2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu arada ilk başlarda benim de plesantam aşagıdaydı.Doktor zamanla çıkar dedi.gecen gün gittiğimde çıktığını söyledi.Çıgunda yukarı çıkıyormuş canım zaten.inşallah seninki de cıkacak

16 kişi miben 3 kişiyi ağırladım gelen gün.Temizlik,yemek,çay,kahve derken belim çok ağrıdı.Mahvoldum.Mümkünse kimse misafirliğe gelmesin bizlere ya
Kesinlikle hamilelere misafir yasaklansın bir de halıya çay döküldü tam ortası benm halıda bambu gelişi güzel silersen ipliği bozuluyor. maf olddu yarın yıkamaya gitcek.

Bende kizimdan once cok iş aradim. Bir yere gorusmeye gittigimde cok olumlu konustular. Günlerce haber bekledim. Sonra kendim arayulip olumsjz olduğunu ogrenmistim. Daha sonra kizim dogdu emzirirken aradilar buyrun gelin başlayin hemen diye, bu bebekten de daha haberimiz yokken eşim ek işe başladı. Sonra bebeği ogrendik ve esim dedi bu benim rizkim degilmis bebeğin rizkiymiş..

Boşuna diyet yapma bence testi yaptır ona gore yol çiz

Ay kızlar nicedir yeni baza almak istiyordum. Eşim de bebek olacak diye olmaz diyordu. Bu sabah kahvaltıya eltime gittik. Onlar da eve yeni baza tv ünitesi tv süpürge vs almışlar. Eltim bazayı gösterdi ben de eşime takıldım git bak odada nasıl duruyor diye. Eşim bakmam falan derken kp takıldı baba doğum hediyesi bir baza al bize diye. Kp okey dedi. Gittik siparişi verdik hemen çok mutluyum doğumda altini hediyeyi unutacağız ama olsun baza daha maliyetliydi bizim icin hahah

Ohhh güle güle kullanın çok sevindim

Kızlar bu kız sanki bacaklarını çıkarcakmış gibi aşağıdan baskı yapıyor arada korkuyorum böyle olunca sancı gibi de değil tuhaf bir his. Kıpırdıyor ama aşağıda çok . Normal midir acaba ? Yarın kontrolüm var yine şeker sonucunu almaya gidince danışırım doktora ama korktum akıntım da var sanki

He he gule gule kullan canimcim
Dogru zamanda dogru hamle
Seviyorum bole akilli kadinlari

Okula baslayana kadar belki idare ederler de sonra illa ayirmak lazim. Ne yapsak bilemedik biz de, 2 gunde bir mutlaka bunu konuşuyoruz. Baska yere su an icin tasinmak istemiyoruz, 3 seneye falan ev alma planimiz var. Ote yandan su an oturduğumuz evin yeri cok guzel ve ev sahibi isterseniz 4 sene sonra satarim diyor. Burayi alsaaak bi yerden odayı bolmek gerek, bolseeek bu sefer birinin yeri ufak kalacak.. Baska ev baksaaak tadilati tasinmasi cok masraf olacak... Kafamda deli sorular yani. Kendim tek cocuk olunca hic boyle dertlerimiz olmadı, esim 2 erkek kardes, ayirmadan olmaz diyor..

Ya valllahi yazikk yaa ayiptir yaaaa...bari habersiz gelseler herbi isini yapsalar donseler gitseler nese kuzummm kuzuna iyi bak ayaklarini uzat dinlen

Alla alla cok gecmis olsun.. guzelce uzan dinlen.. iyi kizina sana baksinlar Birab evvel iyilesirsin insallah

Bizde hamilelikte tasinmistik hemen ikinci cocuk dusunmedigim icin bize gire tamdi salonum odalar buyuk ama cocuk odasi biraz kucuk oglum icin duvarlara stickerlar yapmistik besik üstüne simdi tekrar biseyler yapmak istiyorum ,hepsini cikartim pembemi yapiyim yoksa sari grili biseyler mi dusunuyorum hepsi yepyeni dolaplari kucuk gelicek satip buyuklerini almaliyimne ara biticek bilmiyorum ust uste olmasin diye evdeki cikmadan yeni esyada istemiyorum

Benimde kafam karisti... pembe yapma oglusunda var ayni odadalarsa ortak renk olsun annesi.. sarili grili ben renk uyumunu cok seviyorum... diger dolap kucuk dedigin ne anlamadim

Cok sıkıcı o gruplar :)

Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…