle olmazdı
agrirdi ama geçerdi.
Çok korktum inşallah bebeklerim iyidir.
Dün çok kalkıp uzandım o yüzden mi oldu anlamadım.
Bu sabah hiç hissetmedim bebebkleri, şimdi biraz çikolata yedim inşallah yavrularim iyidir.
Bel ağrısı beni çok korkuttu, Dün birden girdi hala da ağrıyor ama dünkü şiddette değil.
Evet benzerGünaydın kızlar bişey sorcam saglık ocagnda kan baktırdım ya folat folik asitmi oluyor 19 sınır benımkı 20cıkmş bu sefer bişey olurmugece bakmştim ruyamda hep bunla ugraştım
Allahım şifa versin. Baksana saat kaç oldu uyuyamıyorum ki nefes alamamaktan. Tam uyuyacam ağzım kuruyor uyanıyorum. Uyumadan basıl iyileşçem bilmiyorumTek taraf açıldıysa ne mutlu sana. Tıkanmayan burun deliği nimetmiş onu anladım gecenin köründe
Şaka bir yana da inşallah hemen iyileşiriz bu çok kötü bir durum
Kola vb asitli şeylerin tüketimi dış minelerini zayıflatıyor. Hamilelikte ya da sonrasında kırılmalara neden oluyor. Hamilelikte bebek calsiumu anneden aldığı icin en zayıf nokta olan dişler öncelikle gidiyor. Geçmiş olsun ama çürük diş diğerlerini de çürütür ihmal etmeyinBenim disler bu hamileligimde cok fena hem kirildi hem curudu kanal olan disim bile agriyor ve her fircalamamda kaniyor dis dr gitmek istemiyorum gebelige uygun anestezi kullanmama ihtimalleri yuksek diye dusunuyorum
Tamam çok tşklerEbebekte nemlendirici satiliyor.. odanin havasi icin... bebeklerin ilk uc ay burundan nefes aldijlari icin tikanmalari bogulmalarina neden oluyormus... bununla havayi nemlendiriyor.. belki sanada yarar kardesim indirimde simdi
Sağol canimGunaydin bende kac kere dogurdum sayamiyorum.. sabaha kadar dokuz dogurdum desem yeri.. offf korkunc ruyalar gordum... neyseki gozumu actim ve hicbirinin olmamasina sevindim. Bebekler yukleniyorlardir bi tarafina dogru.. belki yanlis bi hareket ettin ondan tutuldun.. belki gecede hep ayni yerine yattin baski oldu... bebeler uyuyordurr kuzuslarim canini sikma annesi.. mutlu pazarlarimiz olsun canim... artikk eskisi gibi degilim bende.. gecmis olsun sanada...
16 kişi miMerhaba hanımlar. Dün 16 kişilik misafir ağırladım. Gecenin sonunda belim ikiye ayrılacak sandım çatı ağrım coştu yatağa zor yürüdüm. Hamile insana bu kadar kalabalık gelinmez ki birde aşağıda taşıdığımı biliyorlarbirde gece uyurken eşim dönerken dirseğiyle boşluğuma çarptı Allahtan arkam dönükmüş yoksa karnıma gelcekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?