- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Bu arada ilk başlarda benim de plesantam aşagıdaydı.Doktor zamanla çıkar dedi.gecen gün gittiğimde çıktığını söyledi.Çıgunda yukarı çıkıyormuş canım zaten.inşallah seninki de cıkacakMerhaba hanımlar. Dün 16 kişilik misafir ağırladım. Gecenin sonunda belim ikiye ayrılacak sandım çatı ağrım coştu yatağa zor yürüdüm. Hamile insana bu kadar kalabalık gelinmez ki birde aşağıda taşıdığımı biliyorlarbirde gece uyurken eşim dönerken dirseğiyle boşluğuma çarptı Allahtan arkam dönükmüş yoksa karnıma gelcekti.
Kesinlikle hamilelere misafir yasaklansın16 kişi miben 3 kişiyi ağırladım gelen gün.Temizlik,yemek,çay,kahve derken belim çok ağrıdı.Mahvoldum.Mümkünse kimse misafirliğe gelmesin bizlere ya
Bende kizimdan once cok iş aradim. Bir yere gorusmeye gittigimde cok olumlu konustular. Günlerce haber bekledim. Sonra kendim arayulip olumsjz olduğunu ogrenmistim. Daha sonra kizim dogdu emzirirken aradilar buyrun gelin başlayin hemen diye, bu bebekten de daha haberimiz yokken eşim ek işe başladı. Sonra bebeği ogrendik ve esim dedi bu benim rizkim degilmis bebeğin rizkiymiş..Kızlar ben soklardayim. 3 yıldır işsizim. Başvurmadığı yer kalmamıştı. Ancak hep elim boş döndüm. Ama şu son 20 gündür 4. İs teklifini aldım. Hiçbirine de daha önce başvurmamıştım. Bir şekilde iletişime geçtiler. Az önce de ASELSAN’dan hr yazdı linkedin üzerinden. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
Hakkaten de gelen nasibiyle geliyor sanırım
Boşuna diyet yapma bence testi yaptır ona gore yol çizKızlar ya şu şeker yüklemesi çok kafamı kurcalıyor dün yazmıştım dr suyum fazla ve bebiş fazla kilolu olup önden gidince şeker için diyet yap dedi ama yükleme yapmayacak açlık şekerim de normaldi yaptırsammı başka yerde bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler?
Ohhh güle güle kullanın çok sevindimAy kızlar nicedir yeni baza almak istiyordum. Eşim de bebek olacak diye olmaz diyordu. Bu sabah kahvaltıya eltime gittik. Onlar da eve yeni baza tv ünitesi tv süpürge vs almışlar. Eltim bazayı gösterdi ben de eşime takıldım git bak odada nasıl duruyor diye. Eşim bakmam falan derken kp takıldı baba doğum hediyesi bir baza al bize diye. Kp okey dedi. Gittik siparişi verdik hemen çok mutluyumdoğumda altini hediyeyi unutacağız ama olsun baza daha maliyetliydi bizim icin hahah
Teşekkür ederim canım. Allah hepinize çok daha iyilerini verir insallah.Ohhh güle güle kullanın çok sevindim
Doğru söylüyorsun canım ticarete dökmüşler işiBi bez parcasina o kadar para vermek istemiyorum acikcasi o eksik kaliversin :)
He heAy kızlar nicedir yeni baza almak istiyordum. Eşim de bebek olacak diye olmaz diyordu. Bu sabah kahvaltıya eltime gittik. Onlar da eve yeni baza tv ünitesi tv süpürge vs almışlar. Eltim bazayı gösterdi ben de eşime takıldım git bak odada nasıl duruyor diye. Eşim bakmam falan derken kp takıldı baba doğum hediyesi bir baza al bize diye. Kp okey dedi. Gittik siparişi verdik hemen çok mutluyumdoğumda altini hediyeyi unutacağız ama olsun baza daha maliyetliydi bizim icin hahah
Okula baslayana kadar belki idare ederler de sonra illa ayirmak lazim. Ne yapsak bilemedik biz de, 2 gunde bir mutlaka bunu konuşuyoruz. Baska yere su an icin tasinmak istemiyoruz, 3 seneye falan ev alma planimiz var. Ote yandan su an oturduğumuz evin yeri cok guzel ve ev sahibi isterseniz 4 sene sonra satarim diyor. Burayi alsaaak bi yerden odayı bolmek gerek, bolseeek bu sefer birinin yeri ufak kalacak.. Baska ev baksaaak tadilati tasinmasi cok masraf olacak... Kafamda deli sorular yani. Kendim tek cocuk olunca hic boyle dertlerimiz olmadı, esim 2 erkek kardes, ayirmadan olmaz diyor..Insallah bir cozum bulurumbenimde bir onceki evimde, yatak odasindan acilan bir kapi ile giyinme odam vardi. Ama yeni tasindigim bu evimde oyle bir imkanim olmadigi icin direkt bir odami kapatip butun dolaplari oraya getirip giyinme odasina donusturdum. Sanirim simdiden ayiracagim. Cunku kardeste olsalar kiz ve erkek ayni oda da zor olur diye dusunuyorum. Hadi ilk yillar idare etsek hersey tikis tepis olacak yine zor.
Ya valllahi yazikk yaa ayiptir yaaaa...bari habersiz gelseler herbi isini yapsalar donseler gitselerMerhaba hanımlar. Dün 16 kişilik misafir ağırladım. Gecenin sonunda belim ikiye ayrılacak sandım çatı ağrım coştu yatağa zor yürüdüm. Hamile insana bu kadar kalabalık gelinmez ki birde aşağıda taşıdığımı biliyorlarbirde gece uyurken eşim dönerken dirseğiyle boşluğuma çarptı Allahtan arkam dönükmüş yoksa karnıma gelcekti.
Bahaneyle yikansin dahada sermeKesinlikle hamilelere misafir yasaklansınbir de halıya çay döküldü tam ortası benm halıda bambu gelişi güzel silersen ipliği bozuluyor. maf olddu yarın yıkamaya gitcek .
Alla alla cok gecmis olsun.. guzelce uzan dinlen.. iyi kizina sana baksinlarBen geceden beri çok rahatsizim. Oyle hic halim yoktu uyurken bile cok yorgundum. Sabah biraz karnım agridi,midem bulandi. Gecer dedim ama geçmedi. Az bisey kahvalti yaptım oglen hemen ardindan cikardim. Gozum karardi falan. Kizimda hasta zaten kv geldi annemide cagirdim
Okula baslayana kadar belki idare ederler de sonra illa ayirmak lazim. Ne yapsak bilemedik biz de, 2 gunde bir mutlaka bunu konuşuyoruz. Baska yere su an icin tasinmak istemiyoruz, 3 seneye falan ev alma planimiz var. Ote yandan su an oturduğumuz evin yeri cok guzel ve ev sahibi isterseniz 4 sene sonra satarim diyor. Burayi alsaaak bi yerden odayı bolmek gerek, bolseeek bu sefer birinin yeri ufak kalacak.. Baska ev baksaaak tadilati tasinmasi cok masraf olacak... Kafamda deli sorular yani. Kendim tek cocuk olunca hic boyle dertlerimiz olmadı, esim 2 erkek kardes, ayirmadan olmaz diyor..
Benimde kafam karisti... pembe yapma oglusunda var ayni odadalarsa ortak renk olsun annesi.. sarili grili ben renk uyumunu cok seviyorum... diger dolap kucuk dedigin ne anlamadimBizde hamilelikte tasinmistik hemen ikinci cocuk dusunmedigim icin bize gire tamdi salonum odalar buyuk ama cocuk odasi biraz kucuk oglum icin duvarlara stickerlar yapmistik besik üstüne simdi tekrar biseyler yapmak istiyorum ,hepsini cikartim pembemi yapiyim yoksa sari grili biseyler mi dusunuyorum hepsi yepyeni dolaplari kucuk gelicek satip buyuklerini almaliyimne ara biticek bilmiyorum ust uste olmasin diye evdeki cikmadan yeni esyada istemiyorum
Cok sıkıcı o gruplar :)Aralik annelerine bakiom doguran dogurmus.. orda pek konuskan bir grup yok gibi... bilmem en iyi bizim grup.. gunluk gundelik akraba olduk resmenyani doguran dogurdum
Diyor , dogurmayan hayirli olsun diyor.. herkesin ikinci dogumu sanirim pek merak edilen sormak istenilen bisey yok gibi.. ay bilemedim... nese yaa.. aksamdan beri uzaniyorum.. biseyler dikecektim kaldi... gecen adet agrisi var demistim ya o iyiye alamet degilmis okudugum doguran kisilerin yazilarina gore... belki agri gorecelidir felan neyse ne..
Gecmis olsun cnmBen geceden beri çok rahatsizim. Oyle hic halim yoktu uyurken bile cok yorgundum. Sabah biraz karnım agridi,midem bulandi. Gecer dedim ama geçmedi. Az bisey kahvalti yaptım oglen hemen ardindan cikardim. Gozum karardi falan. Kizimda hasta zaten kv geldi annemide cagirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?